• Tyfus
    Super zážitek. Nějak takhle bych si představoval všechny NHM.
  • Tyfus
    Za mě úplně super - naprosto skvělá Spider-manovská atmosféra. Celý svět MC2mi vždy přišel jako super nápad, ale nikdy jsem neměl možnost toho číst vic. Kéž bych tady vycházelo více Spider-manovských komiksů!
  • Tyfus
    Tento příběh Pláště a Dýky již kdysi v ČR vydal Semic. Vzhledem k tomu, že Záhadné Spider-many jsem roky sbíral po antikvariátech, tak jsem tento příběh asi nikdy nečetl celý najednou (a hlavně mám pocit, že poslední část příběhu už Semic nevydal). Celou knihu jsem přečetl jedním hltem a jsem nadšený! Jedná se přesně o ten typ příběhů, které mě ke komiksům jako děcko přitáhly! Vše je jak má být... správné 80s retro, plné barviček, pouličních feťáků a detektivů!
  • Tyfus
    Tyfus10.7.2018 21:05JLA: Svoboda a spravedlnost
    Jako u všeho, co Alex Ross namaloval, tak i zde je to celé hlavně o kresbě! Ta je naprosto fenomenální! Příběh zde jde trošku do pozadí, ale všichni víme, že ten je zde pouze proto, abych měl důvod otáčet na další stránku, protože jinak bych byl schopný na každou koukat aspoň hodinu! Vážně si cením toho, že zde vyšel nějaký komiks v tak velkém formátu! Co nechápu je, jak se kniha vlezla do necelé pětistovky. Vydat to v ČR kdokoli jiný, tak stojí minimálně litr. Já jsem naprosto nadšený! Víc takových kousků!
  • Tyfus
    Naprosto skvělé čtení! Jsem až překvapený, jak mě to pohltilo! Škoda odfláknutého českého vydání.
  • Tyfus
    Skvělé čtenî! Nečekal jsem nic a dostal jsem moc! Škoda, že to není delší!
  • Tyfus
    Za mě asi nejslabší Deadpool. Část se svatbou a povídky mě vyloženě nebavili. Zlepšení přišlo u části v Tokyu a naopak retro příběh s Hitlerem je naprosto parádní.
  • Tyfus
    Dosavadní vrchol celého DCKK! Alex Ross očividně nikdy nepracuje na ničem, co je méně než boží. Jsem nadšený, nemůžu se dočkat pokračování.
  • Tyfus
    Při pohledu na obálku jsem čekal podobné zklamání jako u svazku s Harley Quinn, ale nakonec jsem byl příjemně překvapen. Kresba se k noir příběhu perfektně hodí a příběh je klasický Brubaker. Skvělý batmanovský příběh bez Batmana.
  • Tyfus
  • Tyfus
    Super komiks! Frank Miller je boží vždycky, osmdesátkové retro mám taky rád. Škoda snad jen té sádry na noze... to už bylo moc. Jinak skvělé čtení!
  • Tyfus
    Příjemné čtení. Zajímavý příběh, který se dá číst i bez znalostí předchozího děje. Poprvé se v češtině objevují i jiní Galactusovi heraldi než Surfer. Nejde o nic hlubokého, ale jako čtení na večer neurazí. Kresba je perfektní. Po delší době zase jednou zajímavé NHM.
  • Tyfus
    Pro mě úplně zbytečná kniha. První dva retro příběhy se ještě daly, škoda že více nerozvinuly ten z osmdesátek. Poslední příběh nějak postrádal děj, kresba se mi vůbec nelíbila a celé to nikam nevedlo.
  • Tyfus
    Moje první setkání s Hellboyem. Jde o klasický představovací příběh, v dalších dílech čekám zajímavější děj. Mignolova kresba mě naprosto baví. Dostal jsem co jsem čekal, další díl už je na cestě!
  • Tyfus
    Skvěle jsem se bavil. Takhle si přestavuju dobrý crossover, nic hlubokého, jenom akce a zábava. Těším se na pokračování.
  • Tyfus
    Parádní bezduchá rubačka, bohužel bezduchá. Jako příběh přímo navazující na Planetu Hulk se to nechytá. Kresba Romity Jr. je dle mého skvělá jako vždy.
