POZOR: Pokud chcete koupit některý z mých komiksů v "NABÍZÍM", tak:
Buď nabídněte nějaký comics na výměnu ze sekce "SHÁNÍM" či seznamu "velice SHÁNÍM" vypsaného níže.
Nebo, v případě urgentního zájmu, rovnou napište zajímavou cenovou nabídku.
Na emaily "kolik bys za to chtěl" neodpovídám - až budu chtít prodat tímto způsobem, hodím na aukro.
Díky,
Slaine


Velice SHÁNÍM:

sešitky Puňtovy příhody. Pouze volné, nesvázané. Ideálně ve větším množství (desítky, stovky :)).

Čtyřlístek 666: Dětem vstup zakázán
Hellboy: Sémě zkázy v plátěné vazbě
Bedeman 1
Sandman Preludia a Nocturna - první vydání
Lips Tullian a Stříbrný poklad (Zlatý Kůň 1982 obálka bez ilustrací - http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=2707)
Země tří úsměvů - první vydání z roku 2001

Staré dětské komiksy (první polovina 20. století):

Podivuhodná dobrodružství dvou motoristů - smolařů Neklana & Hostivíta
Punťa #1
Punťa #2
Punťa #3
Punťa #4
Punťa (2. vydání)
Bonzo a spol: Třetí kniha dobrodružství
Bonzo: Nová kniha dobrodružství
Veselý biograf aneb nové humoru kvítky pro hodné dítky
Šprýmovné kousky Frantíka Vovíska a kozla Bobeše
Jak Cvoček honil pytláka
Bonzo: Velká kniha dobrodružství
Bambi a zvířátka
Cesty opičáka Šmudli-Šmudly a Holanďana Van-Ilky
Kocour Felix
Kocour Felix #1: Nehody a příhody z časného mládí (Dobrodružství kočičího hrdiny)
Kocour Felix #2: Cesty a dobrodružství ve světě (Příhody kočičího hrdiny, kniha II.)
Kocour Felix #3: Všude dobře, doma nejlépe (Příhody a nehody kočičího hrdiny)
Kulíšek a Kulihrášek (První kroky do světa dvou malých nezbedů)
Voříškova dobrodružství
Krokodil Afrus na svobodě: Pokračování příhod kačera Gedeona
O věrném přátelství králíčka Rududú a kačera Gedeona
Gedeon - Jeho mládí a první slavné činy: Dobrodružství odvážného kačera
Humoru kvítky pro hodné dítky I. řada
Humoru kvítky pro hodné dítky II. řada
Gedeon v Africe: Dobrodružství odvážného kačera
Veselé příhody pana Hrocha a paní Hrochové

Samizdaty:

2010 - Rok, ve kterém jsme navázali kontakt
Conan
Conan: Konec paláce hrůzy
Conan: Rozhodnutí na řece démonů
Conan: Válka proti přeludům
Duna
Král Conan: Kamenný démon
Starfight
V okamžiku věčnosti
knihovničky Vakukoku (veškeré comicsové)

Od SEMIC Slovart:
Fantom 1,3
Garfield 1,2,4
Goliat 2,3,4
New Kids On The Block
Nils Holgersson 1-14
Růžový Panter 2,3,4,5,6,8,9, EXTRA
Starlet 1,2
Tarzan se vrací 3
Záhadný Spider-Man Extra


