Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Po šňůře venkovních zápasů se tým vrací na domácí hřiště. Tam Runnin‘ Rebs čeká nejdůležitější zápas roku. A právě v té době trenéru Euleesi Bossovi ubývají spojenci a přibývají protivníci – a nejen ti sportovní. Předně je tu šerif, kterého pronásleduje temná minulost. Potom záhadný lovec s lukem, který si v lesích hýčká plány na pomstu. Podivný kluk v kómatu. Intrikánská starostova manželka. A ke všemu jeden vzteklý pes. A abychom nezapomněli, taky Roberta Tubbová, příslušnice námořní pěchoty USA a dcera muže, kterého trenér Boss chladnokrevně zavraždil.

Obsahuje sešity série Southern Bastards #9-14 (červen 2015 - květen 2016)

Scénář
Jason Aaron, Jason Latour
Art
Chris Brunner, Jason Latour
Ink
Chris Brunner, Jason Latour
Barvy
Chris Brunner, Jason Latour
Obálka
Jason Latour
Lettering
Andrea Nekvapilová
Překlad
Richard Podaný
Redakce
Filip Gotfrid, Patrik Linhart, Petr Stejskal
Žánry
akční, noir, thriller
ISBN/ISSN
978-80-7679-266-1 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
168 x 258 x 15 mm
Tisk
barevný
Váha
640 g
Stran
160
Cena
549 Kč
Originál
Southern Bastards #03: Homecoming (Image Comics, 2016)
  • Darker
    Darker mecenáš16.1. 21:53Parchanti z jihu #03: Návrat domů
    Predstavovačku máme za sebou, tak co bude dál?
  • perak
    V celkovém ději se moc v této knize neposuneme, je to takové přešlapování na místě a možná, že by příběh dokázal dobře fungovat i bez nich, ale přesto jsem si jednotlivé sešity, v nichž v každém je hlavní postavou někdo jiný. dostatečně užíval. Máme tu opět plno násilí, krve, bezohlednosti, promarněných a zmařených životů v jižanském špinavém jihu, kde není prostor na sentiment. Vše pro vítězství a zadupání oponentů, nejlépe pod drn. Jednotlivé příběhy jsou jak šrouby, které se utahují kolem trenéra Bosse a přesto mám pocit, že Boss ještě neřekl poslední slovo.
  • faster86
    já pořád přemýšlel jak celou tu sérii popsat aby to nebylo nijak složité, a čerpal sem u mladší generace která by to krásně vystihla označením OVER THE TOP, prostě všechno je tam vyhnané za hranu, buranství, sex, agrese, je to až nepříjemné, ALE i tak to Aaronovi a Latourovi žeru a líbí se mi to. Třetí knížka je takové čekání na finále bych řekl, prostě co sešit to jiná postava, ale jako celek to odvypráví děj a na časové ose se posouváme, taže dobrý. Jen ten doslov mě jako evropanovi nic neříká a spíš otravuje.
  • adevr
    Patří to do série, jsou více představeny další postavy, a už se těším na další pokračování.
  • james89
    Skalpy se mi líbily víc. Tohle mi připadá, že se celkem vleče a moc neposouvá. Moc se mi ani nelíbí to klasický škatulkování a urážení jižanských lidí, jižanský vlajky atd., tak jak to známe z amerických filmů.
  • Good Games
    Good Games mecenáš16.11.2022 22:45Parchanti z jihu #03: Návrat domů
    Skalpy boli komplexnejšie, mali výraznejšie a dôležitejšie postavy, Parchanti sú však stále perfektne napísaná drsná séria, ktorá je dobrou náhradou za dokonalé Skalpy. Tretí diel ponúka znovu zaujímavý príbeh, tentokrát dostanú väčší priestor postavy, ktoré predtým až takú dôležitú úlohu nemali. Príbeh sa však posúva a aj keď je tento diel v podstate len akousi prípravou na dôležitejšie udalosti, číta sa to veľmi dobre. =►Celá recenzia◄=
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin10.11.2022 09:13Parchanti z jihu #03: Návrat domů
    Ve Skalpech jsem Aaronovi všechno baštil a tak mi všechny ty drsné strasti indiánské rezervace přišly "autentické", lidské pohnutky tam nebyly černobílé a člověku běhala po kůži příslovečná husina. Zde mu to nějak nevěřím, tlačí moc na pilu a tuhle umělou předrsnělost už od dob Sin City nějak nemusím... banda vypatlaných vidláků uprostřed zahnilého buranova. Kdyby nám to snad nebylo jasné, pan policista nadává na Obamu, věřící jsou šílenci a sousedé rasisti. Poslední kapitola však znamená příslib jakési pomsty na obzoru, na kterou se snad i těším.