  • Tyfus
    Nejlepší příběh s Hulkem jaký jsem kdy četl. Obě dvě části jsou naprosto skvělé. Mám pocit, že jsem nečetl superhrdinský komiks, ale starořeckou báj se zeleným Spartakem! Tohle za přečtení opravdu stojí. Rovnou vytahuju z knihovny pokračování World War Hulk.
  • Tyfus
  • Tyfus
    Příjemné čtení!
  • Tyfus
    Ale jo! Mě to bavilo! Takhle nějak bych si představoval, že by to vypadalo, kdyby Avengers vydával Semic. Já jsem spokojený. Díky bohu, že tam ta Wasp zas tolik prostoru neměla, protože když jí zrovna nemlátí Pym, tak je nezajimava. Od druhé půlky scénář odsejpal! Rozhodně se jedná o to lepší v NHM!
  • Tyfus
    Nic moc postava, nic moc příběh. Tyhlety sólové příběhy Céčkových postav nabalené na větší eventy mě moc neberou.
  • Tyfus
    Ze začátku jsem se hrozně ztrácel v ději, postavách a chaotická kresba tomu taky moc nepomohla. Druhá půlka se mi líbila o něco víc. Zajímavý čtení, nicméně mi přišlo, že tomu chybí první půlka.
  • Tyfus
    Tyfus3.1.2018 00:26Kick-Ass 2: Nářez 2
    Stručně řečeno, je to prdel jak hovado, ale první díl a Zabijačka se mi líbily ještě o trosku více. Snad u nás brzy vyjde pokračování.
  • Tyfus
    Tohle je snad ještě lepší, než první Kick-ass. Čím víc Hit girl, tím líp. Jdu na další díl.
  • Tyfus
    Tyfus2.1.2018 15:50Kick-Ass: Nářez
    Nadupaná akční jízda! Brutálně žeru Zabijačku! Bavil jsem se od začátku do konce. Rovnou vytahují z knihovny pokračování
  • Tyfus
    Šílená akční jízda od začátku do konce. Skvěle jsem se bavil, hlavně u příběhu vyprávěného Grootem.
  • Tyfus
    Dobrý čtení, ne tak dobrý jako poslední díl, ale stále skvělé! Retro v tomhle díle si perfektně utahuje ze Stana a Jacka v šedesátkách!
  • Tyfus
    Líbila se mi propracovaná kresba zaměřená na detaily, stejně tak i téma kačerovskych aut. Nelíbilo se mi krátké a jednoduché příběhy a textová část. Jak už zde bylo řečeno níže, jsou v ní vyhrazeny pointy a zápletky příběhů, takže jsem nejdřív přečetl komiksovou část a později až text. V první Zlaté Klasice o Donu Rosovi, byl Carl Barks hodněkrát zmíněn a pravidelně byl Rosa uváděn jako jeho pokračovatel, takže jsem čekal dlouhé a výpravné příběhy pro dospělé. Místo toho přišlo mnoho krátkých příběhů, které ale na rozdíl od příběhů předchozího Scarpy, nebyly jenom pro děti, ale byly i vtipné. Hodně oceňuji automobilové téma, protože je mi velmi blízké a na precizní kresbě plné detailů bylo vidět, že Barks auta opravdu užívá. Velmi jsem ale opět zklamaný diletantským přístupem ke zpracování a celkovému vydání téhle knihy. 1. Egmont není úplně malé vydavatelství, takže by mohlo dodržovat ohlášené termíny vydání. Místo toho přes dva měsíci mlžili, až už si nás asi víc myslelo, že se zlatou klasikou je konec. 2. Opět je kniha plná neduhů a nedodělků. Např. proč není název každého příběhu přeložen? Taky mi chybí nějaké představení autora. Vzhledem k tomu, že se jedná o autora, který celý Kačerov vymyslel, mohli vynechat pár vět o tom, jak Šikula babičce Kačerové nabil auto moc silně (stejně ten příběh knize není) a o Carlu Barksovi něco napsat. Mám z celé Zlaté Klasiky rozporuplné pocity. Egmont chce vydávat, řadu knih cílenou na starší čtenáře, ale servíruje nám záležitost zpracovanou hůř než měsíčník Kačer Donald. Pro dnešek 4*, rozhodně ne za zpracování, ale za krásnou kresbu, automobilové téma a fantazii Carla Barkse. Těším se na Lifes and Times of Scrooge McDuck... pokud tedy vyjde, Egmont ho slíbil jako dárek k letošním vanocum.
