Desky zadní
Přebal zadní
Ukázka

+ 9 dalších ukázek

Koupit
Po tisíciletích putování světem muž známý pouze jako B., potomek smrtelnice a boha, stižený prokletím nesmrtelnosti a neustálým nutkáním zabíjet, pracuje pro americkou vládu, která ho nasazuje v náročných akcích. Výměnou za to má B. získat to, po čem nejvíce touží – pravdu o své krvavé existenci a nalezení způsobu, jak ji ukončit.

Obsahuje sešity série BRZRKR #1-4 (březen 2021 - červenec 2021).
Přední desky totožné s přebalem.


Scénář
Matt Kindt, Keanu Reeves
Art
Ron Garney
Ink
Ron Garney
Barvy
Bill Crabtree
Obálka
Rafael Grampá
Lettering
Martin Trojan
Překlad
Václav Dort
Redakce
Veronika Černá, Radek Chaloupka, Václav Dort, Tomáš Náprstek, Ladislav Niklíček, Martin Trojan, Milena Vojtková
Žánry
akční, thriller
ISBN/ISSN
978-80-7652-098-1 (Comics Centrum)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem (s matným přebalem a parciálním lakem)
Formát
158 x 239 x 17 mm
Tisk
barevný
Váha
520 g
Stran
144
Cena
599 Kč
Originál
BRZRKR #01 (Boom! Studios, 2021)
  • Alfi
    Alfi6.3.2023 22:00BRSRKR #01
    Kresba super, dej je žial pomerne plytký. Jednohubka na hodinku čítania.
  • Good Games
    Good Games mecenáš20.2.2023 21:11BRSRKR #01
    Brutálny akčný masaker, ktorý je však prekvapivo pútavý aj po príbehovej stránke. Je to síce priamočiare, ale ten mix drastickej verzie Highlandera a Barbara Conana mi perfektne sadol. Vydarila sa aj kresba a celkovo musím uznať, že má tento komiks, na ktorom spolupracoval Keanu Reeves niečo do seba! =►Celá recenzia◄=
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš3.12.2022 17:04BRSRKR #01
    Keď mi z Black Friday 2022 prišiel od CC viac ako 5-kilový (!) balík a vytiahol som z neho cca 10 komiksov, neodolal som a nielenže som sa okamžite pustil práve do BRZRKR (nechcel som si predstaviť, čo by so mnou urobil John Wick, ak by som ho neuprednostnil), ale (a to je oveľa dôležitejšie) zhltol som ho ako malinu. Zabralo to v podstate len pár desiatok minút. Jasné, nie je to práve najnáročnejší príbeh, ale máte plno komiksov, ktoré ponúkajú podobne nenáročný príbeh a pritom čítať ich je peklo. Proste stvoriť jednoduchú vec je v skutočnosti veľmi ťažké a nie každý to dokáže. Páni to ale dokázali. Je to zábavne nakombinované (John Wick + Highlander + Conan + Hellboy). Pre Keanu Reevesa sa jednalo o srdcový projekt, okrem námetu je i (spolu)autorom scenára a ústredný antagonista (starý 80 000 rokov!!!) pochopiteľne vyzerá ako slávny Neo z Matrixov. So scenárom mu pomáhal Matt Kindt (Americká liga spravedlnosti 1 + 2). Keanu si na zhmotnenie svojho (komiksového) sna len ťažko mohol vybrať vhodnejšiu osobu, než drsňáka nad drsňákov Rona Garneyho, ktorého ostrú prácu sme u nás