Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Dvojčíslo časopisu Čtyřlístek:

Výkupné za loupežnici - Tomáš Srb, Jaroslav Němeček. V prvním příběhu dvojčísla se Čtyřlístek podívá až do čtrnáctého století na hrad Karlštejn. Ale zdánlivě pohodový výlet se změní v pěkné drama. Fifinku totiž unese tlupa loupežníků.

Pazourek a Zoubek: Propadlík - Filip Škoda. Na začátku nového školního roku Pazourek se Zoubkem přivítají v praškole nového spolužáka. Zlomyslného propadlíka a darebáka, který proti nim začne popouzet ostatní kamarády.

Hubert & Hugo - Krčmelound, Nikkarin. Hugo najde ve skříni svatební dar svých rodičů - starou ošklivou vycpaninu, na kterou už všichni zapomněli. A když se jí rozhodnou zbavit, zjistí, že to vůbec nebude snadné.

Spokojené tablety - Lukáš Pavlásek, Jaroslav Němeček. Ve druhém příběhu se setkáme se starým známým záškodníkem Zádrhelem. Ten odcizí Myšpulínovy zázračné tablety na spokojenost a s jejich pomocí chce zbohatnout. Všechno ale dopadne trochu jinak.

Tryskošnek: V zemi neviditelných monster - Dan Černý. Tryskošnek a Píďa se tentokrát vydají do nekonečných hlubin makrosvěta. Musejí zachránit malého broučka, který omylem ochutnal zmenšovací pilulku.

Číslo 11-12/2022, ročník 54.

Scénář
Krčmelound, Dan Černý, Lukáš Pavlásek, Filip Škoda, Tomáš Srb
Art
Nikkarin, Dan Černý, Jaroslav Němeček, Filip Škoda
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
158 g
Stran
68
Cena
75 Kč