  • Tyfus
    Pohodový čtení. Ze začátku mi nejedlá kresba, ale zvyknul jsem si. Nejde o nic hlubokého, ale bavil jsem se.
  • Tyfus
    Perfektní začátek Spider-manova restartu. Skvělá akční jízda doplněná mou oblíbenou kresbou Romity Jr. Straczynszky postavu obdařil novou zajímavou totemistyckou mytologií a Spider-manovym komiksum dodal novou energii. Souboj s Morlunem žeru. Tenhle komiks mám v ještě prvním vydání, jedná se o první komiksovou knihu, kterou jsem kdy koupil, do té doby jsem četl pouze sešitovky od Semicu a Crew/Calibre. Návrat jsem četl tolikrát, že dnes radši čtu vydání UKK, ze strachu, že se to původní kniha rozpadne!
  • Tyfus
    Docela dobré čtení, akorát škoda, že to nemá konec. Jdu si přečíst zbytek.
  • Tyfus
    Skvělý úvod, kvúli kterého jsem si později musel přečíst celý Straczynskeho run. Souboj s Iron Manem je libový. Humorná stránka soužití Asgarďanů s obyvateli Roxtonu je perfektní. Za mě Supr! Doporučuju přečíst si pokračování.
  • Tyfus
    Když nepočítám dva sedmdesátkové sešity, z nichž jeden u nás už vyšel, tak s hlavním příběhem jsem naprosto spokojený. Mám rád Starlina, mám rád devadesátkovou kresbu (devadesátky za mě určitě nejsou žádné retro a kéž by u nas vyšlo vic 90s Marvelu, děly se tam v te době šílený vecy) a mám rád space opery. Příběh byl jednoduchý a přímočarý, akce bylo dost, kresba supr. Jedná se o jeden z lepších dílů NHM.
  • Tyfus
    Nekonečné opakování toho,jak schová vgumové masce své nové chlupaté tělo, hodně naivní příběh plný děr a v podstatě žádné finále. Beast sám o sobě je jedním z méně atraktivních X-menů a jeho spin-off je hrozný. Retro mám občas rád, ale tohlebylprostě balast. Snad brzy příjde něco lepšího, tohle jsem četl asi měsíc.
  • Tyfus
    Typický představitel NHM - nezajímá postava v průměrném příběhu s ne zrovna líbivou kresbou. Nicméně stále lepší než nějaké retro (Beasta mám rozecteneho skoro měsíc).
  • Tyfus
    Příjemné čtení, ale trošku dětinslé a kresba na mě noc jednoduchá. Oceňuji návaznost na Temné Vítězství a snahu o stejne noir atmosféru. Kniha neurazila, ale jednou stačila.
  • Tyfus
    Od Strážců jsem měl velká očekávání a bál jsem se, že budu zklamaný. Nestalo se, komiks mě naprosto pohltil! Příběh, kresba, zpracování tohoto českého vydání... všechno je perfektní. Kniha opravdu není přeceňovaná, jedná se o naprostý skvost, který by měl mít čestné místo, v každé komiksové knihovně. Těším se, až si Strážce přečtu znovu.
  • Tyfus
    Fajn čtení, před spaním dobrý.
  • Tyfus
    Nic moc příběh. Půlka událostí je pouze zmíněných, takže jsem ze začátku myslel, že mám výtisk s přeházenými stránkami. Jdu si přečíst Straczynszkého Thora, tohle me neoslovilo
  • Tyfus
    Příjemná jednohubka. Nejedná se o nic světoborného, ale má to spád a je to nabité akcí. Kresba mi příjde supr, přesně můj oblíbený styl. Mi se to líbilo. Má jediná výtka nesměřuje ani tak k tomuto komiksu, jako k DC kompletu celkově. Opět mi chybí jakýkoli úvod do děje. Takový guláš v postavách jako tady, jsem neměl snad ani v Krizi na nekonečnu Zemí. Snad jediná postava, kterou z JLA znám, je Guy Gardner... ale fakt nerozumím tomu, jaktože má schopnosti, když není Lantern. O jaký klon nebo verzi z jiné dimenze Lexe Luthera se jedná tentokrát? A mohl bych pokračovat.
