• 3DD!3
    Ennis ukončuje ve vrcholné formě. Poslat na Castla lidi jemu podobné je na jednu stranu plán zajímavý na druhou i na hlavu padlý a přesvědčit se o tom má banda starých známých generálů zodpovědných za operaci Barbarossa. Příběh je přerušován úryvky z knihy o Vietnamu a o jednotce u které Frank Castle sloužil ve Valley Forge (symbolicky se tak vracíme na začátek). Síla těch slov povyšuje komiks o Punisherovi na něco víc. Z války se stal obchod a peníze se musí točit...
  • 3DD!3
    Ponurá atmosféra není něco, co bych u Deadpoola čekal, přesto je právě Hodný, zlý a ošklivý temnotou přímo nasáklý. Když Wade přestane vyprávět vtipy ukazuje Posehn s Dugganem, že síla postavy nespočívá pouze přihlouplých a infantilních hláškách, ale v potrhané paměti šílence, který přes všechny ty mrtvoly, které vyrobil, může být dobrým člověkem. Severní Korea se otřásá v základech v prozatím nejlepším komiksu o užvaněném zabijákovi ze sousedství.
  • 3DD!3
    3DD!34.9.2017 18:57Temná věž #03: Zrada
    Nejhorší na tom je, že díky tomu že jsem to už kdysi dávno četl jako knihu a už vím jak to dopadne. Sledovat cestu ke děsivému konci pak může být pěkně ponuré.
  • 3DD!3
    3DD!34.9.2017 18:56The Ghost in the Shell
    Úplně jiné než film na který jsem před pár měsíci šel. Zábavnější, chytřejší, vtipnější. Příběhy futuristické protiteroristické jednotky dokážou strhnout i na malém prostoru. Témata, kterým se Masamune věnuje jsou stále aktuální. Zasloužená kultovka. Těším se na pokračování.
  • 3DD!3
    Ultimátní finále s neskutečnou vizuální rubanicí v druhé polovině knihy. Politické motivace "záporných hrdinů" dávají smysl stejně jako zabijácký postoj (kapitána) Ameriky k nepříteli. Porozumění jde stranou, nastává bitva ideologií. Millar posunuje hranici klasického mainstreamu.
  • 3DD!3
    Millarův cynický přístup ke komiksovému žánru a realistické pojetí světa, ve kterém se tihle rádobyhrdinové promenádují tvoří dokonalé zrcadlo naší realitě. Ohromné bitvy mají svůj protipól v malých konfliktech mezi členy týmu. Zrada, faleš, nedůvěra jsou silnými nástroji a Ultimates jsou kováni právě jimi. Hitchova kresba patří k žánrovým vrcholům. Ohromné kompozice navíc silné v detailech. Co chtít více?
  • 3DD!3
    Pecka, kresba je vyloženě vymazlená. Leganda o Černé sekeře kombinuje klasické pohádkové výpravy za moře s drsnou realitou středověku. Temný úděl, smrti, které zasáhnou a pěkná udička na další díl.
  • 3DD!3
    3DD!34.9.2017 18:52Tomb Raider Archivy S.1
    Příběhy podle počítačové hry rozhodně nepatří ke zlatému fondu, není pod nimi podepsaný nikterak zručný scénárista. To na čem celá kniha stojí a padá je kresba Andyho Parka. Obrovské stránky dávají vyniknout jeho talentu... Možná by bylo lepší kdyby Tomb Raider S.1 vyšel jako obrazové album bez Jurgensova textu.
  • 3DD!3
    3DD!31.8.2017 14:15Komiksová Kytice
    Velký kus mého dětství se točil okolo Kytice a musím říct, že mě tahle vzpomínková jízda nezklamala. Fantastické kresby a nečekané zpracování klasických balad je povětšinou pastvou pro oči. Autoři jim dávají jim nový rozměr i nový prostor pro interpretaci.