    Celkový dojem: 40%
  • louza
    Po skvělé a ještě skvělejší knize přichází soubor jedno sešitových "povídek", které nám ale neřeknou vůbec nic co bychom ještě nevěděli a doplňují to co doplnit nepotřebuje. Autor evidentně řekl hodně z toho co říci chtěl a zdá se jako, by nevěděl kudy kam, tak jen omílá vyřčené. Jeden ze sešitů dokonce přepustí kreslířovi a zaručeně to poznáte. Zhulené ztvárnění snů potlučeného chlapce si fakt mohli nechat od umělecké cesty. Sbírka po hříchu končí tam kde minulá kniha. Větší důkaz zbytečnosti už si nelze přát. Pokud bastardy neznáte, bude vám tato kniha k ničemu. Pokud je znáte, tak taky. Tohle fakt nebylo nutný.
122681
Četl/a (65)
123peta, 2scha, 353638, adevr, BadBoy, Berry669, Black Bro, yo, Cabal, calvin10, charvos, cobe, Const.ex, Craxx, Darker, davidek, Daxik1988, Dezodoo, faster86, fifas, filemon, Garp, George Walker Bush, Good Games, hellblazer, house192, hypermlok, invape, Izmir Čupr, james89, JarNeuman, Jay-jay, jeanbaklajean, jh666, jindroush, jiskra, Keno, Killingjoke, kinak, kindanerd, Lachvos, lukascus, MP81, Nexis, oleav, Onkel 1928, Paja78, Palebras, pearlxjam, pechna, perak, petrSF, Poseidon1978, rooty, RudyRod, Saint of Killers, Skot, taidana, the.kasztan, trudoš, Unerr, Valdaufinka, xflori01, Zbysek2410, zgrywus, Zlord_Antijezis
(114)
2scha, 353638, adevr, Alfi, Ash Pointak, BadBoy, Berry669, binnmode, blackJag, bmc75, Bob, burzum, Cabal, calvin10, charvos, cobe, Const.ex, Craxx, D.K.Logic, Dali, Darker, davidek, Daxik1988, Deckard, delsemela, Dezodoo, dre, farnhajt, faster86, fel68, fifas, filemon, filosh, Georgíno J., hellblazer, herbert, house192, hypermlok, IndyP, invape, Jak, james dixon, Jay-jay, jeanbaklajean, jh666, jiskra, kapicka, KarlosJB, KdG, kendor007, Keno, Killingjoke, kinak, krupan, Lachvos, Light, Lojza, Lookass33, lukascus, maara, Mamut12, Marvin, mcleek, merhyx, mgeralt, Mikei, Mitak, MP, MP81, Mr. Baboon, Mr.Plysh, mrstffl, mstefl, Nexis, OldaB, Olesh, Onkel 1928, opytz, Paja78, Paldini, Palebras, pavouk, pearlxjam, pechna, Petr, petrSF, PH79, porculan, Poseidon1978, RadimNemec, regressiv, RicHard. , rooty, RudyRod, Saint of Killers, Saran, Sikk, Skot, sleepless, start05, suricattaontheway, tacmud, taidana, the.kasztan, Tialster, trudoš, Valdaufinka, VanTom, xflori01, xintax, yogi, Zbysek2410, zgrywus, Zlord_Antijezis
Chce (15)
Abstinent, besikv, Davispear , deadpool, Draco nobilis, gumidekmedvidek, Infarkt, James, Maty48, MonsterGyre, monty.cl, Nightmare, Norri, SickNail, Tomasino79
Shání (3)
Nightmare, Šedo, SickNail