  • Tyfus
    Pro mě jsou Tajné Války splněným snem, po kterém jsem toužil přes 15 let, už od dob Záhadného Spider-mana, vydávaného Semic Slovartem. Scénář je odpovídající době a důvodu vzniku tohoto komiksu. Nešlo ani tak o to prodat komiks, ale udělat reklamu nové řadě figurek od Mattela. Kresba je klasický osmdesátkový Marvel! Dneska je to hrozně jednoduché retro, nicméně protože jsem nikdy netoužil po žádném komiksu víc (mám ho dokonce dvakrát, jednou omnibus a jednou UKK), protože jsou tam všechny postavy, protože Spidey dostane nový kostým... nemůžu jinak než plný počet.
  • Tyfus
  • Tyfus
    Tyfus19.10.2017 23:15Sin City #05: Rodinné hodnoty
    Scénář a kresba jako vždy, ale ve srovnání s předchozími čtyřmi díly mi to přišlo trošku slabší.
  • Tyfus
    Jestli jsem prvním dílům dal pět hvězdiček, tak tady bych měl dát šest. Za mě zatím nejlepší díl!
  • Tyfus
    Nuda. Stále čekám, kdy tady výjde slušný komiks s Inhumans... tenhle to totiž není. Nevýrazný příběh vytržený z kontextu nevýrazného eventu. Vůbec jsme neměli šanci se seznámit s postavami, ale to vůbec nevadí, protože tyhle postavy se vyčerpaly už při prvním výskytu ve Fantastic Four za dob Stana a Jacka.
  • Tyfus
    Za mě je poslední díl nejlepší!!! Skvělé rozloučení Bendise s Daredevilem!
  • Tyfus
  • Tyfus
    Tyfus2.10.2017 12:50Batman: Rok jedna
    Jsem naprosto nadšený! Spíše se jedná o noir detektivku, než o superhrdinský komiks, ale tyhle příběhy s Batmanem jsou nejlepší! Scénář i kresba skvělá! Pro mě se tenhle příběh řadí hned vedle Návratu Temného Rytíře a Temný Halloween.
  • Tyfus
    Tyfus1.10.2017 11:05Království tvé
    Jsem nadšený! Kresba Alexe Rosse je skvělá proste vždy! Staří Kal-El a ostaní jsou prostě bomba! Příběh taky skvělý! Není to komiks, ale epos! Tohle musí každý mít!
  • Tyfus
    Standart - skvělé jako vždy
  • Tyfus
    Tyfus22.4.2020Prodám
    Prodám:

    Comicsové legendy 4 Spider-man 1 - stav čtený - 500 Kč
    Znovuzrození DC Harley Quinn 3: Červené maso - jako nový -200 Kč
    Znovuzrození DC Vánoce Black Edice - jako nový - 200 Kč
    Deadpool: Drákulova výzva - nový -250 Kč
    Ultimate Spider-man a spol. - jako nový - 150 Kč

    Preferuji osobní předání v Ostravě a okolí, ale poslání bez dobírky se nebráním.

    Pokud by někdo chtěl za něco měnit, tak mi chybí Conan 12 a 15, případně většina Marvelu, co loni vydala CREW.

    Nejlépe mi piště email - jan.tylecek@gmail.com
  • Tyfus
    Tyfus21.3.2019Prodám
    Sháním:
    Conan od Semicu 12,15 a 18
    Superman: Rudá Hvězda
  • Tyfus
    Tyfus27.2.2017Prodám
    Prodávám:
    Spider-man utrpeni
    Komiksové legendy 2 spider-man 1
    Komiksové legendy 4 spider-man 2
    Komiksové legendy 8 spider-man 3
    Ultimates spider-man a spol. 9
    Spider-man 17 sešitovka od crwe
    Spider-man Semic 18
    Spider-man Semic 29
    Transformers Semic 4
    Conan Semic 3
    Conan Semic 9

    Vše najdete na mém aukru - http://aukro.cz/listing/user/listing.php?id=8267&us_id=3326384
  • Tyfus
    Tyfus1.2.2022 11:53Pindárna
    Hawwwran: tak to je hustý!
