Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Od odchodu Emy z Harrow County uplynulo již deset let a ochránkyní místních obyvatel před nadpřirozenem se mezitím stala její bývalá nejbližší přítelkyně Berenika.

Ve světě však zuří druhá světová válka a v důsledku ztráty mnoha mladých mužů je lidské společenství zranitelnější než kdy předtím. A tak když se krajem rozline zpěv přízračného chóru, jenž ohlašuje návrat ztracených bytostí, musí Berenika najít řešení dřív, než celé město zachvátí zkáza.

Obsahuje sešity série Tales from Harrow County: Death's Choir #1-4 (prosinec 2019 - březen 2020)

Scénář
Cullen Bunn, Tyler Crook
Art
Naomi Franquiz (Franq)
Ink
Naomi Franquiz (Franq)
Barvy
Naomi Franquiz (Franq)
Obálka
Tyler Crook
Lettering
Martin Trojan
Překlad
Alexandra Niklíčková
Redakce
Veronika Černá, Radek Chaloupka, Václav Dort, Ladislav Niklíček, Martin Trojan, Milena Vojtková
Žánry
horor, mytologický
ISBN/ISSN
978-80-7652-080-6 (Comics Centrum)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
158 x 239 x 16 mm
Tisk
barevný
Váha
464 g
Stran
128
Cena
599 Kč
Originál
Tales from Harrow County #01: Death's Choir (Dark Horse Comics, 2020)
  • perak
    Sice je kniha plná běsů, duchů, skřetů a jiných podivných postav, ale přesto se tajemno z nového příběhu zasazeného do Harrow County nějak vytratilo. Berenika byla v původní sérii fajn, ale tady mi, přestože je hlavní postavou, přišla spíše nevýrazná a tak nějak vláčená dějem. Ačkoliv původní séria ke konci trošku slevila z původně nastavené laťky, tak jsem měl asi příliš velká očekávání, která se zatím úplně nenaplnila.
  • faster86
    myslel jsem že, nějak není co z harrow už vyždímat, ale Bunn udělal to stejné co Mignola s Baltimorem, posunul děj o 10 let a ono to funguje. Kvalita se vyrovná posledním knížkám základní série, takže az mě dobrý.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš10.5.2022 21:23Pochmurný kraj - Odkaz #01: Nářek mrtvých
    Hodne slabej odvar puvodni serie, a to ona sama nebyla buhvico, vzhledem k tomu co predvedla u konce. Vycucane z prstu neco, ktere nejak prijde a odejde, pak se tam neco soupne, aby to pusobilo tajemne a ze to neni tak primocare. Bohuzel to ale pusobi lacinne a na dnesni dobu vycpele. Navic Berenika nejak kona, aby konala, ale jeji jednani jaksi smysl postrada. Kresba ok. A proc se to jmenuje Odkaz mi mozek nebere. Odkaz ceho, navic kdyz jsou to Tales. Dalsi prekladatelske variace CC.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin13.4.2022 11:46Pochmurný kraj - Odkaz #01: Nářek mrtvých
    U posledních knih z Harrow County mám neodbytný pocit, že se z té výborné kresby a "příjemně" mrazivé atmosféry dá vytěžit prostě něco víc. A jedno Bereničino rozhodnutí se mi zde jevilo trochu nelogické, ale nechci spoilovat. Každopádně zdá se, že není všem dnům a dílům konec...

    Celkový dojem: 60%