• Dan-El
    Dan-El10.11.2015 20:25Želvy Ninja: Menu číslo #02
    Byl jsem zvědavý na "undergroundový" komiks osmdesátých let, ale fakt nevím, co má tohle společného s undergroundem. Asi tři sprostý slova? Želvy ve mně žádnou nostalgii nevyvolávají, nikdy jsem nečetl žádný komiks ani knihu, a ani neviděl film. Takže musím říct, že je to prostě s**č*a. Mizerný scénář jako ze superhrdinských komiksů šedesátách let, mizerná kresba, nulové nápady. Tohle prostě nechápu. Asi jsem příliš zmlsaný moderními komiksy, které mají hlavu a patu. První díl jsem si koupil, druhý půjčil v knihovně a pro třetí už nestojí ani do té knihovny zajít.
  • Dan-El
    Dan-El25.11.2018 11:45Sběratelský klub
    Pokud opravdu BBart zařízl Gotham Central a Fatale, tak se počet jimi nedovydávaných sérií, které jsem kupoval, zvýší na dvanáct. To je daleko větší číslo, než počet sérií, které jsem taky kupovat a vydali je až do konce. To číslo je pět. Takže mě tohle nakladatelství pěkně s***. Dojedu Ságu a už od nich nikdy žádnou sérii kupovat nebudu. Možná jednohubky. Počet BBartem v Česku zničených komiksových sérií je neuvěřitelný, skoro jako by to dělali naschvál :-( .
  • Dan-El
    Dan-El12.5.2018 16:58Pindárna
    No jo, Planetary, to bych si taky rád koupil. Než jsem na to stačil našetřit, už to utnuli. A DMZ, jedna z nejlepších sérií co tu vycházely, občas si nad těmi pouhými šesti díly zabrečím :-) . Ach...
  • Dan-El
    Dan-El24.3.2014 17:03Srazy, cony, festivaly
    Ahoj, pokud jde o kategorie, docela mi chybí Nejlepší série.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: neveřejné
Mám: neveřejné
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: neveřejné
Osobní: neveřejné
Sbírka mimo CDB
Četl/a: neveřejné
Mám: neveřejné
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: neveřejné
Osobní: 0