• Carnage
    Hodně dobrý, sice se to o svět Black Hammer jen otírá (pár postav se mihne) ale i tak samo o sobě je to dobrý. Příběh a celá zápletka není nic novýho pod sluncem, je to téma který už mnoho z nás vidělo, četlo. Ve výsledku je to příběh o tom jak si hl. hrdina přiznává svoje chyby.
  • Carnage
    Akční nálož od začátku do konce, konečně jsem měl možnost si přečíst Maximum Carnage. Líbí se mi že i když bez krve, Carnage na to fakt nejde zlehka a autoři se nebáli ukázat civilní ztráty, kresba Marka Bagleyho v některých sešitech je prostě skvělá a hned tam vidím pozdějšího Ultimate Spideyho a Venoma. Jediný problém mam s některýma postavama a tím že autoři je nám čtenářům dostatečně nepředstaví, chápu že je to asi tím že by měl mít člověk načteno ale taková Shriek tam má docela velkou backstory kdo je a kdo byla předtím a ostatní téměř nic.
  • Carnage
    Za mě taky dobrý, udělat z Dooma hrdinu je tak absurdní až je to právě na příběhu to nejlepší. Stejně jako to Victorovi nežere nikdo z hrdinů a z Shieldu tak mu to nežeru ani já a tím pádem to splnilo účel. Maleev má sice celkem hezkou kresbu ale přijde mi že v dramatických a akčních scénách mu to zas tolik nejde i když jak kde. Zbývající sešity jsem si pořídil digitálně a jako celek je to ještě lepší ale zakončení mi přišlo ve výsledku celkem slabý a bylo tam dost nevyužitého potenciálu a pořád mam radši Dooma jako čistokrevného záporáka.
  • Carnage
    Hulk v podání Amadea Cho je taková hezky namalovaná teen sranda kterou když si přečtete asi si toho moc z děje později pamatovat nebudete, ale nudit vás to taky nebude. Občas je to sranda a občas zasáhne do příběhu i vážnější nota s tím jakou vlastně odpovědnost Amadeus má. Musim pochválit kresbu Franka Cho on prostě ty ženský umí :)))
  • Carnage
    Jako fanoušek Spawna jsem byl hodně skeptický k tomu jakým způsobem byla Angela převedena do Marvel universa a nakonec jsem byl mile překvapen. Ve Spawnovi byla Angela jen takovou hodně okrajovou postavou a chvíli i Spawnovo "love interest" a neměla zrovna moc extra rozvedený charakter (bohužel tím trpí hodně postav u Spawna). Tohle NHM funguje skvěle protože rovnou dostaneme vysvětlení kdo je, proč dělá co dělá a odkud se vzala a zároveň je celkem šikovně přivedena do Marvel universa. Sice se mi moc nelíbí že je ve skutečnosti utajovanou dcerou Odina a tím pádem sestra Thora ale jinak nemam výhrady, design postavy zůstal skoro stejný jako ve Spawnovi, Angela sice na první pohled vypadá jako prototyp drsný emancipovaný ženy jen na efekt ale rozhodně jí nechybí osobnost a občas je i vtipný jak nechápe spoustu pro lidi normálních věcí a aplikuje svoje zásady na úplný banality. Takže jo, kniha mě bavila a rozhodně splnila účel představení nový postavy nebo celkově postavy pro někoho kdo o ní dosud nevěděl vůbec nic a dokonce se nebojim říct že jí to v Marvelu prospívá mnohem víc než u Spawna akorát trochu zamrzí že nakladatelství Image ze kterého pochází není vůbec zmíněno jménem v popisech v knížce. Co mi ale přišlo už na sílu a dost předvídatelný je to že z Angely udělali lesbu nebo že jí prostě vymysleli romantický vztah s jinou ženou a celkově že do toho prostě tu romanci nacpali.
  • Carnage
    Jako představovačka Colossuse funguje komiks jak to u většiny NHM bývá skvěle. Máme tu 3 starší čísla který nám nastíní hrdinův charakter a jeho pochyby o tom působit v Xavierovo týmu. (Proletář mě stejně rozesmál) Čtvrtý sešit mi přišel celkem vytržený z kontextu a byl tam dodaný hlavně proto že se vrací Arcade a celkem odkazoval na ty první tři starý sešity ale mohl klidně pokračovat dál a nebýt tam jen tak do počtu. Pátý sešit je už moderna která nám ukáže Origin postavy a Xavieorovo první setkání s Piotrem. Neoslní ani nezklame, jako představovačka funguje dobře.
  • Carnage
    Pro mě celkem překvapení po horších komiksech v DCKK přišla studená sprcha ve formě ztráty a utrpení hlavního hrdiny a tím myslím Green Arrowova sidekicka Arsenala. Kniha hlavně velmi dobře ukazuje že i hrdina co bojuje mezi polobohy dokáže padnout až na samé dno, psychicky a fyzicky. Žádný jsem hrdina nesmím dělat to co záporák protože pak bych nebyl lepší než oni, ne... Green Arrow ani Arsenal se s tim vůbec nemazlí.
  • Carnage
    Téma cestování časem mě většinou baví ale tady je to takovej bezúčelnej guláš že to nemůže bavit snad nikoho. Na začátku nám řeknou proč tým cestuje časem a když už teda Batmana najdou je to úplně mimo příběh komiksu a prostě na konci jen tak v jednom malém rámečku řeknou něco ve smyslu "když ho našli a bla bla bla" ale celá kniha se tomu vyhýbá a prostě tým Batmana v knize nenajde. Pán času Rip Hunter je nám popisovanej jako fakt frajer a profík ale pokaždý když se má s týmem přesunout se něco pokazí a téma hledání Batmana je odsunuto na druhou nebo až třetí kolej a místo toho se plácáme kolem nějakýho kouzelníka kterýho nenapadlo nic lepšího než ukrást starou atomovou bombu.
  • Carnage
    Všechno dobrý, Straczynski a jeho run je prostě skvělý dokud se nedostaneme k "One More Day". Nakreslený je to krásně o tom žádná a předcházející komiksy jsou skvělé jenže řešení Petrova skoro neřešitelnéhé problému je tak vycucaný z prstu až to není hezký. Měli Tetu May nechat umřít a tečka...
  • Carnage
    Vlastně prequel k výborné Generation X která u nás už vyšla a vzhledem k tomu že se mi hodně líbila jsem byl s touto knihou spokojen. Phalanxové jsou pěkně tuhý a když na to přijde i nechutní bastardi! Banshee jako hrdina moc nikomu asi po filmech a tak nějak dle popisu nemusí připadat jako moc silný nebo zajímavý hrdina, ale vše záleží na autorovi a tady stejně jako v Gen. X se mu to povedlo a když Banshee svojí schopností dokáže pomalu roztrhat budovu to je pak něco.
  • Carnage
    Přijde mi že kniha se víc zaměřuje na postavu Gambita než na Polaris ale není to vůbec na škodu, příběh je přímočarý a nový členové týmu jsou sympatiční tak akorát aby to člověka nenudilo. Kresba je taky v pohodě. Musim říct že návrat k postavám z řad X-menů kompletu prospívá.
  • Carnage
    Černá Palice mě prostě baví a mám chuť číst další komiksy z tohoto světa ale tento komiks bohužel musím ohodnotit průměrem. Chápu že se jedná asi o nějaký vyplnění času nebo co ale kromě roztomilé Cthu-lojzičky a slibného úvodu do knihy to nestálo za moc. Encyklopedie je zajímavý nápad ale zabrala příliš mnoho z knihy a zmenšila tudíž místo pro další příběh nebo pro ucelenější pokračování knih přechozích.
  • Carnage
    Za mě je Slottovo Spidey run jeden z nejlepších v poslední době a vím jistě že v tom nejsem sám. Je škoda že UKK3 sežrala tu hlavní Superior řadu protože to je rozhodně o třídu lepší než to co je v tomhle NHM (ale zase tohle jsem narozdíl od celýho hlavního Superiora nečetl) a když je to představovací kniha tak se divím že to je bez sešitu ve kterym se Otto s Peterem prohodí. Tak jako tak tu ale máme arrogantního a egocentrickýho Parkera/Otta a je to prostě zábava číst. Spíš je škoda že v tom jednom sešitu vidíme jen tak bokem že porazil Wolverina, zrovna ten souboj bych vidět chtěl :)
  • Carnage
    Docela mě to překvapilo, příběh ve kterém na Supermana nikdo nevytáhnul kryptonit a celej komiks byl napěchovaný akcí skoro od začátku do konce.
