Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Boj o Lesliinu duši dospěl do finále. Leslie uvízla daleko od civilizace a stále nezískala odpovědi, ve které doufala. Zůstala bez přátel v zoufalé bitvě proti vlčímu bohu, který se chce zmocnit jejího těla, aby se mu vrátila všechna jeho zlá síla. A mezitím organizace, která chce ovládnout celou populaci, získala figurky, se kterými může odehrát svůj poslední tah.

Vyšlo také pod nakladatelstvím Image Comics jako 'Unnatural #03: Rebirth obsahující sešity Unnatural #9-12 (květen 2019 - srpen 2019)

Scénář
Mirka Andolfová
Art
Mirka Andolfová
Barvy
Mirka Andolfová, Gianluca Papi
Obálka
Mirka Andolfová
Lettering
Karel Petřík
Překlad
Denisa Streublová
Redakce
Filip Gotfrid, Patrik Linhart, Petr Stejskal
Žánry
erotický, fantasy, thriller
ISBN/ISSN
978-80-7679-127-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách (brožovaná s chlopněmi)
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
320 g
Stran
108
Cena
369 Kč
Originál
Contronatura #03: La Rinascita (Panini S.p.A., 2018)
  • Jonathan Arbuckle
    Jonathan Arbuckle20.9.2023 20:44Proti přírodě #03: Znovuzrození
    Třetí a závěrečný díl a na rovinu, tohle mělo vyjít rovnou, jako omnibus. Vrcholí nám zde situace z minulé knihy a sledujeme zde tři linky, první z ústavu, která má větší potenciál na rozvinutí. Druhá s hlavní partou, kdy nějak pořešíme problém s Leslie a třetí nejzajímavější je linka z minulosti. Samozřejmě dojde k propojení všech linek a dochází k závěrečnému souboji, kterým se to tak nějak vyřeší. Celková komplexnost příběhu je taková nesourodá. Některé věci by si zasloužili rozvinout, některé možná zkrátit. Jako takový lze celkový příběh zhodnotit 3,5* až 4*, na kresbu se hezky dívá, ale ta tzv. erotičnost v zásadě s každou knihou ubývá a šlo by s ní za mne lépe pracovat, včetně i jisté brutality, kdy je spousta panelů v takovém divném rozmazání.
  • Gaming Professors
    Gaming Professors14.8.2022 13:05Proti přírodě #03: Znovuzrození
    Proti přírodě 3: Znovuzrození je vynikajícím zakončením této trilogie. Čekal bych trochu jiný konec, ale i tak je to slušný závěr. Ilustrace Mirky Andolfové jsou stejně vynikající jako v předchozích dílech a zápletky jednotlivých postav vás stále dokážou plně vtáhnout do tohoto tajemného děje. Je mi docela líto, že tento příběh končí.

