• Matthew
    Matthew17.1.2022 17:06Zatmívačka
    Asi 3,6 hvězdy.
    Ten příběh je strašně fajn. Brubaker s Phillipsem jsou už evidentně sehraní.
    Člověka to celou dobu napíná a ikdyž příběh odbočí, tak nemáte proč nadávat, protože je furt zajímavý.
    A pak přijde konec, který přijde neviděn neslyšen, jako by se toho chtěl někdo jen tak zbavit.
    Ten samý problém už jsem měl s Fatale. A tady v závěrečném textu Brubaker doslova i přiznává, že vždy vymyslí příběh a nad koncem nepřemýšlí dokud není třeba. Já mám tedy zatím zkušenost jen se 2 jejich díly, ale z obou toto doslova teče a že umí i příběh pořádně zakončit mi zatím ještě pan B. neukázal.
  • Matthew
    Matthew19.8.2021 12:57Lymfom City (exkluzivní verze)
    Čekal jsem něco jako "Jak se neposrat, když vás život posere."
    Dostal jsem, že posrat se, když vás život posere, je naprosto normální a pochopitelný.
    Tvůrkyně se s nemocí vyrovnala touto knihou. Za mě velmi zajímavou, přitažlivě nakreslenou a hlavně se nesnažící nijak poučovat.
    Doufám, že nějaký další komiks od autorky ještě dostaneme, ale hlavně ať to není pokračování Lymfom city!
  • Matthew
    Matthew28.4.2021 22:33Vetřelci Omnibus 1
    Takhle si představuji pokračování filmových Vetřelců.

  • Matthew
    Takto jsem si u knihy dlouho neodpočinul! Přenesení starých znamých postav do současného světa proběhlo hladce a s přehledem. Dialogy nejsou telenovelně nucené a nestydíte se, že je vůbec čtěte jak to mám u spousty knih kde si puberťáci řeší své milostné trable. Pobavilo mě jak nikomu nepřijde zvláštní že po městě litá přerostlý mluvící netopejr a berou to už jako rutinu. Škoda že jsou komiksy Buffy i do budoucna jen po 4 sešitech, člověk se navnadí a najednou konec.
  • Matthew
    Matthew2.1.2021 18:20300 (5. vydání)
    Doplněný rest. A je to moc fajn. Barevná Millerova kresba je líbivější a hlavně přehlednější než černobílé Sin city. Jen těch cca 90 stran by určitě sneslo rozšíření o více vyjevů z bitev!
  • Matthew
    Matthew15.12.2020 11:29Sochař
    Velké umělecké N I C!
    Jen snad nakreslené je to hezky.
    Jako umělec nestojím prý za prd, ale jeden šmejd mě pomluvil, takže nikdo nechce mé sochy. Béééé!!!
    Fajn tady máš superschopnost a něco s tím udělej.
    Něco jsem udělal, ale nikdo mi nerozumí. Bééééééé!
    Ok tady máš tu buchtu, co si furt uháněl a zkus si užít zbytek života.
    Ale ona je magor a já chci být uznaný umělec ! Bééééé!!!!
    Tak víš co?! Jdi do hajzlu a zdechni!!! A na 10 celostránkových ilustracích!!!
  • Matthew
    Kdysi jsem viděl úžasný film Sin city. O mnoho let později jsem se konečně dokopal ke koupi i komiksu. A musím říct, že Frank Miler je skvělí scénárista, ale zároveň i prase co neumí kreslit! A nebo umí?! Já do prdele nevím! Jsou tam věci, které bych si z fleků dal doma na zeď a i věci, co jsou jen patlaniny černé s bílou, které působí, že už ho to nebaví, tak tam něco načmáral. Kultovní status chápu, jen si nejsem jist, zda ho neodválo samotné zfilmování díla.
  • Matthew
    Alternativní verze příběhů jsou určitě mnohem lepší než ty hlavní. Nemusí se držet mantinelů a dělají si co chtějí. Je fajn, že Superkomouš je trochu zmrd a nevadí mu ani, že se z lidí dělají tupá zombie. Hlavně ať je vše v zájmu strany (tedy mě :-D). Oni vlastně všichni komoušverze hrdinů jsou solidní magoři. Že jo Batmane?! Super příběh a zejména závěr je chutná třešinka na dortu.
  • Matthew
    Matthew15.9.2020 11:28Děti z Montmartru
    Můžeš si sáhnout na prsa naší Manon!
    Bylo nás pět po francouzsku.
  • Matthew
    Matthew15.9.2020 11:22Batman: Zatracení
    Moc fajn jednorázovka z Netopýrova chorého mozku podpořená naprosto úžasnou kresbou!
  • Matthew
    Matthew15.9.2020 11:20Mýtus Cthulhu
    Velmi zajímavé podívaní do Lovecraftova světa. A zase mě o kousek blíže posunulo k tomu, že si tyjeho magořiny přečtu. Jednotlivé příběhy jsou sami o sobě fajn, ikdyž místy je znat, že se to psalo před skoro 50 lety. Jen mi místy vadila kresba, která pro ztvárnění nepředstavitelného je super, ale někdy je to jako koláž malého děcka.
