• Galupus
    Galupus28.10.2019 16:00Batman: Evropa
    Klasický případ navoněnýho hovna. Takřka neexistující příběh a pěkná kresba, ale nenijak úžasná. Pro fanoušky Ortelu a Slušný čechy plus, že se to odehrává i v Praze.
  • Galupus
  • Galupus
    Galupus17.6.2016 09:01Parker: Lovec
    Jen škoda toho změnu barvy oproti originálu O.o
  • Galupus
    Galupus10.5.2016 10:16Sandman #10: Tryzna
    Sandman rozhodně patří k dílům, jež povznášejí komiksovou tvorbu a přivádí nové čtenáře z řad skeptické obce.
    Recenze na GeekCave
  • Galupus
    Galupus9.7.2012 19:23Naruto #07: Správná cesta
    Klasika :) pro mě má manga dlouho stabilních 5* a tady jedávám az překlad a Letteringovou práci.
  • Galupus
    Galupus6.12.2010 12:22Cesta do pekel
    Tak u tohohle špalku sem vyloženě chrochtal blahem. Vedle parádních komiksů které se k nám dostávají z véce či méně známých hrdinů, zemí či vydavatelství, se vždy vynoří světlejší hvězda jako napříkald Z pekla..nebo Cesta do Pekel brilatntní gengsterka parádní kresba, možná pokud nejste fanoušek žánru nepotěší.
  • Galupus
    Parádně rozjetá serie. první díl nahodil akčnější ražení, druhý konečně řádně prohlubuje problematiku spiknutí a přibližuje nám jednotlivé postavy. Už aby byla venku trojka.
  • Galupus
    Rozhodně parádní western i comics. Jak už někdo řekl je to Punisher divokého západu. PArádní kresba a žánrový scénář. Westernové komisy čtu a vlastní mcelkem hojně, amůžu říct, ež hodnocení si zaslouží a to vynechávám svoje fanouškovství k westernu( neuplně asi no:D).
  • Galupus
    Náckové, démoni, média, duchové a homunuklové. To vše nám Mike Mignola přináší už delší dobu v Hellboyovi, ale Ú.P.V.O. dokáže přidat ještě mnohem víc!

    Kniha je zasazena do doby těsně potom, co se Hellboy rozhodne opustit Úřad paranormálního výzkumu a obrany ( dále už jen Ú.P.V.O.) a jeho vedení zjistí velice nepříjemnou skutečnost, a to že červený démon nebyl jen pouhopouhá hrouda svalů s beranidlem místo pravé ruky, ale taky vůdce a síla která držela celý tým paranormálních vyšetřovatelů pohromadě a s jeho absencí vzniká problém. Zvykne si Abe Sapien na novou velitelskou roli, nebo bude Hellboyův odchod jen prvním z dlouhé řady dalších, které předznamenají krach a rozpad úřadu? Nejen na tyhle , ale i na mnoho dalších otázek najdete odpovědi právě v knize Ú.P.V.O. – Dutozem a další povídky.
    Klasicky silné příběhy na které jsme si stihli zvyknout z pera tohoto autora jsou zde doplněny o nezanedbatelný prvek a to mnohem hlubší rozbory postav jako takových, jejich motivy a charakteristiky. O samotném Hellboyovi se tak na několika málo stránkách dozvídáme takřka více, než ze všech předchozích dílů jeho série. Ale kdo si myslí, že tato kniha je o něm je (a nutno dodat “díky Bohu“) na omylu. Do centra dění se přesouvají další postavy, které mohly být bohužel přehlíženy. Nastiňuje nám i v širších souvislostech historie aktérů a vztahy mezi nimi. Dozvídáme se tak více o Abeu Sapienovi a Homunuklovi Rogerovi a jejich ne nepodobnému vstupu do služeb U.P.V.O. o nepříjemných vnitřních pocitech a obavách Liz Shermanové, ale i o poněkud opomíjené „ ředitelce terénních operací“ Kate Corigannové a v neposlední řadě se v povídce Zabiják v mé lebce vrátíme do roku 1938 a podíváme se na minulost Humra Johnsona, který se také objevuje v knize Hellboy 5: Červ dobyvatel. V nejdelší povídce knihy hraje pak jednu z hlavních rolí ektoplazmatický chlapík Johann Kraus (objevil se i ve filmu Hellboy 2 : zlatá armáda).
