• Maxianimal
    Maxianimal16.8.2016 07:27Zaklínač #01: Skleněný dům
    Tak tenhle kousek se celkem povedl. Rozhodně to není žádný mistrovský dílo, ale mělo to super atmosféru. Kresba mi přišla místy hodně minimalisticka, až "odfláknutá", ale je to styl kreslíře, a na druhou stranu tý atmosféře to dokonale vyhovuje. Příběh jednoduchej, ve hře by to byl takovej střední vedlejšák, ale dobrej, má spád a dokonce i malej twist na konci. Komiks se nebojí krve, nahotinek a sprostých slov, což kvituju s povděkem. Ono když by místo "kurva do prdele" bylo "krucipísek", moc by to neštymovalo. Celkově vzato se tenle komiks povedl a už mám koupenej druhej díl, Liščí děti, tak se těším. Geralt (pro mě tedy především ten herní) nikdy neomrzí.
    7.5/10
  • Maxianimal
    Maxianimal4.8.2016 12:29Gantz #01
    Tak tu mám další mangu, a musím říct, že tohle sem nečets. Budou trošku SPOILERy.
    Hlavní hrdina (totálně namyšlený středoškolský hovado) se náhodou připlete pod metro a umře. Probere se v místnost s několika lidma a nahou holkou, která si podřezala žíly.
    Uprostřed je obrovská mluvící koule, která jim přeje dobré ráno. Potom se otevře, a přikáže všem, aby si vzali zbraně a přiléhavou kombinézu, a šli zabít mimozemšťana jménem "Cibulka". Náhle jsou teleportováni do Tokia a musí najít již zmíněného ETho.
    Najdou malého kluka, který neustále opakuje "Dám vám cibulku". Chvilku jim zdrhá, ale nakonec ho dostanou a zabijou tak, že mu ustřelí všechny končetiny. Ve finále tam přijde něco, co vypadá jak ten malej kluk, akorát je velkej, a rozstřílí jednoho z "vrahů". Tím tenhle díl končí.
    Naprostej mindfuck, absolutně nechápu,co se děje, ale chci víc. Kresba naprosto excelentní.
  • Maxianimal
    Maxianimal3.2.2016 16:43Joker
    Komiks čistě o Jokerovi (skoro) bez Batmana. Atmosféra krásně noirová, temná a špinavá. Dost tomu přispívá fakt, že to vypráví jeho novopečenej pohůnek Jack Frost. Joker je zde vykreslenej jako šílenej psychopatickej gauner, co bere drogy, chlastá a hledá (ne)smysl svýho života, kterým je samozřejmě mimojiné Batman. Objeví se i Killer Croc, Harvey Dent a Harlequinn. Chyběl mi kulervoucnější konec, jinak naprostá paráda zobrazující Jokera víc realisticky, skoro až tak, jak ho hrál Heath Ledger. Ale jen trošku Emotikona smile
    Kresba nádherná, jsou tam vidět dva "styly", víc a míň prokreslenej. Ty víc prokreslený (třeba obálka) bych si dokázal představit jako nádherný plakáty.
  • Maxianimal
    Maxianimal3.2.2016 09:29Batman #02: Soví město (paperback)
    Soví tribunál to nepřekonalo, ale zase je tu víc bitek a má to tu výhodu, že se tu jde hodně do minulosti jak rodiny Wayneových, tak i Pennyworthových a dokonce i Viktora Friese, který s celou věcí zprvu zdánlivě nemá nic společného. Každopádně kresba je opět prvotřídní a závěrečný face-off je uspokojivý. Bavilo.
  • Maxianimal
    Zatím nejlepší Batman, co jsem kdy četl. Skvělý příběh, nádherná kresba, zvláštní a originální nápady (labyrint)... Tomuhle komiksu jde máloco vytknout. Batman tady dostává neskutečně do držky a půl komiksu se tu plazí po špinavý zemi, zatímco se mu do ksichtu směje jeden z jeho arcinepřátel. Tohle musíte číst.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 29 (cca 10351 Kč)
Chci: 3 (cca 1797 Kč)
Sháním: 2 (cca 798 Kč)
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0