  • Carnage
    Je těžký v tom hledat nějakou větší myšlenku, protože finále nakonec vyšumí tak nějak do ztracena. Máme tady tým Legie kde jsem si polovinu knihy nemohl zapamatovat kdo je kdo protože všichni chlapi jsou si dost podobný. Máme tu i Supermana ehm Superboye kterej tam hraje docela druhý housle což je pochopitelný ale proč je pak najednou on jeden ze dvou osob která na konci dostane power-up jde mimo mě když tam skoro celou knihu není. Abych se vrátil k Legii tak každej tam vypadá tak na 30-40 let a vizáž mají ze 70. let našeho století a všichni jsou v manželském svazku, ale každej druhej má ve jméně kid, lad, lass, girl a jedna damsel tam byla (totálně retardovaný jména který vidím nejvíc ve starých DC komiksech) Záporák má skoro celou knihu navrch a jeho pohůnci jsou docela zajímavý i když bez nějaký hloubky. Jak jsem psal na začátku tak finále vyšumí do ztracena protože Darkseid prostě najednou uzná že jsou teda dost silný a zabalí to, prostě odejde. Obálka komiksu je dost spoileroidní protože celou dobu jde o ten big reveal že DC v tý době použilo dlouho nepoužitou postavu a ani v popisu na začátku knihy není Darkseid zmíněn ale když to čtete a záporák je furt záhada tak nějak tušíte že ten ksicht na obálce vám asi něco vyzrazuje. Nemůžu říct že bych se u čtení vyloženě nudil ale ani jsem nebyl nijak zvlášť překvapenej kvalitou lepší 2 hvězdy.
  • Carnage
    Musim říct že opravdu max. 3 hvězdy. Tady vidíme že když dva dělají totéž není to totéž... seriálový Coulson má svoje kouzlo a v komiksu mu nestačí jen dát stejnej vzhled a udělat z něj všeználka všech superhrdinů, jednou možná dvakrát by stačilo ale každý sešit má stejný závěr kdy Coulson poradí hrdinovy který dělá superhrdinu skoro celý život co má vlastně jak udělat. U Ms.Marvel bych to ještě bral je mladá a nová ale u takový Sue Storm? Zároveň Fitz a Jemma postrádají víc svoje seriálové protějšky May je pořád stejně plochá takže tam je to fuk.
  • Carnage
    Tohle je něco fakt moc dobrýho a Noir Spidey se neobjevuje ve skoro každý videohře a seriálu jen pro nic za nic. Tenhle komiks jsem četl už kdysi digitálně před hodně dlouhou dobou a bavil mě teď stejně jako tehdy. Je to zajímavý náhled do Spideyho vesmíru pohledem roku 1933, mafie, drogy, sex, gangy, rasismus, brutalita a všechno co k tomu patří... je fakt že kresba mi přijde horší než kdysi ale asi už jsem zmlsanej nepřehnanou stylizací jiných děl. Už teď je jasný že tohle je jeden z nejlepších výběrů v tomhle komiks kompletu.
  • Carnage
    Deathlok #1-4 je o něco stravitelnější pro dnešního čtenáře než jeho verze která vyšla v UKK jejíž ochutnávku máme v podobě prvního výskytu tohohle kyborga v prvním sešitu knihy. Největší plus knihy je rozhodně kresba, protože nepůsobí tak sterilně a hlavně se střídají autoři. Zápletka je klasické klišé antihrdinů kteří se proti své vůli nebo pod nátlakem stali strojem/monstrem na zabíjení, v příběhu už jen chybělo že si hl. hrdina dobrovolně nechá tělo kyborga aby zachránil svět, národ nebo něco jinýho a přijde tak o šanci na spásu. To se ale nekoná a musíme se spokojit s tím že Michael Collins prostě bude pokračovat v práci dobráka a bude hledat své původní tělo, výskyt "nového" Deathloka v Larsenovo Spider-manovi teď dává o něco větší smysl, vůbec sem netušil že tělo Deathloka střídalo víc lidí.
  • Carnage
    Velmi příjemný překvapení.
  • Carnage
    Zajímavá volba postavy do kompletu když vezmeme v úvahu že ho skoro nikdo nezná a musel nahradit jiného hrdinu protože v cizině Killraven vůbec nevyšel. U knihy jsem se nenudil a je hodně zajímavý že Marvel využil Války Světu k tomu aby vytvořil pokračování ve svém stylu. Jak je psáno už v úvodu Killraven docela dost připomíná Conana ať už vzhledem nebo motivacemi. Je sice pravda že komiks vyloženě nenudil ale víc jak 3 hvězdy si podle mě nezaslouží, první dva sešity jsou opravdu nejvíc protože černobílá a protože je to prostě dobrý. Hlavní série o 6 sešitech má sice líbivější vizuál a trochu přepracovaný origin ale už je to prostě průměr. Killraven je prostě neporazitelný, nejsilnější a nejlepší ze všech a po třetím sešitě už se to trochu přejídá.
  • Carnage
    Temný, surový, smutný, tragický a chvílema dost předvídatelý. Knihu hodnotím hodně kladně protože překvapila (vůbec jsem nevěděl do čeho jdu) a protože tenhle sice už trochu otřepaný nápad se starým hrdinou mě prostě baví ať se jedná o skoro kohokoliv natož Spideyho. Nedokážu k tomu říct víc než kolik už je napsáno pode mnou snad jen že jediný negativum knihy jse místama horší kresba, postavy jsou dobré ale jak jde o prostředí je to docela tragický a několikrát je tam v pozadí vidět 3D auto nebo 3D renderovaná zeď a trochu to kazí dojem. Old man Spidey!
  • Carnage
    Zajímavej náhled do začínajícího přátelství mezi Supermanem a Shazamem. Kresba neurazí a je schválně dělaná aby to vypadalo jak animovaný seriál takže se tam hraje celkem dost na grimasy postav. Co se týče děje a obsahu tak textu není moc a přelétnete to docela rychle a ve chvíli kdy se ze Supermana má stát jakýsi Billyho mentor knina bohužel končí.
  • Carnage
    Čistý průměr, nic extra ale ani nic hrozného. Kresba je každopádně min. nehezká.
  • Carnage
    Potom co jsem viděl hodnocení od ostatních uživatelů jsem tomu skoro nevěřil, no dočetl jsem Smrt Jean DeWolffové a musim říct že opravdu pecka! Kresba není zrovna z mého oblíbeného období ale neskutečně to vytahuje celý scénář a je to prostě bomba, celá premisa příběhu a myšlenkový pochody Petera do toho plot twist který jsem trochu čekal ale přesto překvapil protože jsem si říkal nejprve "to bude takhle" "ne to by bylo moc jendoduchý to nebudede ono" a nakonec to ono bylo ale vůbec to nezklamalo dokázalo to člověka prostě přinutit nevěřit že to takhle bude. Výborný komiks.
  • Carnage
    Jako seznámení s Robbiem naprosto dostačující kniha, osobně bych byl radši kdyby se pokračovalo prvním sešitem dál ale chápu že do NHM formátu by se to asi nevešelo a druhý příběh působí víc uceleným "koncem". Je fajn že se staví i Blaze a zahraje si trochu na mentora.
  • Carnage
    Na tomhle komiksu vyniká pouze kresba a pěkná Silver Banshee a ani jedna z těch věcí nemusí sednout každému. Batman mi po celý komiks spíš lezl na nervy z důvodu o čem vlastně příběh byl.