  • 3DD!3
    Silný příběh o rodičovské povinnosti a strachu nejen o dítě, ale také strachu být rodičem. Castle přepíná na mód člověka, který je paradoxně ještě nebezpečnější než známá nelidská mafiány likvidující zrůda s lebkou na hrudi. Kresba Howarda Chaykina v prvním sešitu se moc nepovedla naštěstí hned vzápětí vyjíždí ze střídačky Goran Parlov, který se osvědčil právě u Barracudy.
  • 3DD!3
    3DD!35.5.2017 07:08Skalpy #06: Hlodání
    Kdyby se při čtení komiksu daly ohlodávat nehty, tentokrát by se šlo až na kost. Dash se nedobrovolně vrací z drogového deliria, aby zjistil, že jeho možnosti jsou: za a) být v prdeli a ve vězení na doživotí, nebo za b) být v prdeli s dírou v hlavě a šet stop pod zemí. Rudá Vrána čelí hněvu Hmongských zmrdů se stoickým klidem. Ti ostatní zažívají svá vlastní bolestivá dobrodružství, ať už je bolí pohmožděné tělo, nebo krutá pravda. První půlka je za námi a až nečekaně se pár věcí i uzavírá (často v tratolišti krve), způsobem nevídaným. Tahle série je knihu od knihy lepší.
  • 3DD!3
    Konec, šmytec, šlus. Lucifer se v poslední knize loučí a není sám. Sbohem dáváme hlavně novému Bohu, který byl naším průvodcem po všechen ten čas. Formování nového posmrtného života, kde není pro nebe ani peklo místo se nese ve smířlivém duchu. Působivé jsou i vzpomínky na začátek. Poslední příběh Nirvána pak vizuálem vrací ke kořenům a Čínské reálie mu velmi sluší. Možná příjde i pán snů, možná příjdou dva...
  • 3DD!3
    Temné, ale stále vtipné. Události nabírají spád a některé otázky postrádají odpovědi. Nit osudového zúčtování je stále patrnější. Konec je nechutně otevřený.
  • 3DD!3
    3DD!316.4.2017 23:39Elektra: Atentát
    Politický noir & krvavé sci-fi vyprávěné skrze úryvky často nesouvislých myšlenek. Miller v nejlepší formě. Sienkiewicz dodal punc vizuální vyjimečnosti. Neskutečné především po grafické stránce, ale některé myšlenky jsou nadčasové. Americká paranoia z komunismu, preventivní údery, tvorba nadčlověka, neuspokojivé výsledky.
  • 3DD!3
    Klobouk dolů. S Hellboyem jsem už měl tu čest několikrát, ale první zářez mě naprosto smetl. Fantastická Lovecraftovská atmosféra od lidí, kteří milují své řemeslo. Pan Boy sice ještě nabírá klasické kontury, ale všechno je na svém místě. Rasputin vynikající. Hned mám chuť sáhnout po dalším díle (který už jsem četl). Bravo.
  • 3DD!3
    3DD!320.3.2017 10:39Skalpy #05: Úplně sám
    Když už si myslíte, že to nemůže být horší... Bůh se na vás vymočí... Dash je většinu času zfetovaná troska a hlavu z ulity vystrčí až v samotném závěru. Do té doby jsou vypravěči samotáři, které větříček zavál na morálně pochybnou cestu a pointa každého příběhu je nečekaná, řádně krvavá a dává celé sérii ještě větší hloubku. Úplně sám nabízí náhled do hlav postavám, které do teď byly velkou neznámou a nabízí odpovědi, které se skrývají za motivací jejich činů. Pomalu budeme v půlce a pořád ještě sešlapáváme pedál při rozjezdu. Jsem zatraceně zvědavý co čeká na konci cesty. Další velké pravdy o fungování světa?
  • 3DD!3
    Někdo zprostřed knihy vyrval tak 100 stránek a čeká, že to pochopím?