mohli obdivovať v Conan – Příběhy psané krví 1: Poklad kešatský alebo v Mužoch hněvu od kultového Južana Jasona Aarona. BRZRKR je jednoduchá, nenáročná, ale chytľavá pecková jednohubka. Za mňa absolútna spokojnosť. Vyzdvihnúť musím nielen skvelú žánrovú pestrosť a parádnu kresbu, ale tiež farby u nás doteraz nevydávaného Billa Crabtrreeho. Zaskočilo ma, aký brutálny komiks je. Niekto možno povie, že to paradoxne má ubíjajúce, monotónne tempo práve vinou toho, že hlavná postava každému druhému utrhne ruku a tou ho rozmláti na kašu (!), ale na mňa to fungovalo. Fakt nechápem, prečo sa jeden z najmilších, najpokornejších a „najľudskejších“ hercov Hollywoodu neustále primotáva k drastickým bitúnkom, ako je tento komiks alebo spomínaná filmová séria Wick. Každý, kto rodáka z Libanonu pozná, sa tomu úprimne čuduje, ale nech už je dôvod akýkoľvek, BRZRKR je skvelá jazda. Nezostáva nič iné, lež sa tešiť na pokračovanie. Ktoré bude predpokladám dejovo predsa len už komplikovanejšie (snáď v dobrom, nejednému sequelu v dejinách komiksu, literatúry a kinematografie zlomilo väz práve komplikovanie univerza). Výrazná obálka, prebal, tvrdá väzba, lacetka, medailóniky autorov + viac ako 20 strán bonusov pozostávajúcich z propagačných kresieb a obálok, čo je dosť pohodlný spôsob riešenia bonusového materiálu, ale zas jednotlivé kresby sú krásne a (anti?)hrdina na nich už fakt vyzerá presne ako Keanu Reeves, takže aspoň je sranda.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš26.11.2022 09:54BRSRKR #01
    Nechapu, z ceho jsou vsichni tak vyplesteni. Dozvedeli jsme se co, nic, 4 sesity utecou jak voda, aby co, zase nic. Conan dneska, ratata bum, ratata bum a je konec, a zase nic. Jako akcnak je to dobry, neco malo zahady pro ctenare tam je, ale to je asi tak vsechno. Pro me je to solidni prumer. Kresba dobra.
  • Filios dVekerec
    Filios dVekerec25.11.2022 09:36BRSRKR #01
    Přijde mi to jak učebnice pro německé vojáky z třetí říše: "Zabíjej bez soucitu, bez vlastního názoru, bez zodpovědnosti, bez rozlišení mezi civilisty a vojáky." A ještě je ten stroj na zabíjení lidí nesmrtelný, takže mu to je opravdu úplně jedno.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin6.11.2022 10:05BRSRKR #01
    Cha, Keenu Reaves nám tady rozjíždí takového pseudo Johna Wicka, co vypadá jak John Wick, tedy jako autor sám, pocházejícího z pravěku... ale i když, co je to za pravěk? 80 000 př. n. l.? Máchá se tu meči, studují se mapy, drancují bohaté paláce a jezdí na koni? Ok, to máme nějaký dávný ztracený fantasy svět, budiž... téma o nesmrtelnosti těla je pak už lehce únavným klišé, nekonečná krvavá rubačka nudná, psychologické studium hlavního hrdiny mě též nijak neinspiruje k další četbě.