  • Carnage
    No ani nevim co o tom říct, příběh se motá furt kolem toho stejného... bitka, přemístění, bitka, přemístění. Nezajímavé postavy zvířecích rytířů a jeden nebo dva cáknutý záporáci. Kresba je přesně z té doby kdy někdo v Marvelu řekl "rok 2000 se blíží, musíme to trochu oživit" upřímně jsem čekal bídu už kvůli tomu roku... 60. a 70. jsou pro mě většinou utrpení ale spíš jen ukecaností a 90. jsou ve většině případů fakt luxus ať už je to kresba nebo příběh ale rok 2000 je prostě zase pro změnu úplně hloupej... ne nadarmo pro mě bylo utrpení číst NHM 1 Avengers vždyť je to rok 2001 a zase ta divná " na tu dobu moderní kresba" se spoustou nepřehledné akce pro efekt, tam aspoň byli dobrý postavy ale tady? Heroes for Hire hrajou tak třetí housle, Wundagorští Rytíři jsou něco za co by se měl člověk se jménem Mistr Evoluce spíš stydět no a Magnetovo poskoci jsou křoví v pozadí a do toho je zapletenej ukecanej Quicksilver kterej v jednu chvíli zachraňuje svět a přátele a ve chvíli druhé ho vlastně nic z toho nezajímá. Špatný.
  • Carnage
    Carnage11.11.2019 14:00Requiem: Upíří rytíř #02
    Vizuální stránka nadmíru přesahuje všechno ostatní co kniha nabízí a jen za to si kniha zaslouží min. 3 hvězdy. Co se týče příběhu začíná se to celkem zamotávat ale mě to furt baví.
  • Carnage
    Náhodou bylo to takový praštěný osvěžení, osobně mě nebavila NHM Pet Avengers a tady to bylo dost vychvalovaný. Co se týče kresby je opravdu zvláštní ale člověk se do toho dostane, spíš prostě obličej a design samotné hrdinky je downgrade oproti tomu jak vypadala v Great Lakes Avengers na to už jsem kdysi poukazoval ale v dnešní době kdy podle autora mění každej druhej hrdina vzhled to není nic překvapujícího a určitě se zase objeví v "hezčí" verzi. Každopádně co mě dostalo do kolen byl odlétající Galactus se slovy "čest" :D
  • Carnage
    Kevin umí a tahle kniha se četla svižně, humor byl hodněkrát na místě a celkově reunion s Black Cat vyšel na jedničku a ještě na ní radost pohledět. Pauza o které se píše v závěru knihy je celkem znatelná a na konci už mi to téma které se řešilo přišlo dost na sílu, jakože tobě se něco stalo? No jo mě se to stalo taky a máme tu najednou dlouhé vyprávění které celkem vytrhne z děje. Každopádně je to rozhodně dobrý start této nové série u nás.
  • Carnage
    No jo tady se McFarlane nezapře, osobně jsem od něj načetl hodně Spawna a první příběh z Hobgoblinem je jasnej předchůdce jeho začátků se Spawnem. Ilustrace je svým způsobem svá a hodně temná přesně jak se na Todda sluší a patří akorát když maluje lidi bez masek tak už mu to tady tolik nejde, Peter vypadá hrozně ale taková MJ to je jiný kafe. Příběh je v prvním story "Masky" takový nic moc tam je rozhodně radost pohledět na kresbu ale scénář je už trochu mimo a v tomhle zase vyniká druhý příběh s Wolverinem.
  • Carnage
    V té době rozhodně hodně zajímavý a odvážný nápad, variace na tohle téma nejsou dneska už nic překvapujícího ale tehdy to muselo zanechat trochu povyku ale zase jim to nevydrželo tak dlouho a vlastně na konci prvního samostatného sešitu došlo k tomu plot twistu. Novější verze postav vypadají rozhodně víc zajímavě jako hrdinové než jací byli původně. Bagley je můj oblíbený kreslíř od dob Ultimate Spider-mana a rozhodně na tom má zásluhu, ale tady je vidět že ještě není tak rozkreslený. Přesto obstojná kresba která neurazí. Každopádně komiks ode mě dostává 3 hvězdy, některé sešity jsou hrozně ukecané a vlastně se v nich toho tolik neděje, na zabití času a rozšíření si trochu té Marvelovské mytologie dobré čtení.
  • Carnage
    Překvapivě jsem se nenudil tak jak jsem čekal od retra ale pořád tomu něco chybí, jako představení postavy kniha funguje velice dobře a 9 sešitů = spousta obsahu. Ale bohužel jako ochránce vesmíru se Quasarovo příběh odehrává výhradně jen na Zemi (kromě asi 1 sešitu) a ta hrozba na kterou se připravujeme od druhého sešitu ne a ne přijít.
  • Carnage
    Klonová sága mě jako koncept baví a některý Peterovo klony jsou i docela zajímavý, no Ben Reilly je bohužel jeden z těch méně zajímavých a jeho zajímavost začíná a končí u jeho kostýmů. Nápad nahradit Petera a tvrdit že je klon je dost dobrej ale přišlo mi že nemá na postavu Petera vlastně žádný dopad protože kromě toho že pověsil síťostřely na hřebík žil svůj život pořád stejně s MJ a tetou May akorát s vědomím že je klon. Příběh Bena a Kaina je docela tragický ale u Kaina mi strašně vadilo že vždycky otočil takže vlastně furt jen opakoval jak chce vytrestat Bena a několikrát otočil a prostě nedokázal zapudit tu hrdinskou stránku v sobě. Docela se divím že to dotáhnul až na posledního Scarlet Spidera a že celkově měl velkou roli ve Spider-Verse a že se vůbec stal tak dobrou postavou (jako Scarlet Spider mě baví). Vztah Bena s Janine mě vůbec nebavil a Ben se kvůli ní choval jak hlupák a ona se zase chovala úplně hloupě též, její motivace a důvody k tomu proč dělala co dělala mi fakt přišli přitažený za vlasy. Poslední sešit s návratem Petera zase zvýšil kvalitu knihy, kresba je v tomhle sešitu klasicky Romitovsky hnusná ale ke Spider-manovi to docela sedí. Kniha nenudí ale ani ničím nepřekvapí 3*.
  • Carnage
    Ultimate Spider-man je moje srdcovka a do Peterovo smrti jsem přečetl úplně každý komiks Ultimate Spider-man a ještě navíc jsem byl v té době cílovka, přechod na Milese jsem těžce nesl jako spousta dalších fanoušků a tak nějak to pro mě Peterovo smrtí skončilo. Sem tam jsem přečetl něco kde byl Miles, ale nikdy jsem se už k sérii Ultimate nevrátil. Příběh který je v tomhle komiksu je vyjímečně věc kterou jsem v Milesovo období přečetl už když vyšla v originále právě proto že se "vrátil" Peter mě to zajímalo a chtěl jsem vidět dopad postav na dění komiksu. Komiks nezklamal a člověk který jako já žral Peterovo cestu a jeho přátele a rodinu rozhodně dostal to v co doufal že dostane. Výborný komiks jen jsem si zase připomněl že on ten Ultimate vesmír vlastně zaniknul a s ním i drtivá většina těch postav až na Milese. (Samozřejmě vím že se ještě stalo pár šokujících věci před zničením vesmíru ale za mě to byl velký krok vedle)
  • Carnage
    Slabota ale přesto komiks docela pobavil místama, ale pákrát to bylo už dost na sílu a já jen čekal na další vtip protože jsem věděl že určitě přijde. Přišlo mi že menší ucelenost příběhu jak u první knihy tady byla spíš na škodu.
  • Carnage
    Celkem ukecaný ale docela zábavný výběr komiksů, síla těchto komiksů je rozhodně v sympatických hl. postavách bohužel se to stejný nedá říct o záporácích kde je opravdu dobrý jen Arcade. Každopádně celkem překvapilo.
  • Carnage
    Kniha vyloženě nenudí, ale ani ničím neoslní. Příběh s Thorem slouží jen jako ukázka toho kdy se Warriors vlastně ukázali na scéně a zbytek knihy je už jen o nich. Paradoxně nejhorším členem týmu je rozhodně velitel týmu Night Trasher... je totiž fakt celkem Trash (bojovat po boku nadlidí na skateboardu? když je to vlastně takovej druhej Bruce Wayne?) a tým vyzdvyhuje nejvíc Namorita, Speedball a Nova (jehož design je fakt otřes tentokrát) Marvel Boy má sice prostor ale nudí a Firestar je tak akorát do počtu. Tak nějak to celý ale funguje a jak jsem psal hlavně to nenudí za mě 3 hvězdy.
