• prokop.prcik
    prokop.prcik2.8.2015 15:40Star Wars Magazín 2015/03
    Takhle... Nebylo pro mě lehké tohle hodnotit, jelikož mám Star Wars moc rád. Taky jsem byl nadšený, když jsem zjistil, že tu bude vycházet sešitově ve Star Wars Magazínu současná série, kterou píše Jason Aaron pro Marvel. Co mě po koupi ale nepotěšilo, tak kvalita obálky, která je opravdu hodně bídná. Se SW Magazínem jsem si dal na chvíli pauzu, tak jsem doufal, že se kvalita papíru alespoň trochu zlepší. Bohužel se mi zdá, že je snad i horší (u jednoho čísla byla obálka dobrá, konkrétně to bylo u 2013/10). Nechci tu ale hodnotit papír, takže... Potěšily mě odkazy na původní filmy, u kterých jsem se dokonce zasmál, např. "To nejsou ti otroci, které hledáte." :-D Vadí mi tam několik věcí, tu nejdůležitější jsem napsal níže. Nebylo to špatné, nebylo to ani tak výborné, jak bych čekal. Budu ale určitě pokračovat.
    !SPOILER!
    Opravdu mi nepřijde v pořádku, že se hned ve druhém sešitu střetne Luke s Vaderem. Vím, chtěli, aby to mělo spád, ale... Prostě ne. Jejich setkání a souboj je něco výjimečného, co by si měli šetřit, aby to mělo ten správný efekt, nebo to tam spíš vůbec nedávat (k tomu bych se přikláněl). A co je opravdu divné... Darth Vader nepoznal svůj starý meč? To jako vážně? Ale no tak!
  • prokop.prcik
    prokop.prcik15.11.2014 15:21Ultimate Spider-Man a spol. #17
    Spider-Man začíná být velmi zajímavý! Ultimate War je zoufale nudná, byť třeba hezky nakreslená. Je jen škoda, že tato série nejspíš končí, vzhledem k tomu, že by se brzy ve Spider-Manovi objevil Venom.
  • prokop.prcik
    prokop.prcik13.8.2014 15:33Mýty #01: Legendy v exilu (2. vydání)
    Ohledně Mýtů 1 mám rozporuplné pocity. První stránky komiksu nás hezky seznámí se situací, která se v komiksu odehrává. Seznámí nás s problematikou, systémem a správou nové mýtické komunity. Při čtení jsem se několikrát přistihl, jak se hlasitě směju. Čekal jsem možná něco víc podle toho, jak je tahle série oblíbená a vychvalovaná. Váhal jsem, jestli hodnotit 5* nebo 4*, nakonec jsem se ale přiklonil k pěti s tím, že pokud druhý díl nepředvede něco lepšího, takové hodnocení už mu nedám. Ale ano, koupě ani času při čtení nelituju, a všem Mýty doporučuji.
  • prokop.prcik
    Jeden ze skutečně dobrých komiksů. Scénář je skvělý, kresba neurazí.
  • prokop.prcik
    prokop.prcik7.8.2014 00:13World of Warcraft #01
    Hráče World of Warcraft či Warcraft to bude bavit, potěší, možná i nadchne. Nehráče netuším.
  • prokop.prcik
    prokop.prcik7.8.2014 00:11Usagi Yojimbo #02: Samuraj
    Náhled do minulosti a začátků králičího samuraje, prostě skvělé. A Katsuichi je borec! ;)
  • prokop.prcik
    prokop.prcik7.8.2014 00:09Maus (souborné vydání)
    Náhlednutí do životního příběhu Žida Vladka Spiegelmana mě hluboce oslovilo. Kresba přesně sedí k tomu, co nám v komiksu Art Spiegelman (nebo vlastně spíš Vladek) snaží ukázat. Je to zkrátka velkolepé. Plný počet...
  • prokop.prcik
    prokop.prcik11.7.2014 18:48Dracula
    Do tohohle komiksu jsem šel víceméně naslepo, aniž bych s Koplovým komiksem měl nějaké zkušenosti, nebo aniž bych ho pořádně znal. Hned po pár stránkách mě velice překvapil svým vypravěčským nadáním. Kresba příběh krásně doplňuje, a přivádí na scénu dobrou, tajemnou atmosféru.
  • prokop.prcik
    Straczynski nezklamal. V příběhu se objeví hned několik známých postav (byť třeba jen na chvíli), za což jsem docela rád. Pro mě opět bezva čtení.
  • prokop.prcik
    Vynikající. Lepší než Odhalení, o něco horší než Návrat. Ale i tak dávám plný počet hvězd, protože si to rozhodně zaslouží. Celé nahlížení do pavoučí mytologie mi prostě sedí. Shatra je vynikající protivník, pavoukovi šitý přímo na míru.

  • prokop.prcik
    prokop.prcik11.7.2014 18:38The Amazing Spider-Man #02: Odhalení
    Oproti prvnímu dílu kvalita klesla. Nadprůměrný Spidey, průměrný komiks.
  • prokop.prcik
    prokop.prcik9.6.2014 17:20Death Note - Zápisník smrti #01
    Také to bylo mé první setkání s mangou. A rozhodně velmi pozitivní!
  • prokop.prcik
    prokop.prcik8.6.2014 15:28Ultimate Spider-Man a spol. #01
    Důstojný rozjezd velice povedené série která nám, mladším čtenářům, dovolí proniknout do příběhů Spider-mana, byť třeba jen toho ultimátního.
  • prokop.prcik
    prokop.prcik8.6.2014 15:21Usagi Yojimbo #01: Ronin
    Úžasné, úžasné, úžasné! Stan Sakai se nebojí inspirace z různých děl (zde například Zatoichi) a mně se to tak líbí. Skvělý rozjezd velkolepé série, která oslovila neskutečné množství lidí. Děkujeme za oživení středověkého Japonska!

  • prokop.prcik
    prokop.prcik8.6.2014 15:12Death Note - Zápisník smrti #05
    Scénár i kresba je skvělá, to se musí dvojicí Óba/Obata nechat. Bohužel mě tenhle díl v něčem zklamal. Asi tím, že Light už opravdu vyšetřuje případ Kira, aniž by sám věděl, že je Kira. Chyběl mi Rjúk a prostě mi nesedlo pozadí velké firmy Jocuba odstraňující svoji konkurenci. Ale zapojení Macudy do příběhu mě bavilo, stejně jako korupce ve vládě a odchod Aizawy z vyšetřovacího týmu. Nebyl to špatný díl, ale občas jsem se bavil méně, než v předchozích dílech. Stále je to ale rozhodně nadprůměně dobrý komiks a rozhodně si zanedlouho doplním sbírku o další díl.
  • prokop.prcik
    prokop.prcik18.5.2014 09:35The Amazing Spider-Man #01: Návrat
    Jeden ze skutečně dobrých komiksů. Scénář je skvělý, kresba neurazí.
  • prokop.prcik
    prokop.prcik31.7.2014 20:47* Připomínky a návrhy
    Zdravím, prosím vás, lze nějak zrušit hodnocení u komiksu? Děkuji
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 1 (cca 369 Kč)
Mám: 112 (cca 23689 Kč)
Chci: 27 (cca 8563 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 4 (cca 966 Kč)
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0