    Celkový dojem: 40%
  • faster86
    faster862.11.2022 09:42BRSRKR #01
    80 000 let starý John Wick na steroidech.... neviděl jsem aby někde někdo umlátil člověka spodní čelistí koně tak často jak tady. Moc pěkně napsaná první kniha akční rubačky o nesmrtelném válečníkovi. Na konci cliffhanger jak hovado. Rozhodně nejakčnější věc co CC vydalo.
  • suricattaontheway
    suricattaontheway26.10.2022 20:40BRSRKR #01
    Zrození Johna Wicka? Možná?! :D Má to nakročeno být pěkně drsnou řežbou. Krev cáká i ven z knihy, ale má to i zajímavej příběh a nápady. Chtělo by to větší formát knihy. Bylo to dobrý? BYLO TO SPRÁVNÝ?! Chci další díl! Hned! :D
  • karl173
    karl173 mecenáš26.10.2022 17:18BRSRKR #01
    Jeden z nejbrutálnějších komiksů co jsem kdy četl. Brutalita tu však má hlavu a patu a krví nasáklí zážitek doprovází zajímavý děj, jenž postupně poodkrývá pravdu.
    Tohle chce druhý díl co nejdříve!
  • Fimi
    Fimi mecenáš22.10.2022 10:57BRSRKR #01
    Řežba jak řemen, Kindt pořádnou dávku krvavé akce umí viz jeho Bloodshot a většina věcí, které psal pro Valiant.
    Tohle je velice fajn drsná zábava, která splnila svůj účel. České vydání jsem neviděl, hodnotím pouze příběh a ten za to stojí...pokud bude film alespoň z poloviny takový, jako předloha, máme se na co těšit.
  • adevr
    adevr22.10.2022 10:41BRSRKR #01
    Parádní akční a brutální komiks. Je z něj docela i cítit, jak to pány tvůrce bavilo. Těsím se na další dvě pokračování, a prý se chystá i filmové zpracování. Snad tam scéna s tím, jak jednomu vytrhne žebro a na druhého jej použije jako dýku, zůstane zachována. :)
121974
Četl/a (69)
123peta, 2scha, 3DD!3, adevr, Alfi, Alikkk, AlmightyMates , BadBoy, Benny, Bronn, calvin10, calviti, Cinema Ranger, Darth Raelchi, davidek, Davispear , Dezodoo, farnhajt, faster86, Filios dVekerec, FilipNejdl , Fox01, fuerto_gepa, Garp, George Walker Bush, Good Games, hellblazer, HevyEli, Infarkt, Ivan Kucera, James, jeanbaklajean, jiskra, Kamoš, karl173, Lachvos, Light, Lookass33, LuckyLjuk, Mercurio, MP, MP81, Mr.Plysh, Mysak92, oleav, Palebras, Poniczech, Poseidon1978, RadimNemec, Sick666, start05, suricattaontheway, taidana, the.kasztan, Thorug, Tomzany, Tony TwoDee, trudoš, tukak, Valdaufinka, vankobra, Vena2k3 , Wasps, WEAPONE, Yaromil, Zanir, Zbysek2410, zlejzmrd, Zlord_Antijezis
(130)
123peta, 2scha, 81splinter, adevr, Alfi, Alfray, Alikkk, AlmightyMates , BadBoy, bboorreekk, Beng.D, Benny, binnmode, blackJag, bmc75, Bob, Bronn, calvin10, calviti, Caylen-Tor, D.K.Logic, Dali, Davispear , Deckard, deefha, delsemela, enthony, farnhajt, faster86, fifas, filemon, Filios dVekerec, Filip123, FilipNejdl , Fox01, fuerto_gepa, Geralt, Glumal, Goeger-Devil007, herbert, HevyEli, hyba1991, Infarkt, invape, Ivan Kucera, Jak, James, james dixon, jankie, Jay-jay, jeanbaklajean, Joshua_T, Kamoš, kapicka, karl173, Keenkeen, kendor007, koudak89, Lachvos, listr, Lobok257, Lookass33, LuckyLjuk, luky.kuky10, maara, Mamut12, Mercurio, merhyx, mikado, Miriyak, Miss Amphipolis , MonsterGyre, MP, MP81, Mr.Plysh, Mysak92, Nyxxie, oleav, Olesh, Onkel 1928, Palebras, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perak, perper, PH79, Poseidon1978, raenius, Raido26, Rowan, Saran, Sick666, Sikk, Skot, sleepless, slothest, SpiderJerusalem, start05, suricattaontheway, syon, tacmud, taidana, terrordemon, Thorug, Tialster, timek, Tomket.Tom, Tomzany, Tony TwoDee, Valdaufinka, vankobra, VanTom, Vena2k3 , vishnar, vranakx, Wasps, Wasseg10, WEAPONE, Wiruss, xintax, Yaromil, yogi, Zajo original, Zanir, Zbysek2410, zdoog, zlejzmrd, Zlord_Antijezis
Chce (14)
Al0f0k, Blacklarch, Darker, deadpool, filosh, gumidekmedvidek, illy, jajsemviktor, Jimbeam90, Maty48, monty.cl, Norri, OldaB, T3ss
Nabízí (2)
Ivan Kucera, oleav