  • Carnage
    Kniha jako celek se hodnotí hůř protože každý ze tří příběhů by si podle mě zasloužil vlastní knihu. První část má skvělou kresbu a zajímavej nápad kterej je bohužel málo rozveden a potkáme v něm málo postav a celkově nevíme proč je Batman Batmanem. Druhý příběh podle mě nejslabší je už s "moderní" kresbou která se mi tolik nelíbila a nedávalo mi úplně smysl jak za tak krátkou chvíli mohl být Bruce zkušeným Batmanem. Poslední část má zajímavej nápad a vizuál ale ten vizuál je zároveň tak špatný že člověk kolikrát vůbec neví na co se kouká a když se k tomu přidá nic moc finále tak je to rozhodně druhý nejhorší z knihy. Nápad zajímavej ale první a třetí příběh bych raději viděl jako samostatné knihy s potřebnou délkou a více postavama.
  • Carnage
    Nakonec mě víc bavilo retro a byl bych radši kdyby celá kniha byla jen z té doby. Miguel je sympaťák ale bohužel kniha trpí tím čím spousta dalších NHM nastíní rozsáhlejší zápletku a pak skončí. Tak jako tak, já se bavil.
  • Carnage
    Naivně jsem si myslel, že to bude mít něco společnýho s Lovecraftem a bohužel kromě jména města nic. Ale nakonec to vůbec nevadí protože komiks je to hodně dobrý, postavy celkem sympatický a všudypřítomná mysterie + brutalita a děs fungujou na jedničku. Pujdu do dalšího.
  • Carnage
    Já čekal průser a dost jsem se bavil, první sešit je taková poznávačka se starší kresbou která mi moc nevoní a obličeje tam jsou občas fakt hrůza ale po přečtení toho sešitu jsem prostě nečekal to co přijde ve zbytku knihy a o to víc jsem byl mile překvapen. Spousta lidí ví že byl plánovaný film New Mutants a měl být hodně ovlivněn právě těmito sešity o Medvědím démonovi a možná se filmu nikdy nedočkáme, no tak tady můžete ochutnat jak by to asi vypadalo kromě trochu jiného zasazení ale i tak na mě tísnivá atmosféra nemocnice a všudypřítomného nebezpečí ze stínů hodně fungovala a dost to i podtrhovala kresba která je opravdu jiná ale sedí tomu příběhu jak prdel na hrnec. 3 sešity z tohohle runu jsou fakt moc dobrý ale čtvrtý je už bohužel slabota s novým členem který přišel z vesmíru a ač se mi zdá hodně zajímavý tak ten sešit mě nebavil jako ty tři přechozí ale přesto dávám 4 hvězdy protože mě to opravdu chytnulo. Kéž by ten film nakonec opravdu vyšel...
  • Carnage
    Carnage12.5.2019 22:29Pochmurný kraj #03: Hadilovka
    Taky musim dát 3 hvězdy protože jsem se na další Pochmurný Kraj těšil a byl jsem mírně zklamán... první příběh působí strašně uzavřeně a bez návaznosti na cokoliv budoucí že kdybych si nepřečetl na konci knihy ve skicáři že se nová postava co se tam objevila ještě vrátí tak bych si myslel že šlo opravdu jen o jednohubku bez širšího napojení na děj. Druhej příběh trochu lepší ale působí stejně jako první i třetí a to tak že události jsou hodně mimo Emu a působí opět jako uzavřený příběh až na konci menší twist který teda očekávám bude mít vliv na budoucnost a to stejný i třetí příběh tam mi bohužel moc nesedla kresba jak jsem byl zvyklej jen na Crooka ale konečně se nám do děje vrátila Ema a jen cliffhanger na konci to vytáhnul. Snad to příště bude lepší.
  • Carnage
    Tohle je prostě geniální Moore v nejlepší formě. Osobně jsem nečetl už u nás vydanou verzi Bažináče takže pro mě tohle byla premiéra a má to pěknou kresbu, fajn hororový nádech a zajímavý příběh a jsem fakt rád že to v tom kompletu vyšlo protože jinak bych se k tomu asi nedostal.
  • Carnage
    Po delší době konečně originální x-meni a hlavně další důkaz že v NHM dostaneme ostatní mutantní knihy. Docela fajn počtení se zajímavou zápletkou a hlavně jsem se osobně dozvěděl něco nového o Charlesovi. Kresba občas chaotická z důvodu jak tu už psal hroubek změny kreslířů ale nic co by se nedalo. Osobně mě víc bavili X-factor sešity.
  • Carnage
    Hned pro začátek, nemám moc rád éru Golden Age DC. Prostě kdykoliv se v nějakym crossoveru novějších komiksů objeví tihle hrdinové prostě mě to nebaví a nezajímají mě a co si budeme povídat v DCKK vyšlo hned několik příběhů který údajně "revolučně zakomponovali hrdiny z golden age do moderního komiksu" (fakt už mě nebaví ani číst další předmluvu na stejný téma po Xté) a já u toho vždycky zývám. Ale tentokrát, tentokrát jsem byl mile překvapen protože právě čtu něco co má pěknou kresbu a má místo právě jen pro ty hrdiny Zlatého Věku na místo toho aby hostovali v příběhu JL. Celej příběh má na mě takovej Watchmen feel, hrdinové v pestrobarevných trikotech řešící že už jich není potřeba a každý má svoje vlastní a většinou normální problémy. Každý z hlavních aktérů má svůj prostor a všechno je propojený a na pozadí celýho příběhu se řeší poválečná doba a krize paranoii z komunismu a rudých agentů. Ano řeší se tam hodně americké vlastenectví což mi není moc po chuti ale v rámci příběhu je to důležitý. Po dlouhý době dávám DCKK plný počet, protože je to napínavý, postavy uvěřitelný, kresba je místy hodně dobrá (drogový rauš, noční můry) nikdo tam není nesmrtelný a ani první ani druhý twist jsem nečekal. Hodně dobrý!
  • Carnage
    Docela pohodový počtení, většina postav sympatická ale ne moc využitá. Průměr... Young Avengers mě bavilo prostě víc (Dětská Křížová výprava a ne to co bylo v NHM). Trochu mě štve že nevím co se pokazilo mezi Hankem a Jocastou mezi dílem NHM Hank Pym a NHM Avengers Academy.
  • Carnage
    Čtení Namora jsem odkládal docela dlouho, protože a to mi dá určitě hodně lidí za pravdu se Namor ve většině svých komiksů chová jako kretén a mě prostě nebaví pak i přesto že tak má být psanej. Tenhle komiks nakonec trochu překvapil a většinou se mi stává že 90.léta mě prostě baví a tady je to stejný. Čte se to rychle a svižně a furt se něco děje, co mi vadí je že v komiksech jsou odbočky na události který už neuvidíme např. nacisti a Iron Fist. Komiks takovej zlatej střed, průměr.

    PS: Byrne kreslí fakt hnusný ženský, kromě Namority jsou všechny ošklivý a nevim co to bylo za úchylku dávat všem krátký vlasy :X
  • Carnage
    Na tuhle dobu bych očekával dost ukecaný komiks ale naštěstí Thing není hrdina mnoha slov a dokonce příběh docela dobře odsýpá. Poslední sešit bych klidně úplně vynechal z knihy nebo dal na začátek ten je vlastně jedinej kde Thing řeší svůj vzhled a celkově to kazí tempo předchozích sešitů a navíc už ten sešit vyšel u nás v některých F4 UKK mam pocit. Jinak průměrná kniha která nenudí ale ani ničím extra nenadchne.
  • Carnage
    Podle mě to docela splnilo účel představení Red Hulka, v úvodu bylo napsaný že se prostě začal objevovat a asi po cca 2 letech přišel komiks který definitivně rozsekl kdo to je a to byla ta první část NHM takže bych neřekl že jsme na tom byli jinak než když to vycházelo originálně (vytknul bych jen že Avengers tam prostě byli a potom co jim Ross rozbil huby jsme o nich nevěděli nic). Trochu přehnaná kresba prvních sešitů se mi líbila a pak Hulk z Arabie udal trochu jinej tón kterej se soustředil jen na Red Hulka a mě to celý fakt bavilo a jsem rád že rozšíření NHM přišlo protože se těším na další potvrzený hrdiny s moderní kresbou. (Spider-Gwen, Ghost Rider Robbie Reyes a další)
  • Carnage
    Pamatuju si že měli problém s logem, zbraní a jménem hrdiny :D ale to nikomu nevadilo že jsou tam Vesmírní Šerifové? :D prakticky Green Lantern Corps.
