Komiksy čtu především v originále, čili zde si bohužel nemohu zkompletovat svou sbírku, ale rozhodl jsem se využít databázi alespoň pro přehled v tom málu českých komiksů, které se ke mně dostaly. Z praktických důvodů nehromadím sešitovky, ale omnibusová vydání a rozsáhlé grafické romány, ideálně co nejobsáhlejší a v pevné vazbě. Oblíbenými žánry jsou sci-fi a v menší míře fantasy. Proto mojí pozornost zaujala hlavně crewní edice MDEK.

Spíš než zcela autonomní komiksová díla mám rád ty komiksy, které se napojují na nějaký větší, transmediální fikční svět, čili takové, které například navazují na film, seriál nebo videohru. Odtud zas má záliba v omnibusech od BB/artu. Naopak superhrdinské komiksy mi nic neříkají (čest výjimkám). Ochotně si nechám poradit kvalitní sci-fi a rád se nechám odkázat i na klasiku z komiksové "povinné četby".

Ve volném čase občas prokrastinuji i kreslením vlastních komiksů, ale to píšu jen pro zajímavost, protože to je nepublikovatelné :-)
  • Eodeon
    Eodeon3.3.2018Prodám
    Koupím Kastu Metabaronů (jen v pevné vazbě) a ve výborném stavu. Případně Arzacha (může být i brož) a Incal (opět jen pevná vazba a prvotřídní stav). Za optimální ceny. Díky.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 11 (cca 7995 Kč)
Mám: 23 (cca 18754 Kč)
Chci: 0
Sháním: 11 (cca 11063 Kč)
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0