Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Koupit
Je rok 52 před Kristem. Celá Lutécie je okupovaná Římany... opravdu celá? Kdepak! Malá skupina nepoddajných zvířátek vedená Idefixem stále odolává římským uchvatitelům. Život generála Labiena a jeho smečky římských psů, kteří se spolu s ním snaží romanizovat (rozuměj: ovládnout) Lutécii, není vůbec snadný.

Obsahuje příběhy:
Trufinin míček (La Baballe de Chevrotine) - Yves Coulon, Philippe Fenech
Škytají, ale nevzdávají se! (Fluctuat N-Hic! Mergitur!) - Matthieu Choquet, Jean Bastide
Labiene, mě nedostaneš! (Labienus, tu m'auras pas!) - Jérome Erbin, Philippe Fenech

Scénář
Matthieu Choquet, Yves Coulon, Jérôme Erbin
Art
Jean Bastide, Philippe Fenech
Lettering
Art D – Grafický ateliér Černý s.r.o.
Překlad
Helena Vosecká
Redakce
Stanislav Kadlec, Alena Mrázová
Žánry
dětský, dobrodružný, humorný
ISBN/ISSN
978-80-252-5328-1 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
160 x 195 x 4 mm
Tisk
barevný
Váha
120 g
Stran
72
Cena
169 Kč
Originál
Idéfix et les Irréductibles #01: Pas de quartier pour le latin ! (Les Éditions Albert René, 2021)
  • faster86
    Pokud si to koupíte jako komiks ze světa Asterixe tak je to o dost slabší než "hlavní série". Pokud si to koupíte jakožto dětský komiks tak si myslím, že to svou práci odvede.
  • Darth Raelchi
    To bylo mily a heeezkyyy. Format jsem Egmontu odpustil, ale... Jinak kvituju drzeni se te Uderzovy kreslirske latky. Asterix v jine podobe by ztratil svou identitu. Klidne bych si ted hned strihl dalsi knizku.
  • Good Games
    Som veľký fanúšik Asterixa, hlavne čo sa týka komiksov a tých starších animovaných seriálov. Sériu s Idefixom ako hlavným hrdinom považujem za dobrý nápad, len by to chcelo zaujímavejšie zápletky. Nenaplnený potenciál vidím aj v tom, že sa tu takmer vôbec nevyskytujú známi ľudský galskí hrdinovia. Predsa len ak by boli nejaké dobre vymyslené cameá Asterixa, Obelixa, Panoramixa či iných kultových hrdinov, určite by to potešilo. Asterix je séria, na ktorej sa zabávajú všetky generácie čitateľov, Idefix je však ideálny len pre tých najmladších. Pre deti to môže byť fajn, dospelých to veľmi nemá čím zaujať. =►Celá recenzia◄=
  • adevr
    Ano, je to spíše pro děti, ale právě pro ně je to nadprůměrné. Tři scénáristé kteří vědí co mají dělat, oba výborní kreslíři ctí Uderza, a všichni dohromady a společně drží i Asterxí kánon.
  • Dinik
    No tohle je velká infantilní bída, která se snad může líbit max školkovým dětem (které ale neumí číst). Slušně nakreslené a to je vše.