  • Matthew
    Jak mě první 2 díly bavily, tak tady mi něco chybělo. Asi tomu dost ubírá, že člověk ví, že tyhle eventy prostě vždy skončí nakonec dobře.
  • Matthew
    Co by kdyby....musim rict ze ty originy me bavily. Sice dej posouvaji vpred minimalne, ale nudit se u toho clovek nebude.
    Snad nektery BadBatman prezije do budoucna. Jako padouch do serie by byl urcite fajn

  • Matthew
    Tohle bylo velký dobrý! Nastínění světa, kde příběhy jsou něco víc než jen slova na papíře a mystická skupina zloduchů slibuje parádní příběh do dalších dílů. Jak je možný, že to v naší republice prodejově propadlo!
  • Matthew
    Matthew3.5.2020 20:43Nezkrotný Berserkr
    Nezkrotný Bersekr 1 je moc fajn úvod většího příběhu s příjemnou kresbou. Poznáme hlavní postavy a co mají společného. Víc ale nic. Snad pokračování přijde co nejdříve. Oceňuji, že Comicscentrum vydávalo i za virové krize!
  • Matthew
    Matthew1.5.2020 15:27Bludiště
    Příběh, tedy nástin příběhu je zajímavý, ale ta forma vydání je dost nešťastná. Tyhle věci by měli za mě vycházet v kompletu jako celek. Takhle to je jako kdyby vám vypnuli film v 1/3.
    Jeden mešuge klučík, co je udělanej do zrzky (ne není to Spiderman od Raimiho) má dost širokou fantazii, kreslířské nadání a lásku k béčkovým starým filmům.
    Na těch 64 stranách se toho člověk moc nedozví.
    Snad nebude 2. díl za 2 roky.
  • Matthew
    Matthew13.3.2020 13:46Murena #01: Cyklus matky
    Murena baví. Velmi příjemné počtení, kde je všeho akorát, tak aby to nalákalo na další pokračování a obstálo i jako samostatná kniha. Všechny postavy dostanou prostor hodný jejich důležitosti. Příjemným bonusem jsou vysvětlivky některých historických situací.
    Je hrozně fajn vidět, že všichni vědí, kdo proti komu intrikuje a nikdo s tím nic nedělá, protože mu to tak vyhovuje :-D
  • Matthew
    Matthew18.2.2020 09:56Essex County
    Teda něco takhle lidského jsem v komiksu ještě neviděl. Tohle je přesně dílo, které díky souhře kresby a textu strká beletrii do kapsy a dalece ji předbíhá.
    Příběh může být vlastně o komkoliv z nás a už jen to jej člověku hrozně přibližuje.
    Kresba mi zpočátku přišla zvláštní a hodně nelíbivá, ale kolem 50 stránky se to zlomilo. Takhle krásně ušmudlaně vykreslit pocity postav do děje je kumšt.
    Hvězdy příběhů jsou pro mě vrány provázející nás všemi časovými linkami a příběhy. Síla zavěru povídky o ošetřovatelce, která provázané příběhy ukončuje, kdy pták preletá nad krajinou a mizí v dáli, mě posadila na prdel!

  • Matthew
    Matthew14.2.2020 20:57Sága Valty
    Něco mi na tom nesedělo.
    Vždycky, když se hrdina ocitne v úzkých, zázrak mu pomůže.
    Jako legenda z dávných časů je to, když si odmyslím mou výhradu, příjemné čtení. Spíše taková pohádka, která si upravuje nebo spíše tvoří vlastní severskou mytologii.
    Závěr láká na pokračování, doufám, že Vybíral bude ve svých příbězích pokračovat, i když bude nejdřív pár let trvat než je tvůrci nachystají. Pokud vůbec.

  • Matthew
    Matthew14.2.2020 20:48Temná věž #03: Zrada
    Přiznávám, že mě začíná ovládat nadšení z možnosti pokračovat v Temné věži po tom, co knihy jsem přečetl. A asi to ovlivňuje i moje hodnocení. Příběh se pro tentokrát soustředí hlavně na Gilead a víc se do děje zapojuje Rolandův tatík. Marten je vlastně jen poskok hlavního zloducha, ale v mých očích je to ta největší svině v příběhu! To, jak autoři nakládají s jeho charakterem, je pecka!
    Události, které tvarují Rolanda pro jeho cestu k Temné věži jsou dost drastické a jsem zvědav, co pro něho mají ještě tvůrci přichystané.
    Nová postava dívky nemíchá dějem tolik, jak bych podle synopse čekal. Ale jako všechny postavy stvořené jen pro komiks je moc příjemným zpestřením.
    Kresba opět dotváří temný svět který se hnul. Deprese z toho teče.
    Doufám, že bude Crew pokračovat ve vydávání příběhu, co nejdéle a pokud možno nechá Ka dojít až na konec stezky. Je fajn když vedle Marvel superhrdinů tu vychází i něco hutnějšího...od Marvelu.
