Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Teď začíná pravá hrdinská práce! Saitama se společně s Genosem zúčastnil hrdinské certifikační zkoušky. Přestože u zkoušky fyzické zdatnosti dosáhl úžasného výsledku, byl z nějakého důvodu zařazen až do třídy C.

Zatímco si Saitama zvyká na svůj hrdinský život, objevují se i nečekané potíže…

Série je známá především pod názvem One-Punch Man (anglický název), než pod originálním názvem Onepunch-man.

Scénář
ONE
Art
Yusuke Murata
Obálka
Yusuke Murata
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Marek Mikeš
Redakce
Tereza Micková, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, humorný, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-134-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách s přebalem
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
275 g
Stran
212
Cena
249 Kč
Originál
Onepunch-man #03: Uwasa (Shueisha Inc., 2013)
  • Fry
    Fry admin23.8.2022 19:10One-Punch Man #03: Zvěsti
    One-Punch Man #03: Zvěsti - Začíná to certifikačními zkouškami díky kterým se Saitama může stát oficiálně hrdinou, nicméně ani po nabytí titulu není vyhráno a malými písmeny pod čarou je třeba tento status pravidelně udržovat. Vedle toho přijde na řadu další zkouška Genosových schopností, očekávaný střet se Sonikem a ve finále dokonce i nějaké ty bonusové perličky ... Za mě 4*!
  • Sawyer
    Sawyer2.4.2022 23:36One-Punch Man #03: Zvěsti
    Nic se nezměnilo a ani nezlepšilo. Těšil jsem se na to, co se bude dít na hrdinských zkouškách, ale autor to totálně zabil. Celá tahle pasáž je zde jenom na právních deseti stránkách. Já vím, že by se tam toho moc nedělo, protože Saitama by vyhrál v každé disciplíně, ale přece jsem jenom v něco zajímavého doufal. Potom se přesuneme na zápas mezi Saitamou a Genosem, který se chce stát jeho učněm a vyzve ho na souboj. Nemůžu se zbavit pocitu, že tohle je zde zase jenom na to, aby se pár stránek natáhlo, ale chápu, že Genos musel zjistit, že na Saitamu opravdu nemá. Hop a přesuneme se do města, kde na našeho hrdinu čeká starý známý Sonik, který se chce pomstít. Po krátkém souboji je samozřejmě poražen a my se přesouván k někomu úplně jinému a zjišťujeme, že ve městě je nová příšera, která se zdá být opravdu silná, protože porazila dva hrdiny. Hned na to se zde objevuje Saitama a okamžitě příšeru porazí. No a je konec. Omlouvám se, jestli tohle berete jako spoilery, ale zkrátka jsem to tady musel sdělit. Doufám, že jste pochopili, co jsem tím chtěl říct. Tahle série nemá vůbec, ale vůbec žádný děj. Pořád se jenom někam skáče, bojuje se s příšerami u kterých stejně víte, že nemají šanci vyhrát, tak proč to vlastně číst, vždyť tohle jsme tu měli už minule i předminule. A to jsem ještě neřekl, že poslední čtvrtka knihy jsou jenom dva bonusové příběhy, které nejsou zas tak špatné, ale opět je to jenom vata. Přemýšlím, jestli to nedropnu, protože tohle nikam nevede.

    Hodnocení - 3/10
3762
  • Fimi
    Fimi mecenáš3.4.2022 19:03One-Punch Man #03: Zvěsti
    Čili se opět musí přečíst několik průměrných a špatných dílů než se to tedy jakože začne rozjíždět a abuse to údajně super...to mi připomíná Noumu a jeho Superhrdinky...takové Dorohedoro je super od první knihy až po poslední...no nic, chápu, že jednoduše nejsem cílovka
  • Fry
    Fry admin3.4.2022 13:58One-Punch Man #03: Zvěsti
    Sawyer, Fimi: Tohle je pořád teprve začátek, ONE si v těchto knihách teprve hledal svou cestu. Příběh se pořádně rozjede až později, každopádně popularita této série stojí převážně na Muratově kresbě, která se díl od dílu zlepšuje...
  • Fimi
    Fimi mecenáš3.4.2022 11:30One-Punch Man #03: Zvěsti
    Sawyer s tímto názorem se setkávám často, co je tedy na téhle sérii tak skvělého, že je to tak populární?