Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
Dobrodružství pana Neporazitelného neberou konce!

Náš jediný a skutečný komiksový hrdina se umí pohybovat mimo panely i stránky svého stripu a porušovat zákony „komiksové fyziky“! Ve druhém dílu svých příběhů se znovu utká se Šprýmařem, potká mimozemšťana a střihne si s kamarády i komiksovou „týmovku“, samozřejmě v Americe. Ostatně proč ne, když se tam podívali i četníci ze Saint-Tropez…

Scénář
Pascal Jousselin
Art
Pascal Jousselin
Barvy
Laurence Croix
Obálka
Laurence Croix, Pascal Jousselin
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Richard Podaný
Redakce
Filip Gotfrid, Patrik Linhart, Petr Stejskal
Žánry
humorný, parodie, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-170-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 297 mm
Tisk
barevný
Váha
280 g
Stran
46
Cena
249 Kč
Originál
Imbattable #02: Super-héros de proximité (Dupuis, 2018)
  • mcleek
    Za mě je to jen opakování nápadů z prvního dílu a opadávající originalita.
  • faster86
    Některé nápady jsou výborné (procházení skrz list), krátké příběhy jsou ozdobou sešitu, ale jak se příběh natáhne na víc jak 4 stránky je to nuda. Nejdelší příběh odehrávající se v americe je katastrofa. Ale ty 4 si to za nápaditost zaslouží.
  • Kapis
    Opět geniální a bezchybné, bavil jsem se jako u jedničky od začátku až do konce, nad tou neporazitelnou fantazií. Parádička!
  • house192
    Stále skvělá zábava!
  • Norri
    Tohle je zkrátka geniální. To je tak krásně absurdně dokonalé a promyšlené! Je radost to číst a obracet každou stránku. Občas je to i docela náročné mentální cvičení. Tohle mě vždycky zaručeně rozesměje. Chci více!
  • Good Games
    Druhý diel je stále fajn zábava, ale už mi vadilo, že sú tie príbehy výrazne dlhšie a tým pádom im chýba väčšia sviežosť. =►Celá recenzia◄=
  • Liborius
    Jousselin čtenáři nabízí to, co poznal a co očekává. I když se to nezdá, téma dokáže ještě obohatit a navíc pan neporazitelný si neklade velké cíle. Smyslem jeho existence je zachránit a pobavit. Jelikož je nejsilnějším superhrdinou vůbec, dokáže si poradit s každou situací a navíc vykouzlit úsměv na tváři diváka. To vše v hávu lehce infantilní groteskní kresby, a většinou s morálním ponaučením, které k jeho dobrodružstvím pasují úplně stejně jako vězení ke Šprýmaři.

    Přesto vinou delšího a z mého pohledu roztaženějšího příběhu jde o něco slabší kousek než poprvé. 7/10 Více na https://nerdopolis.cz/2022/06/03/recenze-pan-neporazitelny-2-pratelsky-superhrdina-ze-sousedstvi/
  • George Walker Bush
    Moje nadšení zde plyne zejména z té neskonalé roztomilosti a gejzíru nápadů, příběhy mě tolik neberou a vůbec ta dvojka mi přišla poněkud slabší. Ale! Četbu jsem si nemírně užil, až jsem se místy culil... co víc si přát.

    Celkový dojem: 90%
  • Darth Raelchi
    Už to není tak silné, jako první album, ale pořád je to dostatečně zábavné. Tady se obávám, že se autor dostal sám do pasti. Buď z toho budou stripy na stranu, dvě (cca), což nutně znamená širokou studnici nápadů, nebo vytvoří delší příběh, který ale takový typ postavy a způsob dosavadního vyprávění moc neumožňuje. Koukal jsem na Bedetheque a zatím jsou venku 3 alba, což si sám říkám, je asi ideální, ale kdoví. Zkrátka si říkám, jak to bude vypadat dál, aby mě to pořád bavilo. Jousselinovou výhodou je velmi atypicky pojatý komiks, který bourá hranice a tam jde prakticky cokoliv, do toho je to něco neotřelého, obecně nevídaného, a to nejen u nás. Buď jak buď je to zajímavý, vtipný, neokázalý a opravdu poctivě vymyšlený komiks, který si naši pozornost víc než zaslouží.
  • Hanussen
    Další povedené příběhy těžící z média maximum. Místy se to opakuje, ale pořád výborná zábava.
  • james89
    Tak na tohle jsem se těšil, ale jednička se mi líbila víc. Má to sice myšlenku, ale tady mi příběhy připadaly už hodně zmatený a ne moc vtipný. Dám 4* za nápaditost, ale moc mě to nebralo
  • SomeOne
    Druhý díl Pana Neporazitelného už nepůsobí tak skvěle jako jednička, ale to bude zejména tím, že hodně nápadů je zde stejných jako v jedničce. Nicméně pořád je to velmi originální přístup ke komiksovému médiu a mně se to líbí.
14122