Už od mala vášnivým čtenářem komiksů. Hlavně z české, ale i zahraniční tvorby. Nejraději mám samozřejmě komiksy z marvelovského světa, ale nepohrdnu i něčím jiným. :)
  • Alex Bishop
    Podle mě zase jeden perfektní díl do sbírky 1. série. Už se nemůžu dočkat na další díl. Mučí mě, jak musím čekat celý měsíc na další díl. Každopádně já jsem zase maximálně spokojen a už se těším na další dílek pomyslné skládačky, o živé Tereze ani nemluvě. :) Úžasná práce.

    smtxx: Vzhledem k tomu, že ani nevíš, jak se pořádně jmenuje hlavní hrdina, tak tvůj názor je prakticky o ničem, jelikož to vypadá, že si přečetl tak maximálně z celých šesti dílů jen obálky.... ;) :D
  • Alex Bishop
    smtxx: Ty si taky dobrej fake, teď si mě opravdu rozesmál. :D Upřímně docela rád bych ti ukázal historicky první sešity nějakého známého superhrdiny, ať už Supermana, Spidermana nebo kohokoliv jinýho. Myslíš si, že první sešity...nebo troufnu si říct první série byly dokonale namalovaný a příběhově propracovaný jako jsou dnes? Nemyslíš si, že ať už scénáristé nebo kreslíři nepotřebují určitý progress ke svým lepším výkonům a tím pádem být ohleduplný vůči nim? ;) Jestli ne, tak si opravdu hodně naivní. :)
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 34 (cca 3208 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 2
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0