  • Carnage
    Carnage28.5.2021 02:10Batman Mikea Mignoly
    Takže tohle je o něco delší "DC komiksový komplet #029: Batman: Zkáza, jež postihla Gotham" ?
  • Carnage
    Tyfus: řekl bych že to je úbor tý frakce zlodějů, pamatuju si že ve starym animáku to tam měli všichni a v Rogue to taky bylo vidět :D
  • Carnage
    Musim teda říct že z toho sešitu na konci sem měl pocit jako by mi autor chtěl sdělit že sebevražda je špatná a nepujdu do nebe? Celkem divný.
  • Carnage
    Každopádně velká škoda že u nás nevyšlo Hickmanovo Secret Wars kterou mam v orig. doma a je to 1) neskutečná pecka 2) je to příběh o kterým se tu několikrát zmiňují a předchází Infamous.
  • Carnage
    Copak(:-chceš: schválně jsem se podíval jak je to s Hulkem a WM a oba mají nakonec 9 sešitů, no tak pokud by měl tenhle Iron Man 9 tak to bohužel uškodí příběhu. A o 3 další by to byla pořádná bichle ale osobně bych si vůbec nestěžoval. Pokračování určitě nebude. NHM v zahraničí končí na čísle 130. Těch 10 knih co nám bude chybět už se věnuje jiným záporákům. A třetí UKK pokud u nás bude je zase spíš o eventech než o samostatných hrdinech.
  • Carnage
    Škoda že opravdu není 12 sešitů, občas tyhle rozhodnutí nechápu. U Hulka a War Machine je kniha špalek o 10-11 sešitech a u minisérie která má jen těch 12 sešitů dají jen půlku. Ale jak je znám tak by byli schopní tam dát třeba i 9-10 a zbytek ne.
  • Carnage
    Azalin : to se divim protože v českých zemích takhle byla přeložená od začátku
  • Carnage
    jh666: ano tady došlo k tomu že jí změnili protože nikdy nic takovýho nevykazovala původně

    trudoš: naprosto souhlasím, to je přesně to jak jsem to myslel ale nechtěl jsem být moc vulgární :D a přesně jak píšeš DC se zmiňovat může ale o Image nesmí padnout ani slovo a je to docela zvláštní protože komplet Spider-mana má hodně věcí od McFarlanea takže nevidím důvod proč kolem Image chodit po špičkách ale asi se bojí toho že byl o postavu Angely soudní spor.
  • Carnage
    Zase na jejich obranu, může bejt třeba bisexuálka co já vim :D ale v týhle knížce má romantický vztah se ženou. Mimochodem taková Valkýra je to stejný. Spíš mi jde o to že je to nová postava a hned tam cpou tohle.
  • Carnage
    Můžu se těšit na nějaký pokračovaní nebo je konec? Vím že mají vyjít další věci ze světa Black Hammer ale příběh "hlavních" postav se zdá se tady končí.
  • Carnage
    Carnage22.9.2020 20:15Providence
    Kdybych to veděl tak si ten zmetek nebudu vůbec kupovat. Takže první vlna zmetků jim zaplatila další výtisk...
  • Carnage
    Cyboy je na dovolený nebo už se na to vykašlal? :D
  • Carnage
    Mikei: Souhlas, zatím všechno ucházející knihy McFarlane je občas docela divnej co se týče scénáře když to měl dovolený a nekreslil jenom ale zase je to kus historie Spideyho o kterýho bych nechtěl přijít. Ostatní knihy zatím paráda, zatím dobrý komplet spokojil bych se s 60 knihama bez nějakých dalších rozšíření ale v dnešní době to vidím na 120 možná i víc.
  • Carnage
    Carnage14.7.2020 10:47Berserk #01
    Jo jo přesně tvůrci Dark Souls se několikrát přiznali že jsou fanoušci mangy a hodně věcí v jejich hrách je přímá inspirace a kopírka :D
  • Carnage
    Dočetl jsem do konce první kapitoly a sakra ono se to vážně čte fakt špatně, nevim jestli to je překladem nebo čím nebo ukecaným Batmanem ale něco mi na tom vůbec nesedí :(
  • Carnage
    Je to v knize na papírku napsaný? Já jen že jinde žádný info není.
  • Carnage
    hroubek: Spider-verse je v UKK3
  • Carnage
    Lenny: jo takhle to mě nenapadlo že vlastně UKK3 která u nás bohužel nevychází. Hodně lidí z toho mělo radost ale mě to štve protože tam je dost nových věcí.
  • Carnage
    Dinik: bohužel nevyjde.
  • Carnage
    Dinik: taky jsem čekal spíš tak 5-7 dílů Superior ale zase tam by pak byla škoda že to skončí pro čtenáře otevřeně.
  • Carnage
    Já bych si to zase radši přečetl než něčemu věřil ;)
  • Carnage
    Ale jinak pozor 7-12 vyjde až jako 18. kniha : Poslední Vzdor.
  • Carnage
    Ještě sem to nepřečetl ale vim už teď že se do toho asi ani nepustim vypadá to totiž stejně debilně jako Judas Contract co už vyšel a u toho sem dal snad 1 a půl sešitu a od tý doby jsem na to nešáhnul.
  • Carnage
    Taky jsem si říkal proč se nechala tahle obálka, je to jedna z věcí kterou můžou u nás změnit kluci co to tu překládají a dělají tomu redakci. Změna obálky totiž u nás prošla u Elektry kde teda přišla změna k horšímu ale hodilo se to víc k Millerovo komiksu uvnitř a pak u Jean Grey, většinou lze pokud sem to správně pochopil zaměnit obálku s obrázkem asi na čtvrté straně. Zároveň by změna taky víc seděla k obsahu protože ta titulní je složení týmu z Mise na Mars včetně Novy který se ve zbytku tohohle komiksu už neobjeví jen v prvním čísle co bylo v UKK.
  • Carnage
    Carnage17.12.2019 17:55Cristiano Ronaldo: Striker Force 7
    Hele podle mě tak do sběru :D
  • Carnage
    Carnage14.12.2019 07:19Providence
    farnhajt: Kosmas odeslal kolem 6.12.
  • Carnage
    Carnage11.12.2019 13:01Providence
    Sešit je fialový, průhledný... velký špatný.
  • Carnage
    Carnage7.12.2019 11:53Providence
    Tak sešit je free tak proč ne.
  • Carnage
    Carnage6.12.2019 13:19Providence
    Kdyby ten sešit ale aspoň byl černobílí a ve stejnym formátu, ale je menší a fialovo bílej vypadá to jak kdyby jim došlo že černá barva je drahá nebo už nebyla.
  • Carnage
    Carnage27.11.2019 18:33Providence
    Olwen: to se řešilo na FB, pán z Arga říkal že kvůli množství textu to neni možný, ale můžeš si je tma zkusit vystřihnout ze sešitu :D
  • Carnage
    Carnage27.11.2019 16:46Providence
    TonyT: jasně že to nemůžou podělat znova ale stejně, sešit o 32 stranách vlepit do knihy bez toho aniž by museli předělat vazbu? Jak se to tam bude vejít? Proto počkám na výsledek a buď si nechám psoalt jen sešit nebo tu opravenou ale moc jim nevěřim že to bude vypadat normálně.
  • Carnage
    Carnage27.11.2019 15:46Providence
    Pochybuju že je venku výtisk který je v pořádku :D ale jinak já mam doma Providence s touhle chybou protože Kosmas mi to hned odeslal, osobně uvidim jestli vyměnim až jak uvidim jakou formou je to "opravený" to vlepení může totiž bejt slušnej humus.
  • Carnage
    Carnage27.11.2019 15:00Providence
    Rarita to rozhodně není protože to mají naprosto všechny výtisky.