  • Tyfus
    Tyfus31.1.2022 23:31Pindárna
    Hawwwran: zdá se mi to, nebo máš čtyři různá vydání watchmenů?
  • Tyfus
    Tyfus25.1.2022 19:02Pindárna
    Darth Raelchi: když vycházel film, ptal jsem se na auditku Crwe, jestli má někdy Valerian šanci vyjít česky a dostal jsem odpověď, že spíš bohužel ne.
  • Tyfus
    Tyfus14.1.2022 16:30Pindárna
    Milo_Harwey a baatcha: v NHM 2 je jenom Annual #1. Strange se v něm mihne na třech panelech, ale jako jako společný příběh se bere až dvojka a ta podle mě u nás nevyšla.
  • Tyfus
    Tyfus14.1.2022 10:19Pindárna
    Baatcha: Annual #2 v češtině nevyšel. Viz. Tento seznam https://docs.google.com/spreadsheets/d/1C4jiXsnra_ScCSfcnQRi1AKmP5nHY-_gn0_F38UhS-E/htmlview
  • Tyfus
    Tyfus16.3.2021 23:10Pindárna
    Já to právě všechno už mám...
  • Tyfus
    Tyfus16.3.2021 22:41Pindárna
    Jo, to je rozhodně fajn, ale vůbec by nebylo špatné to třeba střídat i s novými komiksy
  • Tyfus
    Tyfus16.3.2021 21:59Pindárna
    Tak to vypadá, že ty Legendy Marvelu a DC jsou pouze nová vydání věcí, co už ty vyšly. Zatím teda nic moc, čekal jsem něco nového.
  • Tyfus
    Tyfus7.3.2021 09:39Sběratelský klub
    Když jsme u těch komiksů v polštině, z jakého e-shopu to objednáváte do ČR?
  • Tyfus
    Tyfus26.5.2020 19:06Sběratelský klub
    James: A co ten komiks?
  • Tyfus
    Tyfus3.11.2018 12:58Sběratelský klub
    Deefha: tohle Semic určitě není. Spider-mama mám vcelku zmáknutého. Doma mám všechno od slovartu, unicornu i crwe. Navíc, ani tady o tom není ani zmínka.
  • Tyfus
    Tyfus2.11.2018 16:14Sběratelský klub
    Ahojte! Měl bych na Vás dotaz! Před nějakou dobou jsem někde viděl inzerát na prodej jakousi slovenskou mutaci Spider-Mana. Schválně jsem si přiložené fotky uložil.

    http://jpeg.cz/obrazek/j9sC5
    http://jpeg.cz/obrazek/j9rY4
    http://jpeg.cz/obrazek/j9QBO

    Tušíte někdo o co šlo? Na obálce není žádné vydavatelství... proste nic. Na netu se mi nepodařilo najít k tomu žádné info.
  • Tyfus
    Tyfus22.11.2017 14:59* Připomínky a návrhy
    Fry: Supr, díky moc!
  • Tyfus
    Tyfus22.11.2017 12:46* Připomínky a návrhy
    Ahoj, bylo by prosím možné přidat poslední díly NHM a DCKK? V pátek vyšlo NHM Shang-Chi a DCKK Robin: Rok jedna a Superman/Batman: Supergirl už mám doma od pondělí. Díky moc
  • Tyfus
    Tyfus17.8.2017 16:16* Připomínky a návrhy
    Zack: Nové Comicsdb je super! Mám pouze jediný dotaz. Je nějaká změna v řazení sbírek? Na steré verzi jsem na msítě 199 a v nové na 192, a co jsem koukal, tak je to tam u více lidí rozházené.
  • Tyfus
    Tyfus19.7.2017 22:18* Připomínky a návrhy
    Toe: Díky! Jste ultimátní borci!!!
  • Tyfus
    Tyfus19.7.2017 12:51* Připomínky a návrhy
    Jenom pro pořádek, dneska vyšlo DCKK JLA2 a poslední UKK Avengers vs X-men 3. Kdybyste to přidali, byli byste zlatí!
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 475 (cca 110510 Kč)
Mám: 1169 (cca 310539 Kč)
Chci: 60 (cca 21478 Kč)
Sháním: 1 (cca 499 Kč)
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0