• WildBear
    Jsem z této série zmaten až ztracen..a evidentně nejsem sám. Bylo by super, kdyby někdo, kdo se v tom fakt vyzná, sestavil mapu nebo časovou osu s odkazy na jednotlivé v češtině vydané booky napříč vydavatelstvími , se zaměřením pouze a jen na logiku posloupnosti děje.. klidně zpoplatněné, pokud to bude třeba.. a podobně bych to uvítal i u jiných chaotických sérií- typicky závěr Ligy Spravedlnosti (kde bych se už rád dočkal závěru Války s Darkseidem…btw..)
  • WildBear
    Škoda že mě před prvním otevřením tohohle buku nikdo nevaroval co mě čeká..celkem šok,ale když člověk přistoupí na tuhle hru tak to není úplná tragédie..můj šálek kávy to ale rozhodně není..jo a kresba spolu se stylem panelů je taková,že jsem celou dobu čekal,kdy na mě odněkud vybafne Robot Miky...:-)
  • WildBear
    Jsem nadšený z dalšího tradičního Batmanova buku (a nevychází jich bohužel u nás mnoho), ve kterém má Báťa na hrudi netopýra ve žlutém oválu a fantasticky vlající plášť neskutečných rozměrů efektně rámující jeho postavu. Takhle má prostě Batman v mých očích vypadat a tady takový je. Díky a co nejdřív zase přidejte nějaký podobný kousek.
  • WildBear
    Nádherná věc.Takhle mě naposledy chytla trojice Omnibusů Captain America.Přečetl jsem s nadšením na jeden zátah a určitě se k tomu budu vracet. Doufám že BBart už dělá na stejně koncipovaném pokračování. Pět hvězd bez debat
  • WildBear
    Bomba.
    Přesně takhle si pamatuji vizuál Batmana z dob, kdy jsem na začátku osmdesátých let začínal (velice skromně, jinak to v té době u nás ani nešlo) se superhrdinským komiksem.
    Způsob kresby přesně odpovídá tomu, jak mám Batmana zafixovaného ze Superbandů a Taschenbuchů od německé Ehapy. Netvrdím, že to je jediný správný způsob Báťova ztvárnění, ale mých prvních deset - patnáct let to prostě bylo takhle, šedá s modrou a žlutý terč pod siluetou netopýra na hrudi to vše už v novější, líbivé a dynamické kresbě kombinováno s "německým" netečkovaným vybarvením.
    Za mě maximální spokojenost, pět hvězd a tiché doufání, že tohle nebude na dlouhou dobu jediný podobný počin.
  • WildBear
    Pokud bude druhý díl postavený na povinnosti vysvětlit veškeré souvislostí dílu předchozího, pak to bude zřejmě muset být řádná bichle.

    Nicméně působí to tak nějak jinak, sice zvláštně, ale budiž. Možná bych se v tom víc zorientoval po dalším přečtení. Uvidíme, Snad až budu mít v ruce i další díl.

    A hurá, páska průhledná, lepící se tentokrát nekonala...


  • WildBear
    Starý GL mi vždycky přišel jako lehce přihřátý Multikultiman a rád jsem ho měl asi jako klasickou starou WonderWoman - tedy vůbec.

    Jediný příběh, který se mi s GL líbil, byl jeho epizodní výskyt v Hitmanovi (jo, myslím tu boží story, jak není schopen v knajpě otočit rundu.. :-))) .

    Tohle ale nemám problém číst, má to neurážející kresbu a vzhledem k tomu, že nemám potřebu hledat v každém komiksu hloubku a filozofický odkaz příštím generacím, beru to jako konzumní průměr, což je asi tak všechno, co od hošanů v počmáraném termoprádle s prstýnkem a baterkou v ruce očekávám.

    Pohodové, nepřevratné, proč ne.
  • WildBear
    Dnes jsem rozbalil nového Iron Mana a jsem na prášky.