  • Matthew
    Matthew13.2.2020 20:04Providence (limitovaná edice)
    Spíš bych to viděl na 4,8 hvězdy. Začátek je hodně pozvolný, člověk se do toho musí trochu začíst. Naštěstí to vydalo Argo, jako kompletní vydání, ten formát je boží, takže nemusíte čekat na další části, jako byli omnibusy v zahraničí (3x4). Že nemám načteného Lovecrafta mi vůbec nevadilo. Naopak! Těším se, až si jeho povídky přečtu a dozvím se více o postavách, které Black potkal! Kresba je za mě hodně příjemná a perfektně přehledná, docela by mě zajímalo, co na ní ostatním vadí, ale tohle je subjektivní věc.
    K deníkových zápiskům, z kterých jsem měl docela strach, mám nakonec vlastně pozitivní věci. Zajímavě rozšiřují příběh a v závěru dostanou velmi zajímavou roli. Že by se v nich jen opakoval děj komiksu mi skoro nepřišlo. Vždy byl jen zmíněn v rychlosti a dál Black vyprávěl své poznatky a rozšiřoval příběh o události nad rámec komiksu.
    Jediné, co mi vadilo je konec. Tedy z pohledu, že Providence je završení více příběhů a trápilo mě, že hlavně Neonomicon tady ještě nevyšel a bůh ví, jestli vzhledem k hejtu, co se tu rozběhl, vůbec vyjde.
    Mytologie příběhu je velmi zajímavá a role, které Blackovi a Lovecraftovi a vlastně všem postavám přisuzuje jsou skvělé a místy i dost znervózňující.
    PS: Chybějící bubliny vzhledem k deníkových zápiskům a skvělé kresbě moc nevadí. Oprava, kterou nakladatelství zvolilo, je ale dost nešťastná. Fialový sešítek s průhlednými stránkami se sice dá v pohodě přečíst, ale k té knize to prostě nesedí. Zajímalo by mě, co by na to řekl samotný autor.
  • Matthew
    Zajímavá cesta domů, která se v knize vyskytuje jen náznakem a Rolandovo setkání s úhlavním badguyem značně pikantní? Druhou cestu k Temné věži si velmi užívám a doufám, že tady vyjde až do úplného konce... i když do konce... Ka je kolo a kolo se otáčí 😁
  • Matthew
    Znám předlohu a zbožňujuji, takže jsem byl zvědav na komiksové zpracování. Knihy totiž do filmů nenacpete a seriál by podle mě nebyl úplně pro každého. Je zajímavé vidět postavy v předloze jen naznačené, tal jak si je představil někdo jiný a vůbec nemám pocit, že by byla moje fantasie někým omezena.
    Kresba je dost tmavá, což skvěle pomáhá příběhu, protože tohle není žádný pozitivní příběh, ale dost hustá esence depky. Příběh je oproti knize dost zrychlený, což ve výsledku nevadí. To nejdůležitější je vykresleno skvěle a potencionálně může pokračovat v druhém díle. Roland je ještě mládě a hora mrtvých teprve klade své základy. Velmi pevné základy!

  • Matthew
    Matthew28.1.2022 23:04Batman: Černé zrcadlo
    Fimi: tady se, ale bavime o nasem trhu! HBO MAX tady neni dostupne. Tedy, ikdyz je tu sice brutalne silne pirateni filmu, tak na HBOGO a Netflixu do teď ten film neni, tudiz to spousta lidi jeste nevidela. A ano i spousta lidi konzumujici literaturu mimo nasi bublinu (tim nemyslim, ze tu vsichni piratime!), zbesile necheckuje torrenty, kdy uz tam konecne ten a ten film bude. Priznavam, ze nevim, jaka byla navstevnost zrovna SsQ v nasich kinech, ale je to zatim hodnoceno komercne, jako celosvetovy propadak.
  • Matthew
    Matthew28.1.2022 21:29Batman: Černé zrcadlo
    mearez: on s mainstreamovou DC a Marvel produkci je vseobecne problém, ze je podřízená nějakému každoročnímu eventu a zkrátka tech dobrych kousku je jen malo v tom sirokem oceanu. U Marvelu za neco posledni dobou stoji jen Venom a Hulk a ty tu taky dostanes! Dc se topi ve srackach a nikdo nevi, jestli se z nich vubec dostane. A kdyz uz jsme u tech legend, tak u Marvelu je ta pestrost zkratka vetsi, protoze je brutalni uspech jejich filmu oproti chudackum z DCUnivers nebo jak se to ted jmenuje. Pro nakladatele jsou filmy bezplana reklama. A ano druhe SQ je dobry film, ale financne to propadlo, takze to asi moc lidi nevidelo. U Lokiho zapominas na to, ze predtim byl 3x ve filmu s Thorem a 2x v Avengers! A lidi si ho zamilovali.
    Tvoje vize je hezka a i s ni castecne souhlasim, ale je i dost naivni, nepodlozena fakty a ekonomicky neudrzitelna.
