Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Madcapa přes prsty HNED TAK NEKLEPNEŠ!

DEADPOOLOVA NEJHORŠÍ NEMESIS SE VRACÍ – a to rovnou ve své nejpříšernější podobě. Že by se zrůdě, která byla kdysi hlasem v hlavě Wadea Wilsona, podařilo konečně zosnovat dokonalou pomstu na člověku, který ji zavrhl? Že by skutečně odhalila způsob, jak Wadea jednou provždy zabít? Nebo že by snad byl Madcapův plán ještě horší? Deadpoolovi se kolem krku utahuje pevná smyčka, a tak mu nezbývá než vzít věci do svých rukou ještě pevněji! Podepíše smlouvu s ďáblem, aby zachránil své nejbližší? Něco takového by snad žádný marvelovský hrdina neudělal! Jenže tohle je Deadpool... a Deadpool to hraje po svém.

Obsahuje sešity série Deadpool (Vol. 6) - World's Greatest #20 (říjen 2016), část materiálu ze sešitu #21 (říjen 2016), #22-24 (listopad 2016 - leden 2017) a #26-27 (únor 2017) [All-New, All-Different Marvel]

Scénář
Gerry Duggan
Art
Salvador Espin, Scott Hepburn, Paul Izaakse, Matteo Lolli, Paolo Villanelli
Ink
Salvador Espin, Scott Hepburn, Paul Izaakse, Matteo Lolli, Christian Dalla Vecchia, Paolo Villanelli
Barvy
Veronica Gandini, Irma Kniivila, Javier Tartaglia (Java Tartaglia), Jochen (Joe) Weltjens (Guru-eFX)
Obálka
Jordie Bellaire, Mike Hawthorne
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-224-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
420 g
Stran
152
Cena
429 Kč
Originál
Deadpool - World's Greatest #06: Patience: Zero, Deadpool - World's Greatest #07: Deadpool Does Shakespeare (Marvel Comics, 2017)
  • Jonathan Arbuckle
    Jonathan Arbuckle26.5.2023 00:00Deadpool - Miláček publika #05: Pacient: Nula
    Takže další Deadpool, znovu tady máme Madcapa a tentokrát to není špatné. Postavy se chovají narozdíl od minulého dílu docela logicky. Úvodní sešit je strašně fajn, pak už se posouváme dále a z Madcapa je konečně velká hrozba, která dokáže Deadpoolovi slušně zavařit. Celkově se stále v tomhle díle s Madcapem naháníme a pak je najednou konec. Ale tentokráte si budete říkat, že chcete další díl, což je za mne překvapivé oproti minulým dílům. Takže 4,5*.