    Pod klasickou igelitovou šprckou byl klasický papírový štítek s avízem příštího buku, tentokrát ale zcela neklasicky přilepený zezadu přímo ke knížce kusem široké průhlédné izolepy napříč celou knihou!!! Pokus o odstranění dopadl tak jak musel. Spolu s izolepou se zvedla černá vrchní fólie desky a odlepila se od spodních vrstev přebalu. Mám tak zadní desku zprzněnou dvěma obdélníkovými puchýři. Co to udělá u uložených, nerozbalených knih, až lepidlo začne teplem a časem reagovat s podkladem si netroufám ani pomyslet.

    Zuřím. Takhle přece nemůže vydavatel prasit přebal,jehož náchylnost k poškození je už tak obrovská.

    Je to obecně rozšířená novinka nebo jsem měl jen štěstí a pořídil si nějaký "bonusový" výtisk? Díky za info. A pokud má někdo osobní vazby na vydavatele, tak mu prosím s veškerou důrazností vysvětlete,ať se na podobné inovace s veškerou vážností okamžitě vykašle!!!! Díky moc
  • WildBear
    Co k tomu říct. Konečně titul, který ospravedlňuje dosavadní rozpačité počinání vydavatele UKK .. Po hromadě matných béčkových věcí, rozvrtaných sond bez začátků a konců a pár slušných kouscích, které už ale pohřichu v češtině vyšly, tady teď máme klenot.
    Super scénář, kompletní ucelená minisérie, z mého pohledu zatím jednoznačně nejlepší počin od UKK.
  • WildBear
    Koupil jsem si to, přečetl jsem si to..a asi si teď díky tomu dokážu představit pocity hypotetického čtenáře komiksů v USA, kdyby se mu náhodou dostalo zničehož nic do ruky několik přeložených příběhů ábíčkovských Strážců z jejich druhé "pionýrské" éry... vyvalené oči a wtf...:o)))
  • WildBear
    WildBear14.8.2012 14:52Batman a syn
    Mám rád Batmana a svět kolem něj, ale tohle je divné, divné, divné...
  • WildBear
    WildBear24.12.2009 23:50Spider-Man: Kravenův poslední lov
    Co k tomu říct? Celkem podařená kresba, vyloženě divný scénář, zcela dementní úroveň psaného textu v bublinách (o dialozích se v tomto případě snad ani mluvit nedá),nikde v textu jsem nezaznamenal,že by Kraven a pozdějii Krysák absolvovali nějaký delší let v letadle s dekompresí kabiny-nedostatečně okysličený mozek by potom mohl být příčinou jejich nesrozumitelnch blábolů-což by patrně nejpřijatelnějším způsobem vysvětlovalo prostoduché opakování několika zkomolených bezduchých frází (zejména u bývalého ruského aristokrata bych očekával vyšší úroveň verbálního projevu). Spíďa,trpící kromě svých běžných traumat toho času i kanálofobií, se nechá přes svůj vyhlášený pavoučí instinkt odchytnout jak hloupý svišť,pak si na pár sešitů hajne do hrobu, odkud jako bájný pták Fénix opět bez poskvrnky vyhřezne na světlo Boží jen proto,aby si Kraven mohl zhojit nějaký ten dětský mindrák..následná křečovitá snaha přesvědčit čtenáře, že jakýsi podřadný myšoid přinutil (bez jakýchkoliv dalších souvislostí) Spíďu spojit se s Kapitánem Amerikou,aby uhráli v souboji s ním alespoň plichtu..no..být Dr.Doomem, Dr.Ocem, libovolným Goblinem čí kterýmkliv dalším členem protipavoučího hard-core panteonu, beru tohle odhalení jako dostatečný důvod k naštvání a zbytek svého kresleného života strávím v žoldu DC...ne..děkuji, tenhle komiksový počin není můj šálek kávy...a podobně jako u Arkham Asylum skutečně nevím, z čeho bych měl být tak hrozně unešený..jen proto, že se to jaksi očekává a patří k současnému dobrému tónu pokyvovat nad těmito dílky uznale hlavou?..rád bych věděl kolik horlivých vychvalovatelů tohohle komiksu (potažmo i AA) jen nenašlo odvahu veřejně připustit, že císař kráčí nahý... patnáct procent za kresbu, přečetl jsem (ke konci už se značným sebezapřením) jednou, mám ve sbírce, abych ji udržoval v kompletním stavu a vím s určitostí, že podruhé tuhle věc číst rozhodně nebudu (prostě protipól Watchmenů, Batman-Ticho nebo Hitmana I-II )...
  • WildBear
    ...mám moc rád Asterixe...právě z tohoto důvodu ze srdce doufám, že číslo 34 bude posledním v jeho řadě...Uderzo zvládá precizní kresbu,ale do jakéhokoliv scénáře by se vážně pouštět neměl..jen proto, že jde o Asterixe,dávám povinných 10%
  • WildBear
    WildBear15.4.2019 09:24Marvel 1602
    Čtyři hvězdy jsem dal tomuhle komiksu, když vyšel u UKK. Byla to moje svobodná vůle, můj názor na který mám právo a zohlednil jsem u něj i moje oblíbené hodnotící kritérium poměr cena/výkon.
    Dvě hvězdy jsem dal tomuhle komiksu, když vyšel teď u Crwe. Byla to moje svobodná vůle, můj názor na který mám právo a opět jsem zohlednil moje oblíbené hodnotící kritérium poměr cena/výkon.
    Odstranění jakéhokoliv svobodného názoru ve volné diskuzi (pokud neporušuje zákon a nikoho neuráží) je ubohost.
    Odstranění svobodného hodnocení umístěného na portál, určený právě pro hodnocení produktů na sto honů smrdí účelovostí.
    Podmínka, podle níž by měl být podmínkou hodnocení na tomto portále pouze nákup komiksu (dokonce snad i nákup veškerých dostupných vydání a mutací hodnoceného komiksu) je absurdní a přispívající Fry ho snad ani nemůže myslet vážně.
    V řadě hodnocení různých komiksů je tady uvedeno, že jejich autor si recenzované dílko rozhodně nekoupí, dal jednu hvězdu a nikdo kvůli tomu nekvičel.
    Docela by mě zajímalo komu jsem tady svojí recenzí nevědomky šáhl na bolavý zoubek.