    To uz by byla realnejsi nejaka forma predobjednavky obrich omnibusu starsich komplet eventu nebo pribehu, aby si clovek nemusel serii kupovat nekolik let.
    To me osobne na zdejsim trhu chybi nejvice. Skoda, ze to jeste nekdo nezkusil.
  • Matthew
    Matthew28.1.2022 12:43Batman: Černé zrcadlo

    mearez: Zaloz si nakladatelstvi a vydavej legendy po svem, kdyz ti jejich plan nevoni. Nebo poradne komiksy s ostatnimi postavami propaguj, at to lidi kupuji. Z Crewe uz kolikrat rekli, ze cechacek nic jineho krome Batmana poradne prakticky nekupuje. Cest vyjimkam! Nejdriv musis vydelat prachy do zasoby, aby si je pak vyhodil z okna za Wonder woman.
  • Matthew
    Matthew27.1.2022 08:38Batman: Černé zrcadlo
    mearez: WTF?
  • Matthew
    GWB: Tak o tom, co je alternativní v Temné věži je dost složité mluvit :-D
    Knihy mám přečtené a v komiksech jsem zatím skončil u Bitvy o Tull. A pokud jsem něco nepřehlédl, tak odklon zatím moc nepřišel. Jen se rozvinulo pár věcí v knihách jen letmo zmíněných nebo naznačených.
  • Matthew
    GWB: Tady se zřejmě ukazuje problém s adaptací série knih, ve které je tohle konec teprve té první. Takže se opravdu nic uzavřít nemá a vskutku se teprve otevírají dveře do Rolandova věta.
    Neví někdo zda Crew bude pokračovat ve vydávání a jak to s těmito komiksy je v originále? Mám na mysli, jestli zadaptovali celou ságu nebo to někde zařízli.
  • Matthew
    Matthew25.12.2021 16:59Sweet Tooth - Mlsoun #01
    SSP: Díky, trochu me to zmatlo.
  • Matthew
    Matthew25.12.2021 13:28Sweet Tooth - Mlsoun #01
    Pri setkání s Becky je na zdi pokoje napsané Sweet tooth Cesta z lesa Část třetí. Hned na následující dvojstraně je zase Sweet tooth Cesta z lesa Část čtvrtá. To je ta část třetí tak krátká? Příběhově tam nic nechybí, jen mi to přijde zvláštní.
  • Matthew
    Matthew25.11.2021 21:06Sweet Tooth - Mlsoun #01
    Fort: Naopak, ja prectl vsechny. Jen ten tvuj mi prisel, tak blbej, abych na neho reagoval ;-)
  • Matthew
    Matthew24.11.2021 20:26Sweet Tooth - Mlsoun #01
    Tak se zase nekam uklidime do jeskyne pane Fort a pockame az ten prispevek bude relevantni...
  • Matthew
    Louza: prosim te a co v puvodnim vydani oproti tomuhle znamenalo?
    Uvazuji o koupi a nevim, jestli barvu ci ne...tak se mi kazda fama hodi :-D
  • Matthew
    Matthew17.11.2021 21:45Hellblazer: Vzlety a pády
    Jak ze je to rceni o husach?

  • Matthew
    Navazuje to rovnou na Temne noci nebo je neco v cestine ke cteni mezi tim?
  • Matthew
    Tohle je jako vyvrcholeni Znovuzrozeni DC nebo je to takovy mezievent (v tom pripade, co je teda vyvrcholeni Znovuzrozeni) ? Po precteni to totiz pusobi spis jako epilog zivota Dr. Manhattana.
    A vzhledem k tomu, jak modry fraja na konci vyjmenovava budoucnost DC, vcetne ted uz zruseneho 5G, mi prijde to ted spise jako fake trailer na neco, co nebude :-D
    Jinak cteni nadmiru prijemne za mne.
  • Matthew
    Matthew12.7.2021 22:20U283
    Milo: asi u me spise prevlada nechapani toho srance ze vsechno co se dnes podpori na nejake dotacni strance je hned brane jako sberatelska edice a bu bu bu pokud to nevyjde.

    Jop knizku mam z hit hitu a vzhledem k tomu ze uz ji mam tak neslidim kde kolik ted stoji. Na me to pusobi jako kdybych sel do Alberta a nadaval jak si muzou dovoli mit sunku za 15 Kc kdyz ja ji minuly tyden koupil za 23 Kc.
    Ale ok kazdy ma svuj nazor.
  • Matthew
    Matthew11.7.2021 20:29U283
    Czeeri aneb jak ze sebe udelat moulu behem dvou prispevku....skoda ze ti pan Bakula vysvetlil proc maji ostatni knihkupci tu cenu takovou a makovou....skoda ze kazda kniha na hithitu je hned povazovana za investitci. Desim se toho co napises pani Travnickove na jeji Lymfom city kdyz si dovoli vytisknout vic knih nez ty si predstavujes.
  • Matthew
    Saša Niklíčková: Super!
    Víc takových reakcí. Překlady tady dostávají čočku často.