  • 3DD!3
    Spousta nadsázky, velké prsa, pěkné zadky, lesbické poznámky. Je to neškodné, místy úsměvné, odpočinkové, ale zároveň hodně vychtěné. Velkým problémem je scénáristické duo Amandy Connerové a Jimmyho Palmiottiho, které si sice umí hrát s postavou, ale není schopné ji kamkoliv dovést a dát jejímu putování smysl.
  • 3DD!3
    Vizuálně podmanivé, Maleev a Ponticelli jsou mistři svého řemesla, příběhově pak standart s několika povedenými momenty.
  • 3DD!3
    Většinou jen nesouvislé střípky události, které postrádají kontext. Hřbitovní směna obsahuje útržky navazující na různé série, o kterých český čtenář většinou nemá ani ponětí. Pokud mají fungovat jako drážidlo, tak kdy se dočkáme pokračování? Na svatého dyndy? Tahle kniha má smysl především po vizuální stránce. Graficky jde o neskutečnou plejádu stylů. Jeden poutavější než druhý. Oční pochoutka a doplnění sbírky, bohužel nic víc.
  • 3DD!3
    3DD!310.2.2017 07:57Iron Man: Extremis
    Ellisův technologický styl zde funguje výborně, ale protože filmy poměrně značne čerpaly z jeho pojetí, není už nijak originální. Navíc je v jeho podání Stark tak trochu suchar a spíš fanatik. Moc se už Downeymu nepodobá. Kyborgizace a následný konflikt, který se nebojí krve a i závěrečný zvrat dělají z Extremis nadprůměrnou událost. Umělá kresba mi místy nesedla.
  • 3DD!3
    3DD!322.1.2017 11:52Duchové mrtvých
    Prý to byl Poe, kdo řekl že nejdojemnějším námětem pro baladu je smrt krásné ženy, přesto jsou všechny ženy v Corbenově kresbě poněkud odpudivé. Stejně jako hnilobou prolezlé mrtvoly a z hrobů se plazící kostlivci. U nich je to ale na místě. Zpracování jednotlivých příběhů si uchovává vysokou míru reality a citu pro detail. Přidává to na působivosti a když se například u Města v moři objeví sociální přesah v kontrastu z pekelnými plameny není to nepatřičné, naopak to dává dokonalý smysl. Po přečtení se dostavuje kýžená chuť sáhnout i po Poeově knize bez obrázků.
  • 3DD!3
    3DD!37.1.2017 12:05Hitman #08: Zavíračka
    Zavíračka se vším všudy. Věci se dotahují do konce a Ennis vyplňuje poslední prázdná místa a nutno říct, že to nejlepší si nechal na konec. Finální zápletka je ryze v Tommyho duchu, nevýhodný kšeft, který může vzít jenom on. Spousta mrtvol (i živých), Navarone mladší a Truman. Ta svině, kterou je třeba zastavit. Na konci se mi chtělo brečet, ale nešlo to. "Bájo."
  • 3DD!3
    3DD!37.1.2017 12:05Hitman #07: Stará páka
    Tommyho pořád pronásleduje "vražda" "pánského WC Luieho" a tentokrát se celá záležitost konečně uzavřla (skvělá, temná dvojstrana v závěru). Úvodní příběh o Jizvounovi je tak až nepatřičným (ale veselým a nápaditým) začátkem ke Staré páce jako takové. Finální bitva Paragrafu 8 a Šestipívova pomníku je pak více než důstojným zakončením. V Zavíračce bude muset jít Ennis až dřeň, aby tohle překonal.
  • 3DD!3
    3DD!37.1.2017 12:02Hitman #06: Lepší zítřky
    Tommy si vybírá hodně špatné období v prozatím nejlepší souboru Hitmana. Minulost je pošpiněna a zabíjení snad nikdy nebylo osobnější. Konečně tu dostává i pořádnou proci prostoru Ringo Chen. Pocta Chow Yun-Fatovi a Johnovi Woo, která za sebou nechává krvavou stopu a stovky mrtvol. Ach ano... a setkáme se se Smrtí.