    Check Six!
    !
  • WildBear
    WildBear14.4.2019 11:24Marvel 1602
    Kdo nemá UKK (kde kompletnî příběh už jednou vyšel) a chce tenhle komiks mít v češtině,určitě zajásá. Netroufám odhadovat kolik potenciálních kupců tato kritéria splňuje,leč já(a to jsem komiksový sběratel a magor)do toho fakt nejdu. Šestikílo za pár bonusových náčrtků a místo v knihovně zaplněné něčím co už mám,sorry ale ne-e.
  • WildBear
    Off topic..
    Nikdy jsem se nijak zvlášť nezabýval časovým zařazením komiksů, ale "Původně vyšlo" bych spíš než 2008-2009 viděl na 1988-1989..už jen proto, že telefonické hlasování o Jasonově smrti probíhalo (alespoň podle plakátu uvnitř) 15-16.9.1988..což?
  • WildBear
    100% schvaluji název NELIDÉ velkým písmem na obálce tohoto buku. Jedná se o označení těch, kdož nesou odpovědnost za (v mém případě) znovuobjevení té zatracené izolepy..jako vtip dobrý, ale už se na to fakt vy..rte..
  • WildBear
    Carnage:...a to jsem už doufal v celkové a kajícné prozření vydavatele...:-)
  • WildBear
    Cyboy: Když já trpím úchylkou mít knížky v top stavu. I takové (řekněme) konzumní kousky jakými je UKK.. :-(
  • WildBear
    Lenny: Vidíš nějakou cestu co s tím?
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 2 (cca 578 Kč)
Mám: neveřejné
Chci: neveřejné
Sháním: 0
Nabízím: neveřejné
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: neveřejné
Chci: neveřejné
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0