Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
DĚS SE VRÁTIL – A TEĎ UŽ TO CELÝ SVĚT VÍ.

Zatímco se Bruce Banner usilovně snaží ovládnout své vnitřní monstrum, zjišťuje, že jsou mu v patách staří přátelé a spojenci. Jak daleko budou Avengers ochotni zajít, aby zastavili stvůru, kterou sami stvořili? Také záhadní vědci ze základny Shadow mají s Bannerem vlastní plány, ačkoliv je místo jejich realizace může čekat spíše naprostý horor... A v chodu jsou ještě mnohem zlověstnější síly! Banner se nakazil něčím příšerným. Jakousi temnou infekcí s nevýslovně strašlivými plány pro lidstvo. Problém je, že o nich ví jenom Immortal Hulk! Mezitím se Carl „Drtič“ Creel snaží prostě nějak protlouct, ale nyní, aby zachránil, co pro sebe vybudoval, musí dokázat nemožné – Absorbing Man musí zabít Immortal Hulka! Jenže Hulk je to jediné, co stojí mezi světem živých – a hrůzami, které čekají na druhé straně Zelených dveří.

Obsahuje sešity série Immortal Hulk (Vol. 6) #6-10 (září 2018 - prosinec 2018)

Scénář
Al Ewing
Art
Joe Bennett, Lee Garbett, Martin Simmonds
Ink
Rafael Fonteriz, Lee Garbett, Ruy José, Martin Simmonds, LeBeau Underwood
Barvy
Paul Mounts, Martin Simmonds
Obálka
Alex Ross
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Jan Kukrál
Redakce
Filip Gotfrid, Jolana Tichá
Žánry
akční, horor, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-232-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 5 mm
Tisk
barevný
Váha
314 g
Stran
112
Cena
349 Kč
Originál
Immortal Hulk #02: The Green Door (Marvel Comics, 2019)
  • RichardWest
    Druhý díl této série mě bavil o něco více, než ten první. Za mě tak akorát poměr mezi akčními a neakčními scénami a pořád dostatek toho tajemna kolem toho, co se tam vlastně vůbec děje. Tato série mě zatím velice baví, i přes to, že obvykle nemám Hulka úplně v lásce. Vzhledem k velkému zvratu na konci tohoto dílu jsem velice zvědavý co se bude dále dít.
  • radimisko
    radimisko27.5.2023 18:36Immortal Hulk #02: Zelené dveře
    Scenárista Al Ewing a kreslíř Joe Bennett nasekali napínavé pokračování mrazivého příběhu. Některé zvlášť „tělesné“ výjevy by ve filmu mohli být příliš, ale ilustrované vypadají zábavně bizarně. Immortal Hulk je neokoukaný superhrdinský „horor“.
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš25.10.2022 09:11Immortal Hulk #02: Zelené dveře
    Nemám z toho až také pozitívne pocity, ako z jednotky, ale i tak príjemné a sympatické 4*. Nakreslené je to super, nie nejak výnimočne, ale veľmi slušný mainstreamový (nad)štandard nepochybne. Scenárista Al Ewing opäť potvrdil, že bolo skvelým ťahom najať ho na reštart legendárnej hráškovozelenej postavy. Pod jeho vedením je Immortal Hulk dravá, vcelku originálna, svieža, miestami prekvapivo temná séria v dvojke miestami pripomínajúca dokonca až horory Johna Carpentera a Clivea Barkera. Jasné, stále je to „len“ Hulk, ale zopár výtvarných výjavov som fakt pár dní nedokázal dostať z hlavy. Bavil ma ponor do psychiky Hulka (áno, má ju); konečne sa našiel niekto, pre koho to nie je len tupý akčný svalovec. Účasť Avengers je naplnením povinných (?) akčných kvót, inak je komiks príjemne neakčný a v rámci možností komorný. Ak si myslíte, že mu to ubližuje, tak presne opak je pravdou. Trochu mi vadil zavádzajúci názov, keďže síce neviem, či sa „zeleným dverám“ naplno bude venovať trojka, ale viem, že dvojka sa im nevenuje temer vôbec (dej sa k nim poriadne nasmeruje až na samom konci). Viac v mojej recenzii: https://www.fandom.sk/clanok/recenzia-immortal-hulk-2-zelene-dvere-komiks
  • Good Games
    Good Games mecenáš19.10.2022 19:03Immortal Hulk #02: Zelené dveře
    Druhý diel série s názvom Zelené dveře je síce o malý kúsok slabší ako ten prvý, no má stále dosť zaujímavých scén. Obsahuje dve vydarené akčné scény, v jednej bojuje Hulk proti Avengerom, a v tej druhej zasa proti nepriateľovi, ktorého schopnosti sú pre Hulka značne nepríjemné. Sedí mi, že Hulk vzbudzuje ako postava znovu rešpekt, že to nie je len priblblá srandovná zelená hora svalov ako v niektorých filmoch. Páči sa mi aj hororový nádych tejto série. =►Celá recenzia◄=
  • hroubek
    hroubek9.10.2022 16:36Immortal Hulk #02: Zelené dveře
    První díl mě velmi příjemně překvapil. Scénárista Al Ewing využil epizodické zápletky a přistoupil k Hulkovi originálně. Dost mi to sedlo a začal jsem se těšit jak bude příběh pokračovat. Ewing mi ukázal, že nepotřebuje dělat velkolepou akci, a že si v klidu vystačí s komornějšími zápletky. A to se mi hodně líbilo, protože co si budeme povídat, když se Hulk s někým mlátí, tak je to z devadesáti procent na jedno brdo. Bohužel Ewing píše o hrdinovi, který si myslí, že je nejsilnější ze všech a rád se mlátí, takže dříve nebo později musela přijít nějaká velkolepá akce. A v tomto díle přijdou rovnou dvě opravdu velké - jedna je slabší (Avengers), druhá je hodně nepříjemná a drsná (Creel). V prvním díle se příběh víceméně točil kolem Bruce Bannera, v druhém se to točí více kolem Hulka a vedlejších postav. Neříkám, že je to špatné, jen mě osobně více baví linka kolem Bannera. Na druhou stranu, postava doktora Clivea je parádně napsaná. Je to hodně slizký záporak, který si libuje v tom, co dělá, a taky se mu to vrátí. Líbilo se mi jakým způsobem je zapojen do děje Creel a i celková pointa. Kresba je krásně mainstreamová a kreslíř Joe Bennet si vyhrál s jistými stránky a panely. Z mého pohledu jsou Zelené dveře slabší, než první díl, ale pořád se jedná o dobrý a zábavný komiks.
2184