Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Itadori byl spolu se svými spolužáky z prvního ročníku vyslán zachránit přeživší z nápravného zařízení pro mladistvé, kde se zjevilo prokleté lůno. Na místě však zjistili, že se z lůna vyvinul prokletý duch zvláštní třídy, a co hůř, zahnal je svým útokem do kouta. Itadorimu tak nezbyla jiná možnost než vypustit Sukunu. Ale pomůže jim? Nebo se všechno jen ještě víc zhorší?

Scénář
Gege Akutami
Art
Gege Akutami
Obálka
Gege Akutami
Lettering
Jiří Hrbek (Daren), Marina Makara
Překlad
Matyáš Anton
Redakce
Markéta Audy Masopustová, Tereza Micková
Žánry
akční, horor, městská fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7679-148-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 13 mm
Tisk
černobílý
Váha
300 g
Stran
196
Cena
229 Kč
Originál
Jujutsu Kaisen #02: Jutaitaiten (Shueisha Inc., 2018)
  • Gaming Professors
    Jujutsu Kaisen - Prokleté války 2: Prokleté lůno i přes klasické šónen prvky pracuje s netradiční zápletkou, servíruje nám stále větší akci, parádní souboje a přidává porci jedinečných postav, které se ve vás svým charakterem hluboce zakoření. Rychlé tempo vyprávění nabírá vyšších obrátek, ale i přesto je věnována péče udržení čtenáře v obrazu skrze jednotlivé informační vsuvky. I nadále platí mé doporučení z minula pro úplné nováčky světa mangy, Jujutsu Kaisen je výbornou volbou pro naprosto všechny typy čtenářů.

    Celá recenze: Jujutsu Kaisen – Prokleté války 2: Prokleté lůno – recenze

  • Fry
    Meh, na to jak to vcelku dobře začalo jsem se u druhé knihy zhruba v polovině začal nudit. Něco tomu chybí a chtělo by to více rozvíjet charaktery postav. Co mě však bavilo, jsou předěly mezi kapitolami, ve kterých Gage Akutami skvěle komunikuje se čtenářem. Snad to příště bude lepší...