  • Matthew
    Matthew8.4.2021 09:02Odkaz rodu Blacků
    Norri: možná se pletu ale mám takové tušení, že při ohlašování edičáku Comicscentra bylo i řečeno, že na pokračování už se pracuje. Nebo bylo aspoň v zahraničí potvrzeno.
  • Matthew
    Matthew24.12.2020 18:48Batman: Bílý rytíř
    Nevíte proč Crew už tady nemá tak boží přebal jako u předchozích black labelu? U Batman zatracení i Harleen jsou úplně boží a posouvají zpracování knihy za mě o řád jinam.
  • Matthew
    louza: však není sama kniha a její obsah tou cestou? Samozřejmě s tím, že obsahuje i cíl a tím je závěr knihy. Tohle už doslovně napsal S. King na konci svého opusu Temná věž. Doslova tam nabádá čtenáře, ať poslední stránky nečte, protože nenaplní jeho očekávání budované po 7 knih (ač za mě je naplnil).
    To že pro komiks je důležitá, jak kresba tak i scénář je snad tady všem jasné.
    A pokud potrebuje Miller peníze za prodej jednotlivých výkresů neměl by zároveň i dbat na to, aby celková kniha měla pozitivní ohlas a díky tomu se obrazy lépe prodávaly?
  • Matthew
    Tak určitě to vyšlo hlavne k 5. vydání 300, spíš jako doplněk. Přece jen o kvalitě příběhu dost napověděli ohlasy ze zámoří. Mě by spíš zajímalo, jestli se Miller vážně zbláznil nebo zda je schopný dnes ještě splodit něco dobrého. Zas na druhou stranu mít tohle spolu s Terorem, jako takový bizár, kam až může genius spadnout může být lákavé.
  • Matthew
    Jaky je rozdil mezi limitkou a obyc verzi 2. vydani krome obalu a ceny?
  • Matthew
    Fimi - budu jedine rad! Ale ac tady dostavali hrdinove neustale na prdel a az na osvobozeni cyborga se jim nic do posledni casti nepovedlo, tak furt z toho na me salal klidek tim neustalym opakovanim, jak Batman vzdycky na neco prijde, jak Superman na posledni chvili prileti, jak Wonder woman s poslednim vzedmutim sil ustedri uder...proste to neustale utesovani, jak ze strany hlavnich hrdinu, tak jejich pomocnicku, ze to dobre dopadne, ten dojem ve me vyvolavalo.
    Podle posledniho ohlasovani ve Volejte reditelum to ve me vyvolalo dojem, ze by to Crew vsechno rada vydala. Byl tam i lehky nastim cesty, ktera by k tomu mela vest, aby i clovek, co necte vse v anglictine, pochopil o co jde.
  • Matthew
    Matthew6.6.2022 11:41Pindárna
    Keců plno, ale ten slíbený vtip od Mila nikde :-D:-D:-D
    Hanba!
  • Matthew
    Matthew18.2.2022 11:40Pindárna
    Radek: Čéče byl bych za další příběhy rád. Ale hlavní série vychazela origos ve volumkach 6 let. Vzhledem k tomu, ze to pokračování vycte mezi radky zatim jen par vyvolenych, tak mi cekani s temi doplnujicimi kratasy na dalsi kolosalku za 8-10 let nedava uplne smysl.
  • Matthew
    Matthew18.2.2022 10:54Pindárna
    Radek: jak v druhe kolosalce? Vzdyt tahle by podle poctu stran mela obsahovat vsechny knihy hlavni serie (jen podle oka, nepocital jsem to)
  • Matthew
    Matthew16.2.2022 09:14Pindárna
    Kotleta me bavi jako oddychovka. Clovek vi, ze je to jen same sukani, kouzleni a strileni a na vypnuti mozku a relax je i ten jednoduchy pribeh akorat.
    Kulhanka bych rad zkusil, ale eknihy ja nerad a kupovat to za ty penize nebudu.
    Koprivu mam v planu, ale vzdy na me vyskoci nejaky zajimavy zahranicni kousek.
    Z ceskeho fantasy asi nejvice leti serie Mycelium a potom slycham chvalu na serii Naslouchac.
    Pred par lety jsem cetl Novotneho Valhalu a ac se mi to libilo, tak to urcite neni cteni, ktere sedne kazdemu.
    Me ta ceska brakova fantasy prijde takova...ja vlastne ani nevim...kolikrat neco prectu, jsem si vedom, ze je to jen spoutu zvastu naplacanych na papir s literarni hodnotou ne vetsi nez toaletni papir, ale zaroven si uvedumuji jak skvele jsem se u toho bavil a odfrknul si u toho vice nez u nejakeho hlubokomyslneho, metaforami pretekajiciho a odraz spolecnosti vykreslujiciho a bla bla bla (dalsich tisic kravin si doplnte sami) + 20 ceskymi literanimi cenami ovenceneho autora/autorky.
  • Matthew
    Matthew10.2.2022 10:57Pindárna
    GWB: o cem je ta prednaska?
