Koupit
Šiva se zotavuje z hrozivých událostí, které nechtěně spustila její malá lež. Mezitím se Učitel od Tetičky dozvídá o minulosti Šivy a další detaily o hrozném prokletí, které trápí celý svět. Do toho vzájemná nedůvěra komplikuje jejich soužití v Učitelově domě...

Příběh dvou, dívky a bytosti, chycených v hluboké průrvě, která odděluje noc a den…

Série je známá především pod názvem The Girl From the Other Side (anglický název), než pod originálním názvem Totsukuni no Shoujo.

Scénář
Nagabe
Art
Nagabe
Obálka
Nagabe
Lettering
Kateřina Urbanová
Překlad
Anna Cima
Redakce
Radmila Klásková, Petra Mošnová
Žánry
drama, horor, městská fantasy
ISBN/ISSN
978-80-277-1147-5 (DOBROVSKÝ s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
184 g
Stran
184
Cena
199 Kč
Originál
Totsukuni no Shoujo #04 (Mag Garden, 2017)
  • Sagikkun
    Sagikkun1.11.2022 11:54Dívka ze země Venku #04
    Byť s Dobrovským v mnohém nesouhlasím (zejména s jejich přístupem), tak vím, že např. kritizovanou sazbu zničehonic v 1/3 série měnit nebudou. Takže těch několik dílů dojedu, není jich tolik a o tuhle sérii se připravit nechci. Jejich další série si už ale rozmyslím...

    Po předchozích dramatických událostech nám děj v tomto svazku zpomaluje (což není na škodu), avšak naši hrdinové musí být na pozoru před hrozbou zcela jiného charakteru. Jejich zázemí je "narušeno" někým třetím, atmosféra a vztahy jsou napjaté, a jedná se především o psychologický souboj. I přes to se ale najde čas na úsměvné, společné aktivity, a jak je u této série zvykem, tak i na emoce. Spokojenost a čisté 4*.
  • Fort
    Fort18.9.2022 11:38Dívka ze země Venku #04
    Myslel jsem jsi, že lehce našedlý papír k této temné sérii patří, ale Dobrovský ho používá ve všech svých mangách. Čistě bílý papír by byla vhodnější varianta i za vyšší cenu. I přes oprávněné výtky, které se na nakladatelství vynořila, jsem rád, že to tu vychází. Díl jsem jsi užil, žádné trauma z jedné velikosti fondu v bublinách nemám.
243