Hromadné nabídky vítány. Obracejte se na email uvedený v tomto příspěvku. Díky
  • Slaine
    Slaine admin10.3.2018 10:38Rumcajs se vrací #02
    Hodnotím dohromady 1. a 2. díl. Super pocta Rumcajsovi. Mistru Opitzovi se podařil namíchat koktejl vtípků, mimozemského masakru a, což mne příjemně překvapilo, dramatu. Hlavně u druhého dílu začíná přituhovat a člověk mimoděk začíná mít pocit, že tohle přestává být prdel. Rumcajs je tvrďák, se kterým by si nezadal ani John Rambo. Jediným negativem jen pro mne trochu moc počítačový vizuál, ale zvykl jsem si. Pátou hvězdu dávám za všude-citelnou lásku a úctu k postavě.
  • Slaine
    Slaine admin10.3.2018 10:36Rumcajs se vrací #01
    Hodnotím dohromady 1. a 2. díl. Super pocta Rumcajsovi. Mistru Opitzovi se podařil namíchat koktejl vtípků, mimozemského masakru a, což mne příjemně překvapilo, dramatu. Hlavně u druhého dílu začíná přituhovat a člověk mimoděk začíná mít pocit, že tohle přestává být prdel. Rumcajs je tvrďák, se kterým by si nezadal ani John Rambo. Jediným negativem jen pro mne trochu moc počítačový vizuál, ale zvykl jsem si. Pátou hvězdu dávám za všude-citelnou lásku a úctu k postavě.
  • Slaine
    Slaine admin5.11.2017 20:09Hellboy, kniha první
    Nádherná kniha. Četl jsem asi dva měsíce, vždycky na chvilku o víkendu jsem se ponořil do temně pohádkového světa Hellboye. Dá se toho přejíst, ale při umírněném dávkování a pomalém kochání se krásnou kresbou Mignoly je to perfektní atmosférický, knihomilský zážitek. Stálo to těžký prachy ale jsem rád, že mám Pekelné knižnice ve sbírce!
  • Slaine
    Slaine admin7.10.2017 19:20Naposled
    Slušná vnitřní apokalypsa. Kniha o nepřekonatelné úzkosti, strachu, slabosti a znechucení sebou samým. Hlavní hrdina odplouvá na stoce sraček připoután k lůžku. Realita a horečnaté sny se mistrovsky prolínají a k tomu krásná tiskařská vůně jako z dob prvních Crwí. Moc se mi to líbilo :-)
  • Slaine
    Slaine admin30.7.2017 16:52Dívka jménem Patience
    Patience mě bavila - LSD tripový vizuál, není to tak "divný" jako jinačí Clowesové. Spíš docela přímočarý příběh o cestování časem. Hodně mě bavily ty pasáže, kdy se hrdinovy začíná "rozpadat" osobnost kvůli přesunům v čase. Celkově je to i moc pěkná kniha, papír etc...
  • Slaine
    Slaine admin27.5.2012 16:33Berlín #01: Město kamene
    Budu někde na pomezí nynějších hodnocení. Berlín pro mne není srdcová záležitost, ale velmi příjemně překvapil. Má to atmosféru, zajimavý historický pozadí, mnoho příjemně lidských a nedokonalých postav. Kresba super, detailní ale přehledná, přesně sedí k typu příběhu. Úplně to se mnou nerezonovalo, ale neodložil sem to (což se mi, bohužel, stává poslední dobou často) ba dokonce četl jsem s chutí a zájmem => 4 hvězdy :-)
  • Slaine
    Slaine admin20.5.2012 10:27Avengers: Do boje!
    DEmnoG: Rychle sipy nakombinovane s Dallasem - vyborny prirovnani :-D zatim jsem necet, ale presne vim, jak si to mam ted predstavit :-D
  • Slaine
    Slaine admin24.1.2012 21:48Macanudo #01
    Nedočetl jsem. Pro mne to byla macaNUDA. Možná na to nebyla nálada. Necítím se v Brně tak ztracen, nejistý a osamělý jako píše komentátorka na zadní straně. Proto nepotřebuji ukotvit a ujistit snůškou trivialit, čímž pro mne Macanudo je. Body dávám za kresbu, která je fajn. Snad jednou "obyčejnost" Macanuda ocením - teď se tak nestalo.
  • Slaine
    Slaine admin24.1.2012 21:44Octárna a jiné příběhy
    Označil bych nejspíš jako "absurdní balady". Velice atmosférické, neurčité, tajemné, poťouchlé, originální. Všem, kterým tyto přívlastky něco říkají mohu doporučit jako skvělou večerní jednohubku. Já sám si rozhodně dopořídím Kuriozní lenošku.
  • Slaine
    Slaine admin10.10.2011 18:20Pérák: Toho dne byla mlha
    konecne ho mam doma v tomto vydani! :-) Jeden ze sberatelskych cilu splnen :-)
  • Slaine
    Slaine admin8.10.2011 15:36Lobo: Poslední Czarnian
    Bisley svojí kresbou rozpoutává jako obvykle šílenství, to je paráda, z toho jsem nadšen a za kresbu 90%. Scénář klasický Lobo, v pohodě za 70%.
    Co mě ale výrazně zklamává na knižních Lobech je české vydání: Co se týče papíru, mnohem víc mi vyhovoval na Loba "hajzlákový" z Crew 3 nebo Bulíkova případu než tahle lesklotina. Černá na ní příliš vystupuje z obrazu, na plochách jsou příliš vidět předěly, navíc ty barevné očividně přesahují místa, která by měla vyplňovat. V těchto věcech jsem laik - nedokážu posoudit co je vinou originálního coloringu, co tisku, co papíru. Ale celkově si myslím, že matnější a hrubší papír by tomu prospěl.
    Dalším velkým zklamáním je překlad. U původních Lobů jsem byl zvyklý na šťavnaté počtení - sprosťárny, vtipné hlášky, hrátky s češtinou. Zde (ale měl jsem stejný pocit např. i u Lobo's Back) Lobo působí, že místo Cosmic Rock Zombie mu hraje v hlavě Honza Nedvěd.
    Škoda, škoda - přemýšlím, jestli je ten můj náhled na nová česká vydání Loba způsoben mým věkem nebo tím, že teď je to opravdu slabý odvar. Ale myslím, že na mé straně až takový posun nebude. Nedokážu si pomoct, ale mám pocit, že kdyby Poslední Czarnian vyšel v '97, byl by to o dost větší NÁŘEZ.
  • Slaine
    Slaine admin8.10.2011 15:13Naruto #01: Naruto Uzumaki
    Naruto se mi líbí víc jak Crying Freeman. Baví mě lehká ulítlost, rozmanité a uvěřitelné charaktery (především mistr Kakaši - SPOILER pod rouškou ospalýho znuděnýho budižkničemu se skrývá kurva hustej nindža!/SPOILER) a celkově to vypadá, že to bude naplňovat moje očekávání od mangy - postupný vývoj a růst schopností postav, důraz na jejich emoci a vnitřní pochody, magie a potvory, zajímavé prostředí. Zkrátka něco mezi Final Fantasy VII a Pokémonem :-).
    Kresba velice detailní a dynamická, místy trochu nepřehledná.
    Asi bych se i odvážil říct, že jsem z prvního Naruta nadšen. Těším se a jsem zvědav, jak to bude pokračovat v druhém dílu... a upřímně, to už se mi u comicsu dlouho nestalo :-). Proto mírně nadhodnocuji. Amen
  • Slaine
    Slaine admin3.7.2011 14:09Crying Freeman - Plačící drak #01
    Po dlouhém období rozečítání a odkládání všemožných knih i komiksů přichází Crying Freeman jako lék. Svojí přímočarostí, tahem na brankou, detailní ale především krásně čitelnou kresbou způsobuje, že se čte jedním dechem.
    Příběh není žádná převratná pecka, pro vyšší hodnocení by to se mnou muselo trochu víc "pohnout". Plačící drak mě po duševní stránce nijak neobohatil, ale četl se výborně.
    Líbilo se mi i obzvláštnění v podobě reverzního zpracování, včetně SFX v origoš japonských paznacích. Navozuje to pocit exotiky - že čtu opravdovou mangu. Co mě trošku štve je klasická pohlavní cenzura. V tomhle jsou ti asiati fakt divní - v pornu po sobě bez uzardění serou a blijou ale některý věci prostě nesmí být vidět :-))
  • Slaine
