Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Lze uniknout osudu? Na to budou muset Máca a její kamarádky přijít v daleké a nebezpečné verzi Clevelandu, kam odcestovaly z roku 2000.

A navíc se konečně odhalí tajemství záhadného „Veleotce“, který dívky pronásleduje napříč časem.

Obsahuje sešity série Paper Girls #21-30 (červen 2018 - červenec 2019)

Scénář
Brian K. Vaughan
Art
Cliff Chiang
Ink
Cliff Chiang
Barvy
Dee Cunniffe, Matthew Wilson (Matt)
Obálka
Cliff Chiang, Matthew Wilson (Matt)
Lettering
Andrea Nekvapilová
Překlad
Michael Talián
Redakce
Filip Gotfrid, Patrik Linhart, Petr Stejskal
Žánry
akční, dobrodružný, mytologický
ISBN/ISSN
978-80-7679-249-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách (s chlopněmi)
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
728 g
Stran
272
Cena
699 Kč
Originál
Paper Girls #05, Paper Girls #06 (Image Comics, 2018, 2019)
  • MEGA
    MEGA27.7.2023 13:52Paper Girls, kniha třetí
    Sérii hodnotím jako celek. Všechny tři knihy jsou tak nadupané, že se četly jedním dechem. To je taky můj jediný problém. Zvratů a různých kliček v příběhu je tolik, že mi to párkrát přišlo bezúčelně zmatené. Vše to drží pohromadě úžasné postavy, které si nejede neoblíbit. Kresba perfektně vykresluje emoční rozpoložení postav, tak i neuvěřitelné lokace, obludy a vybavení z různých dob. Byla to příjemná jízda natlakovaná nehorázným množstvím nápadů, ke které se budu rád vracet.
  • perak
    perak21.4.2023 17:49Paper Girls, kniha třetí
    Typický Vaughan - kupa neskutečných nápadů, který na vás hrne takovou rychlostí, že je skoro nestačíte zpracovávat, a k tomu zajímavé postavy plné emocí, které čtenáře nenechají chladnými. V případě Paper girls se podíval na zoubek cestování časem, přičemž potkávání vlastních já, jen jinak starých je v příběhu poměrně často. Tak si říkám, zda bych něco takového chtěl - asi bych se něčeho takového bál:). Četl jsem všechhny tři díly brzo po sobě, ale i tak mne to neuchránilo od toho, že jsem ne všechno plně pochopil. Ale i bez toho to bylo zajímavé a zábavné čtení, které nezklamalo.
  • SickNail
    SickNail mecenáš30.1.2023 16:38Paper Girls, kniha třetí
    Rozohrané dejové línie tu môžu miestami pôsobiť mätúco, no keďže som si dal všetky tri diely pekne za sebou, nemal som s tým vôbec problém. Napätie drží až do poslednej chvíle, kde zrazu všetko dáva zmysel a dostal som odpoveď aj na otázku, prečo sa kladol dôraz na jednotlivé sny hlavných hrdiniek. Výborná séria so skvelým ukončením, tlieskam.
  • faster86
    faster8629.12.2022 01:31Paper Girls, kniha třetí
    Další a další cestování časem, když se oprostíte od toho že jde o 12ti leté holky (protože mě fakt nepřesvědčíte o tom, že by se ve většině příladů zachovali tak jak se chovají) tak je to super a Vaughan i konec velmi pěkně ukočíroval. Co se týče celé série, tak jsem byl ze začátku skeptický, ale je to super a nemůžu jinak než doporučit.
  • Denis
    Denis17.12.2022 15:46Paper Girls, kniha třetí
    Od paper girl som toho veľa nečakal, ale ALE ALE toto bola jazda neskutočne mi to sadlo. Tato séria ma za mňa len plusy. Štyri hlavné postavy skvelo napísane. Mál som pocit že každá vedľajšia postava tam niečo znamená, každý chcel dosiahnuť svoj ciel. Výborne nakreslená, kresba mi úplne sadla. V deji som sa vôbec nestrácal netreba sa toho báť v poslednej knihe je to zložitejšie ale chápem prečo to tak autor spravil chcel podtrhnúť že sa to deje zároveň. Mňa koniec ako dostal. Kto miluje cestovanie časom MUST HAVE. 5/5 (Hodnotím ako celok lebo je to jedna veľká jazda)
