• Scalix
    Scalix21.10.2019 20:24Avatar: Tsu'tejův příběh
    Komiks byl docela dobrý. Po příběhové stránce to sice nebylo nic moc nového, ale alespoň jsme ten filmový příběh viděli z trochu jiné perspektivy. Jinak byla větší část komiksu shodná s filmem. Co naopak musím neskutečně pochválit je kresba. Je neskutečně nádherná.
  • Scalix
    Stejně jako první, tak také tento druhý komiks se mi moc líbil. Příběh byl dost povedený, bylo tam několik zábavných okamžiků u kterých jsem se opravdu neskutečně pobavil a co se týče kresby, tak ta byla opět velmi povedená, ten styl se mi prostě moc líbí. Jednoduše poníci, tak jak je mám rád.
  • Scalix
    Staří dobří Avengers, se vši své velkoleposti, v tomhle komiksu také doslova. Příběh se mi moc líbil, i když jsem se v něm občas ztrácel, ale z celkového pohledu byl určitě vydařený a co se týče kresby, tak tu snad nemá cenu ani popisovat. Je neskutečně povedená. Jsem moc zvědavý, jak táto série bude pokračovat dále, protože rozjezd byl hodně povedený. Za mě bych dal komiksu takových 85%.
  • Scalix
    Scalix31.5.2019 17:14Modrá CREW #11 - Hrobař #1, 2
    Příběh byl docela fajn, typický westernový. Moc se mi líbilo, že nešlo moc dopředu odhadnout jak to dopadne a bylo tam také několik zajímavých zvratů. Jsem moc zvědavý, jak tohle bude pokračovat. Za mě tedy určitě jeden z těch povedenějších komiksů.
  • Scalix
    Jednalo se o můj první super hrdinský komiks a musím říct, že to nebylo zase tak špatné, ale je pravda, že tam bylo plno odkazů na historií a neznalý, který s tímhle nemá moc zkušenosti, se v tom může ztrácet. Příběh "Příchod Avengers" ještě v tomhle ohledu docela ušel. Moc neznámých postav, které jsme minimálně ve filmu, neviděli se tam neobjevilo, takže by se v tom neměl ztratit ani nový čtenář, ale druhý příběh "Ultron nespoutaný" už byl v tomhle ohledu o něčem jiném a nových postav a odkazů na další komiksy se tam objevilo hned několik. Nový čtenář se tak mohl chvilkami ztrácet, ale příběh jako takový nebyl zase tak špatný a poměrně dobře se rozjížděl. Kdybych to měl nějak shrnout, komiksy to nebyli špatné, dobře se mi je četlo, ale jako úvod mezi super hrdiny, bych ho asi moc nedoporučoval a přečetl si prvně příběhy jednotlivých postav.
  • Scalix
    Dlouho jsem čekal, až se nějaké nakladatelství odhodlá a přeloží komiksy do češtiny. Jsem fanouškem seriálů už docela dlouho, ale komiksy, které vedle něj vycházeli, mě minuly, protože já a angličtina si moc dobře nerozumíme. A tak jsem proto nesmírně rád, že si je konečně mohu přečíst v češtině. A musím říct, že mě komiks příjemně překvapil. Dobře někteří by mohli namítnout, že už po přečtení pár stránek se dalo odhadnout, jak příběh dopadne, ale to mě osobně nevadí a spíše mi to i vyhovuje, protože je to ten typ komiksu u kterého si odpočinu a také musíme mít na paměti, kterému publiku je hlavně určený, ale na druhou stranu,si tam něco najdou také odrostlejší čtenáři. Co se týče kresby, tak zde nemám co vytknout. Zde se prostě Andy Price nezapře a odvedl opravdu parádní práci.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 14 (cca 3486 Kč)
Mám: 23 (cca 6547 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0