  • Matthew
    Matthew27.1.2022 12:14Sběratelský klub
    valon: ty komentáře jsem četl. Stejně tak ty, že nedávno to bylo na aukru prodáno kolem 2 000 Kč. Což je o 300% více oproti pořizovací ceně...no a na trhu knih ke to rovnou za 3 500 Kč :-D
    Ten český knižní trh je hrozně zvláštní...
  • Matthew
    Matthew27.1.2022 11:17Sběratelský klub
    Toe: Díky! Mě ten jejich ceník textem unudil prvními 2 odstavci:-D
  • Matthew
    Matthew27.1.2022 11:05Sběratelský klub
    Když sem dáváte ty šílenosti z Aukra, nevíte někdo, kolik si samotný portál bere z úspěšné aukce? Zkoušel jsem číst ten jejich ceník, ale to jsou takové neurčité plky. Někdo osobní zkušenost?
    Jinak včera někdo nabízel limitku Neonomiconu za 3 200 Kč.
    Kurňa limitku, která se od klasického vydání (které je pořád na kosmasu za pár stovek) liší jen deskami!
    Asi taky budu muset zkusit podojit neznalce, než vznikne ten "Seznam pravdy" :-D
  • Matthew
    Matthew25.12.2021 17:03Pindárna
    Sweet tooth, asi 7 dilu Mytu a 2 Encyklopedie - komiksoveho filmu + fantasy filmu od chlapcu z Moviezone.
    Plus jeste cekam jeden dil Hildy.
    Jsem kazdy rok hodnejsi
  • Matthew
    Matthew16.12.2021 10:47Filmový a hudební klub
    Novy Spider-man za me strasne boží. Hlavne druhá polovina filmu je tak neskutečně MŇAM! Na to, jak me prvni 2 dily z trenek nevystrelili, tak tohle....
  • Matthew
    Matthew3.12.2021 16:17Sběratelský klub
    Koukam ze se misty jeste daji najit maji Ztracene divky od Alana Moora. Nevim, jestli to tu nekdo neshanel.
  • Matthew
    Matthew25.11.2021 21:04Sběratelský klub
    Hmmm, ze by ten kluk mel parozi....hmmm, ze by to byl proste jen vtipek ke komiksu....hmmm...
  • Matthew
    Matthew24.11.2021 11:41Slevy, výprodeje, bazary
  • Matthew
    Matthew23.11.2021 22:01Slevy, výprodeje, bazary
    Rekl bych je to logicka snaha nehnat prazaky k nim na kram kvuli 10% navic. Vsak vzhledem k tomu, jak vsude brali vsechna narizeni vlazne, me pri vyzvedavani objednavky v Comicscentru vzdy prekvapilo, ze opravdu platil jen vydej ve dverich (a tak to ma byt ;-))
  • Matthew
    Matthew13.11.2021 19:44Filmový a hudební klub
    karl173: to množství 12 kusu je celkem brutalni...do toho jeste filmy...zajimalo by me jak to hodlaji aspon s minimalni provazanosti udrzet vcelku a jestli jsem spravne pocital tak vic jak pulka ma byt dokonce hrana.
    Jen s tou jejich expanzi di svata co se Disney+ tyce je to na prd.
  • Matthew
    Matthew12.11.2021 17:07Sběratelský klub
    Diky!
  • Matthew
    Matthew12.11.2021 16:11Sběratelský klub
    Cetl jste nekdo ten Colder? Stoji to za to?
  • Matthew
    Matthew5.11.2021 10:49Pindárna
    Fimi: sakra chlape určovat náladu společnosti podle pisálků v diskuzích a fórech...to můžeš jít rovnou do naší politiky. Jako sorry, ale ten vzorek lidí je strašně specifický a strašně malý. A vůbec je to mor dnešní doby!
    To, že to nepustí do Číny, museli vědět, když tam tu scénu nechali a nepočítat s těmi jejich mrzkými 25% z každé vstupenky...
  • Matthew
    Matthew28.10.2021 00:22Publicistika
  • Matthew
    Matthew27.10.2021 11:10Sběratelský klub
    Přesně! Křéťinský teď sdírá z lidí kůži na energiích a do Sparty moc peněz momentálně sypat nemusí. Navíc mladá Kelnerová určitě něco podědí. Tak upuštění nějakého měďáku pro plebs, ten jeho kolos nepoloží :-D
  • Matthew
    Matthew27.10.2021 10:06* Připomínky a návrhy
    Chcete zaslat nejake udaje k tomu novemu vydani Criminalu nebo doda BBart spojka?
  • Matthew
    Matthew27.10.2021 10:05Sběratelský klub
    Vyzvedl jsem v Luxoru Criminal 1 a cena 479 Kc byla platna, takze vse OK.
