• Lucifer
  • Lucifer
    Lucifer14.5.2015 15:13Kasta metabaronů (paperback)
    Pokud zhltnete 550 stránek skoro na jeden nádech, pak je to známka čehosi dobrého. Plnou palbu!
  • Lucifer
    Lucifer12.12.2014 16:46Hajzl, kniha 1.
    Ze sta stripů je asi deset vtipných. Zbytek je kktina.
  • Lucifer
    I když je to stále vynikající komix, nutno říct, že už se některé vtipy dost opakují. Přesto, navzdory tomu je to stále cenný přírůstek v pokladnici výborných světových komixů.
  • Lucifer
    Absolutní pecka. Pro mě zatím nejlepší díl, který jsem četl!
  • Lucifer
    Lucifer26.2.2012 12:47Thor: Vikingové
    Jak už tu bylo řečeno, je to prostě ostře lineární akční záležitost a k tomu ještě smutně krátká. Kdyby to mělo o trochu víc šťávy a stránek, rozhodně by si to pět zasloužilo, protože kostra příběhu se mě líbila a na kresbu si rozhodně nemůžu stěžovat. Ennis se sice taky kdovíjak nepředvedl, ale jeho práce je i po letech stále kvalitní záležitostí.
  • Lucifer
    Lucifer28.5.2011 19:36World of Warcraft: Ashbringer
    Tak po prvním přečtení si musím oddechnout. Měl jsem totiž trochu strach, když jsem to dneska na Crew conu kupoval. Kresba se mi totiž úplně nezdála, a je to vlastně důvod, proč jsem strhnul těch 10% Potíž je, že tohle manganoidní vykreslení počítačových postav občas působí trochu kostrbatě a nepřehledně (nikdo neví, kde končí ruka jednoho a začínají hranatá záda druhého) Ale jinak jsem velice potěšen, co se týče příběhu, protože jsem WoW hrával, W3 samozřejmě taky a pár knížek od Knaaka ze světa Warcraftu jsem samozřejmě taky četl, takže tohle universum pro mě není ničím novým. Hezký příběh o rozpadnutí Řádu Stříbrné ruky a stvroření legendárního meče.
  • Lucifer
    Lucifer18.1.2011 22:56Manga Ježíš
    Lenny:
    Až si to přečtu, tak ti dám vědět jaký je názor křesťana ;) (ten nick se moc nepovedl, tak ticho!)
  • Lucifer
    Lucifer8.1.2011 16:28Gipsy #03: Den pro cara
    Ale jo, dobrý. Četl jsem jenom tento díl a líbil se mi. Děj to má, dikán je sympatický, malba je povedená... nevím proč dávat nízké hodnocení. Navíc je to jediná věc, kterou jsem dostal od holek na základce. (k Vánocům :)
  • Lucifer
    Lucifer27.11.2010 22:54Punisher MAX #02: Irská kuchyně
    Slabší Punisher, možná proto, že se tam skoro vůbec nevyskytoval. Pro tenhle druh komixu je docela důležitá věc kresba, protože co se týče příběhu, ten je rámcově furt stejnej. Scénář se tady povedl docela dobře, ale pro změnu se mi nelíbilo zrpacování. Za ty peníze bych chtěl teda lepší muziku.
  • Lucifer
    Začal jsem tenhle komix stahovat už kdysi dávno a hned se stal mou oblíbenou sérií. Walking dead je neskutečně výborný dráma, obraz budoucnosti, kde společnosti zbytku lidí, se pomalu rozkládá zevnitř, protože sami živí jsou větším nepřítelem, než nemrtví. Ale to už přebíhám. První svazek je skvělým začátkem celé epické série. Černobílá kresba není ani kostrabatá a nekomplecní, jako kdekterá manga, ani nepřehledná jako nedávno vyševší Soudce Dredd. Kosení zombíků přesně podle mého gusta... i když já bych na to šel asi jinak :)
  • Lucifer
    No jelikož Punisher je pro mě srdcovka, koupil jsem si tenhle plátek spíš ze zvyku, než kvůli tomu, že bych se na něj kdoví jak třásl. Ale byl jsem hodně příjemně překvapený, když se za černobílou kresbou skrýval docela povedený příběh, což je u téhle série docela svátek. Je tu samozřejmě klasická řezničina, žel bez sarkasmu nebo nějakého jiného humoru.
  • Lucifer
    Tak toto byl velmi dobrý kauf. Nejlepší Punisher, kterého jsem kdy koupil. Trochu prohloubený příběh, psychologičtější postavy a čtyři příběhy od čtyř různých kreslířů bylo něco suprovýho. Rozhodně mnohem lepší než předchozí MAX. Punisher vládne a valí to až do konce (světa).
  • Lucifer
    Lucifer16.11.2010 07:24Kick-Ass: Nářez
    Přemýšlel jsem, jestli do toho investovat peníze, ale rozhodl za mě kamarád, který mi to koupil k narozkám. A byl to dobrý dárek. Kick-Ass má příběh, grády, odpich a je milionkrát lepší než film, který musel být samozřejmě upraven pro Ameriský sen, takže Taťulda byl skutečně policajt a Davovi skončila jeho holka v posteli, jakmile se vyznal ze své heterosexuality. Hodně moc komixu ubírá to, že v každé bublině je třista sprostých slov a slangových výrazů. Je mi jedno, jestli se tak dneska mluví, ale mě to tam vadilo. Ale jinak jsem samozřejmě spokojen :)
  • Lucifer
    Lucifer13.11.2010 08:34Punisher I.
    Přesně tak, Ennis je prostě svůj. Tohle byl můj první komix, který jsem si kdy koupil. Ted samozrejme vidim, ze ta kresba neni nic moc a příbehove je to taky trochu zaostale, ale ciste z melancholie a taky proto, ze Punisher je muj oblibeny psychoš, hodnotim tak jak hodnotim.
  • Lucifer
    Lucifer13.11.2010 08:31Valčík s Bašírem
    Tak jo, řeknu vám to. Tenhle komix je totální srajda! Nekecám, je to největší crap, co jsem kdy koupil. Jak může nějaká svině chtít za tuhle ubohost pět stovek? To jsem si mohl koupit Bažináče, nebo Sandmana nebo cokoli jinýho, co má koule, ale ne! Vyscreenovat film a nalepit ho na papír bych uměl taky. A jestli byl nejdřív komix a pak film, tak ať. Stejně je to hnuj. Klidně ho tu nekomuza symbolickou cenu nechám, tak se ozvěte.
  • Lucifer
    Lucifer11.11.2010 01:20Punisher I.
    Dost dobrý.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 143 (cca 42503 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0