• hroubek
    Neal Adams je komiksová legenda. Dokázal posunout některé komiksové postavy dál a dát jim nový směr a pohled na věc. Batman Odysea je zajímavý komiks a má v sobě více, než se na první pohled zdá. Bohužel to pro mě není zábavný a dobrý komiks co mě bavil číst. Má jisté nepopiratelné kvality, je zde něco jiného a nového. Přesto to není komiks, který by mě vykouzlil úsměv na tváři. Uvidím jak to bude s druhým dílem, ale zatím zklamání.
  • hroubek
    Jsem hodně spokojený. Trochu jsem se oprostil od toho, jak je to vyhnané do extrému a užil jsem si to naplno. Scénáristé to dobře rozehráli a taky i zakončili. Nepůsobí to křečovitě a svým způsobem jsou tam naznačené věci co budou mít v budoucnu význam. Velmi mi sedla civilní rovina. To jak všechno vnímá MJ a May je výborně napsané. Dobře se do příběhu zapojují Avengers, pro které je to zas jiná zkušenost. Tento komiks se četl dobře. Má spád, napětí, vtipy a posouvá Spider-man někam dál. Jsem rád, že tvůrci zkusili vymyslet něco nového, nečekaného a zajímavého. Za mě rozhodně palec nahoru.
  • hroubek
    Spider-Gwen se stala velmi rychle populární hrdinkou. A já tomu naprosto rozumím. Je to změna status quo a navíc je to dobrý a zajímavý nápad. Hodně jsem se na tento komiks těšil. A zvláště, když teď v NHM vyšly komiksy se Silk, Superior Spider-man či Miles Morales. Bohužel i zde se ukáže jeden z největší problémů NHM. Ve Spider-Gwen není moc Spider-Gwen. Po úvodním sešitu, dostaneme příběh Web-Warriors. Je to hodně dobré a čte se to parádně. A s touto partičkou bych si klidně pár komiksů přečetl. Jenže, v tomto komiksu mělo jít o Gwen a o její příběh. Opět je tu velká návaznost na Spider-Verse, který nevyšel v češtině. Za mě je Spider-Gwen povedený komiks, jen je škoda, že to není více o Gwen.
  • hroubek
    Epické zakončení jednoho velké příběhu. Opět se to čte luxusně. Nádherná kresba od Alexe Rosse, parádní scénář od Marka Waida a v neposlední řadě skvěle odvyprávěný příběh. Být to v jednom svazku, tak slintám blahem. Tohle se vyplatí číst najednou. To rozdělení tomu dělá medvědí službu. Nicméně je to skvělý komiks, u kterého mě mrzí, že mě nezasáhl o trochu více. Hodně se mi líbil, ale přál bych si aby se mi líbil ještě více. Konec je parádní a je vidět, že Waid stvořil něco zajímavějšího a promyšlenějšího, než jen obyčejný superhrdinský komiks.
  • hroubek
    Straczynski umí a já jako čtenář z toho mám radost. Tento komiks se čte dost dobře. Místy je dost odlehčený, prakticky většina scén, kde jsou Avengers. Ale umí být i hodně civilní, dojemný a opět nám ukazuje Petera Parkera z jiné strany. Velmi krásně je zde vykreslený vztah k MJ a tetě May. Největší problém je v samotné zápletce, jelikož víme, že to Spidey nějak zvládne. Otázka je jen jak. Znovu říkám, že je velká škoda, že v Česku nevychází důležité eventy, protože jsme jako čtenáři o spoustu věcí ochuzený. Ten druhý první část je dobrý komiks a dost mě bavil.
  • hroubek
    Kéž, by v Česku někdo vydal zkompletovaný Spider-Verse. Štve mě, že už nevychází omnibusy( pro český trh samozřejmě) a taky, že žádný nakladatel nechce vydávat ty velké a důležité eventy. Ale teď zpět k hrdince Silk. Za mě spokojenost. První příběh od Dana Slotta je pecka a mě jen mrzelo, že jsem nemohl číst více. Zbylá část komiksu šlape velmi dobře a hezky mě pobavila. Sice bych ocenil jednotnou kresbu, ale to už je takový detail. Komiks má super tempo, neurazí a opět splňuje to co má. Jsem spokojený a NHM má skvělé období.
  • hroubek
    Po pár slabších číslech v DCKK přichází konečně něco velké a zajímavého. Mark Waid mě už několikrát přesvědčil, že je jako scénárista výborný a parádně umí vyprávět příběhy. No a co se týče Alexe Rosse, tak to je kapitola sama o sobě. Jeho kresba je impozantní. Dá se na ní koukat desítky minut. Má v sobě něco okouzlujícího. Přesto jsem po příběhové stránce čekal trochu více. Jde zatím o první část, takže čekám, že se to ještě rozjede. Nicméně se moc těším jak to bude gradovat, jelikož mě příběh hodně baví a na kresbu se moc hezky kouká. Z mého pohledu spokojenost, a pro fanoušky komiksů povinnost.
  • hroubek
    Jsem moc rád, že jsme dostali možnost, dozvědět se jak příběh o únosu tety May dopadl. Mark Millar rozehrál zajímavý příběh a náš oblíbený pavouk to nebude mít lehké. Millar tlačí Spidey na jistou morální hranu a je zajímavé číst jak se s tím Peter vyrovnává. Příběh má spád a je dost akční a neustále se v něm něco děje. Ocenil jsem několik věcí, se kterýma příběh pracuje a i jisté detaily. Výsledný dojem pak velmi upravuje poslední sešit, jenž je velmi dobrý a poslední stránky jsou parádní. Opět je to mezi třemi a čtyřmi hvězdy, ale za ten konec si to zaslouží vyšší hodnocení.
  • hroubek
    Příjemná komiksová oddychovka. Ms. Marvel jako postavu znám, ale tohle je můj první větší komiks s ní. A splnil to co splnit měl. Bavilo mě to a ocenil jsem přesah, který do toho scénáristé dali. Sedla mě i kresba, jenž se k tomuto příběhu dost hodila. A celkově jde o sympatický komiks co se ve výsledku nebere tak moc vážně. Hlavní hrdinka Kamala je zajímavá a bez problémů si získala moje sympatie. Trošku mě mrzelo, že nemá nějakého normálního záporáka, nicméně to k danému příběhu to jakžtakž sedlo. Osobně doporučuji neočekávat nic průlomového. Ms. Marvel je velmi příjemná oddychovka, a ty čtyři hvězdy si nakonec s odřenými uši zaslouží.
