Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Takemiči, bývalý delikvent, cestuje 12 let zpátky do minulosti, aby zachránil svoji milovanou expřítelkyni Hinatu, která byla zavražděna zločineckou organizací Tokio Mandžikai!

Takemiči se v minulosti pokouší přesvědčit Mikeyho, aby zastavil boje s Moebiusem, které povedou k rozpadu Tokio Mandžikai, když tu jsou náhle přepadeni. Takemiči se v rychle se vyvíjející situaci zoufale snaží změnit minulost. A mezitím se vražedná zbraň nezadržitelně blíží k Drakenovi!

Série je známá především pod názvem Tokyo Revengers (anglický název), než pod originálním názvem Toukyou卍Revengers.

Scénář
Ken Wakui
Art
Ken Wakui
Obálka
Ken Wakui
Lettering
Jakub D. Kočí, Violet Kočí (Lelita, Lelita Kočí, Violet)
Překlad
Vít Ulman
Redakce
Tereza Micková, Marek Mikeš
Žánry
akční, drama, young adult
ISBN/ISSN
978-80-7679-288-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 12 mm
Tisk
černobílý
Váha
245 g
Stran
196
Cena
229 Kč
Originál
Toukyou卍Revengers #03 (Kodansha Ltd., 2017)
  • Fort
    Fort16.7.2023 11:14Tokyo Revengers #03
    Tentokrát natahovaný díl, kde se omílá stále dokola záchrana Drakena, hold až v příštím svazku.
  • Poniczech
    Poniczech mecenáš22.6.2023 12:45Tokyo Revengers #03
    Pořád naprosto skvělé, zhltnul jsem to okamžitě a vyčkávám další díl.
  • instageek_cz
    instageek_cz9.12.2022 14:55Tokyo Revengers #03
    Série Tokyo Revengers patří k největším čtenářským překvapením mého života. Nikdy bych nečekal, že mě tolik chytne příběh o válce školních gangů někde v Tokiu, nebo že mě jednotliví sígři budou tak moc zajímat a některým budu i fandit.

    Druhý díl skončil v hodně napínavém okamžiku, přičemž zvědavost spojená s obavami vás bude nonstop provázet i čtením „trojky“. Teď už totiž bezpečně víte, že se může kdykoliv stát cokoliv. Jednu chvíli se smějete nějaké bizarní scénce, a na další straně vám bude tuhnout krev v žilách. Krutost zdejších grázlů nemá žádné hranice. Jsou to zaslepení sociopati, pro které je násilí vším. Smyslem jejich mizerných životů je pouze to, že z nich jde strach, a že mohou někomu ublížit. A jediné, čemu se podvolí, je ještě větší násilí, horší než to jejich.

    Hlavní hrdina Takemiči se marně snaží mírnit situaci. Jeho mise, v rámci níž se z nevysvětlitelných důvodů ocitl 12 let zpátky v čase, se zatím vůbec nedaří. Je to navíc docela smolař, takže dobré úmyslu a epické proslovy pro něj ne vždy končí důstojně (a japonský humor je tu chvílemi VELMI ujetý:)) ). Takemičiho odvaha zůstává nezměrná, stále je ochoten udělat cokoliv, aby změnil budoucnost a osudy svých přátel i své dávné lásky Hiny. Skvěle rozehrané jsou postavy Mikeyho a Drakena. U nich pořád nevíte, jestli to jsou ti nejhorší parchanti ze všech, anebo spíš kladnější týpci, vyznávající i některé sympatické principy a hodnoty. Možná skutečně nechtějí vést ostatní do pekel, i když tam neodvratně směřují...

    Jediné mínus mě napadá - furt se trochu ztrácím v některých vedlejších postavách. Chtělo je to víc vizuálně odlišit. Ale jinak nemám co vytknout. Každým dílem TR člověk proletí a pak už nezbývá než čekat, až vyjde pokračování. I tentokrát končíme dost dramaticky, takže netrpělivě vyhlížím únor 2023!:)

    Hodnocení: 9/10
751