    Mike Mignola je sice tvůrce hlavních námětů a „ mozkem“ celé Ú.P.V.O. ale spojil zde síly i s dalšími autory jemnovitě josu to C. Golden a T. Sniegoski (povídka Dutozem) a B. McDonald (povídka Bubny Mrtvých). V kreslířích se pak kupodivu neobjevuje jeho jméno skoro vůbec, postaral se pouze o kresbu tuší v příběhu Abe Sapien versus věda a podílel se na návrzích a skicách, ale samotná kresba pak padla na R. Sooka, M. Smithe, D. Thompsona a C. Arnolda. Tato spolupráce pak dala vzniknout vynikajícímu dílu, které překonává všechny představy. Kresba není nepříjemná nebo nemístná a příběhy jsou nápadité atmosférické a rozhodně ne samoúčelné.
    Avšak jedné výtce se kniha Dutozem a další povídky nevyhne. Pomyslné minus dostává za fakt, že plné, uchvacující vychutnání se neobejde bez znalosti samotné série Hellboy, ale i přesto pokud jste z brusu novými Mignolovými čtenáři, nebo jste viděli pouze filmy bude pro vás Ú.P.V.O. nezapomenutelným a silně nadprůměrným zážitkem.
    Poslední slova pak patří pochvale českému vydání, které, jak je u Comics Centra zvykem, vychází vázané i brožované v barvě a překladu vynikajícího Jana Kantůrka. Celkově se jedná o skvělý kus do vaší komiksové sbírky a zaslouží si nejvyšší hodnocení.


  • Galupus
    Druhá kniha ze Sin city a seznámení s postavou Dwighta McCarthyho (můj favorit charakter eh). Spousty lidí píše, že přijde slabší než první díl, ale já nevím proč. Frank Miller si dokonce podle mě mnohem více hraje s hlavním hrdinou dostává ho do nezáviděný hodný situace s Avou a trochu víc ho prokresluje abych tak řekl.
    Sami nevíme co od tý mrchy můžeme čekat a jestli máte rádi styl Franka Millera tak jako já, pak vás tahle kniha musí nadchnout, celkově je kniha o něco akčnější než prvnáí book a umě neztrácí body ani nezískává ( nad sto už to nejde ) ale máme zde dvě rovnoměrný dílka, který se výborně doplňují:)
    nakonec zase poděkování za HB druhé vydání, tvrdé deskymožná i dodají trochu vážnosti vůči komiksu od kritiků, že nejde o hodnotnou literaturu a Sin city by mohla být jednou z těch tkerá je přesvědčí o opaku.
  • Galupus
    Návrat Dwighta McCarthyho tak jak ho mám rád. Klasicky zde nenajdeme kladnýho hrdinu, těch je v sin city po čertech málo a Deight by si na něj nemohl hrát ani kdyby si nabarvil vlasy na růžovo, což nám koneckoncl předvede. Komiks se opět vede v neeúprosném tempu, kdy cítíte časovou tíseň která tlačí hrdiny/ky jako kdyby se děj týkal i vás Noir žánr ustupuje důraznější akci a není to na škodu. Dwight přeci není magor, jen si povídá s mrtvolou. každopádně opět doporučení a přeju příjemné prolítnutí dějem zakončené tou pravou velkou tučnou zabíjačkou!
  • Galupus
    Galupus13.9.2010 19:00Hellboy #03: Spoutaná rakev
    Třetí kniha Hellboye nám přivádí nejsilnější stránku Mika Mignoli a to kratší povídky. Parádní spád a scénáře nám servírujou hellboye jak ho všichni známe a máme rádi. I když povídky už po různu vycházeli (nejsme si jist jestli všechny) rozhodně se vyplatí sbírku si pořídit, nejen kvlůi krátkým anotacím od samotného autora, ale kompozice díla je parádní. Pokud Hellboye neznáte klidně neváhejte koupit jako první Book tak bych doporučil si koupit spíše jedničku, protože i když se jedná o povídky nemyslete si, že se nedotkneme samotného příběhu booku předchozích:)
    samozřejěm znalost není povinnáa a knihu si užijete rozhodně i bez předchozích knih na 99,9%:)
    Palec nahoru a doporučení pro tenhel povídkovej kousek.