  • hroubek
    Po každé, když vidím nápis "Ideální start pro nové čtenáře!", tak si klepu na čelo. Tohle fakt ideální start není. A to je asi největší problém. Ideálním startem byl první příběh z New 52, kde bylo vše hezky popsáno kdo je kdo a co kdo umí. Zde funguje spoustu věcí, od akce, postav, kresby, týmové práce až po samotnou velkolepost a jistou originalitu. Jen ten záporák a lehké zmatení v příběhu pokulhávají. Je to dobrý a zábavný komiks, ale je vidět a znát, že bez určitých znalostí to prostě nepůjde. A to mě trochu mrzí. Určitě se nebudu bránit dalším dílům, jen je škoda, že Crew tady nevydává i jiné hrdiny(Superman, Justice League Dark, Green Lantern atd.)
  • hroubek
    Fajn komiks a rozhodně změna k lepšímu. Nevím, kdo u DCKK dělal seznam toho co bude vycházet a co ne. Ale ten někdo by zasloužil lehce profackovat. Zpět k JSA: Budiž spravedlnost. Tento komiks je dobrý a z mého pohledu funguje. Opět je potřeba mít něco načteného a nebo alespoň trochu tušit jaký je rozdíl mezi JL, JLA a JSA. Děj je svižný, postavy jsou v rámci možností zajímavé (Dr. Fate), dialogy nebijí do očí. A celkově se to čte dobře. Asi nejvíce zamrzí to, že to ve výsledku v nás nic nezanechá. Není tam nic co by nás posadilo na zadek, nebo bychom na to vzpomínali. Nicméně dobrý a zábavný komiks to je.
  • hroubek
    Opět výborný komiks. Od scénáře až po kresbu. Dan Abnett skvěle pracuje s Aquamanem jako postavou. Takový vývoj v průběhu série. Pochopení, smíření se neúspěchem a poučení se z vlastních chyb. Je to radost číst. A to samé se týká i Mery, která je opravdu moc dobře napsaná. Kresba se mi hodně líbila a je to změna, na kterou je potřeba si zvyknout, naštěstí to netrvá dlouho. Samotný příběh je strhující, a velmi pěkně graduje a líbilo se mi vysvětlení proč se třeba nezapojí Liga nebo někdo jiný. Moc se těším na další díl.
  • hroubek
    Tohle bylo hodně moc dobré. Abnett ubral na okázalosti a megalomanství, a mnohem více se soustředí na to co postavy znamenají pro ostatní. V těch dialozích je velká síla. Rozhovor s Erikou je toho jasným důkazem. Totéž platí i o tom jak se změnila Mera, a co pro ní Artur představuje a čeho by se byla ochotná kvůli němu vzdát. A samotný Aquaman je vyzrálejší a opět zajímavější postavou. Začátek mě tolik nebavil, ale ke konci to má parádní tempo a výborně prodané zvraty. Velká spokojenost.
  • hroubek
    Jsem hodně rád, že jsem do toho šel. Dan Abnett je velmi kvalitní scénárista, který umí pracovat s postavy a taky udělat velkou akci. Možná té akce bylo trochu moc, ale to jak pracuje s postavou Aquamana a Mery, to je na jedničku z hvězdičkou. Abnett velmi výstižně pochopil jaký by Artur měl být, a já jsem za to jen rád. A totéž platí i o Meře, která není jen krásná princezna, ale její linka je dost zajímavá. A i ten Black Manta má promyšlenější plán, než je v mainstreamových komiksech běžné. Jsem dost spokojený a těším se na další díl.
  • hroubek
    Jsem rád za to co jsem dostal. Vždycky jsem si chtěl přečíst nějaký komiks o Aquamanovi, ale český trh na něj nebyl připravený dokud nepřišel film, který ukázal jak moc cool Aquaman může být. No a co se týče komiksu, tak Pád do hlubin je pecka. Dan Abnett nám představí Aquamana, tak jak ho neznáme. A to je hrozně super, jelikož Abnett o příběhu dost přemýšlí. Artur v jeho podání není jen obyčejný superhrdina. Aquaman dost přemýšlí o svém místě na světě, to co představuje, a taky o tom jak ho vnímají jeho kolegové a nepřátele. A je to velmi dobré čtení. Zvraty fungují a i motivace všech postav. Za mě velká spokojenost.
  • hroubek
    Zrození Venoma jsem před pár lety četl v sérii UKK. Nebylo to špatné a bavilo mě to. A totéž mohu napsat i o tomto komiksu, který vychází v této sérii. Jsou to fajn příběhy s luxusní kresbou. Bavilo mě to číst znovu, zavzpomínat a znovu si přečíst jak vznikl tento ikonický záporák. Jako minule, tak i teď mě mrzí, že si samotného Venoma moc neužijeme, jelikož je zde jen v jednom sešitu. Za mě fajn komiks, ale ze Spideyho světa jsem četl lepší kousky.
  • hroubek
    Je to dobrý komiks. Je to přesně ten typ komiksu, který neurazí, seznámíme s "novou" postavou a prakticky od něho dostaneme to co dostat máme. Osobně jsem čekal více Dana Slotta, a že se koukneme na začátky tohoto Spider-man. To se nestane a místo toho dostaneme trochu jiné příběhy. Jsou to dobré příběhy, ale je potřeba mít něco načteného jinak se budete ztrácet a neužijete si to. Já třeba nesnáším celou tu část kolem klonování atd, a zde se tomu věnuje část komiksu. Osobně si myslím, že se mohly vybrat přístupnější a zajímavější příběhy. Na druhou stranu je opravdu fajn čtení co neurazí. A pokud máte rádi Spidey, tak zde dostanete jiný pohled na něho.
  • hroubek
    Se vší úctou ke všem, kdo na komiksu pracovali. Ale tohle je snad nejhorší komiks co jsem četl, alespoň co se týče pocitů. Nebavilo mě to, a přál jsem si to dočíst, abych mohl číst něco jiného. Je to sr*čka.
  • hroubek
    Je to fajn komiks. Samotné příběhy nejsou špatné a je dobré je znát, kvůli budoucímu vývoji děje. Nicméně pokud si tento komiks nepřečtete, tak o nic zásadního nepřijdete. V tomto komiksu je opravdu jen jeden důležitý sešit, a je to ten poslední. Sešit, který se věnuje Mary Jane. Díky tomuto sešitu čtenář mnohem lépe pochopí MJ, a taky jí začneme vidět z úplně jiného úhlu. A to jo moc dobře. Za mě je V kůži vetřelce fajn věc, která neurazí, ale není tady nic vyjmečného.