    Slaine admin15.2.2011 13:05Tajemství ostrova za prkennou ohradou
    hodne toho zde jiz bylo napsano... O tajemnych zakoutich, nevinnosti, detskych snech, poetice, puvabu. Tajemstvi za prkennou ohradou je majstrstyk Pavla Cecha, ve kterem misi vsechny sva oblibena temata a vyjevy a postupne je sleva ve fungujici pribeh. Autor ma dar zobrazovat ze zivota to kouzelne, tajemne, lidske, dobre... Po rozecteni ctenar zapomina na vsedni starosti a demony... Co vic si od knihy prat :)
  • Slaine
    Slaine admin23.10.2010 00:50Komiksový diář 2011
    Vybornej napad, idealni velikost, mily zpracovani, moc rad bych videl Komiksovy diar i v dalsich letech :)... poridil jsem dva - jeden do sbirky, jeden na pouzivani :).
  • Slaine
    Slaine admin6.6.2010 13:27Šinkl a jeho velká síla
    Šinkl... mnou dlouho opomíjený poklad, k jehož koupi jsem se rozhoupal až mnoho let po vydání díky slevě :). Hlavní hrdina, jak píše Woffce, je "zamilováníhodný" - občas veselý, občas melancholický a nabručený, nikdy ale nepřestávající myslet na vnady krásné G'wen :)). Příběh vrcholí pointou, jejíž kvality bych neváhal přirovnat k těm Moorovým... a takové se vidí málokdy.
    Jedinou výtku mám snad jen k občas mírně nepřehledné kresbě... Což může být způsobeno ale způsobeno černobílostí, tiskem... kdo ví. Takového Šinkla v hardcoveru a v kvalitě nynějších publikací CC bych viděl určitě moc rád :).
    Hodnotím na db po dlouhé době... Šinkl si to zkrátka zaslouží :).
  • Slaine
    Slaine admin24.4.2009 01:00Muminek #1
    jejej oni vysli Muminci... v psane podobe to bylo uplne super :). Neopakovatelna atmosfera, to do toho urcite z nostalgie jdu.
  • Slaine
    Slaine admin23.1.2009 01:15Aargh! Singapurský speciál
    Na domácí scéně nevídaný počin. Úžasně kompaktní knížka představující autorův deník z cest. Vtipně a mile zachycuje Singapur a partu lidí, která se tam sešla. Spojení ukázek jejich prací, fotografií, kreseb a komentářů autora na první pohled možná působí různorodě, ale jako celek funguje bez chyby. K tomu přičtěte poučnou část a není co řešit ;).
  • Slaine
    Slaine admin24.11.2008 00:00Donžon - Soumrak #101: Dračí hřbitov
    Bavil jsem se skvele... Donzon se proste cte sam a vubec je takovej milej :).
  • Slaine
    Slaine admin23.11.2008 23:57Bunkr: Komiksová revue #01
    Fallout style se mi velice zamlouva a cely casopis ma prijemnou atmosferu a pusobi dobre jako celek. Comicsy uvnitr maji povetsinou hodne zdarilou kresbu, pribehy taky docela ujdou... byt jsem nektere nepochopil :). Napr. Kliceni oka je na me ve spojeni s uzitym jazykem fakt moc :))... ale kresba supr. Povazuji to za dost zdarily kousek a tesim se na dalsi dil :). BTW taky doufam, ze se brzy ten prvni vyproda a stane se podobnou raritou jako Aargh #1 :).
  • Slaine
    Slaine admin18.11.2008 01:04Pohádka o zlobivé kryse (pevná vazba)
    Ma z toho takove zvlastni pocity... Na zvolene tema jsem cekal neco trochu pusobivejsiho, mozna drsnejsiho, zavaznejsiho zkratka, aby me to vic dostalo. Na druhou stranu chapu, ze pokud byla kniha psana se zamerem poslouzit obetem zneuzivani, Talbot zvolil citlivejsi cestu a prilis netlaci na pilu. Co se tyce kresby - tam prevladaji dva dojmy - naadherny krajinky (Ransomeho jsem cetl jako mensi moc rad a po precteni tehle knihy bych se fakt nekdy chtel do Lake Districtu podivat) a velice nesympaticka hlavni hrdinka. Bohuzel... jeji grimasy i vzhled mi jsou vazne proti srsti. Celkove tuhle knihu beru jako zvlastni mix pribehu Beatrix Potterove, znazorneni jednoho krasnyho koutu sveta a popisu vyrovnani se zneuzivane holky se svoji minulosti. Skloubene je to docela pekne, ale dopad, ktery ocekavam od vyborne knihy, to na me nemelo.
  • Slaine
    Slaine admin9.11.2008 18:59CREW² #23
    vasek: Muzes to s tema vnitrnostma upresnit? :) Ja si teda daval vyznamne na komiksfestu, tak doufam, ze po dvou tydnech me neceka nake neprijemne prekvapeni :))
  • Slaine
    Slaine admin23.9.2008 15:34Černá díra
    Na doporučení dona DEmnoGa jsem po celkem delší comicsové pauze (kdy jsem vychutnával maximálně staré kusy) zakoupil tuhle věc a rozhodne nelituju. Černá díra ve mě rezonuje, což je nejlepší možná vlastnost jakéhokoliv díla. Atmosféra je obzvlášť tíživá, podstatně hutnější než u Sametové rukavice. Dost možná proto, že obsahuje podstatně míň podivností (a téměř žádné nevysvětlitelné záhady) a tak je reálnější. Jak už tu zaznělo je zde naprostá absence humoru nebo nadhledu, díky čemuž bych dal asi menší hodnocení. Nebýt konce a celkového vyznění knihy... to je prostě krásný.
  • Slaine
    Slaine admin8.9.2008 21:13Watchmen - Strážci
    Tak jsem zase dostal po delší době na Watchmen chuť a nevím čím to - přijdou mi pořád lepší. Moore je bůh mezi scénáristy vymyslet příběh stávající se z tolika části, vplést je do sebe a zcelit v jedno masivní finále... nádhera. Občas mi přišlo, že až onanisticky využívá návaznost textu a obrazu (povětšinou dvou různých linií). Pro mě jsou Watchmeni asi nejmíň klišovitým a nejvíc uvěřitelným (ať už v rámci filmu, knih, všeho) příběhem o záchraně světa vůbec. Neuvěřitelně prokreslené postavy se zajímavou minulostí i charaktery. V obrázcích je obrovská spousta detailů, za což tleskám krom kreslířovi i českému vydání (nápisy jsou přeloženy do nejmenších podrobností... taková restaurace GUNGA se mi vážně dostla pod kůži :)). Kupujte, obdivujte, vychvalujte do nebes :).
  • Slaine
    Slaine admin23.6.2008 17:25Nikdykde
    Vzhledem k tomu, že knihu jsem četl před dost dlouhou dobou (tipl bych tak 4 roky), můžu hodnotit víceméně bez předsudků. Příběh i kresba jsou velice pestrý, nápaditý, postavy osobité, moc se mi to líbilo. Převedení do comicsu určitě není nic jednoduchýho a zde vše funguje, jak má. Proto hodnotím vysoko, je to dílo srovnatelný např. s druhým dílem Luthera Arkwrighta.
  • Slaine
    Paráda! Psaný s úžasnou lehkostí, nenásilný propojení vtípků a hlubokých myšlenek :). Líbily se mi obě části, ale Země tří úsměvů možná o malinko víc... obě části filozofují, ale první je geniální svojí formou stripů spojených do příběhu. Když to srovnám s Jen čtvrt vteřiny na život, je to méně poetický, ale i tak vřele doporučuji ;)
  • Slaine
    Slaine admin8.6.2008 15:47Batman: Rok jedna
    Na zadní obálce píší, že zároveň s Watchmen a Návratem temného rytíře by se měl zminňovat i Rok jedna. To se pro mě stalo osudným, protože první dva zmíněný jsou monumentální příběhy s mnoha dějovýma linkama, geniálním finále prostě mistrovské kusy. Ani jedním z toho podle mě Rok jedna není... Velice civilní popsání zrodu Batmana, žádný extra vyvrcholení, Miller samozřejmě píše skvěle, ale nějak mi tam chyběla pořádná zápletka. Celou dobu mi jsem veškerý děj považoval za rozjezd, čekal jak se to zásadně zamotá, příjde padouch, co všechno propojí a najednou nic... konec... Poslední čtvrtina jsou bonusy. Kresba se mi líbila, ale od příběhu jsem, vzhledem k Millerovi a zdejší téměř jednohlasné chvále, čekal podstatně víc.
