Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Zemětřesení. Ohně. Záplavy. Vichřice. Mezi azerothskými duchy elementů panuje chaos. Jedinou naději, jak jim zabránit, aby rozervali svět na kusy, představují šamani jako Muln Earthfury a ostatní členové utajovaného Zeměkruhu. Avšak když Mulnovy pokusy o ukonejšení elementů selže, chaotičtí duchové dál bez zábran pokračují ve svém řádění. Zeměkruhem se šíří pochybnosti a vyvstane znepokojující otázka: ztratili šamani svou schopnost rozmlouvat s elementy?

Odpověď přichází v podobě příchodu Šotoy, tajuplného taurena, který ovládá elementy nikoli skrze uctivé prosby, nýbrž důraznými rozkazy. Jeho mocný druh šamanismu se selhávajícímu Zeměkruhu na první pohled jeví jako dar z nebes, avšak přijetí Šotoových způsobů by znamenalo vzdát se přesvědčení, která organizaci dlouhou dobu řídila. Zatímco se svět kolem nich hroutí, musí se Muln a Zeměkruh rozhodnout, zda je Šotoa hrdina… nebo kacíř.

Scénář
Paul Benjamin
Art
Rocio Zucchi
Obálka
Rocio Zucchi
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Zuzana Komprdová
Redakce
Filip Gotfrid, Patrik Linhart, Petr Stejskal
Žánry
fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7679-133-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
185 g
Stran
176
Cena
229 Kč
Originál
World of Warcraft: Shaman (Tokyopop, 2010)
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš1.12.2022 22:29World of Warcraft: Šaman
    Legendy mě bavily víc. Tohle je zbytečně dlouhé, natahované a ukecané, vychvaluji jenom kresbu.
  • Gaming Professors
    Gaming Professors14.8.2022 11:57World of Warcraft: Šaman
    World of Warcraft: Šaman je skvělý a kvalitní komiks, který sráží spíše počeštěný překlad a klasický příběh plný klišé. Komiks je ale celkově více než povedený a kvalitní a máloco se mu dá vytknout, kromě těch pár nesmyslů, které jej sráží naprosto minimálně. Hrdinové jsou nadmíru sympatičtí a jsme zase v období, kde se všechno v tomto vesmíru lámalo a ničilo. Kdy se ale něco takového v Azerothu neděje?

    Celá recenze: World of Warcraft: Šaman – šamani a taurenky s velkými ňadry
24