  • hroubek
    Jasný důkaz, že Mark Waid umí velmi dobře psát. Pochopil jakým způsobem má představit Coulsona, a jaký typ zápletek tomuto hrdinovi bude slušet. A čte se to velmi dobře a přirozeně. Je to zábavné, hravé a ještě k tomu vtipné. Každý ze sešitů má jinou kresbu, což je velmi dobrý nápad, a je to příjemné zpestření. Za mě spokojenost.
  • hroubek
    hroubek19.4.2020 09:42Drama
    Občas je potřeba si od těch „pláštěnek“ odpočinou. V tuto chvíli nejvíce čtu komiksové komplety a na ostatní komiksy nemám tolik času. Mrzí mě to, protože mě uniká spoustu dobrých komiksů, na které mě nezbývá čas. Drama je fajn jednohubka od scénáristky Raina Telgemeirové. V tomto komiksu se řeší obyčejné problémy, které mají puberťáci. Hlavní příběh je o tom, jak se připravuje školní divadelní hra a co to obnáší. Ať už jde o přípravu světel, rekvizit nebo kostýmů. Telgemeirová neřeší nic složitého, a v tom je kouzlo komiksu. Fungují zde první lásky, mezi lidské vztahy a taky samotná láska k divadlu a divadelní tvorbě. Drama se nesnaží o nic převratného a o to více je mi sympatičtější. Je to fajn komiks, který pobaví a rozveselí.
  • hroubek
    Naprostá klasika a povinnost pro všechny opravdové fanoušky Spideyho. Je to skoro šedesát let staré, ale přesto to funguje velmi dobře. A ty základy co se zde položí, tak se s nimi pracuje i teď. Steve Ditko udělal nádhernou kresbu a Stan Lee má dobré dialogy. Zpětně musí uznat, že těch dialogů je hodně, ale tehdy takhle komiksy fungovaly. Spider-man: Počátek je jasná volba, a věc co se musí přečíst.
  • hroubek
    Když, jsem před pár lety četl Válečné jizvy, kde se nám junior poprvé představil, tak jsem z toho nebyl úplně nadšený. Naštěstí tento komiks ty předchozí neduhy nemá. Je to dáno hlavně tím, že se zde Fury Jr. teprve učí. Je součástí týmu Secret Avengers, a příběhy se netočí kolem něho, ale i kolem dalších zajímavých postav, které danou situaci vidí trochu jinak. A mě se to četlo dobře. Má to dobré tempo, je to zábavné a je hlavně dobré.
  • hroubek
    Už teď vím, že budu v menšině, ale mě to sedlo. Je to dobrý komiks, protože ukazuje, jednu krásnou věc. Superman je opravdu super, ale jsou věci, na které nestačí ani on. A zvláště proti Brainiacovi. Ze začátku jsem dost tápal, jelikož je tu dost postav, a spoustu z nich jsem ani neznal. Ale po příběhové stránce to šlape, a čtení mě bavilo. Není to samozřejmě bez chyb, a vyžaduje to jít tomu trochu naproti a počítat s tunou dialogů. Ale pokud to uděláte, je velká šance, že vám příběh sedne a bude vás to bavit. Je tu dost akce, hodně hrdinů a vypadá to krásně. Znovu říkám, není bez chyb, ale mě to bavilo.
  • hroubek
    Dobře napsaný komiks, který se čte opravdu pěkně. A jediný jeho problém je v tom, že v nás toho tolik nenechá. V komiksu jsou dva příběhy, a každý mě bavil, a jeho čtení mě nikdy nenudilo. Jen je to takové bez hloubky. Loeb a ani Duggan nedokáží nového Novu, Sama Alexandera, dostat do situace, aby si sáhl na dno sil, abychom se o něho báli, a nebo aby nás začalo výrazněji zajímat co se s ním bude dít dále. A je to škoda. Protože, autoři čerpali inspiraci od postav, které se prošli zajímavým vývojem a taky se musely naučit, že s velkou mocí přichází velká zodpovědnost. Hodnocení je mezi třemi a čtyřmi hvězdy, ale jelikož se komiks četl dobře, tak nakonec za slušné čtyři.
  • hroubek
    Už jsem to četl, když to vyšlo před pár lety v UKK. Moc mi to nesedlo, hlavně kvůli tomu hloupému rozdělení na dvě knihy, a nedokončení příběhu. Teď po pár letech je to mnohem lepší, a více mě to baví. Je vidět, že tento příběh funguje mnohem lépe, když si ho můžete přečíst vkuse. Mark Millar se s tím nepáře a je to správně akční a i zběsilý. Čte se to dobře a má to moc hezkou kresbu. Takže jsem teď spokojenější, než na poprvé.
  • hroubek
    Ze začátku jsem nebyl z komiksu moc nadšený. Prvními sešity jsem se dost prokousával a tak nějak jsem nechápal, proč to před čtyřiceti lety byl tak obrovských hit. Jenže s přibývajícími sešity je to lepší a lepší. Mnohem lépe chápeme postavy, dialogy mají co říci, a i tempo je hodně dobré. Funguje setkání s Ligou spravedlnosti, a i závěrečný souboj. Hlavní padouch se s tím nemazlí, a nemá problém zabíjet děti, takže o to více jsem si užíval, když dostával do huby. Komiks má hodně dialogů, ze začátku je to tempo pomalejší. Ale má dobrý scénář a kresba je fajn. Mě to bavilo.
  • hroubek
    Tohle mě hodně sedlo. S tímto Spider-manem jsem se poprvé potkal v animovaném filmu Spider-man: Paralelní světy) a udělal na mě dobrý dojem. A v komiksové podobě je to ještě lepší. Má to kresbu, jenž přitáhne pozornost, nový a jiný pohled na vznik titulního hrdiny. Skvělou atmosféru 30. let v New Yorku, v době hospodářské krize, kde chudoba, rasismus a úplatky byly na denním pořádku. A díky všem těmto aspektům je i Peter Parker jiný. Není to takový idealista, má vztek a jeho boj se zločinem je drsnější a špinavější. A ošklivější je i to co se děje vedlejším postavám(smrt strejdy Bena, Felicity, různá úmrtí). Pro mě jako fanouška Spideyho je to velmi svěží změna a jsem hodně šťastný, že tento komiks zde vyšel. Tenhle komiks se hodně povedl a je to pecka.
  • hroubek
    Za mě naprosto v pohodě. Ed Brubaker nás velmi ladně seznámí s novým týmem, a připraví si půdu pro věci budoucí. Warren Ellis na to jde ve svých příbězích trochu jinak, a ta "seriálová výstavba" je největší sílou a zároveň taky slabostí celého komiksu. Některé příběhy skončí dříve, než začnou. Další jsou akorát tak dlouhé, aby udrželi naší pozornost. A u některých mrzí, že nejsou natažený na mnohem delší zápletku. Z mého pohledu jde o dobrý komiks, který pobaví, nepřinese nic nového a svoje si s přehledem splní.