  • 3DD!3
    Ennis na superhrdiny hází bobana a přináší válku v plné polní. Tommy se po nepříjemnostech z minulého dílu dává psychicky dohromady a opouští rodnou hroudu směr Afrika. Skvělá vojenská atmosféra, několik parádních odkazů a jeden skopčácký Tiger. V sérii o Hitmanovi jde o svěží přístup, který byl více než vítaný. A speciálek, kde si Tommy zafilozofuje se Supermanem je radost číst. Hodně lidí má k téhle story výhrady, ale když ona má v sobě ten optimizmus, to srdíčko, které tuhle sérií táhne.
  • 3DD!3
    Brutální jatka. SAS se s nikým neserou a Tommyho a Natteův přehmat za války se jim teď má krutě vymstít. Název patří k nejvýstižnějším, protože štěstí (a Ennis) tu vážně hraje babu a do toho kolotočce přihazuje "pánské WC" Luieho, který si vybral pěkně blbou chvíli na pomstu. Zatím nejtvrdší Hitmanovka s temným koncem, který ale vede k nějákému tomu dobrému skutku. P.S: Sólo příběh o Santovi je teď v předvánočním čase lahůdka co nastoluje tu správnou vánoční atmosféru.
  • 3DD!3
    3DD!37.1.2017 11:57Hitman #03: Zabijácké eso
    Tentokrát se to hodně montuje do démonosvěta a Ennis dost odkazuje na věci, které jaksi předcházejí i Hitmanovi 1, takže má čtenář malinko bordel v tom, kdo koho zná a co je kdo vlastně zač. Přímočarému ději to ale na kráse moc neubírá. Bizarní scény, ulítlý humor. Stříbrná flinta, Catwoman, Nattovy špeky a Baytor! Tahle sbírka to všechno v sobě má. Monaghan jede na plný plyn.
  • 3DD!3
    Dokonalost sama. Tommy je sice v rekonvalescenčním módu, to ale neznamená, že si neužijeme pořádnou legraci. Místo démonů je tu jeden relativně nový superhrdina a mafii nahradila vládní agentůra. Ennis sází především na pohodovou atmosféru a přátelskou notu Noonanova pajzlu. A příjdou i zombie tučňáci!
  • 3DD!3
    3DD!37.1.2017 11:56Hitman #01
    Boží. Tommy sice střílí a zabíjí, ale je to sakra sympaťák. První dva kšefty jeho samostatné série jsou nacpané vším co mám já osobně nejradši (suché hlášky, zvrácený humor i osudové rozhodování, to já můžu, to jo) a to všechno v parádní oldschoolové kresbě Johna McCrey. Preacher je asi drobet lepší, ale ten zase nemohl poblít Baťovi boty. ;-)
  • 3DD!3
    Vtipy o hovínkách jsou pryč. Powell zde předestírá dvě hodně ponuré kapitoly Goonova života a v každé z nich je katalyzátorem žena. Minulost v čínské čtvrti je zdrcující konfrontací s realitou, kde štěstí mohou dosáhnout pouze krásní lidé (pasáž v zrcadle dohání i čtenáře téměř k slzám). Krom nebezpečných žen jsou na obou frontách představení respektuhodní protivníci. I když je každý jiný, dokáží Goona zasáhnout tam kde by to nejméně čekal. Milník v sérii. Opravdu.
  • 3DD!3
    3DD!331.12.2016 19:33Parker: Lovec
    Strohé, přímočaré, drsné. Gibsonův film patří k mým nejoblíbenějším a číst Lovce pro mě bylo jako návrat do starých dobrých časů. Stark vytvořil ikonu, Parker je přesně tím kým potřebujeme aby byl. Přesný, kalkulující s emocemi co by se za nehet vešlo. Tihle hrdinové v dnešní změkčilé době chybí a o to jsou cennější.
