Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Občanská válka II dělá paseku v Deadpoolově veselé partě!

DEADPOOL A JEHO ŽOLDÁCI ZA PRACHY jsou bez debaty nejlepší superhrdinská parta v celém marvelovském univerzu. Z logiky věci je tudíž jasné, že když se odněkud přivalí hrozba kosmických rozměrů, nemůže u toho tahle skvadra chybět. Celý tenhle komiks není o ničem jiném, než o týmové práci a o tom, jak si navzájem nelézt na nervy! Jo, počkat vlastně, ona to je OBČANSKÁ VÁLKA II – takže to bude asi taky trochu o tom, kdo poletí z kola ven! Takže se docela hodí, že všichni žoldáci nesnášejí svého šéfa a nemůžou se dočkat, až dostanou padáka! Deadpoola má sice každý rád – ale jenom dokud pro něj nepracuje. Jak k tomuhle rozkolu vlastně došlo? Odpověď vás čeká uvnitř! A aby toho nebylo málo, čeká tam také někdejší vnitřní hlas, který kdysi Deadpoolovi brebentil v hlavě – Madcap je zpátky a chystá strašlivou pomstu! Nebude to nic pěkného, na to vemte jed! Jó, Deadpool, ten tvrdej chleba má.

Obsahuje sešity série Deadpool (Vol. 6) - World's Greatest #14-18 (červen 2016 - září 2016) [All-New, All-Different Marvel]

Scénář
Gerry Duggan
Art
Mike Hawthorne, Scott Koblish, Brian Level
Ink
Scott Koblish, Terry Pallott
Barvy
Jordie Bellaire, Nick Filardi, Rachelle Rosenberg
Obálka
Rafael Albuquerque, Dave McCaig
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-115-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 7 mm
Tisk
barevný
Váha
325 g
Stran
116
Cena
349 Kč
Originál
Deadpool - World's Greatest #05: Civil War II (Marvel Comics, 2016)
  • Jonathan Arbuckle
    Tahle série je mdlá a hlavně strašně na Deadpoola průměrná, krom předchozího příběhu. Příběh: V první třetině se otíráme o ten tzv. velký event, který u nás nevyšel a vlastně je tu snad jenom abychom to knihu mohli nějak pojmenovat pro komiksový trh. A pak nejblbějším scénáristickým můstkem, z televize se hlavní postava něco dozví, abychom se mohli přesunout jinam. Hlavně proč Deadpool chce zabit/nezabít danou postavu a pak se vlastně popere s jinou postavou. A pak se ve druhé třetině zase popere s dalšími postavami a hádejte co ve třetí třetině se také popere s další známou postavou. Ale není to ani tak zábavné jako třeba Mrtví prezidenti. Tady je Deadpool prostě protivná postavička, co není ani zdaleka tak vtipná, je bez elánu, bez jeho humoru a prostě je to celé o ničem. A teď menší SPOILER: Deadpool tedy přijde opět o všechno, ale vlastně co z toho plyne? Samozřejmě že nic, nikam se příběh neposune, Madcap na kterého se odkazujeme už 4 knihu tady někde pobíhá pár stranách. Ale opět z toho nic není a třeba se to dozvíme v příští knize, nebo taky možná ne a zase budeme chodit v kruhu. Kresba je klasický Marvel, nic nového, ale ani nic otravného.