• hhannie
    hhannie20.3.2013 08:59Hal
    "Temná fantasy manga s povídkovými příběhy" - po přečtení tohohle popisku jsem se těšila na opravdovou temnotu, a ne infantilnost největšího kalibru, které se mi dostalo. Jinak také nechápu, proč manga dostala název Hal, který se objeví jen v prvním příběhu? Jediné, co mohu vyzdvihnout byla kresba, ta se mi opravdu hodně líbila. Mangu Labyrint mám v plánu, ale pokud to bude něco podobného jako Hal, tak se skoro obávám si ji přečíst.
  • hhannie
    hhannie14.3.2013 09:15Naruto #02: Nejhorší klient
    Ač je to s podivem, z druhého dílu mám lepší pocit než z toho prvního, kde mi přišla kresba v několika místech dost nepěkná, odfláklá. Také jsem se více bavila, tudíž dávám 5* (cca 90%). :-)
  • hhannie
    Kresba je fajn, ale bohužel příběh byl samé klišé (navíc jsem se nemohla zbavit dojmu, že je tu jakási podobnost se Stmíváním). Ale je pravda, že jsem se u některých části od srdce zasmála, takže poslednímu dílu dávám alespoň ty dvě hvězdičky. :-)
  • hhannie
    hhannie28.1.2013 12:54K2: Kill Me, Kiss Me #01
    S tou nepřehledností souhlasím, sama jsem měla někdy problém poznat, ke komu jaká bublina patří. První díl se mi líbil nejvíce, další díly byly čím dál víc naivnější a stupidnější, bohužel. Víceméně jsem měla pocit, že se děj jen zbytečně protahuje.
  • hhannie
    hhannie30.10.2012 12:09Živí mrtví #02: Míle a míle
    Jen dodám, že první kresba se mi líbila více.
  • hhannie
    hhannie25.7.2012 14:01Manga Shakespeare: Romeo a Julie
    Romeo á la rocková hvězda a Julie á la modelka z tokijské čtvrti mě ničím nenadchli.. Snažila jsem se tomuhle zpracování dát šanci, ale bohužel.. Tohle nejde dle mého názoru absolutně dohromady.
  • hhannie
    Dvojka byla dějově o něco lepší, avšak stále nevybočuje z průměru..
  • hhannie
    Bohužel mě na 'Upířích polibcích' zatím nic neuchvátilo, kromě propracované kresby. Uvidíme, jak na tom bude druhý díl..
  • hhannie
    hhannie24.7.2012 18:01Garfield #09: Není troškař
    Líbí se mi každý díl Garfieldových stripů, ale u tohoto jsem se zatím nejvíce nasmála. Vážně špička.:))
  • hhannie
    hhannie5.7.2012 12:47Manga Shakespeare: Richard III.
    Postupně jsem se ztrácela v tom, kdo je kdo.. "Ksichtíky" mi splývaly dohromady, takže jsem se musela stále vracet zpět.. Což se mi často nestává, takže netuším, zda to bylo způsobeno zpracováním či mou neznalostí Richarda III. :)
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 100 (cca 14502 Kč)
Mám: neveřejné
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: neveřejné
Osobní: neveřejné
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0