Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Mistr Qifrey, nebo mudrc Beldarut? Ateliér, nebo Velké auditorium? Co z toho si Coco zvolí? Stojí před volbou, která může ovlivnit budoucnost nejen jí samotné, ale i celého kouzelnického světa. Čí nataženou ruku nakonec přijme? A proč ji chce jeden ze Tří mudrců chránit před vlastním prvním učedníkem? Co Qifrey skrývá? A dokáže se svěřit Orugiovi? Nahlédněte za závěs Qifreyho tajemné minulosti a odhalte důvod jeho nenávisti ke Kloboukům s krempou! Sedmý díl Ateliéru vyzkouší nejedno srdce.

Série je známá především pod názvem Witch Hat Atelier (anglický název), než pod originálním názvem Tongari Boushi no Atelier.

Scénář
Kamome Shirahama
Art
Kamome Shirahama
Obálka
Kamome Shirahama
Lettering
Martina Bellová
Překlad
Michala Kropáčková
Redakce
Matyáš Anton, Tereza Micková
Žánry
fantasy, pohádka
ISBN/ISSN
978-80-7679-132-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
220 g
Stran
176
Cena
229 Kč
Originál
Tongari Boushi no Atelier #07 (Kodansha Ltd., 2020)
  • VanTom
    Dost o ničem, sotva průměr pro malé holky (kresba stále krásná). Coco zbrkle utíká k Věži knih, aby se nakonec zastavila a rozmyslela, že tohle ještě nedá a potřebuje poctivě studovat; přičemž Qifreyho postranní plány nenabývají žádné zřetelné obrysy, akorát je už jisté, že nějaké má. Za zvuků dramatické hudby, plna odhodlání: „Ale co mám nakreslit? Mám to! Moji specialitu! Velikánskou rovnou linku!“ – tomu jsem se nechtě musel smát.
  • Sawyer
    Konečně se mi zase do rukou dostal další ateliér a řeknu vám, že opět nezklamal. Coco se zde musí rozhodnout mezi mistrem Qifreym nebo mudrcem Beldarutem a její rozhodnutí jí může stát život, protože se bude chtít vydat do věže knih, kterou střeží fakt creepy příšera. Jak už jsem několikrát psal, tak to má nádhernou kresbu, skvěle napsané postavy a originální svět. Jeden bodík dávám pryč za kapitolu 39, která je tak trochu bonusová a nijak neposunuje děj, ale nechápejte mě špatně... Já tenhle svět zbožňuju a nevadí mi, když se jen tak zastavíme a prozkoumáváme svět, ale tady jsem tak nějak cítil, že je zde opravdu dopočtu. Pak mám taky drobnou výtku za natahovanou scénu, kdy si Coco musí vybrat na kterou stranu chce letět. Summa summarum... Tohle je prostě povinnost pro všechny fanoušky mangy a budu to pořád doporučovat.

    Hodnocení - 9/10
244