  • Fort
    Fort15.12.2022 17:25Paper Girls, kniha třetí
    Sestupná tendence zábavnosti, asi jsem od toho čekal více. Jsem rád, že už je konec, pokračovaní už bych vážně nechtěl.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš26.11.2022 14:36Paper Girls, kniha třetí
    Zaplat panbu to uz skoncilo. Proste prumerny zabavny komiks, ktery jede na vlne senzaci, ale uz moc neresi dotahnout to do konce, resp. svazat volne konce. Pobavi, zabavi, ale nic extra nepreda. Popkulturni narazky ok, srandicky ok, poselstvi taky, takze stred.
  • Fry
    Fry admin26.11.2022 12:56Paper Girls, kniha třetí
    Paper Girls, kniha třetí - Velké finále se vším všudy, včetně téměř zničeného časového kontinua. Opět třeba zmínit, že nesdílím názor většiny která se v ději ztrácela, nicméně uznávám že pro plný zážitek se je třeba soustředit na všechny časové roviny. I přes některé slabší chvilky a Vaughanovy nedořešené kličky se však jedná o výbornou sérii, kterou by bylo škoda minout ... Za mě 5*!
  • Norri
    Norri mecenáš10.11.2022 00:12Paper Girls, kniha třetí
    Tady už se to začíná zatraceně komplikovat. A to jako že hodně. Druhou půlku knihy jsem si musel přečíst dvakrát, abych si všechno pořádně srovnal. V jednom sešitě jsou dokonce čtyři dějové linky udělány tak, že je můžete číst všechny současně anebo jednu po druhé. Celá kniha je jako klubko barevných nití, ze kterého trčí spousta barevných konců, které Brian K. Vaughan začne postupně spojovat, a na konci mu, světe div se, nezůstane ani jeden konec volný. Vyústění, či řešení, některých situací je sice přinejlepším podivné, ale to ještě není důvod k reklamaci. Celek funguje výborně. A to včetně všech hlášek a referencí, které dnes už nemusí chápat každý. V tom je ta série skvělá. Často sice ty reference alespoň částečně vysvětluje (jako třeba Babylonskou rybičku), ale když třeba brácha hlavní hrdinky hledá v roce 1988 svůj walkman, s tím, že “bez Jamese a Larse neusne”, tak asi jen někteří čtenáři budou naprosto přesně vědět, jaké album je na té zatracené kazetě nahrané. Já ho mám puštěné při psaní těchto řádků :-). Zkrátka a dobře, i třetí závěrečná kniha je parádní sci-fi jízda, kterou jsem si opravdu užil.
  • Good Games
    Good Games mecenáš20.10.2022 18:20Paper Girls, kniha třetí
    Máme tu ďalšiu ukončenú kvalitnú komiksovú sériu! Tretia kniha je veľkým finále, ktoré je už síce dejovo poriadne chaotické a viackrát som sa v tom cestovaní časom strácal, no našťastie to má veľmi dobre napísané a sympatické hlavné hrdinky. Vďaka nim ma celá séria bavila. =►Celá recenzia◄=
  • Gmork
    Gmork9.10.2022 06:59Paper Girls, kniha třetí
    Taky jsem se v tom chvílemi ztrácel. Vaughan to naštěstí ukončil dřív, než se z toho stal časoprostorový blábol. Jedna hvězdička navíc za dobře napsané charaktery hlavních hrdinek. Málo platné, ale nejlepší Vaughanova věc pro mě nadále zůstává Ex Machina.
  • P.G.
    P.G. mecenáš25.9.2022 20:30Paper Girls, kniha třetí
    Tak v tomto třetím svazku jsem se už definitivně ztratila. Jako těch verzí realit už je tam fakt moc...
62010