Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
OD ÚSVITU DĚJIN... PO KONEC SVĚTA?

Tony Stark, uvězněný v ledové jeskyni v hluboké minulosti, přišel o většinu své zbroje a taky o část rozumu. Až slunce dnes večer zapadne a opět přijde ďábel, ztratí Iron Man zbytek svojí duše? V přítomnosti se mezitím nejmocnější zloduchové země sjednocují proti společné hrozbě: Avengers! Zatímco však tým čelí povstání padouchů, jaké svět ještě nezažil, zaútočí na něj jeden z jejich spojenců! Mumie vstávají z hrobů. Tajné armády pochodují v měsíčním světle od K’un-lunu přes Wakandu až po Greenwich Village. Temný bůh zaútočí na Asgard. A Moon Knight se zcela vymyká kontrole! A tak započíná Khonshuova éra. A pád Avengers.

Obsahuje sešity série Avengers (Vol. 8) #31-38 (únor 2020 - listopad 2020) [Fresh Start]

Scénář
Jason Aaron
Art
Oscar Bazaldúa Nava (Oscar Bazaldúa), Geraldo Borges, Mattia De Iulis, Javiér Garrón, Robert Gill, Szymon Kudranski, Ed McGuinness, Gerardo Zaffino
Ink
Oscar Bazaldúa Nava (Oscar Bazaldúa), Geraldo Borges, Mattia De Iulis, Javiér Garrón, Robert Gill, Szymon Kudranski, Francesco Manna, Ed McGuinness, Mark Morales, Gerardo Zaffino
Barvy
Mattia De Iulis, Jason Keith, Rachelle Rosenberg
Obálka
Matteo Scalera
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Filip Drlík
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-199-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
510 g
Stran
184
Cena
499 Kč
Originál
Avengers by Jason Aaron #07: The Age of Khonshu (Marvel Comics, 2021)
  • radimisko
    radimisko17.5.2023 10:11Avengers #07: Khonshuova éra
    Jako by nestačilo, že si nejmocnější hrdinové světa udělali řadu nepřátel mezi upíry, ruskými superzloduchy ze Zimní stráže nebo v podmořské Atlantidě. Moon Knight si bere Avengers na mušku jednoho po druhém a svět se postupně mění k obrazu staroegyptského boha. Komplikovaná série scenáristy Jasona Aarona splétá několik příběhů najednou, ale dobře funguje, i když jako čtenáři naskočíte rovnou do Khonshuovy éry. Skvěle nakreslené, dobře napsané. Nejlepší Avengers současnosti.
  • Lenny
    Lenny mecenáš28.11.2022 09:28Avengers #07: Khonshuova éra
    A tohle je ten problém s mainstreamem. Od čtvrtého dílu jasně vím, že mě série nebaví, ale jsou to Avengers (tedy hlavní Marvel řada), takže to stejně musím číst. Na díl s Moon Knightem jsem se i těšil, ale bohužel mi to přišlo jako naprostá slátanina bez hlavy a paty. Vůbec nechápu, o čem to bylo - postavy pobíhají po světě, Moon Knight je najednou děsně přesílený a všichni křičí Mephisto.
  • Mr. Baboon
    Mr. Baboon30.6.2022 21:48Avengers #07: Khonshuova éra
    Od Války upírů první Avengers kniha, která fakt bavila, i když ne všechno vysvětlila úplně uspokojivě. Po dlouhé době se u téhle série těším na pokračování.
1721