  • Slaine
    Slaine admin17.5.2008 17:05The Number 73304-23-4153-6-96-8
    Abych pravdu priznal tak si presne nepamatuju pocity po precteni predchozich Ottu... nicmene mam pocit, ze tenhle se mi libil ze vsech nejvic. Napad s tajemnym cislem je vybornej a nalakal by me ke koupi a kdybych nevedel, ze to dela Ott. Proste mam rad tajemstvi. Kresba jako obvykle uzasna, diky absenci textu to ma bohuzel clovek precteny za pul hodinky. Na druhou stranu je to duvod, proc jsem zrovna po Number ze vsech tech novych booku porizenych na Crweconu o svataku sahl :). A s tim ze by to bylo min dynamicky rozhodne nesouhlas, cetl jsem jednim dechem, u malokteryho comicsu me tolik zajimalo, jak to vlastne skonci. Temne, zbesile spejici k jeste temnejsimu konci.
  • Slaine
    Slaine admin15.4.2008 14:24Mrtvý nebo živý
    Přestože jsem tuhle věc obdržel už k Vánocům, dostal jsem se k ní až teď - po delším období, kdy jsem na komiksy neměl tu správnou náladu. Možná i proto jsem se skvěle bavil. Hlášky, akce jsou na ennisovské úrovni + celkem originalní námět a myšlenka. Další body u mě určitě získává Millar za postavu Sračkouna - postava stvořená z 666 hoven největších hajzlů v historii lidstva je krutá :)). Naopak hlavního hrdinu jsem mu moc nevěřil... nejenže jako Eminem vypadá, ale po přerodu v "tvrďáka" má i stejně prvoplánově fuckerkej styl. Prostě na mě působil dojmem, že kdyby ztratil svoje schopnosti, bude z něj zase stejná sračka jak předtím :). To jeho tatík je jiná třída... ikdyž ten dojemnej monolog o špatným otcovství mu to taky trochu zkazil :). Takže suma sumárum - nepředpokládám, že bych se k tomu někdy vrátil, ale jak jsem řekl, přečetl jsem to s chutí a bavil jsem se.
  • Slaine
    Slaine admin6.12.2007 18:40Bomber
    mno ona to neni az tak spatna strategie... kdyz jsem to uvidel, tak si vazne rikam: "Supr, zase vysla nejaka uchylarna od Clowese" no a podivam se a on Jaromír Švejdík :))... nicmene ta zvedavost zustala a koupim se to asi stejne :)
  • Slaine
    Slaine admin5.12.2007 22:26Bomber
    wow... kdybych si mel z obalky tipnout kreslire, jednoznacne davam Clowese :)
  • Slaine
    Slaine admin16.5.2007 16:30CREW² #19
    Preacher je sázka na jistotu, sice jsem čekal, že to bude trochu zajímavější kapitola z Cassidyho minulosti, ale i tak je to díky řízným hláškám nadprůměrná zábava. Články standart, oceňuju hlavě profil velmistra Frazetty a poučení o Gonzu :). Příští číslo vypadá obzvlášť našlapaně, tak se těším až si někdy počátkem roku 2008 přečtu první polovinu dalšího Blacksada :)
  • Slaine
    Jednoduchý fantasy příběh, nabušenej Cimmeřan, parádní kresba, která mi mimochodem statická nepřipadla ani v nejmenším, typická atmosféra, naprosto bezchybný zpracování - nedokážu si představit lepší book s Conanem. Jsem nadšen a doporučuji všem, kteří si potřebují odpočnout od nabubřelých superhrdinů :)
  • Slaine
    Slaine admin6.4.2007 13:25Království tvé
    Bezesporu kvalitní comics se propracovaným příběhem a vypiplanou kresbou... ale... nemůžu se vyhnout srovnání - nemá to hloubku Watchmenů, atmosféru Temného rytíře ani příjemnou nostalgii Zázraků. Vše je líčeno až s moc velkým patosem a, pro mě, s přehnanou úctou k superhrdinům. Neustálý srovnávání s biblí mi přišlo občas úsměvný. Zpracování parádní, ikdyž Ross by si podle mě zasloužil lepší papír (viz Zázraky). Shrnuto: úplně mě to nedostalo, což je určitě způsobený i mou nevelkou znalostí DC universe, ale 85 si to určitě zaslouží.
  • Slaine
    Slaine admin23.1.2007 13:40Šmoulové #21: Šmoulí vynálezy
    andre: :)) Je videt, ze ceskou produkci beres vazne komplet :)
  • Slaine
    Vy ste sprymari :)))
  • Slaine
    Slaine admin2.1.2007 17:28CREW² #18
    Komiksově nepříliš povedená Crew - Lobo od Garrese nesahal Lobovi za katrem ani po (Obr)ptáka :), na schodech zvláštní... jak kresbou tak příběhem. Trolly jsem si prečetl znovu i s první částí a vcelku příjemný, určitě patří k tomu lepšímu z tohoto čísla. Happy tree friends jsem před pár lety s nadšením sledoval a v komiksu nemaj svoje kouzlo. Opice a zajíc vtipný, ale na klasiku typu Red Meat nemají :).<br>
    Ale jak už napsal Saiffer, publicistika a vůbec zpracováni jsou úžasný :) - všechny články jsem zhltl, pochválit ale zaslouží především žlutý koutek a milníky. Jen to rozdělení bych vrátil do původní stavu. Přijde mi sympatičtější, když se publicistika a komiksy prostřídavají, než když je časopis rozdělenej na dva bloky.
  • Slaine
    Ve srovnání s prvním dílem mě to bavilo o malej kousek míň, je to dost velká změna - syrovější, většina věcí je popisována až poté co se stala, jen málokdy je zobrazená samotná akce. To sice přidává na tajuplnosti Constantinových praktik, ale zhoršuje tah na branku. Na kresbu jsem byl po zdejších reakcích zvědav a docela se mi líbila - ne že bych úplně slintal, ale z toho co tu zatím od Corbena vyšlo je to zcela jistě nejlepší a každej gang nebo i postava vypadají osobitě.<br>
    Možná, že časem se mi to zalíbí ještě víc... Každopádně po dávce Ennisů je to příjemný osvěžení.
  • Slaine
    Výborná věc... styl příběhu a počet dějových linií lehce připomíná Moora - složitostí Watchmeny a hravostí Ligu výjimečných. Určitě musím pochválit skvělý překrucování historie a originální postavy (Harry Fairfax :)). Kresba je přehledná, pěkně barevná, zkrátka se na to kouká jedna radost.<br>
    A pro ty co se nemůžou odhodlat přečíst první díl - já ho taky nečetl a vůbec to nevadí... Na doporučení jsem se nejdřív pustil do tohoto a dost možná mě to nakopne na ten první :)
  • Slaine
    Slaine admin3.12.2006 11:57Aargh! #06.9
    Aargh je zkrátka záruka kvality. Škoda, že je to zase "comics only" speciál, publicistika by byla příjemným zpestřením. Ech těch příběhů je tam tolik, že se mi to ani nechce rozepisovat... a navíc všechny jsou tentokrát fakt kvalitní. Snad jenom musím zmínit vizuální stránku "O tygrovi a dívce" od Lely Geislerová - nádhera... a obálka se jí taky vyvedla!
  • Slaine
    Slaine admin1.12.2006 19:15O půlnoci zemřu
    Vcelku nic jsem nečekal a s výsledkem jsem spokojen. Milá, zběsile pádící zábava nakreslená téměř disneyovskou kresbou. Přehršel klišé byl nejspíš záměr. No nic moc to ve mně nezanechalo, ale v pohodě.
  • Slaine
    Slaine admin28.8.2006 12:14CREW² #17