  • Galupus
    Galupus13.9.2010 18:55Hellboy #02: Probuzení ďábla
    Příběh hellboye se pod taktovkou Mika Mignoly pozvolna ale neúprosně rozjíždí a všem už musí být jasné , že Rasputian se jen tak nezbavíme. dostaneme odpověĎ na pár otázek, ale za každou přibude ranec dalších a komplexnsot světa a plánu, který se v pozadí Hellboye odehrává nabírá ohromných rozměrů. Autor pak konečně vdechl Hellboyovi to proč ho všichni musí milvoat, ten chlápek je schopnej zahlásit fakt pecky:)
    Abych to shrnul, hned jak sem si přečet drueh jbook serie bylo mi jasný, že se tohohle červenýho čorta jen tak nezbavím...díky bohu!:)

  • Galupus
    Ohledně hodnocení dávám devadesát, protože Byrne nezvládá Hellboye ani náhodou s takovou Grácií a dokonalostí jako Mignola. A právě i tenhle první book je důvodem toho proč sem s dalšim čtením váhal, ale vím že to je chyba.
    Děj nás hodí do situace, kterou znáte všichni z filmu, ale odmyslete si nesmyslného a debilního agenta z FBI přidejte na démoničnosti Rasputinovi a vyjde vám parádní příběh, který vás (okud Hellboye bereme jako celek) parádně vrhne do světa, příběhu a nechá vám hlavu tak plnou otazníků, že další díl do ruky vezmete dřív či později ať už chete nebo ne.
    Překlad Jana Kantůrka je jakjinak než geniální a zaslouží sám o sobě 110% a Kresba M. MIgnoly, která se mi před pár lety zdála poněkud něpříjemná si mě vzhledem k atmosféře kterou vytváří získala a dostává plnej počet stejěn jako překlad!
    Doporučuju!
  • Galupus
    Galupus13.9.2010 18:44Sin City #07: Pekelná jízda
    Frank Miller se rozhodně předvedl jako geniální autor prívě v tomhle špalku! to co nám servíruje na více než tříset stránka obsahuje milsotnej příběh plnej akce, kdyse nedokážete nudit ani chvilku. Přináší kompletně nové postavy a novou zápletku, která se dere přes záplavu akce a násilí k parádnímu vyvrcholení ve finále, kdy se nám odkryje pozadí a zjistíme, že nic není tak snadný jak se zdá. Miller si neodpustil naprosto parádní a fanoušky oěpvovanou barevnou část, která nejen ež parádně dodává atmosféru, ale také slouží jako jakási úcta komiksu jako takového.
    Další pochvla patří Comics Centru za naprosto úžasnej Paperback a můžu vám zaručit, že tahle kniha stojí za každou jednu korunu!
  • Galupus
    Sborník krákých i dlouhých povídek skvěle dokresluje universum temného města sin city. přináší nám zpátky postavy o kterých sme se báli, že už neuslyšíme a dokresluje tak každým fanouškem vítanou atmesféru. Dlouho jsem uvažoval, že bych dal knize "jen" 95, ale byla to blbost...už vlastně ani nevim proč sem tak chtěl hodnotit... a nevzpomenu si ani kdyby jste mě zabili...
  • Galupus
    John Hartigen je snad jediná totálěn kladná postava z celýho Sin city. Příběh žlutýho parchanta nám odkrývá nejen další detaily ohledně prohnilosti tohohle města, ale také pozadí příběhu Nancy a hlavně přináší naprosto čistou noirovku, který nechybý nic včetně naprosto brilantního závěru. Postava halvního hrdiny je perfektně propracovaná a sympatizovat s ní musí snad každej. Naproti tomu nechutnej a slizkej žlutej parchant nám přináší vynikající zápornou postavu, kterou musí každej nesnášet a doufát že už sarka chcípne..ale takhle jednoduchý to John rozhodně mít nebude...
    Co se týká Noir žánru nejlepší kousek serie.
  • Galupus
    Návrat Dwighta McCarthyho tak jak ho mám rád. Klasicky zde nenajdeme kladnýho hrdinu, těch je v sin city po čertech málo a Deight by si na něj nemohl hrát ani kdyby si nabarvil vlasy na růžovo, což nám koneckoncl předvede. Komiks se opět vede v neeúprosném tempu, kdy cítíte časovou tíseň která tlačí hrdiny/ky jako kdyby se děj týkal i vás Noir žánr ustupuje důraznější akci a není to na škodu. Dwight přeci není magor, jen si povídá s mrtvolou. každopádně opět doporučení a přeju příjemné prolítnutí dějem zakončené tou pravou velkou tučnou zabíjačkou!
  • Galupus
    Druhá kniha ze Sin city a seznámení s postavou Dwighta McCarthyho (můj favorit charakter eh). Spousty lidí píše, že přijde slabší než první díl, ale já nevím proč. Frank Miller si dokonce podle mě mnohem více hraje s hlavním hrdinou dostává ho do nezáviděný hodný situace s Avou a trochu víc ho prokresluje abych tak řekl.