  • Matthew
    Matthew26.10.2021 18:00Sběratelský klub
    Prisel mi email od Luxoru, ze Criminal 1 je k vyzvednuti. Nic o cene se v emailu nepise, tak doufam, ze ta puvodni zustane. Snad nebude pri vyzvednuti prekvapko :-D
  • Matthew
    Matthew22.10.2021 23:09Filmový a hudební klub
    Tak v Dune krome Jessicy neprojevuje city snad vubec nikdo ani v knize, jestli se dobre pamatuju :-D Ten film je podle me nejlepsi mozne zpracovani prvnich 65% knihy a jo nemá to konec, což ale nemaji ani první 2 díly Hobita ani Pána prstenu. Jak tu nekdo psal, ze se daji videt kazdy samostne, tak za me rozhodne ne. To, ze Frodo cumi na Mordor, kam ma teprve dojit neni uzavreny konec. Smak letici na Jezerni mesto neni uzavreny konec. Atd. Atd. Atd.
  • Matthew
    Matthew22.10.2021 15:40Filmový a hudební klub
    Jestli mas proste udelat vice vystrelu rychle za sebou, tak si nevsimnes ze nekomu neco je. Proste bezmyslenkovite odmackas, co mas. Zmacknou 6x kohoutek zabere klidne jen 2 vteriny. Spolehas na profesionaly, kteri zbran pripravili.
    Baldwin je v tomhle jen chudak, co ted bude do smrti vedet, ze zabil, ac nenese naprosto zadnou vinu, nevinou zenskou.
  • Matthew
    Matthew21.10.2021 16:24Pindárna
    Ja byl jen v sobotu a byl jsem nadsen.
    Sic hlavne kolem obeda uz nebylo misty k hnuti (hlavne kolem stanku s knihami) ale kolem 3. hodiny se mi to zdalo zase v pohode.
    Co se komiksu tyce tak na tech to vazne neni. Kdo se chce zamerit jen na ne tak se urcite zabavi.
    Comicscentrum melo na vsechno 40% slevu, jinak snad uz jen Epocha mi prisla ze mela zajimave ceny jinak nic moc.
    Zasel jsem si na par fanouskovskych prednasek + Crew a Tobyho Stephense. Nasralo me ze Manu Benet mel zrovna v sobotu volno. Co jsem videl videa tak setkani s nim byla suoer.
    Skoda ze dalsi je hned v unoru ale i tak uz pravdepodobne koupim listek na cely vikend.
  • Matthew
    Matthew16.10.2021 21:12Sběratelský klub
    Me dost prekvapilo, ze se WW Mrtva zeme, prodava letos nejhur z DC. To rovnitko: pouze pozitivni recenze = nizky prodej je vazne na palici ;-D
  • Matthew
    Matthew16.10.2021 21:08Sběratelský klub
    Dinik: vsichni podporovatele meli moznost si ty kousky Kaplana, ktere byly puvodne urcene pro pripadne reklamace, prednostne v poslednich asi 2 tydnech koupit. A prodava se to i za o neco vetsi cenu nez byla na hithitu. To ze nekdo proda 14 knizek, aby se nevaleli ve sklepe je opravdu hrdelni zlocin.
  • Matthew
    Matthew14.10.2021 08:59Pindárna
    Darker je rozdil, jestli to nekdo rekne v hospode nebo novinach a nebo na netu.
    V hospode a novinach vis naprosto presne, kdo to rekl a muzes s nim na dane tema vest debatu (dobre s novinama se blbe debatuje, ale proste vis, kdo je autorem)
    Kdezto net je semenistem anonymnich prispevku, kde si staci zalozit profil napr. se jmenem Pepik Inseminator a prakticky beztresne trolit diskuze a klamat lidi. Anonymita dokaze udelat z lidi pekny svine.
  • Matthew
    Matthew13.10.2021 22:21Pindárna
    Fry:
    Sakra neblbni nebo tě označí za levičáckou podržtašku :-D:-D
  • Matthew
    Matthew13.10.2021 09:39Pindárna
    Ja teda neznam dopodrobna historii Supermana, ale nikdo tu neprepisuje osobnost Clarka Kenta jen buduje novou postavu jeho syna. Ten at si uziva klidne s chobotnici.
    Horsi je to propaleni pribehu pred vydanim. Tady uz to smrdi zneuzivani teto "uslechtile" veci a dela to z toho spise takovou tu "divnost", kterou prece musite mit.
  • Matthew
    Matthew26.9.2021 22:41Sběratelský klub
    Co myslíte, vybere se na to 2. Bludiště? Sám jsem přispěl, ale moc tomu nevěřím. Zbývá jen 4 a půl dne.
  • Matthew
    Matthew23.9.2021 12:29Sběratelský klub
    Celkem me zarazilo, ze tu edicak crwe jen zasumel.
    Po Venomovi od Catese se tu volalo uz po jeho prvnich par cislech v US (nekde jsem i cetl, ze je to po Hulkovi nejlepsi soucasna serie od Marvelu)
    Snyderuv Black Mirror, se take pravidelne opakuje v pranich i vychvalovani.
    Sweet tooth, ten je jasný.
    Jen nevim, co si myslet o No justice a Hellbrazerovi.
    Black label je krom Zatraceni nadprůměrná serie, takze asi zkusim.
    Ale DC Metal me pribehem, tak namlsal, ze finale bylo strasnym zklamanim.
  • Matthew
    Matthew10.8.2021 09:05* Připomínky a návrhy
    Pridate tohle:
    https://www.lymfomcity.eu/
    ?