  • Carnage
    Chválim výběr obálky, originální nevypadá tak hezky.
  • Carnage
    Carnage11.11.2019 14:01Requiem: Upíří rytíř #02
    Upíři s tím nemají nic společného... mě osobně celkově táhne koncept celýho toho pekla, mládnutí a hlavně vizuál.
  • Carnage
    Doppelganger: ty vole zrovna jsem ten jeho koment četl a kroutil jsem u toho hlavou :D ještě 3x to tam měl někam napsat.
  • Carnage
    maerez: O nic nejde, uvidí se ale pořád si myslim že to rozešlou až bude offiko prodej.
  • Carnage
    mearez: Já zatím čtu na facebooku akorát jak si lidi stěžujou že jim to právě nepřišlo a nikdo tam zatim nenapsal že by mu to dorazilo. A někteří si i naivně myslí že SEND bude pak ještě rozesílat jedničku.
  • Carnage
    Dinik: Send začne posílat pravděpodobně až to bude officiálně v prodeji někdy v létě. Dává to smysl protože těžko budou předplatitelům posílat už teď komiksy aby je pak posílali od jedničky znova dalším lidem. Všichni to budou mít ve stejnou chvíli aby se nestalo že někdo bude v létě o 15 čísel napřed. V testovacím prodeji jsou snad jen 3-4 knihy ve vybraných trafikách.
  • Carnage
    Údajně se prodává v trafikách ve Zlíně a Opavě a to ještě v nějakých menších, prej testovací prodej ale proč se testuje tímhle způsobem je mi záhadou navíc Send už má na webu možnost předplatného od druhého dílu.
  • Carnage
    Carnage13.4.2019 22:22Marvel 1602
    Podle všeho to má o 28 stránek víc, takže asi jo.
  • Carnage
    Carnage19.3.2019 06:39Requiem: Upíří rytíř #01
    Týká se to Lovecrafta, takže must buy!
  • Carnage
    Carnage21.11.2018 19:30Ms. Marvel #01: (Ne)normální
    To je bohužel už špatně zavedený trend... nový hrdinové jsou jen kopírky těch starých a nové originální nápady nevznikají. Ono je jednodušší tam plácnout někoho z menšiny nebo ženu místo muže a dát jim jméno jinýho hrdiny jakože přebírá pomyslnou pochodeň.
  • Carnage
    Carnage16.11.2018 16:53Overwatch - Antologie #01
    Nejsou tohle náhodou ty free komiksy co má Blizz na netu?
  • Carnage
    Fimi: když už jsem to začal sbírat chci to dokončit, některý kousky jsou slabší ale jinak prozatím jsem spokojenej a min. je to lepší jak nadpolovina UKK2
  • Carnage
    Fimi: vim přesně, tam roztrhl Carnage :D takže vím ale taky si nevzpomenu na přesnej název ale píšou o tom vzadu v knížce.

    karl:173: Nevím přesně nikde to nemůžu najít, ale je to jedna z nejtlustších NHM. Tlustý to je jako NHM Hulk.
  • Carnage
    Ono celkově tahle postava je tak strašně debilní až to neni hezký... mam to doma jako předplatný už od doby co vyšla WW a ještě jsem se nedokopal k tomu to přečíst.
  • Carnage
    Fimi jasný, ale zase můžu za sebe říct že mě UKK a NHM nastartovalo k tomu si prostě shánět další věci. Jako takovej náhled do komiksů je to za ty peníze fajn. Takže pokud někdo nekupoval vše ale koupil si třeba 1-3 knížky a něco se mu líbilo a díky tomu si pak sehnal třeba celej run tak si myslim že to je docela fajn. Osobně sám sleduju že některý ty komiksy za to nestojí, ale už sem s tím začal a chci si to dokončit.
  • Carnage
    Zase se bohužel celkem projevuje to, že NHM a UKK jsou kolikrát jen takový náhled do příběhu a když se ti to líbí, zbytek si sežeň někde sám.
  • Carnage
    Carnage6.6.2022 11:15Pindárna
    Argo jsou fakt svině, když si vezmu že brečí že udělat nový opravený výtisk se jim finančně nevyplatí a pak stejně bylo v plánu ten nový výtisk vydat ale potřebovali to nějak vymyslet s lidma co si zaslouží výměnu tak raději udělají Omnibus aby to jakože byla celkem jiná knížka. To že vám dají razítko do starý knihy je taky dobrá humoreska. Nevydává Argo náhodou i regulérní knihy? To jsou na tom s prachama tak špatně že se nemohl prostě udělat opravený dotisk a mohli ho dávat lidem já nevim za 500 + vrátit vadný. A to ani nemluvim o jejich trapných komentářích na FB (Leprikon) Tak nějak si myslím že kdyby takovej průser udělalo Comics Centrum věřím že by situaci měli pod kontrolou úplně jinak a lépe a to jsou menší vydavatelství než Argo.
  • Carnage
    Carnage20.2.2021 13:47Herní vlákno
    Darker: a nejvíc na tom že Warcraft remaster dělalo externí studio a to stejný očekávám i u Diabla, oni nedělají ani na vlastních remasterech :D
  • Carnage
    Carnage8.2.2021 19:54Filmový a hudební klub
    Fimi: odkud to máš?
  • Carnage
    Carnage5.2.2021 01:14Slevy, výprodeje, bazary
    Milo_Harwey: teprve se chystám objednávat ale mam pocit že nic se navíc neplatí ale všechno automaticky podražilo tak o 300 kč + - takže už je to asi v ceně.
  • Carnage
    Carnage12.1.2021 19:56Filmový a hudební klub
    Matthew: nejhorší je že ty 80. léta z toho nejsou kromě začátku v obchoďáku vůbec cejtit... nějaká hudba tam vůbec neexistuje, ta super písnička z traileru tam snad ani nehrála a celkově to zasazení do 80. let bylo nevyužito. Postavy se teleportují po světě jak nic, příběh je strašně naivní a vůbec ten film je prostě špatnej :D
  • Carnage
    Carnage30.12.2020 17:00Sběratelský klub
    Fimi: já věřim že to dočasný je ale budou k tomu pak dávat dph a clo takže ceny jako kdyby člověk koupil třeba z US
  • Carnage
    Carnage30.12.2020 16:48Sběratelský klub
    Hádám že Amazon bude asi lepší volba, ale zase u nich nikdy člověk neví v jakym stavu to dojde nebo jeslti to po cestě nevrátí :D (druhá možnost se mi teď stala u Berserk Deluxe 6)
  • Carnage
    Carnage30.12.2020 16:26Sběratelský klub
    Walome: ale objedná, ale bude to tak drahý že se to nevyplatí :D (jo teď v tuhle to ale nejde vůbec)
  • Carnage
    Carnage5.8.2020 17:35Herní vlákno
    Tak Marvels Avengers jsou za rohem (beta tenhle měsíc pro předplatitele a později i pro všechny) a vydání 4.Září. Budete pořizovat? :) já rozhodně ano ale ještě nevím jestli PS4 nebo PC, spíš PC. Každopádně venku je offiko info že hratelný Spider-man bude jen v Playstation verzi hry, podle mě docela nefér pro ostatní platformy. Práva na hry totiž nemá výhradně Sony jako třeba filmy a ani se nejedná o stejnýho Spideyho z poslední PS4 exkluzivity.
  • Carnage
    Carnage22.7.2020 00:50Sběratelský klub
    Fimi: Ta deluxe Hellsing je pěkná je fajn že to dělají stejný jako Berserka, osobně do toho nepůjdu mam nakoukaný oboje anime to starý i to novější s luxusní animací a zbytečně bych četl něco co už jsem viděl :D u Berserka ten problém nemam protože všechny anime mají tak hnusnou animaci že si to radši čtu.
  • Carnage
    Carnage26.6.2020 01:37Sběratelský klub
    Fimi: jen Venoma :D
  • Carnage
    Carnage25.6.2020 18:57Sběratelský klub
    Dneska mi přišel Thanos od Catese z Bookdepo tak sem to jen rychle prolistoval a sakra, Ghost Rider mě bude bavit :D
  • Carnage
    Carnage14.6.2020 21:18Pindárna
    Lenny: nemyslíš Red Goblin? :D
  • Carnage
    Carnage1.6.2020 21:23Sběratelský klub
    Fry: neříkám že to je špatný a pokud toho Fimi nemá načteno víc tak pořád dobrý, horší je když člověk čte nebo kouká na víc shounen věcí a pak už je to všechno dost podobný. Pokud je člověk u jednoho tak proč ne.