    Sami nevíme co od tý mrchy můžeme čekat a jestli máte rádi styl Franka Millera tak jako já, pak vás tahle kniha musí nadchnout, celkově je kniha o něco akčnější než prvnáí book a umě neztrácí body ani nezískává ( nad sto už to nejde ) ale máme zde dvě rovnoměrný dílka, který se výborně doplňují:)
    nakonec zase poděkování za HB druhé vydání, tvrdé deskymožná i dodají trochu vážnosti vůči komiksu od kritiků, že nejde o hodnotnou literaturu a Sin city by mohla být jednou z těch tkerá je přesvědčí o opaku.
  • Galupus
    Galupus13.9.2010 17:05300 (2. vydání)
    Pro mě naprosto nádherná a legenadrání věc.
    Když jsme poprvé viděl třístovku v Obchodě nechápal sem cenu, ale pak sem si při jednom vejletě v Luxoru začetl...a přečetl celej komiks aniž bych si to uvědomil:D
    Příběh naprostého hrdinství a hrdosti s dokonalou kresbou,scénářem i coloringem, zkrátka jasná stovka.
  • Galupus
    Drsná a syrová kresba, drsnej a syrovej příběh. a především drsný a syrový noir dobrodružství který nás provede událostma který se stanou když naserete nesprávnýho člověka a máte zasdek posazenej jak vysoko chcete. Marv není fešák a už vůbec ne genius a dokonce neoplývá ani hromadou peněz a když potká Goldie tak se do ní zamiluje. Goldie umře a Marv vypustí bestii.
    Obě dvě vydání hodnotím stejně za sto procent, přičemž druhé má ještě navíc plus za pevnou vazbu, ale chápu, že dneska už je komiks (díkybohu!!!) v ČR mnohem dál a můžou se tu takovýhle počiny stát.
    Doporučuju všem kdo maj rádi černej humor a noir.

  • Galupus
    Návrat Dwighta a u mě osobně hodně oblíbené Miho v plné parádě. Pítému kousku ze Sin City nechybí vůbec nic na co jsme zvyklí. Drží se temné atmosféry a to především v Baru kdesi na konci světa kde nedávno došlo k přestřelce. Rozhodně nebudu odkrývat příběhový zvraty, ale jedno říct můžu a to, že je to příběh o vendettě a to o takový jak má bejt když se bráněj Rodinný hodnoty. Usekni mi prst a já si vezmu celou ruku a ty budeš hodně škemrat a budeš hodně rád jestli skončím jenom u ní!
    Oproti filmem proslavený Velký tučný zabíječce tu Dwight zaujímá mnohem méně akční roly a tím dává prostor Miho aby se vyřádila a ta rouzhodně odmítá zůstat pozadu.
    Kniha svým poměrně krátkým rozsahem neztrácí ani chvilku na tempu ani zábavnosti a působí jako parádní kompaktní celek který od začátku graduje k velkému finále.
    Doporučení a palec nahoru!
  • Galupus
    Sedm povídek nám ukazuje Hellboye hned z několika jeho stránek v různých časových obdobích jeho kariéry u Úřadu paranormálního vyšetřování a obrany. Autor ke každé z nich připojil krátké povídání objasňující, jak přišel ke svým nápadům, kdy byly povídky poprvé publikovány a podobně, ale dost slov úvodem a pojďme se podívat, co že nás to čeká uvnitř.

    1/ Pananggalan - " A máš to, kamarádko."
    První povídka je kratičký osmistránkový příběh, který byl zveřejněn jako příloha časopisu Wizzard. Jedná se o svižný start knihy, který Hellboye předvádí v jeho klasické formě alias "nehodlám se s tim sr*t".
    Příběh začne a hned nás uvede do problému, který má Hellboy vyšetřit, přijde, vyřeší a konec. Není co víc dodat.
    2/ Hydra a Lev- " To nebylo špatné."
    Druhý příběh nás zavede, jak je patrné z názvu, až k bestiím z Řecké mytologie. Mike mignola podle mého výborně vystihl právě tu mytickou magičnost, kterou oplývají staré báje
    a opět na velice krátkém rozsahu dokáže vyprávět obrovský příběh s mnoha odkazy. Zvlášť mě zaujal kontrast infantilnosti a divoké síly postavy Lva. Schválně kdo z vás pozná všechny narážky na mytologii před výkladem profesora Bruttenholma.
