Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Tak takovéhle manželské problémy jste ještě neviděli!

Byla to zběsilá romance – Deadpool se Shiklah procestoval svět, bojoval s ní proti těm nejděsivějším nebezpečenstvím a nakonec se s ní oženil, aby odvrátil hrozbu zlého impéria samotného Drákuly! Ale líbánky jsou u konce a realita vystrkuje drápky. Wadeova manželka je démonická sukuba, královna monstrózního království, ukrytého hluboko pod Manhattanem. A když tato Metropole Monster vyhlásí válku světu na povrchu, ocitne se Deadpoolova loajalita k jeho manželským povinnostem v přímém rozporu k roli hrdiny, kterou si sám na sebe ušil. Mohou mu Spidey a Žoldáci za prachy pomoct s rozhodnutím na jakou stranu se postavit? Připravte se na rodinnou hádku, při které se toho rozseká víc než jen pár talířů!

Obsahuje sešity série Deadpool (Vol. 6) - World's Greatest #28-29 (březen 2017 - duben 2017), Deadpool & the Mercs For Money #9-10 (březen 2017 - duben 2017) a Spider-Man/Deadpool #15-16 (březen 2017 - duben 2017) [All-New, All-Different Marvel]

V tiráži jsou chybně uvedeni autoři artu a barev u příběhů Deadpool a Žoldáci za prachy.


Scénář
Joshua Corin, Gerry Duggan, Christopher Hastings
Art
Iban Coello, Salvador Espin, Scott Koblish
Ink
Iban Coello, Salvador Espin, Scott Koblish
Barvy
Nick Filardi, Ruth Redmond, Jochen (Joe) Weltjens (Guru-eFX)
Obálka
Reilly Brown, Jim Charalampidis
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-324-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 8 mm
Tisk
barevný
Váha
375 g
Stran
136
Cena
429 Kč
Originál
Deadpool - World's Greatest #08: 'Till Death Do Us... (Marvel Comics, 2017)
  • Jonathan Arbuckle
    Klasický Deadpool, co říct více. Oproti minulému dílu je to naleštěně akční, je tady hromada známých deadpolovských postav, zajímavá zápletka, ale pak to skončí a nic. Na to jaká hrozba, jaký problém v zásadě nastal, tak se celá zápletka ke konci sesype. A jako relativně nejrozumněji se chovají postavy, které jsme viděli v Drákulově výzvě. Já vím že je to Marvel, ale jako fakt, menší SPOILER: hele Deadpoolova žena rozpoutala válku, ale co nakonec za to může Deadpool a vyřešíme to soudně hahaha, tak ahoj a do toho se zjeví Franklin, který na 2 strany začne přednášku o třídním boji a v zásadě konflikt a nenávist mezi stranami vyřeší. Fakt konec u kterého jsme zase tam kde v minulých dílech, nehledě na to že se alespoň mohla zápletka pokusit o vnitřní konflikt, morální dilema, nebo jako autoři nemůžou změnit vztah mezi postavami, ale to by bylo asi moc složité. 4* za podobný vibe, jako měla Drákulova výzva, ale upřímně už mne tahle série fakt přestává bavit s tou nekonzistentností.