    Předně musím pochválit Crew za změnu designu... konečně dělá čest svýmu jménu a je mnohem stylovější a ucelenější. Jediný co bych vytknul je to číslování stran - to prostřední výrazný "strana X" bych nechal, zbytek odmáznul. Příběhy v tomhle čísle mi taky docela sedly - Müšlenky jsou výborný, ostatně jako všichni Greyshirtové (až na ten název... to že v angličtině je to napsaný zkráceně - thinx, neznamená, že to musí za každou cenu nějak zmršit v češtině :). Dobrá trefa zajímavá, trošku mi to prostředím připomnělo Dunu, takže líbilo. Princip nepravděpodobnosti už mám, tzn. sice zbytečný zaplácnutí místa, ale s chutí jsem si ho podruhý (i potřetí :) přečetl. Trolli jsou nenáročná, dlouhá, useknutá a zatím nepříliš zábavná... zábava. Články super. Nejvíc mě však asi pobavil v tomhle čísle fenomenální redakční strip :))
  • Slaine
    Slaine admin3.8.2006 15:49Situace
    Poetika tohoto dílka mě asi minula...
  • Slaine
    Slaine admin3.8.2006 15:48Chlapská záležitost
    Tak toto se mi docela líbilo... teda je to solidní prasárna, ale čitelně nakreslená a vtipně napsaná. Děj se dá popsat zhruba jako "Co všechno se vám může stát, když narvete hlavu do kontejneru na pet lahve" :))
  • Slaine
    Slaine admin31.7.2006 17:21Pižmouni
    Přirovnání ke kouskům Káji Saudka je v tomhle případě samozřejmostí - spousty vtípků, slovních hříček, hravost... Příjemné počtení. Mimochodem, ikdyž oficiálně tuto věc vydal B-mont, na triku jí má fiktivní vydavatelství Rumijáda pánů tvůrců, kteří se v závěrečném textu zmiňují o tom, že Pižmouni jsou již jejich čtvrtým komiksem. Jenže hledal jsem po netu a o dalších výtvorech jsem nenašel zmínku... Neznáte někdo?
  • Slaine
    Slaine admin27.7.2006 15:25CZekomiks
    Kupka kratších povětšinou humorných comicsů - tedy nic co by mne mohlo víc zaujmout. S Inseminátorem se to srovnávat nedá, ale pobaví a hlavně nezatíží peněženku :).
  • Slaine
    Slaine admin6.7.2006 21:15Dříve známí jako Liga Spravedlnosti
    Sice se to může zdát s podivem, ale já se i bavil - je to tak dementní, že jsem se tomu i občas smál :). Ikdyž je fakt, že po 144 stranách, už tím může být člověk znechucen. Jak psal krvinka, číst tohle na jeden zátah asi není to pravý.
  • Slaine
    Slaine admin6.7.2006 20:19Nitro těžkne glycerínem
    GENIÁLNÍ... tak Nitro mě fakt dostalo - Grus stvořil vizuální skvost a psychopatickej scénář Kopřivy ničím nezaostává. Všem doporučuju a těším se až tohle duo zase něco stvoří.
  • Slaine
    Slaine admin25.6.2006 11:45Dříve známí jako Liga Spravedlnosti
    Ty vole já zírám... krvinko nenajal sis korektora? :)
  • Slaine
    Slaine admin28.5.2006 17:08Kytice
    Tak toto je velké zklamání... Jako komiks funguje snad jediná balada, a to Zlatý kolovrat. Všechny ostatní jsou spíš náhodným nespojitým shlukem výjevů z básní, lépe či hůře (větší část) nakreslených. Kdybych ty příběhy neznal, resp kdyby nebyly před každým "komiksem" originál básně, na 95% bych to nepochopil. Nepříliš štastnej mi přišel taky přebytek opsaných veršů, ke všemu často utnutých v půlce - mnohem zajímavější by bylo, kdyby se autoři spíš snažili vystihnout scény obrazově a atmosférou - tak jak to dělal film a verše použili jen v nejnutnějších případech (dialogy etc.). Mimochodem tajemná atmosféra původní Kytice je to co jsem tu postrádal asi nejvíc...<br>
    A poslední věcí, která svědčí o nevalné zábavnosti/kvalitě je to, že jsem tuhle knihu četl asi týden...
  • Slaine
    Slaine admin7.7.2011 20:42Crying Freeman - Plačící drak #01
    Azalin: Z pekla, Watchmen, V jako Vendeta, Jen čtvrt vteřiny na život, Černá díra, Pod dekou, Vrána a mnoho dalších. Do duševního obohacení zahrnuju: myšlenky, z mého pohledu geniální prvky ve scénáři, vyjímečná atmosféra.
    Sláine a především Ukko mě ve své době také obohatili ;). S věkem se ale alespoň u mne kritéria obohacování mění... :-)
  • Slaine
    Slaine admin11.1.2011 23:13Komiksový diář 2011
    Kapis: pff ja jeden ze svych vytisku pouzivam normalne jako diar, co na tom? Ma to pro me idealni format, zalozku a obrazky me rozveseluji pri vyplnovani neprijemnych povinnosti :-D... nevim co je na tom divnyho. A sesit na slovicka do anglictiny mam s Hello Kitty.
  • Slaine
    yop cece presne o tomhle jsem taky premyslel... a snad bych si to vazne i koupil :))
  • Slaine
    z Daemona jsem vykoupil tusim posledni kousek, jiz je doma - cislo 60 :) taky jsem hledal, kdyz jsem videl omezeny naklad 200 kusu... sberatelska deformace :))
  • Slaine
    Slaine admin10.10.2007 14:43Watchmen - Strážci
    Wiruss: Naopak... prispevek sem si precetl - "ikdyz je vysledek nadprumernej je to pro lidi zklamani"... kdybys napsal "ikdyz byl vysledek naprumerny, bylo to pro me zklamani" tak nebrblam :)
  • Slaine
    Slaine admin9.10.2007 18:00Watchmen - Strážci
    Wirrus: Mluv za sebe, ja nebyl zklaman ani trochu :)... a prumerne hodnoceni 95 vypovida bez debat vic o tom, ze je to "super a nej nej nej" nez, ze je to zklamani.
  • Slaine
    Slaine admin26.1.2007 19:35O půlnoci zemřu
    Dle mého lidského názoru je komiks médium vyprávějící probíhající děj především obrázky. Kde jsou dialogy, monology a citoslovce je zcela šumafuk náš úzkoprsý Markýzi :)
  • Slaine
    Slaine admin19.1.2006 18:16Donžon - Zenit #01: Kačerovo srdce
    tak já se teda taky nechám ovlivnit (až budu mít peníze) :). Teď jsem si pořídil Pana Ovocňáka, kterej má být podle příspěvků taky výbornej, tak jsem zvědav, jestli nekecáte...
  • Slaine
    Slaine admin18.1.2006 17:37Donžon - Zenit #01: Kačerovo srdce
    Já si ty Donžony snad budu muset taky pořídit :)
  • Slaine
    Slaine admin26.10.2005 19:34Wolverine a Hulk
    Lidi, nehádejte se :)... (nehledě na to, že se Zackem se hádat nedá :D)
  • Slaine
    A navíc jeden dotaz - nebyl originální název náhodou Lost, lonely, lethal?
  • Slaine
    Lidi nechcete to někdo prodat... sem sběratel (nebo si tak aspoň říkám) a tohle mi ve sbírce fakt chybí :( ...
  • Slaine
    Slaine admin13.11.2011
    Do své sbírky "NABÍZÍM" (http://www.comicsdb.cz/user_s.php?kat=3&id=18) jsem naklikal všechny věci, co mám navíc. Sešla se mi spousta ze sběratelského hlediska zajímavých comicsů. Na mém profilu (http://www.comicsdb.cz/user.php?id=18) najdete vypsáno, co sháním. Upřednostňovat budu nabídky k výměně, nikoliv prodeji. Přihlížet budu i k známostem a zajímavé ceně :-). Pište na mail (viz profil).
  • Slaine
    Slaine admin17.11.2017 14:53* Připomínky a návrhy
    Zacku supr - funkce "Četl jsem" a možnost převzetí z hodnocených komiksů. To se mi moc líbí :-)
  • Slaine
    Slaine admin24.5.2013 08:37* Připomínky a návrhy
    Zacku, Zacku, když přispěju, budu mít v kolonce admin i mecenáš?
  • Slaine
    Slaine admin7.4.2013 20:34* Připomínky a návrhy
    též se přikláním i k číslu účtu. Myslím, že dost lidí paypal nepoužívá, kdyžto účet má každý
  • Slaine
    Slaine admin3.12.2012 16:46* Připomínky a návrhy
    Znovu a lépe Zacku, smaž prosím předchozí.