  • Carnage
    Carnage1.6.2020 19:59Sběratelský klub
    Fimi: Bleach je celkem fajn ale jede prokletý vzorec který provází všechny shounen mangy a anime. Hl. hrdina zesílí do bodu kdy buď ztratí všechny schopnosti a jede od 0 a stává se zase silnějším nebo se prostě objeví záporák kterej mu nejprve nakope prdel aby hl. zase zesílil a takhle furt dokola :D
  • Carnage
    Carnage1.6.2020 18:28Povinná četba
    seneke: kouknu na to, díky.
  • Carnage
    Carnage1.6.2020 18:05Povinná četba
    Zkusil sem ten Comic Screen a až na reklamy ve spodu docela dobrý.
  • Carnage
    Carnage1.6.2020 16:58Povinná četba
    Díky za info, já totiž naposled kupoval toho Spawna na Humble tu druhou bundle protože to co vyšlo v první mam normálně doma v hardbacku a dál už to v HC nevycházelo tak sem si chtěl doplnit aspoň digitálně než kupovat sešity.
  • Carnage
    Carnage1.6.2020 14:03Povinná četba
    Na čem čtete digital? Nebo jaká appka je dobrá na android? Zkoušel sem to otevřít v PDF a loaduje se to tak pomalu že můj první pokus s digital sem teda zavrhnul :D jedině na PC sem četl ale to není tak úplně ono.
  • Carnage
    Carnage29.5.2020 01:50Herní vlákno
    Osobně se docela těšim ale zároveň mam strach co s tim provedou, nový grafický kabát fajn ale to že rovnou řekli že budou zasahovat do příběhu mi vadí protože Dan to nějak napsal a myslim si že je to furt dobrý, jeho vyjádření sem četl a sám říkal že si to asi zahraje tak sem pak zvědavej co o tom řekne. Zásahy do příběhu bych ocenil maximálně jako flashbacky některých postav nebo větší důraz na přátelství mezi Samem Tomem a Pauliem, protože Sam moc prostoru v originále neměl. Nějaký další prácičky a mise proč ne ale pozměnit hlavní kostru by byl průser.
  • Carnage
    Carnage28.5.2020 18:55Herní vlákno
    Zajímalo by mě jak se stavíte k remaku legendární Mafie? Těšíte se? Bojíte se? Je vám to úplně jedno? Remake bude mít na svědomí studio co udělalo nic moc trojku a i když se má jednat o remake budou prý zasahovat do příběhu a zatím se neví jak moc. CZ Dabing je potvrzen ale zatím se neví jestli se vrátí někdo z orig. dabérů.
  • Carnage
    Carnage27.5.2020 14:21Herní vlákno
    Zack: vidíš mě to zase přijde že ty nemáš moc tušení jak tyhle věci fungují :) tak se shodneme že se neshodneme.
  • Carnage
    Carnage27.5.2020 12:59Herní vlákno
    Zack: Jde o to že nejpoužívanější a nejohranější argument který si i ty použil je to s tím že Epic nebere tolik pěněz jako Steam já zas říkám že málo lidí ví že Steam povoluje svoje "ojebávání" jak ty si to nazval a tím pádem je to že Epic chce míň a nabízí lepší finanční podmínky úplně irelevantní. Každopádně ve většině případů jak říkáš dělají vývojáři co nevěří svému produktu to že vezmou radši peníze předem... většinou to jsou ne úplně AAA tituly a bojí se toho že Steam review system by ukázal jak průměrná jejich hra třeba je, neříkám že všichni to tak dělají ale jsou takový např. tvůrci The Sinking City a teď i Maneater. K smíchu je že lidi co to koupí na Epicu pak jdou brečet na Steam fora dané hry a ptají se na rady tam.
  • Carnage
    Carnage27.5.2020 10:02Herní vlákno
    S představy hrát jakýkoliv FPS na gamepadu je mi zle :D. A to o těch lepších finančních podmínkách pro vývojáře je starej argument kterej nepočítal s tím že na Steamu si můžou tvůrci zadarmo generovat cd-klíče a prodávat je např na humble bundle nebo na gmg a Steam z toho nemá ani korunu takže tak.
  • Carnage
    Carnage27.5.2020 02:03Sběratelský klub
    Sbírám figurky a tohle bych si nekoupil teda... hlavu si možná koupim až bude a hodim si jí do knihovny :D naštěstí je jako první ale za ty prachy mít 60 cm panáka kterýho nemam pomalu kam dát ne díky. Mam předobjednávku na Iron Mana z Endgame od Hot Toys a to je jinej lvl i s obličejem RDJ.
  • Carnage
    Carnage27.5.2020 01:02Herní vlákno
    Zack: Karen statement... wow na tyhle rádoby meme věci sem asi starej takže boomer?. Kdybych měl vypsat všechno co je s Epicem špatně tak to tady napíšu slušnej román takže to dělat nebudu :) a není exklusivita jako exklusivita ;)
  • Carnage
    Carnage25.5.2020 21:04Herní vlákno
    Gmork: já vlastním ještě PS4 na exkluzivní tituly a co se týče služeb a her tak parádáa že právě vše máš na jednom místě.
  • Carnage
    Carnage25.5.2020 19:50Herní vlákno
    Zack: sorry ale nevidím to jako tupí hejt. Vidím to jako silně antikonzumní věc prostě :) několik her který jsem sledoval a měl je v seznamu přání bylo náhle po reklamě na Steamu přesunuto na Epic s tím že za rok teda na Steamu hoši. Chápu že tobě je to třeba jedno ale naštěstí je spousta lidí kterým to jedno není. Mam na Steamu něco málo přes 500 her a spoustu sérii komplet, když nebudu řešit to co si napsal o Číně a kradených účtech což není můj problém a neřešim to tak řeším hlavně to že někde chci mít komplet sbírku a nemůžu protože developeři a markeťáci si řekli že vezmou tu tučnou sumičku napřed a přejdou ke konkurenci. Kdyby to bylo tak že si člověk může vybrat tak v tom nevidím problém, ale někdy prostě nemůže a to mi nepřijde fér vůči zákazníkovi. Epic je objektivně prostě horší obchod a služba a to mi vadí a dělají ze sebe něco extra. Chápu že někoho si koupí free hrama což mi přijde úsměvný když pak někdo řekne jej Epic je fajn dali mi zadara hru, no kdyby tu hru chtěl a chtěl by někoho podpořit koupí to dávno a ne že si to vezme zadarmo potom co má hra už 7 let :D. Přijde mi že ani není cool hejtovat Epic ale spíš je dneska cool hejtit lidi co jim Epic vadí. Nejvíc je to buřt lidem co buď hrají na konzoli (chtěl bych je vidět kdyby ke každý hře pomalu museli stahovat do konzole další spouštěcí program s individuálním přihlášením) nebo lidem co stejně hrajou jen rekreačně a spíš vlastně neví co je špatně. Stejně jako nemam rád Epic nemam třeba rád Origin protože jak říkám jejich klient a jejich obchod je prostě na nic.
  • Carnage
    Carnage25.5.2020 03:03Filmový a hudební klub
    Walome: Sucker Punch mam rád protože pěkný holky a docela zajímavej nápad (škoda že mu nedovolili krev u nácků) jo a ten soundtrack byl moc fajn ale jinak mam ze Snydera spíš srandu (300 se mu ale povedlo) jako spousta dalších. Jeho DC tvorba je pro mě zklamáním... MoS byl fajn ale BvS kromě akčních scén a Zimmera opravdu nuda a ani ta prodloužená verze můj názor nezlepšila. U JL se bojim že se dočkáme toho že i jeho vize bude vlastně taková nic moc, ukáže se v 2021 třeba to bude všechno jinak a opravdu to bude něco revolučního ale kromě Snydera si spíš myslim že si WB a on měli počkat a ne všechno cpát na jistotu do týmovek.