  • hroubek
    Mnohem lepší, než první kniha. Kirby se mnohem více věnuje klasickému vyprávění, popisu událostí, které vedly k tomu co se děje, a v neposlední řadě i nějaké konfrontaci, která v rámci příběhu má smysl. Bohužel občas jsou tam momenty, kdy jsem nechápal co děje, proč je to tam, a nebo jaký to celé má smysl. A tohle jsou ty věci, kvůli kterým ty tři hvězdy nedám. Kresba je krásná, starý příběh hodně zábavný, a rozhodně se to čte lépe. Ale přes všechny klady mám pořád na jazyku jistou pachuť, a nejsem prostě spokojený.
  • hroubek
    Ke vší úctě k Jacku Kirbymu, velké legendě komiksové žánru, ale toto se mu nepovedlo. Noví bohové nejsou špatný komiks. Na to jsou moc dobře nakreslený a je tam pár opravdu skvělých věcí. Ale po příběhové, vypravěčské stránce nefungují. Nefungují postavy, místy je to dost nepřehledné a hodně špatné. A nejsmutnější je, že to není ani zábavné a čte se to blbě. Starý příběh je hodně fajn. Chápu proč to v kompletu je, ale toto se Kirbymu vůbec nepovedlo, a pokud nemusíte tak si to nepořizujete.
  • hroubek
    Čím více přečtu těchto starších příběhů se Spider-manem, tím více mě dělají radost. Vždycky se u nich naladím na tu správnou vlnu naivity, nostalgie a dostanu příběhy, jenž fungují i po čtyřiceti letech. Alespoň tedy na mě. Co se týče komiksu Svatba, tak už ze samotného názvu je jasné, o čem to asi tak bude. Jenže u Petera/Spideyho se to vždycky nějak zkomplikuje a nejinak je tomu i tady. K tomu dostaneme i bonusový sešit, ve kterém si zopakujeme origin postavy a, dozvíme se i něco více o Mary Jane. Svatba je povedený komiks, který se mě líbil a jsem rád, že zde vyšel.
  • hroubek
    Deathlok není moje oblíbená postava. První komiks, který jsem s ním četl, byl takový malý očistec. Zajímavý příběh, u kterého byla snad tuna dialogů, jenž ho naprosto ubily. Samotná postava Deathloka mě k srdci vůbec nepřirostla. A proto jsem se na nejnovější číslo NHM vůbec netěšil. A o to více jsem sám překvapený, že komiks není vůbec špatný. A nejvíce za to může fakt, že tento Deathlok není ta samá postava, se kterou jsem se poprvé seznámil. Tento Deathlok(jde o třetí verzi, podle textu na konci komiksu) je mnohem zajímavější postava. Jeho motivace, postoj a i příběh jsou zajímavější, propracovanější a v neposlední řadě i lepší. Je to správně drsné a místy nekompromisní. Má to propracovaného hlavního hrdinu, se kterým se lze ztotožnit(otec od rodiny, který chtěl udělat správnou věc). Na druhou stranu, bych byl nerad, abyste si myslely, že je komiks bez chyb, a že se čte dobře. Těch chyb a nelogických věcí je tam mraky. Samotné sešity jsou dlouhé a místy nepřehledné, naštěstí to má dobré tempo, takže to nenudí. Deathlok je příjemné překvapení a určitě se nejedná o špatný komiks.
  • hroubek
    Deathlok rozhodně není špatný komiks, jen se čte těžce a taky není, tak zábavný jak by se na první pohled zdálo. Autoři mají jasnou vizi a podle toho je příběh, taky vyprávěn. To, že to většině čtenářům nedává smysl a že těch dialogů jsou tam tuny, je vůbec netrápí. A díky tomu komiks hodně ztrácí. Má silné momenty, které nedokáže naplno využít. Má velmi dobrou kresbu, kterou si nelze tolik vychutnat, jelikož jsou tam pořád samé dialogy. Má zajímavého hrdinu, jehož boj mě pak přestal bavit, a zas za to mohli dialogy. Dialogy, ve kterých mlátí sláma a vše se v nich opakuje a nudí svojí komplikovaností. Je to škoda.
  • hroubek
    Když dva dělají totéž, nikdo to není totéž. Erik Larsen není Todd McFarlane. Larsen má hodně překombinované vyprávění, je tu moc postav, hodně bordelu, dialogů co fungují, tak na půl, a kresba není úplně špatná, ale nějaké výrazné přehlednosti nemůže být řeč. Bohužel nefunguje ani hlavní příběh, ani zapojení vedlejších postav. Nejvíce z celého komiksu funguje vztah Petera a MJ. Ve výsledku je to těžce průměrný až podprůměrný komiks. Zklamání.
  • hroubek
    Multiple Man je další z řady postav, o které nevím vůbec nic. A to je na tom to nejlepší. Přistupuji k tomu otevřeně a bez velkých očekávání. Prostě jako nepopsaný list papíru. Komiks se povedl, a velmi dobře dokáže prodat hlavního hrdinu, jenž je zajímavý a jeho potenciál je skoro nekonečný. Dost mě sedlo jak tvůrci pracují s hlavním hrdinou, a bavila mě i vedlejší linka v New Yorku. Co mě moc nesedlo bylo vyvrcholení hlavní linky, protože to bylo trochu moc ujeté a navíc to rozbouralo tu civilnost, kterou to celou dobu budovalo. A je to škoda, protože tady "malá věc" mi ten konec zkazila. Multiple Man je povedený komiks a je to fajn seznámení s postavou, která není tolik známá.
  • hroubek
    Když, jsem viděl obálku, tak jsem si říkal, další komiks se Supermanem a Batmanem v tomto kompletu, který určitě nepotřebuji, a zabírá místo pro jiné hrdiny. A zrovna u tohoto komiksu sedí přísloví, nesuď knihu(komiks) podle obalu. John Byrne zde rozehraje velmi zajímavý a parádně napsaný příběh dvou nejslavnějších hrdinů od DC. Byrne si hraje s naším očekáváním, upravuje příběhy, a nebojí se být tvrdý na hrdiny. Jelikož, se příběh odehraje na ploše skoro celého století, tak se mění stylizace a i tempo samotných příběhů. Byrne výborně pracuje s tím jak dané komiksy v určitých letech fungovaly, a zde tomu skládá poctu(naivita, odlehčenost, temnost atd). Superman/Batman: Generace je hodně povedený komiks, který v sobě skrývá mnohem více, než se na první pohled zdá.