    Celá recenze: Proti přírodě 3: Znovuzrození – recenze

  • karl173
    karl173 mecenáš3.7.2022 22:10Proti přírodě #03: Znovuzrození
    To co se mi na předchozích dílech líbilo, byla svižnost děje a přehlednost. Tady se to ovšem vytratilo. Autorka si zřejmě uvědomila co všechno chtěla odvyprávět a nechala si to na poslední 2-3 sešity, kde se snaží vysvětlovat a popisovat minulost, budoucnost a všechno to motá dohromady až z toho začne vylézat jakýsi paskvil, který není příliš zajímavý a navíc je nepřehledný.
    S tím se i vytratilo kouzlo kresby a z předchozích knih už toho moc nezbylo.
    Ve výsledku jsem si závěr této krátké série moc neužil a spíše se pronudil. Škoda nevyužitého potenciálu.
  • p3tris
    Závěrečná část trilogie nám mimo jiné vysvětlí, jakým způsobem se Leslie matka stala mocným šamanem a více z jejího vztahu k Napoleonovi a Carol. Hlavní děj se pak odehrává nejprve ve vnitřním konfliktu Leslie a Bílého vlka a posléze v konfrontaci se svou matkou. I když se trochu vytratilo to dusné erotično, despotický svět zůstává pořád stejně Orwellovski krutým. Objektivně je tato kniha nejslabší, rozhodně ale zůstává vysoko nad průměrem.
  • SkillJam
    Velké zklamání a s každým dílem je to horší. První knížka se mi líbila, kresba je hezká v celé sérii a prvnímu dílu nechyběl zajímavý svět, humor, i nějaké ty sexy obrázky, ale od druhého dílu to vše zmizí a jede se na nezajímavé a nezáživné kolejnici, až do konce. Příběh uspěchaný a ve výsledku vcelku o ničem, svět a myšlenky se ani nestihnout rozvinout. Postavy se často chovají hloupě a zábava kompletně zmizí. Hezky se na to kouká, ale to je tak vše.
  • faster86
    Jako první knížka dobrá, druhá stála za prd, třetí pokračuje v prdu. Půlka je retrospektiva protože potřebujeme vědět co bylo dřív. Hlavní postava jak byla ze začátku zajímavá, tak tady je mi úplně jedno jak dopadne, nebo jestli tam vůbec bude. Chtěl jsem dát o hvězdu víc za ten ližpič na obálce, ale nic nebude.
  • Norri
    Norri mecenáš18.4.2022 22:02Proti přírodě #03: Znovuzrození
    Závěrečný díl se opět odehrává ve světě, kde jsou i jiní “lidé”, než jenom dvě skupinky hlavních postav, které si jdou po krku. Dostaneme zde jak vzpomínky, které odhalí původ celé konspirace, tak i málo uvěřitelné a místy až z prstu vycucané zákonitosti všech mystických prvků v příběhu. V tomto závěrečném díle v podstatě funguje dobře jenom to, co fungovalo v knize první - normální civilní životy a trable jednotlivých postav. Zde to bohůmžel dostáváme jen ve vzpomínkách a v krátkém zakončení celého příběhu. Velkým plusem je pěkná kresba. Škoda, že nezůstalo více z příslibu erotična z první knihy, které dále přetrvávalo už jen v alternativních obálkách.
  • P.G.
    P.G. mecenáš6.4.2022 17:29Proti přírodě #03: Znovuzrození
    Jednička super, dvojka jakž takž a tady ve trojce už došla šťáva. Obzvláště "finále" mi přišlo hodně meh... Ale co, kresba stále fajn, takže to jako celek nakonec tak hrozné není.
  • Alfi
    Prvý diel bol super, druhý OK, treti je, žiaľ presne ako druhý. Prináša nám zbytočne komplikované a nelogické počínanie postáv, divné motívy a WTF spôsob porazenia hlavného zla. Kresba je ale fajn. Kniha končí slovom Koniec s otáznikom, ale myslím, že nie je treba sa ešte v tomto pitvať.
  • Good Games
    Good Games mecenáš14.3.2022 23:00Proti přírodě #03: Znovuzrození
    Proti přírodě je zaujímavou modernou variáciou na Farmu zvierat od Orwella. Trošku erotiky, brutality, akcie a máme tu zaujímavý temný thriller so zvieratami v hlavných úlohách. Celé séria sa pritom začína tak nevinne, uvoľnene a eroticky. No už prvý diel bol ku koncu výrazne vážnejší, druhý už bol seriózny thriller a finále série je už poriadne temné. Škoda, že je Znovuzrození tak trochu rozporuplným vyvrcholením série. Až príliš sa tu autorka vŕta v minulosti postáv a potrebovala by ešte nejaký ten diel navyše, aby to malo všetko želaný dopad. Takto je to možno až príliš uponáhľané. Aj napriek tomu však príjemná a pekne kreslená krátka séria. =►Celá recenzia◄=
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš28.2.2022 11:00Proti přírodě #03: Znovuzrození
    No, nějak to dopadlo, místy předvídatelné, ale svůj účel to splnilo. Já se bavil, příjemná komisková jízda. Pravda, Mirka mohla více rozvinout plochám postav, jít více pod povrch, rozvinout ten mýtus animality, ale jinak prostě dobrý. Tyhle typy komiksů beru jako zábavovka, popkorňák, který něco "většího" nakousne, ale ve finále to drží v rovině stravitelnosti všem. Kresbu nemá smysl rozebírat, moc mi to sedlo a určitě stojí za další průzkum komiks Mercy, který vyšel poměrně nedávno.
111442
Četl/a (53)
123peta, Alfi, Anton, Benny, calvin10, charvos, Darth Raelchi, desto, Draco nobilis, faster86, Fox01, Future-Death, Gaming Professors, Garp, Glumal, Gmork, Good Games, IndyP, Izmir Čupr, Jay-jay, jh666, John Wick, Jonathan Arbuckle, Kamoš, karl173, Kiko, Light, Lookass33, marduk, Mariomichal, Mercurio, MP, Mr.Plysh, NecRoman, Norri, p3tris, Paja78, Palebras, pechna, petrSF, Poseidon1978, RadimNemec, S313, schefik, SkillJam, Staník, Tommar, trudoš, TZcomics, Walome, Yefery, Zbysek2410, zlejzmrd
(89)
2scha, Alfi, Benji, Benny, blackJag, Blair, Bob, burzum, calvin10, charvos, Dali, deefha, desto, Draco nobilis, farnhajt, filemon, Fox01, Future-Death, Georgíno J., Glumal, Goeger-Devil007, Hawwwran, herbert, Honzin, hugosnowden, IndyP, JackOneil, Jak, James, Jay-jay, jh666, John Wick, Jonathan Arbuckle, Kamoš, karl173, KdG, Kiko, koudak89, Lojza, Lookass33, maara, Mamut12, marduk, Mariomichal, markic, Marvin, Mercurio, merhyx, mgeralt, Mitak, monty.cl, MP, Mr. Baboon, Mr.Plysh, mstefl, NecRoman, Norri, Olesh, opytz, p3tris, Paja78, Paldini, Palebras, pavel, pearlxjam, pechna, petrSF, PH79, Poseidon1978, RadimNemec, Saran, schefik, SkillJam, Skot, sleepless, Staník, Stara.kryta, suricattaontheway, tacmud, Tialster, Tommar, Tony TwoDee, trudoš, TZcomics, xintax, yogi, Zbysek2410, zdoog, zlejzmrd
Chce (13)
BadBoy, CSE_AC/DC, Davispear , delsemela, DracoAn, Elnie, Greyman, Jimbeam90, Keenkeen, Martinb, Nightmare, panjosef, the.kasztan
Shání (2)
CSE_AC/DC, Nightmare
Nabízí (1)
karl173