  • 3DD!3
    Pěšáci na hrací ploše jsou rozestavění. Minulost se rozjasňuje. Jen na hru s kufříkem už nezbývá místo, zůstává pouze vyšší dívčí. Dilema, nejistota, smrt a kouzelná debata o nečistotě análního styku.
  • 3DD!3
    Vždycky jsem měl Hellboyovské povídky radši než ty košaté příběhy, kde má svět na kahánku. Ty drobné úlitby folklóru, úderné hlášky a rychlé řešení problému (jednou během osmi stran!) mají prostě své kouzlo. Hodně se mi líbili mexičtí wrestleři, naopak poslední kus s mimozemšťany a duchy krav byl už i na mě hodně trippy.
  • 3DD!3
    3DD!321.11.2016 08:10Plášť - edice deluxe
    Výborný kus, který se dívá na superhrdinský mýtus zase trochu jinak. Hillova povídka je roztažena do plnohodnotného konfliktu, dobra a zla, kde zlo je až podezřele všední, obyčejné. Možná o to nebepečnější.
  • 3DD!3
    3DD!321.11.2016 08:09Lucifer #10: Jitřní hvězda
    Velké finále přichází o knihu dříve... asi. Konflikt dospěl až ke krvavé bitvě a Lucifer je na pokraji svých sil. Precizní práce po všech směrech. Všechny linie se nádherně uzavírají a třešnička na dortu asi ještě přijde, přece jen bude ještě jeden díl.
  • 3DD!3
    3DD!326.10.2016 11:18Sága #03
    Svou vyprávěcí strukturou mi Sága začíná připomínat Ztracené. Navnadí a pak skočí kus před vnadící událost a hodí to všechno do jiného světla. Hazel roste jako z vody.
  • 3DD!3
    3DD!326.10.2016 11:16ZERO #04: Kdo ohněm
    Kdo ví jak Kot píše nemůže být překvapený, že Zero ujel ze špionážního sci-fi někam do ezoterických výšin, filozofického přemítání o multiverzu a o tom špatném v nás. Přinejmenším zajímavé, ale chce to ještě minimálně jedno čtení. Takový komiks jsme u nás ještě neměli.
  • 3DD!3
    Brubaker, Larke a Rucka vyrukovali s trojtou detektivní pátračkou, přičemž je Baťa pouze v roli dotahovače. Cynické, realistické pojetí, kde hlavními hrdiny jsou obyčejní policajti v šíleném světě, kteří se musí potýkat s netradičními zločinci jako je chlap s mrazící puškou... známý pod přezdívkou Mr. Freeze. Zajímavé zápletky se drží v uvěřitelných mantinelech a i když vzdávají hold tradičním Batmanovským proprietám, věnují se spíše špinavému životu v ulicích ve dne, kdy netopýr spí. Vynikající, těším se na další díly.
  • 3DD!3
    Upřímně jsem od Mrtvých prezidentů čekal trochu víc. Ten nápad je tak praštěný až budí příliš velká očekávání. Pořád je to zábava plná pitomých hlášek, neuvěřitelných výjevů a usekaných hlav, ale chybí tomu ta třešnička na dortu. Nebo možná nemám k americkým prezidentům takový vztah a kdyby Wade rozpáral střeva Havlovi a na férovku si to rozdal s Benešem bavil bych se líp.
  • 3DD!3
    Lepší než Liga spravedlnosti. Po tom co studio udělalo z filmem mě předloha už moc nepřekvapila (VĚRNOST KOMIKSU!). Je to přesně ta přisprostlá jízda pro děti, kterou už člověk očekává i přes to, že materiál má rozhodně navíc. Pokud, ale přistoupíte na hru docela se pobavíte. Nic moc se tu nevysvětlí a rovnou jdeme do akce. Nejlepší část je samozřejmě na konci, kdy se Harley vydá pro bílou tvářičku svého koblížka. Vzpomínkové sekvence patří k nejsilnějším v knize a pokud budeme podobným stylem pokračovat, tak se na pokračování opatrně těším.