  • hroubek
    Hned po otevření komiksu a lehkém prolistováním jsem si říkal, že tohle bude slušný guláš a moc jsem tomu nevěřil. Komiks má čtyři příběhy, ve kterých hlavní roli zastávají vedlejší postavy a Spidey je tu tak trochu do počtu. A pak jsem se začetl do prvního příběhu a byl jsem překvapivě spokojený. Pak přišly příběhy dva a tři, které jsou opravdu velmi povedené a mají skvělé pointy. Poslední příběh není špatný, jen je takový nijaký. Neříkám špatný, ale na předchozí příběhy se vůbec nechytá. Pavučina mě nečekaně překvapila a jsem spokojený.
  • hroubek
    Další z hrdinů, o kterém jsem nikdy nic neslyšel a ani jsem s ním nic nečetl. A v tomto případě je to jedině dobře. Přistupoval jsem k příběhu a k samotné postavě celkem zvědavě. A to co jsem četl, jsem si taky v rámci možností užil. Kdysi jsem četl knihu Válka světů, viděl film s Tomem Cruisem, takže jsem měl o některých věcech trochu jasno. Samotný komiks má dobré tempo, a to ať už jde o starší komiks a nebo o hlavní sérii. Šlape to, má dobrý spád, postavu které lze fandit, a i další věci. Samotný autoři přiznávají, že je to "pulpové", ale k tomuto příběhu to sedí. Za mě tedy celkově spokojenost a jako jednohubka a seznámení s postavou to funguje bez problémů.
  • hroubek
    Superman/Shazam: První zahřmění je pohodový, ničím neurážející komiks. Jen je na něj potřeba koukat dětskou optikou a nebrat to tak úplně vážně. Příběh je zábavný, rychlý, má spád a oba hrdinové se dobře předvedou. Fungují dialogy, akce a i ta kresba, která není úplně nejhezčí. Osobně bych radši četl samostatný příběh o Shazamovi, ale co už. Mě komiks bavil a sedl mě konec, nicméně jsem si dost vědom chyb i zbytečností, které komiks má, a které by šlo udělat lépe. Hodnocení je mezi třemi a čtyřmi hvězdy, takže jsem se přiklonil ke slabším čtyřem.
  • hroubek
    John Byrne prostě umí. Když, někde vidím jeho jméno, tak vím, že mě to bude bavit. Byrne nakopne příběh během dvou stran a jede se ve velmi svižném tempu, které nezpomalí. Jeho příběh je napínavý a celkem i drsný, když si uvědomíte čím si Sue projde. A Byrne to dokáže parádně napsat a ještě i nakreslit. Líbil se mi poslední sešit, který se dost věnuje She-Hulk, velmi rád jsem viděl Daredevila, který se na chvilku objeví, a v neposlední řadě se mě dost líbila celá dynamika týmu a jejich boj s daným problémem. Invisible Woman je hodně povedený komiks a jen málo chybělo k plnému hodnocení.
  • hroubek
    Už při čtení, každému musí být jasné, kde se tvůrci inspirovali(kdyby to někdo nepoznal, tak je to Návrat Temného rytíře). A z mého pohledu ten příběh a myšlenka jako celek funguje. Je to jiné, drsnější a některé postavy vidíme, tak jak je neznáme, přesto to stále má poetiku Spider-mana a pracuje to s tou nejzásadnější pointou a myšlenkou: s velkou mocí, přichází velká zodpovědnost. Nebudu a nechci tvrdit, že v tomto komiksu všechno funguje, protože bych lhal. Jsou tu dost divné momenty, příběh občas skřípe. Naštěstí komiks má zajímavou kresbu, výborně rozvržené panely, skvělé tempo vyprávění(nenudil jsem se a četlo se mi to dobře)a v neposlední řadě je to něco jiného. Komiks Padlé město je dobrý, ale budu rozumět všem komu sedne a nebo nesedne.
  • hroubek
    Eddie Brock mě jako Venom nikdy nebral, ale zmrzačený válečný veterán Eugene "Flash Thompson je jiná káva. Flash je jako Venom mnohem zajímavější a hlavně komplexnější postava, než by se na první pohled mohlo zdá. A je jen dobře, že to scénáristé umějí využít. Thompson si prošel pěkný vývoj a jeho Venom je díky tomu lepší a smysluplnější postava. Škoda, že v této knize nevyšel delší nebo o trochu zajímavější příběh. Venom(Flash Thompson) je dobrý komiks a mě se líbil.
  • hroubek
    Nemůžu si pomoc, ale já jsem zas spokojený. Možná je to tím, že mám nízké nároky, nebo že jsou tady příběhy o Spider-manovi a dalších hrdinech, a to já mám dost rád. A nebo to je prostě taky tím, že je to dobrý komiks. Píšu dobrý, a ne výborný. Čte se to dobře, má to zajímavé příběhy, které na některé věci koukají trochu jinak a celkově mě sedlo pojetí i kresba. Neříkám, že to nemá chyby, protože je má, ale dají se v pohodě přenést přes srdce. To co dělá tento komiks opravdu důležitým, je jeden konkrétní sešit, který je skvělý a všichni fanoušci Spideyho by si ho měly přečíst. Takže za mě je to hodně fajn komiks a spokojenost.
  • hroubek
    Cyclops pro mě nikdy nebyl postavou numero uno. Vždycky pro mě byl tím hodným skautíkem a sucharem, a přesně tak ho v komiksu popisují. A vedle takového Wolverina působil vždycky nudně. Na tento komiks jsem se nijak zvláště netěšil, přesto se zde ukázala jedna důležitá věc. Tou důležitou věcí je, kdo daný komiks píše. Můžete mít sebe nudnější postavu, ale pokud máte dobrého scénáristu, tak ten s ní dokáže svést zázraky. Bohužel to funguje i naopak. Naštěstí pro nás, je Cyclops tou první variantou. Brian K. Vaughan je dobrý scénárista a zde to znovu předvádí. Jeho příběh je zábavný a svým způsobem i napínavý. Občas se objeví nějaké to klišé a nebo lehce přepálený moment. Nicméně se to čte dobře a hlavně je to zábavné a nenudí to. A Cyclops zde je, za dost velkého sympaťáka, kterému se dobře fandí. Velmi příjemné překvapení a dobré NHM.
  • hroubek
    Jelikož tento komiks u nás už vyšel a já ho mám a taky jsem ho četl, tak zde zkopíruji svůj komentář. A jediné co doplním, že starý příběh není vůbec špatný.

