Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Ztroskotanec Takemiči cestuje 12 let zpátky do minulosti, aby zachránil svoji milovanou bývalou přítelkyni Hinatu. Chce zabránit Drakenově smrti, ale Kijomasovo ostří Drakena nakonec zasáhne. Takemiči má před sebou zhrouceného Drakena a propadá beznaději. Je vážně nemožné změnit budoucnost?

Začíná Takemičiho skutečná pomsta.

Série je známá především pod názvem Tokyo Revengers (anglický název), než pod originálním názvem Toukyou卍Revengers.

Scénář
Ken Wakui
Art
Ken Wakui
Obálka
Ken Wakui
Lettering
Jakub D. Kočí, Violet Kočí (Lelita, Lelita Kočí, Violet)
Překlad
Vít Ulman
Redakce
Tereza Micková, Marek Mikeš
Žánry
akční, drama, young adult
ISBN/ISSN
978-80-7679-319-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 13 mm
Tisk
černobílý
Váha
250 g
Stran
204
Cena
229 Kč
Originál
Toukyou卍Revengers #04 (Kodansha Ltd., 2017)
  • Poniczech
    Poniczech mecenáš10.8.2023 14:51Tokyo Revengers #04
    Tenhle díl konečně dokončuje jednu "misi do minulosti", samozřejmě ale není všechno tak jednoduché a když se to konečně zdá být v pořádku, vše jde opět do kytek. Zatím pořád skvělé, moc a moc doufám, že to nebude zbytečně natahované.
  • Fort
    Fort20.7.2023 10:44Tokyo Revengers #04
    Ukončení jedné časové linky, která toho moc nevyřešila. Ani nemohla o čem by to taky bylo. Čekaní na 31 díl bude dlouhý a snad po jeho přečtení se nebudu muset vracet do minulosti a svému mladšímu já sdělit, aby s touhle sérii neztrácel čas.
  • instageek_cz
    instageek_cz13.3.2023 11:30Tokyo Revengers #04
    Emoční horská dráha od začátku až do konce. Ani 4. díl TR nezklamal, laťka kvality zůstává vysoko. Je to z velké části díky napětí, které čtenář neustále pociťuje. Ken Wakui se drastických situací nebojí, takže kdykoliv se proti sobě postaví bandy mladistvých psychopatů (včetně kumpánů hlavního hrdiny Takemičiho), víte, že nemají vůči svým protivníkům žádné slitování. „Na Zemi i v nebi – vždy jen já“ říká motto na bundě Tokio Mandžikai, gangu, kolem kterého se všechno točí. Nevyzpytatelnost těchto grázlů jsme poznali v minulých dílech, takže od nich čekáme jen to nehorší. No, a někdy se to skutečně naplní...

    Chválím kresbu, noční pohledy na Tokio jsou moc pěkné. Také se dočkáme po menší pauze zase skoku v čase, což je vždy velmi zajímavé. Kolik se toho změnilo následkem Takemičiho činů, a bylo to k lepšímu, nebo k horšímu? I romantická linka funguje, takže je člověk do příběhu loosera, který se snaží zachránit svou lásku i přátele, celkově dost emočně ponořen. Baví mě, jak se Takemiči postupně vyvíjí. Sice fakt pomalu a po troškách, ale díky tomu to působí opravdověji.

    Závěrem musím znovu zmínit, jakým překvapením pro mě tahle série je. Hodně se mi líbí obálky, ta kombinace bílé + druhé výrazné barvy. Na druhou stranu, kdybych viděl TR v obchodě a nic o něm nevěděl, budu si kvůli nim myslet, že jde o nějakou mangu popisující trable dospívajících hezounů nebo tak něco:)) I když... ono to tak vlastně je. Jen úplně na jiný způsob, než byste čekali. Takže se případně nenechte odradit;)
84