  • 3DD!3
    Nápadité pojetí kombinující fantastiku a příběhy o zvířátkách. Petersen s přehledem vytváří živý svět plný hrdinů a nestvůr, ale i pletich, bitev, legend. Myší hlídka má sympatické postavy, každá je trochu jiná a dobře vyprofilovaná, takže čtenáře jejich cesta zajímá stejně jako to, která svině je zrádce. Dá se bez problémů číst dětem a dospěláka chytne taky.
  • 3DD!3
    3DD!36.10.2016 13:50Vrána: Mrtvá doba
    Chybějící poetiku původní O'Barrovy Vrány vynahrazuje fantastická Malevova kresba. Přímé, jednoduché, úderné.
  • 3DD!3
    3DD!36.10.2016 13:21Druuna (paperback)
    Vizuální orgie a to nejen v přeneseném smyslu slova. Druuna je slušně řečeno jednoduchá holčina, pasivní jako většina moderní mládeže (nedělá co nemusí) a to jediné co ji dovede vybičovat k aktivitě jsou drogy a sex. Serpieri tuhle bohyni strká do světa plného rozkladu a zmaru (někdy ten rozklad a zmar strká i do ní he he) a posílá ji na cestu plnou metafyzična, snů, monster a robotů. Čas neplyne podle zákonů fyziky, smrt není definitivní a jediné na co se dá spolehnout je těsnost Druuniny štěrbinky. Sem s pokračováním.
  • 3DD!3
    Čtyři klíčové momenty v životě Franka Castla. Chvíle, kdy to nebyl tak úplně PUNISHER, jak ho známe. První mapující jeho poslední dny ve Vietnamu nesou téměř Faustovskou patinu, když s ním temnota uzavře dohodu. Druhý kus je ještě starší vzpomínkou, na dobu kdy to byl ještě malý chlapec, který rád četl a miloval poezii. Třetí příběh v dokonalé Larosově kresbě, je příběhem té nejděsivější pomsty. Promyšlené, pomalé a přesné. Konec v nepříliš vzdálené budoucnosti, je pak děsivou tečkou rámovanou jadernou válkou a zaslouženou smrtí lidského pokolení. Z poslední stránky až mrazí. Ennis bravůrně vystihl podstatu charakteru, dohromady dávají všechny čtyři příběhy lidský rozměr fanatickému vraždění. Stojí za přečtení.
  • 3DD!3
    Abych se přiznal tak mě Lobáč vs. Maska zase tak moc nedostal. Byl šílený, infantilní, ale tak nějak se držel zpátky. Hlášky jsou samozřejmě vytříbené, o tom žádná, ale asi je to už na můj vkus málo krvavé. Krvavost nám ovšem vynahrazuje vynikající Lobo v lochu, gde se mytič urve ze řetězu a muklové konečně dojdou na konec životní cesty (po kouskách) + třešnička na závěr.
  • 3DD!3
    3DD!315.8.2016 12:11Sandman: Předehra
    Ehm, ten příběh není tak dobrý jak si pamatuji. První Sandman mě smetl, vmetl mi do tváře snový svět a já ještě dlouho vymrkával písek z očí. 0 nebo Předehra slibovala mi ten pocit vrátit. Vždyť končí tam kde to začalo a ne že by se Gaiman nesnažil. Ten příběh je opravdu výborný. Sen napravuje svou vlastní chybu, hostuje tu hromada doppelgangerů a dokonce i máma s tátou Časem. Viním své stáří a to že jsem už toho do sebe vinou informačního věku prostě nasál moc. Pěkně se to četlo a rád jsem se rozloučil. To co dělá tenhle kus událostí s velkým U je vizuální stránka, Nádherná barva, fantastické obrazy, tak neskutečně propracované, že je radost si je jen prohlížet, znovu a pořád dokola. Už kvůli nim to stálo za to.