    Mám Green Lanterna hodně rád a tohle je parádní komiks, který má jednu velkou chybu. A tou chybou je, že nám neustále připomíná co Hal udělal, co ho to stálo a že se celou dobu snaží o vykoupení. A já si to chci celé přečíst, a ne se dozvídat jen útržky z toho co se stalo. Problém je i se samotnou mytologii o Strážcích a Green Lanternech, kdy by se dalo jít mnohem více do detailů, zde chybí nějaké vysvětlivky nebo nějaký úvodní text. Geoff Johns píše výborně Green Lanterna a já si užíval každou stránku a odkaz na Ligu spravedlnosti nebo další Lanterny. A co se týče samotného Hala Jordana, tak ten je napsaný skvěle a nejvíce to vynikne při konfrontaci s Green Arrowem a Batmanem. Třetí kniha s Green Lanternem je pecka, u které nejvíce zamrzí že nevíme co předcházelo daným událostem.
  • hroubek
    Opravdu si vážím toho jakým způsobem v Česku DC Rebirth funguje. A fakt mě mrzí, že jsem se do toho nepustil naplno. Wonder Woman: Lži je první komiks, který z Rebirthu čtu a jsem dost spokojený. Greg Rucka se mě zde představuje jako velmi schopný vypravěč, jenž umí vystavět příběh, chápe postavy a dává příběhu jistou dynamiku a myšlenku. Začátek na mě byl trochu zmatený, ale za to může to, že zde nevyšlo zakončení DC New 52, takže tady je menší problém, ale pak se příběh rozjede. Je napínavý, zábavný a parádně funguje. Wonder Woman: Lži je velmi kvalitní komiks a rád si přečtu další díly.
  • hroubek
    U tohoto komiksu si nemůže nikdo stěžovat na klamavou reklamu, jelikož samotný název - Žádná sranda, naprosto přesně vystihuje to, jaký komiks ve výsledku je, žádná sranda. A po pravdě to nebylo vůbec příjemné zjištění. Spidey a Deadpool prostě celou dobu jedou na půl plynu. A i samotné příběhy nejsou žádné terno. A co se týče záporáku, tak to taky není žádná velká výhra. Naštěstí se to čte celkem dobře, má to dobré momenty a pár vtipů se opravdu povedlo. Přesto od Spideyho a Deadpoola čekám trochu více, než jen obyčejný průměr.
  • hroubek
    Ani moc nevím co si o tomto komiksu mám myslet. Nápad to není špatný, kresba se k tomu hodí a Walter Simonson umí vyprávět. Jenže zde je dost věcí, které jsou špatné, nelogické a taky prostě nesedí k hrdinům. Tento komiks není zklamaní. Od tohoto komiksu jsem nic nečekal, takže mě nemohl zklamat, ale dost mě nudil. Jeden z nejhorších dílů DCKK.
  • hroubek
    Jsem rád, že znovu nevidím a nečtu Spideyho origin se vším všudy. Tohle mám jako správný fanoušek už několikrát za sebou, a číst to znovu a jinak by bylo zbytečné. Zde se to lehce nakousne a zkusí se jít jiným směrem. A tento směr se mi moc nelíbí. Hlavním důvodem proč se mi to nelíbí je ten, jakým způsobem scénáristé pracují s postavy a příběhem kolem nich, který nezapadá do kontinuity, jenž znám. Bral bych to, kdyby se to odehrávalo v jiném paralelním světě, ale takhle ne. Není to vyloženě hrozné, ale špatné to je. Má to sice několik dobrých nápadů, přesto to působí zbytečně a ve výsledku nám tento komiks nic nedá. Zatím nejhorší komiks z výběru.
  • hroubek
    hroubek31.8.2020 17:50Filmový a hudební klub
    Noví mutanti - Potom všem co se filmem dělo(odklady, dotáčky, přestřihávání) je zázrak, že vůbec funguje. Opravdu jsem byl mile překvapený, že to není tak špatný. Jasně, moje očekávání byly někde hodně dole, ale i tak. Film má dobře zahrané postavy(v rámci komiksového žánru), hororové momenty jsou dost působivé a fungují. Herecky to není žádný průšvih a dá se to na pohodu. Dost se mi líbili konkrétní odkazy na komiksy, kresbu legendárního Billa Sienkiewicze a pár opravdu dobrých a zajímavých momentů. Problém je příběh, který je slepenec několika věcí, třetí akt mě bavil, ale působí tam až moc na sílu, totéž i lesbické pasáže a taky to že se postavy chovají v jedné scéně tak a v druhé jinak. Další problém je to, že film má 90 minut, ale připadal mi jako by měl 130 minut. Nicméně, čekal jsem to horší a nekoukatelné, za mě tedy slušných slabších 7/10.
  • hroubek
    hroubek26.12.2019 14:13Filmový a hudební klub
    Doctor Sleep je parádně natočený horor od člověka, který umí pracovat s postavy, atmosférou a příběhem. Režisér moc dobře ví všem je síla, taky nám to ukazuje. Film funguje dobře, a dokáže krásně prodat hororovější momenty. Nejlépe to funguje v dvojprogramu The Shining - Doctor Sleep.
  • hroubek
    hroubek26.12.2019 14:10Filmový a hudební klub
    Zaklínač S01 - Nikdy jsem to nehrál. Nečetl jsem žádnou knihu a povídku. Prostě jak se říká jsem nepolíbený jakoukoliv části tohoto fenoménu. A možná to je důvod proč mě to tolik sedlo. Seriál jsem si i jako neznalec dost užil. Atmosféra byla skvělá, postavy jsem si oblíbil a užil si jejich příběhy. A potenciál do budoucna to má na 100%. Největší problém je podle mě nechronologické vyprávěni(vyžaduje to pozornost) a pak politická a geografická situace. Pořad jsem tápal kam postavy jdou a kde byly, jak je co daleko atd. Nejsou moc dobře popsány vztahy mezi králi, kolik je tam království atd. Nicméně jsem spokojený a docela rád bych si přečetl nějakou povídku, knížku a nebo zkusil hru než bude za rok a půl druhá řada. 8/10
  • hroubek
    hroubek10.12.2019 15:07Filmový a hudební klub
    Trailerové okénko:

    Krotitelé duchů: Odkaz - velmi povedený trailer, který šlape, nic moc neprozradí a jede na vlně Stranger Things, já jsem spokojený.

    Wonder Woman 1984 - čekal jsem více, není to špatné, tvůrci jdou na to jinak, ale od první ukázky jsem čekal něco údernějšího a zajímavějšího, další trailery budou určitě lepší.

