• stnly
    Napsal jsem Albatrosu minulý víkend a v pondělí jsem měl odpověď. Píší, že by první díly rádi vydali v souborném. Ale majitel práv teď upravuje podklady a ze starých jim nedovolí tisknout. Na soubor vydání od jedničky si tedy budeme muset chvíli počkat.

    Zní jako skvělá vyhlídka, vypadá, že bychom se za nějakou dobu mohli dočka. Imho, začínám věřit tomu, že budeme mít radost :D
  • stnly
    Achjo — proč nezačnou od prvního?! Nějaké sešity doma mám, ale nejradši bych měl komplet od jedničky v souhrnném. Kdo může začít 19. dílem? Třeba se báli, že ty první mají nižšíí kvalitu v porovnání s pozdějšími, kdy už si Rosinski a Van Hamm notovali dokonale?

    Už nad českým Thorgalem asi definitivně zlomím hůl i když je to součást mého dětství (Dítě z hvězd). A nakoupím v EN.

    Nevíte, jestli se plánuje i 1 — 5, atd.? prostě souhrnné do 19ky v češtině?
  • stnly
    stnly26.9.2022 15:15Pindárna
    Netušíte, kde je záděr v případě Káji Saudka? Proč si nemůžu nacpat knihovničku zleva doprava jeho největšíma peckama na krásným papíře a v pevný vazbě? Proč musím lepit roztrhaný vydání na toaletním papíře z předrevoluční doby?

    Dědicové práv, rodina je drží? Chtěl bych s Modrou roklí a Arnalem seznámit i svoje děti. Proč nemáme příležitost si tyhle komiksy dneska koupit v knihkupectví?
  • stnly
    stnly19.6.2021 20:40Pindárna
    thx, zkusím
  • stnly
    stnly19.6.2021 13:38Pindárna
    Dočetl jsem Živí Mrtví od Kirkmana a bylo to skvělý, skvělý. Nevíte, jestli se rýsuje Invincible, že by vyšlo u nás?
  • stnly
    stnly17.9.2017 21:59* Připomínky a návrhy
    Díky za nový vzhled, povedl se. *thumbs up*
    Na první dojem bych měl jednu připomínku — k délce řádků komentářů. Přes 1100 pixelů vyplnit 13px písmem zleva až doprava je zkrátka moc. Oko při přechodu z horního řádku hledá ten spodní obtížněji než by bylo záhodno. Kratší řádky jsou pro čtenáře příjemnější, méně pracné, rychleji ubývají. Stačí se podívat do jakékoliv knihy, časopisu. U sebe v prohlížeči jsem komentáře rozdělil do dvou sloupců a už je to fajnové počtení :)
  • stnly
    stnly9.11.2014 09:39Pindárna
    Právě jsem otočil poslední stránku Nitra od Kopřivy a Grusse, pecka. Nevíte, jaký bylo přijetí v zahraničí? (Komiks vyšel v USA, Německu, Spaběksku a Holandsku)
  • stnly
    stnly23.10.2011 11:52* Připomínky a návrhy
    Omylem jsem hodnotil Arnala místo 3x Káju Saudka, teď jsou u komiksu dva prázdné komentáře. Můžu nějak smazat?
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 1 (cca 395 Kč)
Mám: 31 (cca 13251 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0