    Patří sem tutok? Podílem comicsu nikoliv, ale obsahem bych řekl že ano:

    Katalog k výstavě pohádkový svět comicsu z roku 2000
    Kája Saudek - Comics

    je to teda asi podobný případě jako třeba Živel 21, který tu zatím není :-)
  • Slaine
    Slaine admin3.12.2012 16:38* Připomínky a návrhy
    Zacku, nejde mi přístup do administrace, to je schválně? Byl jsem vyhoštěn? :-)
  • Slaine
    Slaine admin20.5.2012 15:44* Připomínky a návrhy
    Fry: BINGO! Ale neboj nejsi jediný (ani to nebylo na tebe přímo myšleno, ale když ses ozval, tak máš pravdu, nezahrnul bych tě mezi své oblíbence :-)). Teď jsem měl na mysli především detailní rozbory Čtyřlístků od pánů Kabikumana nebo J.Connora. To zrovna nejsou věci, který by mě úplně tankovaly :-). Ale nic proti, to je jen čistě můj názor - každý by si vybral, co ho zajímá - třeba i tebe Fryi :-)).
  • Slaine
    Slaine admin20.5.2012 10:33* Připomínky a návrhy
    Zacku, mám další tip na zlepšovák. Možnost vytvořit si seznam lidí, jejichž příspěvky mne zajímají. A v sekci "Komentáře" mít možnost zobrazit buď všechny komentáře nebo pouze od seznamu mých oblíbenců. Která možnost by byla defaultní by ideálně bylo v nastavení profilu. Nebaví mne teď scrollovat tunou příspěvků od lidí co hodnotí všechny kačery a čtyřlístky, abych se dohrabal k jednomu zajímavému hodnocení člověka, na nějž dám.
  • Slaine
    Slaine admin23.4.2012 10:01* Připomínky a návrhy
    ja bych rek, ze je to blbe pojmenovany :-) taky vzdycky musim koukat na popis.
    Chce to neco jako "Pripominky k datum v CDB" a "Pripominky k funkcnosti CDB".
  • Slaine
    Slaine admin26.2.2012 22:14Srazy, cony, festivaly
    Pánové všechny jsem vás moc rád viděl. Liťák slez se mi líbíl, nebyla to žádná extrémní divočina, každopádně velice příjemné posezení, zachlastání a zahulení. A kulturní přidaná hodnota v podobě prohlídky Terezína taktéž super!
  • Slaine
    Slaine admin11.2.2012 23:14Sběratelský klub
    Ajaj to mě teda štve, ale díky za info... ještě jenom pro ověření - kolik máš listů bez obálky?
  • Slaine
    Slaine admin10.2.2012 18:52Sběratelský klub
    Sběratelé a znalci, dnes mi přišel tento Gedeon http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=3057 ale je s bílou obálkou - obrázek i text stejný, ale okraje jsou bílé nikoliv šedomodré jako máme v DB. Máte někdo tušení o co se jedná? Jestli je to druhé vydání, druhá verze obálky nebo jestli mi poslali nedejbože vydání bez obálky (potom by uvnitř šedomodré obálky musela být na první straně ta moje bílá "obálka"). Můžete mi to někdo vysvětlit?
  • Slaine
    Slaine admin6.2.2012 12:59* Připomínky a návrhy
    ja to vidim nasledovne... skala 100 je moc - to ze Kapis rozlisuje jestli si sere do gati nebo mu to jen rve koule je myslim vyjimka :-)) - ale 5 je zas hodne hrube - jako idealku bych opravdu videl tu 10 bodovou stupnici a v celkovem hodnoceni comicsu to prepocitat na procenta.
  • Slaine
    Slaine admin5.2.2012 22:30* Připomínky a návrhy
    mno oproti předchozí verzi je to kurevsky pohodlný :-D ... ale k dokonalosti tomu ještě kousek chybí
  • Slaine
    Slaine admin5.2.2012 22:06* Připomínky a návrhy
    parada Zacku! Gratuluju ke spusteni v terminu :-)) prvni vec, co mne trkla, ze by se hodilo - tlacitko ulozit do sbirky je vzdy az hluboko dole na konci seznamu. Zamyslel jsem se a nenapadlo mne zadny univerzalni misto pro umisteni, ale napadlo mne (nevim jestli je technicky mozny) - nejde nalinkovat odkaz na nejakou klavesu? Napriklad zmacknu "S" a ulozi se mi sbirka (abych nemusel sjizdet hluboko dolu? :-D)
  • Slaine
    Slaine admin19.1.2012 21:40* Připomínky a návrhy
    zuppa, diky za potvrzeni, upravil jsem v DB
  • Slaine
    Slaine admin19.1.2012 19:15* Připomínky a návrhy
    Chci se zeptat lidí, co mají Bosenského plackopsa... jakou máte vazbu? V DB je vázaná s pevnými deskami, ale já ho teďka sehnal a přišel mi v broži... nepředpokládám, že by Mot vydal dvě verze, tak pokud mi potvrdíte softcover, opravím to.
  • Slaine
    Slaine admin8.1.2012 14:22Pindárna
    hahaa, jasne, napadl mne, ale tuhle vec jsem neznal a myslel jsem jestli to neni nejaka neznama internetovat hvezda :-) diky
  • Slaine
    Slaine admin8.1.2012 14:06Pindárna
    Narazil jsem na parádně nakreslený comics "Krněnské rozjezdy" od autora "Krtek": http://imgur.com/a/i87YM
    Nevíte náhodou o koho se jedná? Chtěl bych ho kontaktovat.
  • Slaine
    Slaine admin29.12.2011 11:57Pindárna
    Zacku tak co, bude CDBv3 podle planu? Se nemuzu dockat uz :-))
  • Slaine
    Slaine admin3.12.2011 12:45* Připomínky a návrhy
    abych to jeste priblizil. Ted je na tlacitku "+" a po kliknuti uz k nicemu neni. Ja bych si to predstavoval tak, aby se po kliknuti zmenilo na "-" :-)
  • Slaine
    Slaine admin3.12.2011 12:35* Připomínky a návrhy
    nevim jak bude delany pridavani do sbirek, ale pokud by to melo byt podobne jako nyni, myslim ze by byly velice vhodne "obousmerne tlacitka" = prvni zmacknuti prida do sbirky a změní ikonu, druhy klik odebere ze sbirky vrati ikonu na původní. Výhodné například pro přídání do "Mám" a odebrání ze "Chci" na jednom místě. Btw zrovna u tohoto konkrétního případu se někdy dřív řešilo, že by bylo vhodné si v nastavení profilu moci zatrhnout, že při přidání do "Mám" se bude automaticky odebírat ze "Chci" (eventuelně i "Sháním", když vezmu v potaz novou funkčnost).
  • Slaine
    Slaine admin13.11.2011 01:36Pindárna
    Do své sbírky "NABÍZÍM" (http://www.comicsdb.cz/user_s.php?kat=3&id=18) jsem naklikal všechny věci, co mám navíc. Sešla se mi spousta ze sběratelského hlediska zajímavých comicsů. Na mém profilu (http://www.comicsdb.cz/user.php?id=18) najdete vypsáno, co sháním. Upřednostňovat budu nabídky k výměně, nikoliv prodeji. Přihlížet budu i k známostem a zajímavé ceně :-). Pište na mail (viz profil).
  • Slaine
    Slaine admin13.11.2011 00:45* Připomínky a návrhy
    Zack: asi další BUG - když mám něco v MÁM a přidám to i do NABÍZÍM, tak mi v seznamu comicsů (např. ve vyhledávání) svítí "+" u MÁM, CHCI, NABÍZÍM... přitom by mělo svítit pouze u CHCI (protože v MÁM a NABÍZÍM už to je).
  • Slaine
    Slaine admin12.11.2011 21:23* Připomínky a návrhy
    Zack: Asi nakej BUG ci co, ale kdyz si seradim comicsy dle hodnoceni, tak na prvnim miste je Arnal s hodnocenim 100... a pritom ho hodnotil jen jeden clovek.
  • Slaine
    Slaine admin2.11.2011 22:43* Připomínky a návrhy
    plus pak casem na to navazana funkcnost jako napr. zobrazeni, ktere autory/serie/vydavatelstvi mam komplet nebo naopak, ktere mam "rozsbirane", ale neco mi od nich chybi :-)
  • Slaine
    Slaine admin2.11.2011 22:41* Připomínky a návrhy
    Napadla mne takova feature az budou sjednoceny seznamy comicsu pod autory, seriemi etc... Mohla by tam byt rozsvecovaci ikonka - neco jako odfajfkovani, ze mam od daneho autora/serie/vydavetelstvi vsechny veci ve sbirce ;). Kdyz bych sesbiral komplet serii, mel bych u ni tuhle zelenou fajfku :-). Je to prkotina, ale prijde mi, ze by to mohlo byt cool :-D
  • Slaine
    Slaine admin16.10.2011 21:43* Připomínky a návrhy
    Zack: nechces oddelat moznost uzivatelskeho formatovani pomoci pseudotagu v komentarich u komiksu? Forum to je takovej mismas, tady je to dobry. Ale obrazky u hodnoceni komiksu (viz Fry) mi prijdou jako hnus. Zustal bych u cisteho textu - bez zvyraznovani, bez obrazku.
  • Slaine
    Slaine admin4.9.2011 19:54* Připomínky a návrhy
    Kde jsou casy Papalasovych... :-))
  • Slaine
    Slaine admin10.6.2011 17:06* Připomínky a návrhy
    Buylist jak o nem pise andre bych take ocenil... Davaly by se do nej jen veci, ktere jsou normalne dostupne a ktere si chci v nejblizsi dobe poridit, po pridani do MAM by se odstranily. S tim, ze v CHCI by byly opravdu jen veci, ktere nejsou dostupne a mam aktivni zajem o to, aby mi je nekdo nabidl.