    Black Widow - první půlka traileru je skvělá, civilní rovina příběhu sluší, v druhé půlce se to zlomí a jde to pomalinku do kytek, hodně digi bordelu a zbytečných vtipů.
  • hroubek
    hroubek30.11.2019 14:15Filmový a hudební klub
    Z The Mandalorian má za sebou zatím tři díly, a nemůžu říci, že bych z toho byl extra nadšený. První díl je hodně dobrý a krásně nás uvede do daného světa. Druhý díl je dost slabý. Kdyby to byl fan film, dávám palec nahoru, ale u takhle velké produkce za stovky milionů, je druhý díl prostě slabý. Třetí díl je nejakčnější a má dobrý tempo a spád, jen se u něho nesmí moc přemýšlet.

    Osobně radši kouknu na Ricka a Mortyho, který jsou boží. Watchmen, jenž mě každým dílem překvapují a rostou neskutečně a nebo The Man in the High Castle.
  • hroubek
    hroubek23.10.2019 11:56Filmový a hudební klub
    karl173 - Damon Lindelof je ten typ scénáristy, který nikam nespěchá, a klidně udělá pět slabších dílů, ale hlavně že seriál bude fungovat jako celek. Mě osobně ten první díl sedl. Baví mě ten svět, chci o tom světě vědět více, postavy jsou zatím dobré a vidím v nich potenciál. Baví mě odkazy na klasický komiks a jsem zvědavý s čím Lindelof přijde, protože má spoustu možností kam se vydat. Na druhou stranu to může taky kapitálně posrat.
  • hroubek
    hroubek25.9.2019 11:38Filmový a hudební klub
    mearez - Fimi má v tomhle pravdu. Všechny postavy, které jsi vyjmenoval jsou nové postavy s vlastním příběhem a identitou(X-23, Kate Bishop nebo Spider-woman). Osobně nemám nic proti tomu aby se zkoušely nové věci, ale jde mi to proti srsti, to co se v poslední době děje(černá MJ, černá Ariel, černý Heimdall atd.). To je tak těžké vymyslet nové postavy a prodat je společnosti??

    Černý Gordon třeba bude parádní a skvěle zahraný, ale nic to nemění na tom, že tam vždycky bude ta pachuť vynucenosti.
  • hroubek
    hroubek10.7.2019 21:07Filmový a hudební klub
    Stranger Things S03 - Mám to celé za sebou a jsem hodně moc spokojený. Tahle řada je nejzábavnější a taky nejvtipnější. Hodně se sazí na humor a mírnou přepálenost, a to ať už jde o dialogy nebo příběh. Tvůrci místy trochu tlačí na pilu, ale jakmile dojde na citlivé a emocionální scény, tak to funguje na 100%. Je velmi dobré, že tvůrci dokáží příběh lehce okořenit, a s novými postavy pracovat na výbornou. Nejvíce to platí pro postavu Robin, jenž je skvěla a krade si desítky scén pro sebe. Za mě tedy velká spokojenost a radost z návratu známých postav. 9/10
  • hroubek
    hroubek3.7.2019 21:35Filmový a hudební klub
    Spider-Man: Daleko od domova - pár slov o filmu.

    Nakonec budu patřit k té druhé skupině, kterým se film víceméně líbil, ale o naprosté spokojenosti nemůže být řeč. Potěšilo mě, že jsem se nestačil nudit. Ve filmu se pořádně něco děje a každou chvíli se mění lokace a přichází nějaká akční scéna nebo slušná dialogová výměna. Velmi příjemně mě překvapila akce, jenž v průběhu filmu roste a vyvíjí se dějem(Berlín a následně Londýn). Romantická linka s MJ(stále mě vadí jí takhle říkat) je dobrá, zbytek spolužáků a učitelů už tolik ne. Kupodivu mě dost sedl Mysterio a to jakým způsobem je ve filmu zobrazen je rozhodně ten lepší způsob. Bohužel je ke konci jeho charakter dost zjednodušen. Nový Spidey je fajn komiksovka, která pobaví a dostaneme od ní přesně to co chceme. 7,5/10

    PS: Obě potitulkové scény jsou dobré. U první jsem si říkal, že bude trochu jinak provedená, a že hlavní hvězda bude vypadat jako v minulosti. U té druhé se nabízí jakým směrem se bude vyvíjet další směr kosmických cest a příběhů.

    PPS: Bohužel jsem to viděl s dabingem. S titulky by to bylo lepší.
  • hroubek
    hroubek9.5.2019 19:27Filmový a hudební klub
    Viděli jste někdo teaser na seriálové Watchmen. Za mě hodně povedená práce, a jsem zvědaví co z toho vyleze.
  • hroubek
    hroubek7.5.2019 20:34Filmový a hudební klub
    Mě naopak pomalejší tempo Endgame sedlo. Ten film byl o postavách a o ukončení některých cest, nebo o smyslu života. To že se nikam nespěchá, je to velký fan servis pro znalce komiksů a filmů je pravda, a rozumím tomu, že to někomu nemuselo sednout. Na druhou stranu, tvůrci mě několikrát překvapili, rozhodně je tam vidět, že nechtěli dělat věci co nejjednodušeji a to co předvádí má vždy nějaký význam. Osobně nechci rozebírat jejich plán, cestování atd, protože to se dá snadno nějaký argumentem shodit. Za mě parádní komiksový film, ale rozhodně ne nejlepší,
  • hroubek
    hroubek1.5.2019 15:01Filmový a hudební klub
    Tak co říkáte na Avengers: Endgame?? Za mě spokojenost a hezké zakončení jedné velké série o 22 filmech a 2 seriálech. 9/10
  • hroubek
    hroubek23.4.2019 15:16Filmový a hudební klub
    Darker: Viděl jsem všechny díly. Kvalita se mění. Mění se i stylizace. Mě některé povídky hodně moc sedly a asi jenom dvě nebo tři šli mimo mě. Má to vždy pár minut, takž to není nikdy ztráta času. Z mého pohledu mohu jen doporučit. Pro komiksové fanoušky je to jako stvořené, díky stylizaci.
  • hroubek
    hroubek10.4.2019 19:36Filmový a hudební klub
    Fimi: Já to mám právě naopak. Mě CM zklamala, a Shazam! mě sedl. Chápu co Ti vadí a respektuji to.
