Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
POZOR, FLASHI… TENTOKRÁT SE NACHYTÁŠ TY!

Nikdo není takový podfukář jako James Jesse, originální Trickster. Původně byl členem Ranařů, kteří jej ovšem nerespektovali, přehlíželi a nakonec nahradili novým, líbivějším Tricksterem. Nic se ale nevyrovná originálu… a svým dalším podfukem hodlá Trickster navždy změnit Flashův svět!

Život Barryho Allena je po smrti přítele tempaře a rozpadu vztahu s Iris Westovou už tak naruby. Nyní se Barry navrací do Central City, kde se mu naskytne nevídaný pohled: všichni jsou šťastní. Znepokojivě, nepřirozeně šťastní. Flash se ale nemůže pozitivně naladit, když před ním leží záhada. A jako by toho nebylo dost, pohřešuje se Commander Cold, Flashův spojenec z budoucnosti. Vše nasvědčuje tomu, že se něco děje ve věznici Iron Heights, kde také Flash zahájí své vyšetřování. Víte však, co se říká: nejdůležitější součástí každého triku je odvedení pozornosti. A zatímco se Flash domnívá, že řeší jednu záhadu, Trickster mu hodlá provést svůj největší podfuk přímo pod nosem… a stát se tak legendou všech Ranařů!

Obsahuje sešity série The Flash (Rebirth) #66-69 (březen 2019 - duben 2019) a The Flash (Rebirth) Annual #2 (leden 2019)

Scénář
Joshua Williamson
Art
Scott Kolins
Ink
Scott Kolins
Barvy
Luis Guerrero
Obálka
Tomeu Morey, Rafa Sandoval, Jordi Tarragona
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Michael Talián
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-212-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
400 g
Stran
144
Cena
399 Kč
Originál
The Flash #11: The Greatest Trick of All (DC Comics, 2020)