• Schramm
    Excelentní kriminální komiks! Je strašná škoda, že jich u nás vychází tak málo ve srovnání s nejrůznějšíma joudama v elasťákách ;) Ty kecy o omáčkách neberte vážně, všechno jsou to vzájemně propojené střípky. Criminal nakopává zadek Sin City (a že ho miluju)!
  • Schramm
    Schramm5.1.2014 23:23Planetary #02: Čtvrtý muž
    Já to tušil, ten hajzl to má celý promyšlený! Je tu druhá kniha a já přicházím Planetary pořád víc a víc na chuť. Aniž bych měl ovšem nějak víc jasno o co tu vlastně jde. Odpovědi plodí další otázky a pravda? Ta se nám tlemí tam někde venku :)
  • Schramm
    Já vlastně pořád nevím, co si o Planetary myslet. Hodnocení kolísá tu mezi 40% tu mezi 90%. Warren Ellis je prostě bastard a hraje si s náma. Každopádně já mu na špek skočil a moji pozornost si ve vztahu k Planetary získal.
  • Schramm
    Schramm5.1.2014 23:19Banda #02: Nakládačka
    Jak mě první kniha namlsala, tak druhá je o to větší zklamání. Je to z půlky nuda, dobrý krok nebyla ani alternace kreslíře, možná, že kdyby to celé dělal Robertson, hodnotím o hvězdičku líp. Skvostná pětiletka je o poznání lepší, ale pořád žádná symfonie. Bohužel, těšil jsem se...
  • Schramm
    Schramm5.1.2014 23:16Banda #01: Karty jsou rozdaný
    Za mě velice solidní příslib do budoucna. Ennis sice nepředvádí nic světoborného, je to ale pořád excelentní zábava. Hodně to taky drží výborná kresba, takže jako celek určitě lehký nadprůměr.
  • Schramm
    Schramm5.1.2014 23:13Hitman: Pár vražd navíc
    Takovej Ennisův průměr, vhodná ukázka jeho silných i slabých stránek, takže asi ideální na to s Ennisem, potažmo Hitmanem začít. Crossover s Lobem je chuťovka, největší pecka je ovšem Rakev plná dolarů (to kdyby tak chtěl Tarantino zfilmovat)!
  • Schramm
    Tohle je bez debat jedna z nejlepších řad, co u nás vychází. Joe Hill mě lapil a už nepustil.
  • Schramm
    Docela zajímavé, takovým perverzně bizarním způsobem (hvězdička navíc za dilemata Petera Parkera), ale víckrát (tj. jako pokračující sérii) bych to číst nemusel.
  • Schramm
    Schramm5.1.2014 23:07Smrt: Vysoká cena za život
    Nejsem objektivní, protože jsem se do Smrti prostě zamiloval. Díky, Neile, až jednou (konečně) přijde a nechá se pozvat na kafe, díky tobě se nebudu bát, protože teď už vím, že se to sakra milá a sympatická holka :)
  • Schramm
    Schramm5.1.2014 23:05Blacksad (paperback)
    Naprostý skvost, tady jsou všechna slova naprosto zbytečná!
  • Schramm
    Od svého prvního setkání s She-Hulk jsem nic nečekal a o to víc jsem dostal. Jasně, není to nic revolučního, ale já jsem se královsky bavil od první do poslední stránky, proto drobně nadhodnotím pro jednou a dám plný počet. Mému čtenářskému prožitku to totiž odpovídá.
  • Schramm
    No, prostě provar. Ta kresba je tak infantilní až to bolí - přes Roberta Baratheona a jeho korunu jsem se nepřenesl. Imho zcela zbytečný počin - narozdíl od seriálu. A kniha ční vysoko nad vším...
  • Schramm
    Totální masakr, tahle série zraje jako víno a hezky pomaloučku, leč tvrdě cílevědomě přikládá cihlu k cihle a buduje atmosféru. Podle mého jedna z nejlepších sérií, která u nás vychází.
  • Schramm
    Schramm5.1.2014 22:58Liberty Meadows #01: Ráj
    O něco méně vyrovnané než můj oblíbený Calvin a Hobbes, na druhou stranu když se zadaří, tak se člověk může smíchy utlouct a hlavně: ta kresba! Liberty Meadows - nový klenot na poli stripů.
  • Schramm
    Schramm5.1.2014 22:57Dracula
    Jednoduše pošušňáníčko. Je skvělé, že se nejdená jen o tupě převyprávěný Stokerův příběh, ale je pojat tvůrčím způsobem. Hledání všech těch odkazů na jiná díla mě bavilo - i když jsem určitě nenašel všechno :)
  • Schramm
    Schramm5.1.2014 22:54Ragemoor
    Vyššímu hodnocení bohužel brání kresba, která mi nesedla. Příběh je taky takovej... No, ten odkaz na Lovecrafta je dost nadsazený, na druhou stranu, možná platí daň za nadsazená očekávání. KOmentář od Wirusse "Celou dobu jsem byl postupně napjatější co bude a nakonec nic.." podepisuju!
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 693 (cca 235056 Kč)
Mám: 871 (cca 306153 Kč)
Chci: 40 (cca 13978 Kč)
Sháním: 1 (cca 599 Kč)
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0