  • hroubek
    hroubek9.4.2019 17:38Filmový a hudební klub
    Shazam! je rozhodně lepší než Captain Marvel. CM je obyčejné marvelovka, kterou je potřeba vidět před Avengers: Endgame aby se vědělo čeho je CM schopná. Bohužel ten film nenabízí nic moc, než skvěle sehranou dvojici Brie Larson a Sama L. Jacksona. Co mě ale nejvíce na filmu dostalo je jak překroutili celý konflikt o Kree a Skrullech. To co je ve filmu prezentováno mě jako fanouška hodně zklamalo. A ke konci jsem dostal kopanec do kulí za to co udělali s původním Captain Marvelem(Mar-vell). 6/10

    Shazam! není dokonalý film. Je hodně infantilní, trpí tím, že je to typický origin, jenž musí vysvětlit pravidla světa, postavy atd. Na druhou stranu je to ale sympatická komiksová oddychovka, která se sice nebere, tak úplně vážně, přesto stojí pevně na nohou. Akce je slušná, vtipy jsou zábavné a vtipné. Má to dobře napsané a zahrané postavy, a hodně super easter eggů, poslední scénu a závěrečné titulky. Jak říkám, není to žádná velká komiksová pecka, ale slušný komiksový film, který mě pobavil a udělal mě radost. 7,5/10
  • hroubek
    hroubek15.1.2019 21:42Filmový a hudební klub
    Vyšel teaser na Spider-mana, a je celkem slušný. Jen ten Mysterio je trochu divný, a na MJ v podání Zendaya si nemohu a možná ani nechci zvyknout.
  • hroubek
    hroubek9.1.2019 16:05Filmový a hudební klub
    Killingjoke - Nejsem si jistý jestli Swamp Thinga stihnou tenhle rok. Na ty dva zmíněné nekomiksové seriály se těším hodně moc. Nicméně nejočekávanější seriál roku je samozřejmě poslední řada GoT.
    Fry - Tento týden jsem Bumblebeeho viděl, a hodně mile mě překvapil. Je to kvalitní film, který staví na postavách, příběhu, parádním retru a o akční scény jde až v poslední řadě. Druhý nejlepší film z Transformers ságy.
  • hroubek
    hroubek8.1.2019 15:38Filmový a hudební klub
    Fimi - Hellboy tam je hned za Shazamem. Na Kingsmani jsem zapomněl, nemůžu si pamatovat všechno. :D Jinak těch filmů a seriálu bude více, ten přehled je takový obrazný, ale určitě by se dalo jít více do hloubky.
  • hroubek
    hroubek8.1.2019 14:11Filmový a hudební klub
    Co se týče komiksových filmů pro rok 2019 :
    Skleněný - ok není to film podle komiksu, ale má ke komiksovým filmů hodně blízko, a bude to skvělé.
    Captain Marvel - bude fajn komiksový film, který vydělá velké prachy, a rozšíří MCU o další kosmické záležitosti. Přesto to co vidím v trailerech mě nebaví. Shazam - tady věřím, že to bude komiksová oddychovka, která se nebude brát zas tak vážně, a mám radost z obsazení.
    Hellboy - upřímně tomu moc nevěřím, a mrzí mě to.
    Avengers: End Game - největší komiksová událost, na kterou se moc těším.
    Spider-man: Far from home - tady se pojede ve stylu jedničky, která mě sedal, takže tady se moc o kvality nebojím, jen ten Mysterio prý bude kopat za správný tým mě nesedí.
    Alita -nelíbí se mi jak to vypadá vizuálně a vůbec mě to neláká.
    X-Men: Dark Phoenix - čím více se to přepisovalo, přetáčelo, upravovalo, tím více mě to přestává zajímat, uvidím to, netěším se na to. Snad první reakce budou dobré.
    The New Mutants - film, kterému jsem po první ukázce celkem věřil, ale poté co znovu přetáčeli a odsunuly premiéru o rok, mě o kvalitách filmu nepřesvědčuje.
    Joker - musí to být pecka, Přeji si aby film uspěl.

    Co se týče seriálů:
    Punisher S02 - pecka
    Jessica Jones S03 - druhou řadu jsem nedokoukal takže asi tak
    Y: The Last Man - tohle bude dobré, ale dělají to Foxové a ty se bojí nahoty
    Doom Patrol - těžko říci
    Batwoman - asi to pojede na podobné úrovni jako Arrow, Flash atd.
    The Umbrella Academy - na tohle jsem upřímně dost zvědaví co z toho vyleze
    Deadly Class - prý to není vůbec špatné
    Watchmen - bude to skvělé, protože Damon Lindelof(Lost, Pozůstalí) a hlavně to půjde úplně jinou cestou, než komiks.
  • hroubek
    hroubek6.1.2019 11:56Filmový a hudební klub
    Jinak co si myslíte o traileru na Shazama?? A jestli se film povede nebo ne??
  • hroubek
    hroubek6.1.2019 11:55Filmový a hudební klub
    George Walker Bush - BvS v rozšířené verzi je mnohem lepší film, než v klasické verzi. Spousta věcí je tam propracovanější a dávají větší smysl. Ve výsledku i Sebevražedný oddíl není špatný film, než přijde to digi finále, které to celé potopí.

    Karlito_69 - Co jsem slyšel od lidí, tak dabing u Spider-mana se prý dost povedl.
  • hroubek
    hroubek23.12.2018 20:36Filmový a hudební klub
    Já jsem z Aquamana hodně nadšený. Ten film splnil všechno co měl. Ukázal, že DCEU mění svojí politiku a přichází s mnohem přístupnějšími filmy. Pro mě zatím zůstává nejlepší MoS s BvS, na které navazuje Aquaman a pak WW, dal je SS a někde vzadu JL.

    Jediné co mě trápí jsou první tržby z USA, kde jsem čekal mnohem větší čísla, na druhou stranu byl to těžký víkend, jelikož tam byla ještě Mary Poppins a Bumblebee. Naštěstí jsou svátky a ty tržby snad porostou jak minulý rok předvedly Jumanji a Největší showman.
  • hroubek
    hroubek3.12.2018 15:57Filmový a hudební klub
    Pravděpodobně ve středu nebo ve čtvrtek výjde nový trailer na Captain Marvel a pak i první teaser na Avengers 4, kde bude konečně odhalen název a další věci. Je dost možné, že na to naváže do konce týdne první teaser na dvojku Spidey.
  • hroubek
    hroubek23.10.2018 16:25Filmový a hudební klub
    Wonder Woman:1984 přesunutá z listopadu 2019 na červen 2020.
  • hroubek
    hroubek9.4.2018 16:02Ikonková dílna
    Ahoj, myslíš že bych Tě mohl požádat o ikonku. Mám rád JL, Green Lanterna, Wonder Woman a nebo Komedianta ze Strážců. Moc díky.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 437 (cca 146554 Kč)
Mám: 424 (cca 140545 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0