    3/ Trollí čarodějka - "Zajímalo by mě, jak se pak budeš cítit."
    Podle mě osobně nejlepší povídka knihy. Silný příběh převzatý z jedné Norské pověsti doplněný svérázným koncem Mika Mignoly je tak nabitý atmosférou až se vám doslova postaví chlupy na ruce. Hellboy bez zběsilé bitky? A jak to funguje! Povšimněte si také spousty detailů v kresbě jako například malba mladého Hellboye na stěně čarodějčiny chýše.
    4/ Pražský Upír - ,,Mlask, mlask, mlask."
    Povídka, která dala jméno celé knize a pro tuzemské čtenáře dozajisté i přitažlivá místem kde se děj odehrává. M. Mignola
    opět svérázně převyprávěl místní pověst a dodal jí notnou dávku vtipu, který skvěle doplňuje precizní kresba Craiga Russela.
    5/ Experiment Dr. Carpa - ,,Ty zkurvy..."
    Tak zde se autorovi povedly doopravdy zázraky. Třináct stránek vám uteče, jako kdyby jich bylo pět a i sám příběh si s časem pohrává dle svého. Atmosféra, kterou se podařilo navodit, jako by se nás ptala, jestli jsme si tak jistí svým reálným světem, nebo stojíme těsně vedle jeho hranice? A co vy? Jste si jistí, že to byl jen opravdu ošklivý pán, kterého jste potkali v podchodu...nebyl to třeba troll?
    6/ Ghúl - "Ty zasranej uchyláku!"
    Jak sám Mignola napsal v předmluvě, jedná se o prakticky první Hellboyův příběh a je to z něj trochu i cítit. Celá povídka zobrazující opravdu nevyrovnaný souboj mi nakonec přišla trošičku jako médium pro postavu, která se vyjadřuje ve verších a útržcích různých básní . Dobré nápady a atmosféru však rozhodně vytknout nelze a ty z této povídky udělali velice, velice solidní kousek, který bych klidně zařadil navzdory autorovým slovům mezi nejoblíbenější.
    7/ Makoma - " Ježíš. Jak člověk zapomene něco takového?"
    Poslední a zároveň nejepičtější povídka z knihy (48 stránek!!) je doplněna o kresbu Richarda Corbena, přiznám se, že mi jeho kresba, jindy opravdu oblíbená, zrovna k této povídce kdovíjak nesedla, ale nebyl to zase takový šok, abych si ji řádně neužil (to snad ani nejde). Africké mýty mohou přinést opravdu silné příběhy a jeden takový je ten o Makomovi. Velice šikovné prolnutí postavy Makomy a Hellboye přináší úžasný zážitek a jako závěr a vyvrcholení knihy funguje skvěle.
    Na závěr bych řekl, že sedmá Hellboyova kniha nám přináší to, na co jsme zvyklí skvělou kresbu nejen M. Mignoli. Skvělé převzetí lokálních příběhů a mýtů přepracovaných geniálním mozkem. A v neposlední řadě také skvělou kompozici celého díla.
  • Galupus
    Ad Příběh: životní dílo J.M. Straczynskiho a je to vidět! naprosto vyšperkovaný a dokonale vybroušený kus křišťálu. Možná není tak dobrý vypravěč jako Neil Gaiman,ale pro mě rozhodně paráda. postavy, zápletka dialogyi monology parádní:)
    Ad Kresba: Precizní, čistá a k dílu se hodí. Jak akce tak putování zvládnuté a srozumitelné.
    Ad Hodnocení: jasná stovka bez diskuzí.
    Ad Překlad: rozhodně to musel bejt gargantuovskej počin textových polí jak blázen tloušťka knihy monstrozní, směkám Daně krejčové.

  • Galupus
    Ad Příběh: Klasicky rozjetá špionážní akce. Drží se perfektně rámce a to mě osobně rozhodně vyhovuje. Kone prvního Booku taky ideální něco se vyřeší,ale poodhlení ukáže, že teprve příště to začne:)
    Ad Kresba: barevné provedení parádní kresby pana Jocka která se rozhodně hodí k dílu!
    Ad Hodnocení: Hned po prvním přečtení uleženým přes noc,ale nevidim důvod proč nedat plno.
