Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
Monumentální finále nulové války!

Součástí každého komiksu je i unikátní kód uplatnitelný ve hře Fortnite! Zde je to jinde nesehnatelná nahrávací obrazovka s grafikou Nulové války.
Vychází souběžně s originálním vydáním v USA a také dalších státech světa (Německo, Itálie, Mexiko, Brazílie, Španělsko)!


Scénář
Christos N. Gage, Donald Mustard
Art
Sergio Fernandez Davila
Ink
Sean Parsons
Barvy
Edgar Delgado
Obálka
Sunny Gho, Leinil Francis Yu
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2788-1083 (CREW)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 2 mm
Tisk
barevný
Váha
105 g
Stran
32
Cena
89 Kč
Originál
Fortnite X Marvel: Zero War #05 (Marvel Comics, 2022)
  • Sagikkun
    Oproti Batmanovi se v této sérii pracuje s více postavami a to na ještě o něco menším prostoru, což je za mě jejím největším problémem, který se naplno projevil tady. Tam, kde mě předchozí díly dokázaly i občas bavit, protože si vzaly čas na vykreslení celkem fajn situací a momentů, tady jsem otáčel stránky na autopilota. Všechno naházené na sebe a šíleně zkratkovité, snaží se to být emotivní, epické, významné, všechno možné, ale nic na mě z toho vůbec nefungovalo a působilo to na mě pouze jako jeden velký bordel. A opět, stejně jako v předchozí sérii, i tady se víceméně vlastně nic nevyřešilo... takže k čemu to všechno, kam to směřovalo, jaký byl smysl? Nevím, za co přesně tady dát více než jednu hvězdičku... Fortnite ty finále prostě nezvládá.