Str. 10
Str. 12
Str. 26

+ 3 další ukázky

Koupit
Komiksový román, který spíše připomíná ohňostroj vizuální imaginace. Dravec přeskakuje mezi dvěma světy a dvěma podivnými osudy: zatímco Sokol se toulá po podivné staré krajině a loví netvory pro toho, kdo zaplatí nejvíc, Arthur, autor nadpřirozených příběhů žijící ve Walesu devatenáctého století, oplakává ztrátu manželky a zkouší magické rituály v marné naději, že ji znovu uvidí. Oba existují kdesi v šeru mezi pravdou a lží, životem a smrtí, realitou a fantazií.

Vyšlo jako 29. svazek velké řady edice Argomiks

Scénář
David McKean (Dave McKean)
Art
David McKean (Dave McKean)
Obálka
David McKean (Dave McKean)
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Richard Podaný
Redakce
Anežka Dudková, Šárka Kadavá, Richard Klíčník
Žánry
fantasy, mytologický
ISBN/ISSN
978-80-257-3730-9 (Argo)
Vazba
sešit v tvrdých deskách
Formát
220 x 310 mm
Tisk
barevný
Váha
1125 g
Stran
132
Cena
688 Kč
Originál
Raptor: A Sokol Graphic Novel (Dark Horse Books, 2021)
  • MEGA
    Komiks, který vypadá božsky. Z příběhu jsem si taky odnesl pár věcí. Něco bylo zajímavé, něco zas tak moc ne. Každopádně vizuál po všech stránkách zvládnutý na jedničku. Obzvlášť se mi líbily expresivní obličeje při konverzačních scénách. Ty části jsem si užil nejvíc.
  • Pán rostlin
    Pán rostlin27.5.2023 05:55Dravec: Komiksový román o sokolovi
    Pozoruhodný artový komiks od mého oblíbeného kreslíře a teď i autora Davea McKeana (Sandman Neila Gaimana - jak nyní lituji že jsem nešel na přednášku o něm!) s dojemným závěrem - nic nekončí, pouze kniha se zavírá... Na edici Argomiks si třeba dát pozor...
  • Bubákolog
    Bubákolog11.9.2022 20:41Dravec: Komiksový román o sokolovi
    Hodně umělecký komiks, úžasné dílko.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš15.4.2022 00:07Dravec: Komiksový román o sokolovi
    Vizualni orgie, umelecky komiks, prednostne teda, dej a scenar jsou az ti dalsi v rade. Obecne me to bavilo vic nez Klece, ale porad nejsem na McKeanove vlne. Tady se zorientovat v deji a smyslu toho vseho, bylo velmi narocne, nez mi doslo, ze je to vlastne pocitovka. Sokol ve snovem svete me bavil a docela jsem si z toho neco malo odnesl, ale zbytek mi prisel mimo. Mel by udelat jednu dejovou linii a v tom pokracovat, ne to tristit na nejake pokusy o odusevnelost. Proste ten komiks nevi, co chce a co ma rict, je to jeden velky chaos.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin16.3.2022 09:30Dravec: Komiksový román o sokolovi
    Namlsaný dokonalými Klecemi jsem se na tento komiks více než těšil. Po vizuální stránce nelze knize absolutně nic vytknout, je výborná. Příběh, ačkoli je opravdu příjemně "podivný", tajemný a v lecčem inspirativní, celkově je místy naopak až nepříjemně neuchopitelný - art pro art, nic víc.

    Celkový dojem: 60%
3882