Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Přišel, řezal, zvítězil!
Nemluvný kung-fu hrdina Geofa Darrowa opět dokazuje, že padoucha s pistolí může porazit jedině klaďas s motorovou pilou!
Akce nepolevuje a řetěz událostí staví kovboje ze Šaolinu proti hordě žroutů ze čtvrtého kruhu pekla, kteří mají v úmyslu proměnit americkou mládež v libovou sekačku.
Připněte si šestiraňáky, natankujte motorovou pilu a držte se, protože tohle není Panství Downton.

Obsahuje sešity série The Shaolin Cowboy (Vol. 2) #1-4 (říjen 2013 - leden 2014)

Scénář
Geof Darrow
Art
Geof Darrow
Ink
Geof Darrow
Barvy
Dave Stewart
Obálka
Geof Darrow, Dave Stewart
Lettering
Martin Trojan
Překlad
Alexandra Niklíčková
Redakce
Veronika Černá, Radek Chaloupka, Václav Dort, Eliška Hanzlíčková (Eli), Tomáš Náprstek, Tomáš Náprstek, Ladislav Niklíček, Martin Trojan, Milena Vojtková
Žánry
akční, postapokalyptický, western
ISBN/ISSN
978-80-7652-113-1 (Comics Centrum)
Vazba
šitá v tvrdých deskách (s matným potahem a parciálním lakem)
Formát
220 x 325 x 20 mm
Tisk
barevný
Váha
1080 g
Stran
144
Cena
799 Kč
Originál
The Shaolin Cowboy: Shemp Buffet (Dark Horse Comics, 2015)
  • Pafnuc
    Kresba super, zbytek odpad.
  • Django
    Django mecenáš31.1. 16:07Kovboj ze Šaolinu: Libová sekačka
    Celkem velký zklamaný text na začátku se snaží být vtipný bohužel není. Kresba fajn, jenže naprosto bez nápadu nebo skrytého vtipů. Je jedno jak dlouho si budete prohlížet stránku za stránkou, žádné skryté zombie s překvapením výrazem nebo prostě při nějaký činnosti která nesouvisí s bojem. Prostě nic ani zajímavé tetování jen samej hakac. Zachraňují to jenom upomínkové fotky kde se člověk aspoň zasměje. Jestli CC vydá další knížku stejně koupím, kovboje mám rád :)
  • Good Games
    Good Games mecenáš23.4.2023 22:29Kovboj ze Šaolinu: Libová sekačka
    Kovboj ze Šaolinu ma v prvej knihe neskutočne bavil, či už všadeprítomným humorom alebo hravou kresbou, smial som sa počas celého komiksu. Nechápal som, že to toľkým čitateľom nesadlo, ale ja som bol nadmieru spokojný a komiks som odporúčal všade kde som mohol. S druhou knihou už je to však výrazne zložitejšie, Geof Darrow tu ide vo svojej drzosti ešte ďalej a celú knihu tu máme len sekačku, ale pre mňa fakt libovú! Jasné, dočítate to celé rýchlejšie ako poviete borůvkový koláč, keďže tu nie sú takmer žiadne slová, ale za to je tu poriadne krvavá zombie sekačka. Hravé je to tentokrát už len tou kresbou, ale nemôžem povedať, že by som sa nebavil. =►Celá recenzia◄=
  • trudoš
    trudoš editor10.4.2023 09:00Kovboj ze Šaolinu: Libová sekačka
    To je snad poprvé, kdy obálka vyobrazuje vše, co tvoří zápletku komiksu. Nemluvě o skutečnosti, že četba shrnutí předchozího děje zabere víc času než samotný příběh. Ne, že bych si stěžoval, ale oproti předchozímu svazku šla nápaditost značně stranou - zatímco předtím jsme se dočkali zkouřených kulišáren, jako jsou zombie žraloci, tady se pouze bojuje s armádou mrtvých. O ději se v podstatě ani nedá mluvit, třebaže závěrečné okénko zasytí správně cynickou pointou.
    Kovboj ze Šaolinu ovšem jede jak dobře namazaný stroj, styl zabíjení by mu i Lobo mohl závidět. Člověk se přitom nenudí u popisů, ani u dialogů, protože oboje Geof Darrow ignoruje. Zato roztáhnout masakr - který by šel vyjádřit jedním obrázkem - na celé album, v tom je mistr. Jen z toho na můj vkus až příliš čpí pohrdání a nenávist ke všemu komerčnímu, co dělá společnost společností. V jeden moment je to vtipné, ale vzápětí je v tom cítit notorické kopání kolem sebe s potřebou najít viníka všeho, co se mi na světě nelíbí.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin6.4.2023 12:56Kovboj ze Šaolinu: Libová sekačka
    Totální splatter bullshit, který má pravděpodobně zaujmout svou kresbou (jestli příběh, tak potěš koště), která by se sice občas možná mohla někomu vyjímat jako poster v pubertálním komiksovém pokojíčku, ale celkově to též není nic, z čeho by si měl člověk sedat na zadek, pakliže se ten samý motiv opakuje půl knihy, navíc onen krvavý naturalismus na nemrtvých tak nějak ani nefunguje, když krev a vnitřnosti vypadají spíše jak ovesná kaše obarvená džemem. Míjí mě to obloukem jak Air Force One Brno.

    Celkový dojem: 20%
33535