  • 3DD!3
    3DD!319.7.2016 19:02Ultimate Spider-Man - Venom
    Zubatý slintal patří k Spideyho nejzarytějším sokům, už jen proto, že jde o jeho odhozený černý oblek alias mimozemský symbiont, co do sebe původně nasál něco z jeho schopností. Je fajn, že se mu dostalo sólového kusu, i když příběhově to není takové terno jak se čekalo. Odklon od původu symbionta není úplně na škodu. Tady si ho ukuchtili pěkně postaru, doma ve zkumavce. Spíše zamrzí, že Parker se v černém obleku skoro neohřeje a drásání jeho psyché a změna ve zlého pavoukovce tady v podstatě neproběhne. Jistě jsme pořád v botách patnáctiletého školáka, který v sobě nemá dostatečnou frustraci, ale je škoda, že to tvůrci přece jen nezkusili. Přeskok na Eddieho Brocka, zde (ne novinář, ale) student/vědátor, který s doktorem Connorsem kuchtí černý chrchel rovněž postrádá větší nenávist, která vždy působila jako katalizátor změny. Zde přichází až se samotným Venomem. Před tím jde pouze o zoufalce, který nesbalí Gwen Stacy a parazituje na objevu svého otce. Civilní linie, kde se poznávají dva staří kamarádi a snaží se si k sobě najít cestu je asi nejzajímavější z celého příběhu, ale závěr ji nevytěží dostatečně. Dost možná záměrně, protože s Venomem může být ještě spousta legrace.
  • 3DD!3
    3DD!319.7.2016 17:35Království tvé
    Pochopit plný rozsah tohoto ohromného eposu je něco čeho komiksový laik nemá šanci dosáhnout. Přehlídka postav, charakterů, které jsou naživu (ano skutečně naživu) déle než já si zaslouží pro plné zhodnocení někoho způsobilejšího. Přesto tento temný příběh o lásce, naději a pomoci mluví. Vyjadřuje se k problémům, které patří k archetypům žánru a výsledky jsou děsivé. Naturálnost děje a jeho vyústění v kombinaci s Rossovou fotorealistickou kresbou musí potěšit úplně každého. A že se vám Království tvé nezdálo nic moc? Věřte, že chyba je na vaší straně. Je třeba si prostudovat pár pramenů, aby jste všechno pochopili.
    RECENZE: http://www.fullmoonzine.cz/clanky/prijd-kralovstvi-tve-bud-vule-tva-kingdom-come
  • 3DD!3
    V temných uličkách Los Angeles, v sado maso klubu, určeném jen pro tu nejvybranější smetánku je nalezena ohořelá mrtvola, která byla kdysi známá pod jménem Constantine, John Constantine... Azzarello pouť tohohle prolhaného zmetka ukončil se vší parádou. Lynchovská patina, kterou je pokryté celé Johnovo putování je nakřápnuta decentním osvětlením motivů S.W. Manora jehož zpověď je spojnicí posledního příběhu. Turro dostává konečně prostor, vidíme i jeho roli za tím vším. Malba je dokonalá. Frusin kouzlí, scény z S&M salónu jsou jako výjevy z pekla a i statické scény z výslechu mají náboj a spád. Šest let to českým distributorům trvalo, než se dovydávali až sem. A jestli to za to stálo? Stálo. "Může Bůh odpustit člověku, kterej nedokáže odpustit sám sobě?"
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 420 (cca 196523 Kč)
Mám: neveřejné
Chci: 1 (cca 469 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 15 (cca 7917 Kč)
Osobní: neveřejné
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0