Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
Mytické město Atlantida už nepatří mezi pouhé mýty.

Harley Quinn, Killer Croc, Deadshot a další z nejdrsnějších ranařů na supertajné akce, členové skupiny nechvalně proslulé v celém vesmíru DC, se teď vydávají na životní misi: proniknout do Atlantidy a znovu potopit město.

Jejich velitelka, Amanda Wallerová, má navíc vlastní skryté úmysly. V prastaré tvrzi se totiž ukrývá něco, co chce, a aby to získala, nezastaví před ničím, ani před naprostým zničením Oddílu i města.

Dokáží Harleyin tým a Aquamanova říše spojit síly, aby celé to šílenství zastavili, než bude příliš pozdě? Nebo se Korunní princezna kašparů a Král sedmi moří navzájem potopí... a pak utopí?

Obsahuje sešity sérií Aquaman (Rebirth) #39-40 (srpen 2018 - září 2018) a Suicide Squad (Rebirth) #45-46 (srpen 2018 - září 2018)

Scénář
Daniel Abnett, Rob Williams
Art
Joe Bennett, José Luís
Ink
Vicente Cifuentes, Jordi Tarragona
Barvy
Adriano Lucas
Obálka
Ivan Plascencia, Rafa Sandoval
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Hana Vrábelová (Šimečková)
Redakce
Mirka Jarotková, Martin Kužel
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7595-566-1 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
300 g
Stran
104
Cena
399 Kč
Originál
Aquaman / Suicide Squad: Sink Atlantis! (DC Comics, 2019)
  • hroubek
    Tak takhle teda ne. Scénárista Dan Abnett napsal úžasné příběhy s Aquamanem. Dodal mu hloubku, vážnost a udělal z něho ještě zajímavější postavu. Celý jeho run je velmi dobrý a zajímavý. Bohužel to samé nemohu říci o tomto komiksu. Není to vyloženě bída, ale nadšený z toho nejsem. Jsou tu momenty, co jsou fajn, ale po příběhové stránce je to až moc jednoduché, přímočaré a za pár dnů si nevzpomenu, že jsem to četl. Je tu málo Aquamana, kombinace se Sebevražedným oddílem mi nesedla a celé mi to přišlo jako výplň. Škoda.
  • radimisko
    Příběh Potopte Atlantidu! je tak velkolepý, jak jen si můžeme od pořádného superhrdinského eposu přát. Dojde i na intriky vysoké státnické politiky, ale scenárista Rob Williams (Liga spravedlnosti versus Sebevražedný oddíl) dává před vyjednáváním přednost akci. To vyhovuje kreslířům José Luísovi a Joe Bennettovi,, kteří se postarali o patřičně dramatické výrazy, postoje i gesta. 3,5*
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš29.7.2022 06:56Aquaman / Sebevražedný oddíl: Potopte Atlantidu!
    „Konečně jsem se přidal ke skupině, kde já jsem ten morální.“ Keď sa na konci Aquamana 6: Smrti krále bájna Atlantída šokujúco vyplavila nad vodnú hladinu, logicky som očakával, že sa následne doplaví bežné pokračovanie. DC ma ale prekvapilo a namiesto klasickej sedmičky prišlo s crossoverom. Na jeho napísanie boli najatí muži majúci s obomi diametrálne odlišnými ságami bohaté, dlhoročné skúsenosti: Dan Abnett a Rob Williams. A je to poznať. Páni majú v postavách a vzťahoch jasno, píšu ľavou zadnou. Samozrejme, asi nemá zmysel čakať šokujúci a revolučný príbeh á la Alan Moore (hoci by sa to dalo, veď sa na scéne zjavil nový svetadiel, nová veľmoc – ako na to zareaguje svet?). Toto je proste taký stopercentný crossoverský mainstream, že dvestopercentnejší azda už byť ani nemohol. Dej svižne a sviežo upaľuje (ehm, pláva) dopredu, strieda lokácie, postavy, dialógy, hlášky, tony akcie. Nie je to nič viac, ale ani nič menej, ako poctivá, dobrá americká komiksová zábava. Viac v mojej recenzii: https://www.fandom.sk/clanok/recenzia-aquaman-sebevrazedny-oddil-potopte-atlantidu-komiks