    Jinak to odstranovani po vlozeni do MAM bych mozna zavedl i pro seznam CHCI. Preci jen veci, ktere chci mit vickrat (eventuelne v lepsi kvalite) jsou jen okrajove. Idealnim resenim se mi zda moznost pripustit pritomnost polozky v obou seznamech, ale pri vlozeni do MAM mazat ve CHCI. Vyjimecne pripady, kdy neco mam, ale zaroven chci jeste jednou by se resily postupem: vlozit do MAM, opetovne vlozit do CHCI.
  • Slaine
    Slaine admin10.6.2011 13:52* Připomínky a návrhy
    Fry: Mistre, ted jste me definitivne dostal :-D. Hodnoceni 100 naboju #1 jsi krasne rozdelil na jednotlive dily - chvalim. Jednotlive dily dostaly od tebe 10, 10, 60, 90, 90 a 50. A teď pozor - Fryova finta - celek dostava 97%.

    To je jak - hnusny kozy, prumernej zadek, hezky oci, nezajimavej oblicejik... ale dohromady... to je DIVKA SNU! :-))
  • Slaine
    Slaine admin10.6.2011 13:43* Připomínky a návrhy
    jiskra: Zde bych souhlasil se Zackem - ve chvili kdyz das necemu 100%, uzaviras si tim moznost vyjadrit (na urovni procent), ze se ti neco libilo vic.
  • Slaine
    Slaine admin10.6.2011 12:59Pindárna
    http://www.super.cz/2226-skotska-univerzita-otevrela-jednolety-magistersky-obor-studium-komiksu.html

    ... tyyvole, ze ja se seru s nakou informatikou :-). Takovej krasnej obor :-)
  • Slaine
    Slaine admin7.6.2011 12:09* Připomínky a návrhy
    Zack: to je výsledkem trendu, který se v poslední době na CDB rozmáhá - tzv. "přesmažení" hodnocení - angl. termín overFry.
  • Slaine
    Slaine admin7.6.2011 11:08* Připomínky a návrhy
    souhlas s Mankinem... zobrazovat hodnoceni serie automaticky jako prumer hodnoceni jiz vyslych dilu by mohla byt vcelku zajimava informace.
  • Slaine
    Slaine admin4.6.2011 20:18* Připomínky a návrhy
    Jedna feature z designu propojena s funkcnosti, kterou jsem zminoval driv a kterou bych velice ocenil:

    Kdyz si rozkliknu vydavatelstvi/serii/autora tak aby se seznam komiksu zobrazoval plnohodnotne, tak jak je to pri kliknuti na "COMICSY" v hlavnim menu.