    Prisel mi uz v patek. Nejake info z tiraze verze exclusive mohu zaslat, kdyz mi reknete kam.
  • Matthew
    Matthew13.7.2021 20:59Sběratelský klub
    Nevite jak ted chodi ty Nanits od Epochy? Objednano i zaplaceno uz pres 14 dni a nic.
  • Matthew
    Matthew12.7.2021 22:10Nakupujeme venku
    Svym zpusobem popisujete Tardis
  • Matthew
    Matthew12.7.2021 10:40Pindárna
    Že je v Evropě spousta lepsich nároďáků bych úplně netvrdil. Anglický národak je naslapany a ta silena defenzivni taktika pomalu se 7 obranci vzesla jen z nejake statistiky kdy Southgate zjistil ze vyhravaji hlavne tymy s defenzivnim pojetim hry. Jinak to dopredu maji naslaple mozna lepe nez ostatni mancafty vzhledem k talentu a veku. Jen k tomu ty kluci nedostali prilezitost. Vzdyt Sancho(21 let), Rasford(23), Grealish(25), Bellingham(18) a Foden(21) dostali na sampionatu sotva cuchnout. Kdepak jeste tak na nasledujicich 8 let maji Anglani skvelych hracu dost a musi se nimi pocitat.
  • Matthew
    Matthew7.7.2021 09:39Filmový a hudební klub
    Milo_Harvey - a nebo tim spise bude
  • Matthew
    Matthew7.7.2021 09:38Nakupujeme venku
    Toe - prvni cast jsem mel na mysli. Diky!
  • Matthew
    Matthew6.7.2021 18:37Nakupujeme venku
    Chtel bych spaneslky mluvicimu kamaradovi poridit komiks v jeho rodnem jazyce. Je dobre i pro do spanelstiny prelozene komiksy vyuzit amazon nebo nejake jine stranky?
  • Matthew
    Matthew29.6.2021 11:59Nakupujeme venku
    Diky vsem za osvetu, evidentne mam jeste velke mezery
  • Matthew
    Matthew29.6.2021 09:56Pindárna
    Fimi tak rugby by vubec celym pristupem a "kodexem" chovani vuci sobe meli vsechny sporty brat jako vzor. Na hristi si zprelamou kazdou kost ale hned po zapiskani si podaji ruce a konec. Nejaka medaile nema vyznam a unfair play uz vubec nepripada v uvahu.
  • Matthew
    Matthew29.6.2021 09:41Nakupujeme venku
    Lenny co je prosim te magicky realismus? :-D
  • Matthew
    Matthew25.6.2021 07:37Pindárna
    SSP předpokládám že tím Bořilem si myslel Bořka "Flusance" Dočkala?!
    Bořil tam totiž hraje.
  • Matthew
    Matthew14.5.2021 22:42Nakupujeme venku
    Gmork - souhlas s TonyT, hlavně dokončovat série, co nejrychleji to jde.
    Jen tak mimo - jak je to se Ságou Valta? Tam kniha končí napůl otevřeně.
  • Matthew
    Matthew28.3.2021 00:09Filmový a hudební klub
    Tak mit Whedon možnost udělat svuj 4 hodinový sestřih, mohlo to dopadnout stejne :-D
    Jaki film je to urcite koukatelnejsi nez puvodni verze, ale ne o moc.
  • Matthew
    Matthew28.2.2021 00:01Pindárna
    Strojek na rovnani neni treba :-D
    Kniha sama to zvladne, staci jen zalozku pekne srovnat a pomalu zavrit. Ne vzdy se povede. Vetsinou se mi to trva tak 3 dny...jo jsem magor a nenavidim prelozeny snurkovy zalozky :-D :-D
  • Matthew
    Matthew15.2.2021 23:16Pindárna
    Co si myslíte o deskách knih v posledních letech? Mě úplně vytáčí, jak se pod přebal často schovává tvrdý kus papíru, který nevydrží bez odření ani jednu cestu batohem. Je vážně tak drahé udělat rovnou pevné barevné desky v lesku?
    Ideální je třeba vydání Lucifera. Ani mi nevadí, že je tam pod přebalem stejný obrázek.
  • Matthew
    Matthew9.2.2021 12:13* Připomínky a návrhy
    Neonomicon od Arga uz opravdu vysel tak jej muzete pridat :-D
    Klidne poslu data udaje o knize kdyby bylo treba uz ji mam doma.
  • Matthew
    Matthew12.1.2021 22:24Filmový a hudební klub
    Hey presne 80. leta pro ne znamenali, ze tam staci dat trochu sytejsi barv,, z rusaku udelat sovety a hotovo :-D Jako me uplne nesedla ani jednicka, ale rekl jsem si ok je to origin. Tohle bylo ale uplne mimo. Fajn chci tomu dat nejakou message, ale tak spatne, zdlouhave a hlavene nudne to snad NE!!!
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 202 (cca 99731 Kč)
Mám: 213 (cca 105250 Kč)
Chci: 1 (cca 349 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0