  • Carnage
    Carnage25.5.2020 02:58Herní vlákno
    Darker: Epic je čiré zlo a jsem rád že na tebe zapůsobil chudě svým obchodem :)
  • Carnage
    Carnage12.5.2020 15:56Sběratelský klub
    Fimi: ok díky za info, takže jedině amazon nebo Bookdepo.
  • Carnage
    Carnage12.5.2020 12:42Sběratelský klub
    Jde mi o to že Bookdepo má nějaký info na webu ale nepíše se nic o ČR a na Booksetc není pro změnu vůbec žádný info :D
    Edit: jo tak už to vidím u Booksetc je to napsaný až v košíku.
  • Carnage
    Carnage11.5.2020 22:32Sběratelský klub
    Zeptám se nejpovolanějších, objednával někdo v poslední době z Bookdepo a Booksetc? Chodí to nebo ne?
  • Carnage
    Carnage10.3.2020 22:54Herní vlákno
    seneke: Samozřejmě v dobách mého dětství bych za tu Spawn Armageddon hru dal všechno ale nikde se u nás nedala sehnat a já neměl bricknutý PSko :( teď už bych to nehrál protože to podle všeho nikdy nebyla moc dobrá hra ale jako malýmu smradovi by mi to stejně bylo jedno :D
  • Carnage
    Carnage10.3.2020 18:32Herní vlákno
    seneke: špatně jsem to formuloval, samozřejmě že byl ve videohrách ale ne v moc dobrých a ne moc často :D
  • Carnage
    Carnage10.3.2020 14:09Herní vlákno
    http://www.youtube.com/watch?v=9LmOwEfPHUo
    Spawn konečně ve videohře a kdo čte nebo četl Spawna nemůže si nevšimnout toho jak moc věrný předloze je a kolik je tam easter eggů fakt krásná pocta a to že ho dabuje Keith David ze starýho animáku je další trefa do černého! V pozadí nová hudba od Trivium.
  • Carnage
    Carnage10.3.2020 14:02Filmový a hudební klub
    Dalamar: já právě o předloze nevím zhola nic takže to neřeším. Druhá série je u mě průměr až podprůměr Mackie není špatný ale charisma Joela prostě nemá a místama sem mu toho Takeshiho prostě něvěřil což dá se říct je pochopitelný když je to prostě jiný herec. Akční scény mi přišli slabý... všechno bylo buď střílení na dálku nebo moc krátký, v první sérce byl Takeshi prostě bad ass co se s ničím nes*al a občas tomu dodával i humor. Tady měl být Mackie supervoják podle toho co říkali a zas tak moc se to nové pouzdro nepředvedlo pamatuju si tak 2 případy = možnost přivolat si zbraň a ty reflexy na skále, vlčí geny byli nevyužity z jeho strany jo a měl to léčení ale to mi spíš přišlo jako že nemusí Mackieho maskovat zmlácenýho protože se vlastně mimo kameru vyléčí. Celá série skoro se odehrává ve tmě nebo v interiérech což mi dost vadilo v první sérce jsme byli hodněkrát na světle, míň dílů mi ani tolik nevadí aspoň se furt něco děje ale zase mi chybělo větší rozvětvení, v první byla Ortega a její děj, Takeshi a zvykání na svět, detektivní práce a Meti, flashbacky a sestra. Tady jedeme na jedný lajně najít a chránit Quell a občas se tam mihne ta lovkyně odměn. Nevím možná jsem moc kritický ale bylo vidět že budget byl asi menší tak si nemohli tak vyskakovat. Každopádně jsem viděl že vznikne nějaká animovaná minisérie s dalším doplňujícím dějem z jiný doby.
  • Carnage
    Carnage9.3.2020 07:53Filmový a hudební klub
    Dalamar : Altered Carbon je super teda jinak, první série je super. Dokoukal jsem druhou a jsem mírně zklamán.
  • Carnage
    Carnage9.3.2020 07:52Sběratelský klub
    Fimi: FMA je skvělá manga ale místo čtení sem raději zkouknul obě anime adaptace (kde až druhá se konečně drží předlohy pořádně). Co se týče knih u nás tak mangu bych si osobně tady nekupoval. Na Berserka jsem čekal dlouho a když už byl od Crwe potvrzen tak jsem doma měl první deluxku a nějakej manga paperback si Crew může nechat potom co jsem zakusil tu kvalitní vazbu u deluxek nic jinýho nechci a ve výsledku za to utratím méně.
  • Carnage
    Carnage8.3.2020 16:30Sběratelský klub
    Fimi: myslim si že pokud je příběh pořád kvalitní jako na začátku nenazval bych to natahováním ale normálním vývojem a posunem příběhu :) dokud má autor co říct tak proč ne. To spíš jen lidi neví že Japonci jsou u svých příběhů dlouho ne jako v US kde jeden autor napíše pár sešitů a konec a převezme to zase někdo jinej kdo tomu nastavuje jinej tón, mění origin atd. a pak zase někdo další.
  • Carnage
    Carnage8.3.2020 11:12Sběratelský klub
    Fimi: kolik jich bude jsem se já osobně nedočetl. Hlvní věc je že ta mnaga ještě neskončila :D
  • Carnage
  • Carnage
    Carnage7.3.2020 23:28Sběratelský klub
    Fimi: nemyslim si že jsou drahý za 800 jsem koupil každou knihu ve slevě. A takhle kvalitně nemá desky žádnej Omnibus od DC ani od Marvelu a papír je taky kvalitnější. Angličtina je tam v pohodě a celkově je to hodně zajímavý že to člověka táhne do další knihy :)
  • Carnage
    Carnage7.3.2020 19:44Sběratelský klub
    Milo_Harwey: Jsem hrdým majitelem Berserk Deluxe 1 a 2. Trojka je na cestě, je to skvělá manga a to jak je kniha dělaná je prostě mazec. Ta fake kůže je skvělá.
  • Carnage
    Carnage26.2.2020 07:09Sběratelský klub
    Dočetl jsem House of X/Power of X a musím říct že takhle jsem se u komiksu dlouho nebavil, Hickman ve vrcholové formě a to beze srandy. Takhle mě nebavili ani jeho Avengers.
  • Carnage
    Carnage23.2.2020 19:27Sběratelský klub
    Nevim ani jakou má nosnost BILLY ale mam dvě knihovny billy už pár let narvaný UKK a NHM a i Omnibusama a drží, ke stěně to přidělaný nemam a pohoda.
  • Carnage
    Carnage20.2.2020 06:30Slevy, výprodeje, bazary
    Fimi: Humble Bundle je stránka která dělá digitální bundly her, knih, komiksu, softwaru atd. Většinou jsou bundly na charitu, zaplatíš kolik chceš a dostaneš buď jen něco nebo dáš víc a dostaneš víc věcí. Já tam nakoupil ranec her z Bundle a před Valiantem tam byl Spawn bundle až do ty 300, koupil jsem to ale nemám to na čem číst digitálně :D
  • Carnage
    Carnage19.2.2020 00:02Sběratelský klub
    SNUFKIN: ono to znovu posílání je už zajetej trend pro ně to nic není poslat znovu, ale jde mi o to že vždycky mi přišlo vše ale teď se to nějak sere poslední dobou.
  • Carnage
    Carnage18.2.2020 15:29Sběratelský klub
    Díky za info hoši no celý mi to nějak smrdí a Fimi to si ten komiks jen někdo po cestě k tobě asi přečetl :D
  • Carnage
    Carnage18.2.2020 06:53Sběratelský klub
    Fimi: Když objednáváš docela často jak ti poslední dobou chodí komiksy z Bookdepo? Já už musel reklamovat House of X/Power of X protože po měsíci cca nedorazilo a přítelkyně zase z Books etc objednala Catesovo Thanose a taky musela reklamovat. Na fb ve skupině se teď víc lidí přihlásilo že reklamuje nebo stále čeká... mam dojem že za to může Brexit i když se tvrdilo že nás to zasáhne víc až tak za rok.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 461 (cca 140539 Kč)
Mám: 477 (cca 151865 Kč)
Chci: 3 (cca 1686 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 21
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0