Limitka
Ukázka
Ukázka

+ 4 další ukázky

Koupit
Druhý díl báječných dobrodružství party pravých motorkářů se posunul o generaci, po dvaceti letech si hrdinové asfaltu pořídili nové stroje a mezi sebe přijali mladé adepty motocyklismu. Ti si dělají "velké" papíry, prožívají první kontakt se strojem, terénem a pevnými objekty. Opět příběhy jako ze života, opět vtipná dynamická kresba.

Prodává se také v limitované (200 ks) sadě se samolepkami a děkovnou listinou, ručně číslované s obtisklým razíkem na první straně sešitu.

Scénář
Stéphane Deteindre (FANE)
Art
Stéphane Deteindre (FANE)
Barvy
Studio Léonardo
Žánry
humorný, sportovní
ISBN/ISSN
978-80-11-01904-4 (Jakub Dvořáček)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 297 x 3 mm
Tisk
barevný
Váha
235 g
Stran
48
Cena
299 Kč
Originál
Joe Bar Team - Tome 02 (Editions Glénat / Vents d´Quest, 2003)
  • adevr
    adevr18.4.2023 13:31Joe Bar Team #2
    Dostal jsem opět to, co jsem chtěl. Vtipný komiks plný řevu motorek, francouzských četníků, parádních buranů, dívčích kalhotek, a kresbu která k tomu sedí jak tlustý chlupatý zadek na kožené sedačce Harleye...
  • Norri
    Norri mecenáš21.12.2022 17:21Joe Bar Team #2
    Ten humor je pořád stejný a pořád bezvadně funguje. Příběhy v této knize se odehrávají 20 let po prvním dílu. Divočáci z první knihy jsou už staří pardi, stěžující si, že dnešní mladí už neumí jezdit. Do Joeova baru ale začíná chodit omladina s mopedy a skútry, která sní o větších objemech. Přijmou je ostřílení piráti silnic do svého teamu? Seženou junioři své vysněné mašiny? Kresba je stále prvotřídní a Joe Bar Team se neomrzel ani ve druhé knize.
  • Good Games
    Good Games mecenáš1.12.2022 21:02Joe Bar Team #2
    Humorné série to majú ťažké a hlavne ak sú zložené zo stripov na jednu stranu. Predsa len vyplniť celý komiks s naozaj vtipnými príbehmi je takmer nemožné. Síce na mňa polovica vtípkov nefungovala, ale je to príjemné oddychové čítanie. Špeciálny náboj to má hlavne pre milovníkov motoriek, ktorí spoznajú aj jednotlivé modely a určite sa nájdu aj v nejednej situácii. =►Celá recenzia◄=
42