Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Jsi poslední naděje, zachránce a tajný agent! Čas na světě se zastavil. Nic se nehýbe, vše stojí. Co teď? Záchranná akce je jen na tobě! Pomoz opravit kouzelné hodiny a vrať do světa řád!
Vydej se spolu s hrdiny tohoto tříbarevného komiksu na výpravu za ztraceným časem a pouč se při tom, jak pracovat se svým hněvem.

Při čtení a luštění komiksu se dítě stává jedním z hlavních hrdinů a plní různé úkoly. Některé se snaží rozvíjet v dítěti tvořivost, pohotovost, nebo potrápit jeho mozkové závity. Jiné zase směřují k navození klidu, koncentrace na sebe sama, práci se svým dechem a soustředění pozornosti k přítomnému okamžiku. Komiks je vytvořený tak, aby do něj mohlo dítě svobodně kreslit, čmárat a psát.

Tvorby/četby komiksu se může účastnit i dospělý (rodič, prarodič, učitel, vychovatel), je dítěti průvodcem a komiks jim společně umožňuje pochopit, co je to hněv a jak s ním pracovat.
Sešit je určený dětem od 6 do 9 let.

Autorka komiksový sešit vytvořila původně pro své dva syny. V roce 2019 komiks vydala na Slovensku, kde byl zařazen do katalogu Nejkrásnější dětské knihy roku 2020.

Scénář
Kristína Kačaljaková
Art
Kristína Kačaljaková
Barvy
Kristína Kačaljaková
Obálka
Kristína Kačaljaková
Lettering
Kristína Kačaljaková
Překlad
Hana Zobačová
Žánry
dětský, interaktivní, naučný
ISBN/ISSN
978-80-262-1896-8 (Portál)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
205 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
262 g
Stran
64
Cena
199 Kč
Originál
Kde toľko trčíš?!? (2019 Kristína Kačaljaková)