    Tzn. i s hodnocenimi, roky vydani a predevsim prislusnosti v mych sbirkach... Abych rovnou videl, co mi od oblibeneho autora/vydavatelstvi/serie chybi.
  • Slaine
    Slaine admin4.6.2011 20:12* Připomínky a návrhy
    Zack: A jake novinky se chystaji? ;)
  • Slaine
    Slaine admin29.5.2011 17:57Srazy, cony, festivaly
    tak povidejte panstvo, jak to probihalo? :-)
  • Slaine
    Slaine admin4.5.2011 10:32Pindárna
    :-D kua musim vyjit z asketickeho mlceni u pripravy na bakalare. Pampelisak vas vidi, holomci! :-D. Bohuzel, bohuzel mrzi me to velice, ale Crwecon je 14dni pred statnicema a halt si to nemohu nejak dovolit. Takze to bude tentokrat bez emo-blondyna B-)) ale pokud byste meli chut zaskocit na piivo po nakym 20tym cervnu, rad dojedu do Prahy a vse nahradim :-).
  • Slaine
    Slaine admin7.11.2010 15:30Srazy, cony, festivaly
    o pul seste rano? :)) oo koukam, ze ste se pochlapili :))
  • Slaine
    Slaine admin26.9.2010 15:23Stripy, jouky, fejky :)
    Jewverine
  • Slaine
    Slaine admin19.7.2010 17:02Srazy, cony, festivaly
    tak ja nevim mili ultrazz DEmnog nemuze a andre mi psal, ze to nakoňec taky nevidi. TakZe se ptam, ma to cenu, kdyz bychom meli byt ve ctyrech ci kolika :)? Nepresunem to na jindy?
  • Slaine
    Slaine admin16.7.2010 10:59Srazy, cony, festivaly
    Prosim o radu zkusenejsich pivaru:
    Becku budu kupovat pres obchod, ktery tu doporucoval nejaky clovek drive - http://www.jasocc.cz/page/shop.php?
    Nicmene zatim jsem nikdy becku neporizoval, tak jsem se chtel zeptat, jake prislusenstvi je k tomu potreba dal vypujcit... viz
    http://www.jasocc.cz/page/shop.php?modul=1040
  • Slaine
    Slaine admin12.7.2010 07:59Srazy, cony, festivaly
    DEmnoG: Přesně tak... budu vás očekávat v pátek v odpoledních hodinách.

    Pro nedočkavé kapisovce - tu máš odkaz na mapy, je to přibližně tam, kde je červená značka "2".
    http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq=brno%20%C5%BEeb%C4%9Bt%C3%ADn@sss=1@ssp=113826924_122040012_156753004_156626636@x=137873178@y=132861460@z=12

    Rekapitulujme kdo jede... DEmnoG, Kapis, andre, Markyz, Draco, já určitě.
    Co dál?
    Ať vím jak s tím pivem, jestli jedna bečka nebo dvě. Btw možná bych potřeboval pokud někdo pojede autem s tou bečkou asistenci, to bychom se domluvili ještě.

    Jinak pokud jedna bečka tak bych bral Bernarda, bude-li k mání. Když dvě o druhé budu ještě přemýšlet. Předpokládám teda, že se začne v pátek odpoledne a skončí v neděli (jedno kdy). Pokud bude potřeba sprchy, vykoupání, je možnost popojet cca 15min mhd do novýho aquaparku v Kohoutovicích - je menší než v Liberci ale sympatickej - je tam perličková vana akorát tak velká pro ultrazz :-D
  • Slaine
    Slaine admin21.6.2010 16:15Srazy, cony, festivaly
    blackJag: Vicemene jak psala Draco - je tam studena voda, drez... tedy na ranni oplachnuti a cisteni zubu dostacujici... s horkou lazni a virivkou se musi pockat na doma :)) kadibudka inclusive.

    Jinak je to chata u lesa cca 10 min od Zebetina, coz je okraj Brna, s centrem spojen MHD. Do Zebetina se da zajit na obed, jsou tam vcelku prijemne knajpy - reference muze dodat DEmnoG :).

    andre: Zacit muzem kdykoliv, pokud se vetsine hodi patek vecer, muzem. Nicmene myslim, ze by bylo skoda tam stravit jen noc a neuzit si i denni kratochvile... coz samozrejme v pripade "celovikendovky" je vyreseno. Na druhou stranu nevim, zda bude vsem po chuti travit dve noci bez poradne koupele.

    Jinak plzen, bernard muze byt... staropramenum ci starobrnum holduji pouze v pripade nouze nebo po sportovnim vykonu, kdy chutna vsechno :) spacak urcite s sebou. Karimatka netreba, jsou tam nejaky postele, matrace etc.
  • Slaine
    Slaine admin17.6.2010 23:01Srazy, cony, festivaly
    good, ustanovuji tedy, ze Zebetin se bude konat v tom vikendu 24,25.7... predpokladam, ze bychom zacali v sobotu odpoledne a skoncili v nedeli... kdykoliv :).
    S tim chlastem je to treba poresit - optimalne podle poctu lidi se rozhodnou, zda-li porizovat becku nebo co a jak :). A co tvrdej? :)
    Jinak asi bych nakoupil a nalozil nejak hromadne maso na grilovani a pak za nej vybral.
  • Slaine
    Slaine admin6.6.2010 22:21Srazy, cony, festivaly
    tak co damy a panove... jak tedy s vami na ten Zebetin...
    zda se, ze na datum 23-25.7. si nikdo nestezuje...
    Tedy pocitam s tim, ze Kapis, DEmnoG, Draco, andre by se mohli dostavit? Woffce nevi nic tak jako tak :)) a dal? Co takovej Dark, Daczann, MdS? Nebo trebaa pani admini - Zack, Toe, Azteck, BlackJag :). Samozrejme, ze i dalsi se mohou pripojit... tot jen ti, kteri mi vytanuli ted na mysli. Koncipoval bych to jako takovy mimomestsky comics slez
  • Slaine
    Slaine admin27.5.2010 15:10Srazy, cony, festivaly
    andre: v pohode, jen se hlasim, ze u stolu nebudes sedet jen s Degem, jelikoz minimalne ja se hodlam prisrat :)
  • Slaine
    Slaine admin27.5.2010 11:52Srazy, cony, festivaly
    andre: A ja sem vosk?
    DEmnoG: Plati nabidka noclehu, mohu s tim pocitat?... pevne verim, ze tentokrat se nebudu pokouset odjet z Prahy o pulnoci v cizi mikine... :)
  • Slaine
    Slaine admin5.5.2010 17:39Srazy, cony, festivaly
    moc pekne Markyzi :) pobavil jsem se vyborne, hlasky tentokrat obzvlast vyvedene :).
  • Slaine
    Slaine admin29.4.2010 11:45Srazy, cony, festivaly
    Je, ten gif chlastajiciho homera je dobrej :))

    ad Zebetin: Zda se, ze termin 17-18.7. vyhovuje dle zdejsich reakci nejvic... a predevsim vyhovuje i mne, takze ho urcuji jako predbezny termin Zebetinskeho slezu :). Ma nekdo nejake namitky?
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 311 (cca 57130 Kč)
Mám: 1208 (cca 235710 Kč)
Chci: 121 (cca 40175 Kč)
Sháním: 309 (cca 11980 Kč)
Nabízím: 100 (cca 9491 Kč)
Osobní: 1 (cca 49 Kč)
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0