    Ad Překlad: Kamil si rozhodně zaslouží palec nahoru dialogy v češtně se čtou dobře a hláška s máváním čuráku na veřejnosi je dokonalá
    a nakonec nejoblíbenější postava: Pro mě rozhodně Puma!:)
    těším se na další book
  • Galupus
    Galupus17.7.2020Prodám
    Batman Temné Děsy - limitka 1500
    Batman soví tribunál PEVNÁ VAZBA 2500
    Captain america omnibus 1-3 CZ komplet za 4300
    Dark knight III# 1-9 Pevná vazba collector edition Complete s boxem za 2500
    Preferuju osobní předání, ceny k jednání, vyšší nabídka vyhrává
    klidně pište ail na thunair@seznam.cz
  • Galupus
    Galupus26.3.2018Prodám
    Pokud není zabaleno je většinou jednou čteno nebo horší na stav se klidně ptejte ceny jsou k jednání. Dopravu platí kupující kamkoliv si zaplatí. U věcí nad 500 vyhrává nejvyšší nabídka.
    Unwritten 1,2 ENG - 150 kus
    Bombshells 1 NM - 350
    batman 617 (ticho 10/12) - 1500 Podepsáno Loebem CoA
    Staří Mistři Mahler brož - 200
    Alanovo Dětství - 180
    Poslední Případ - sherlock HOlmes, Kopl - kus za 200
    Richard III. Manga Shakespear - 100
    češi 1952 - 200
    češi 1938 - 175
    Srdce Impéria (horší stav fotky PM) - 500
    DMZ 3,4,5,6 - 150 kus
    Y 5,6,7,8,9,10 - 230 kus
    Zero 1 - 150
    Sin city - Do pekla a zpět - 300
    Ultimates 2 - 300
    Warcraft 4 - 175
    Fury Bůh ochranuj válku - 400
    Fury Mírotvůrce - 400
    Flash Rogue war TPB - 600
    Batman Temný rytíř 1 - LIMITKA zabalená 1500
    Batman Soví tribunál Pevná - 3000
    Macanudo 2 - 150
    Hellboy 10,pevnná - 300 kus
    Batman smrt rodiny brož - 300
  • Galupus
    Galupus22.9.2020 14:30Pindárna
    @Matthew ale já sem neřekl, že seou Mega knihy zlý, řekl sem, že sou kapitola sama o sobě a já dělal rozhovor o a s Mighty Boys. Proti levným knihkupcům nic nemám teda ono jich ani moc nexistuje když u nás je běžná částka kterou přidává distribuce a knihuci 40% ( jak už tady padlo). Nevidim do Buzinec modelu MK, ale faktem je, že kolosálku prodta pod cenou znamená to dotovat z vlastní kapsy a to mi přijde divný a to sem taky řekl :) (osobně si řikám jestli to prostě nemaj zautomatizovaný že ta házej všechno hlava nehlava a slevičku jak nic protože počítaj s tim, že si prostě místo 40% hoděj 10% a to jim v jejich objemu prodeje jako zisk stačí, ale nechci spekulovat sám sem u MK už párkrát nakoupil :) ) P. Vojta :D
  • Galupus
    Galupus7.2.2020 17:02Srazy, cony, festivaly
    Jen tak mimochodem potvrdili vám v Beergeeku tu rezervaci? :D
  • Galupus
    Galupus7.2.2020 14:53Srazy, cony, festivaly
    nenajde se někdo free už kolem pátý? :D žízeň je veliká život mi utíká :(
  • Galupus
    Galupus6.2.2020 22:25Srazy, cony, festivaly
    Stavim se tam otočit po práci , takže asitam budu sedět dřív a dám jedno :)
  • Galupus
    Galupus25.6.2019 13:51Slevy, výprodeje, bazary
    njn a jediný lidi co prodávaj tak to maj drahý :/ :D
  • Galupus
    Galupus25.6.2019 13:39Pindárna
    @fimi Daredevil je super a skvěle funguej s Bendisovym runem. Batman je dobrej na to že je to Batman :)))
  • Galupus
    Galupus11.4.2018 15:17Srazy, cony, festivaly
    Nechybí v sériích černá palice?
  • Galupus
    Galupus7.11.2011 19:31Filmový a hudební klub
    To Kapis:
    Kapisy Podle mě ten seriál není tak kulervoucí celý jako první díl, ale to co tvrdíš ty je naprostá volovina;)
    a vzkaz od Kerama:
    WD seriál je iný ako komiks, aby to mohli pozerať aj ľudia ktorý už majú komiksovú sériu načítanú a vedia čo sa stane. to nie je filmové Sin City
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 10 (cca 9751 Kč)
Mám: 52 (cca 34994 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0