• lenochod2002
    Vždycky jsem si myslel, že mám radši Spider-Mana než Batmana, ale tato kniha mě přesvědčila, že můj zájem určoval vlastně jen vizuál (nikdy se mi nelíbil Batmanův kostým) a nadpřirozené schopnosti. Dejte ale Spider-Manovi děj a atmosféru jako z Batmana, udělejte z něj detektiva a já budu hltat každé slovo. Tohle je bomba, Spider-Man, jak jsem si ho vždycky přál!
  • lenochod2002
    Začátek hodně slabý, chvíli jsem přemýšlel, jestli se tou knihou vůbec zvládnu prokousat. Hlášky jsou přinejlepším průměrné, záporáci jeden horší než druhý a panely rozmístěné tak nezajímavě, jak to jen jde. Jediné štěstí, že od třetího sešitu začne být příběh v rámci možností vcelku zajímavý. Jako celek je kniha těžký průměr, za mě 3*, protože jsem se ke konci přeci jen začetl a chvíli bavil. Pokračování, pokud vyjde, zkusím.
  • lenochod2002
    Tak tohle jsem četl snad jenom kvůli tomu, abych to už dočetl.. :(
  • lenochod2002
    Retro ušlo. Hlavní příběh ušel. - ale nic víc! Od Spideyho jsem čekal hlavně potyčky se zloději v NY a místo toho jsem (bohužel) dostal fantasy kravinu. Na konci knihy se sice tvůrci vrátili nohama na zem a závěr se mi líbil, ale na 4 hvězdy už to nedotáhli.
  • lenochod2002
    Retro poněkud slabé - origin jako když smícháte Spider-mana s Green Lanternem (oba tyto hrdiny mám rád, ale umírající mimozemšťan, který svou moc odkáže šikanovanému dítěti, které se ji rozhodne používat pro dobro a tluče lupiče v NY s přitroublýma hláškama - to už tady všechno bylo, ne?). Na druhou stranu hlavní příběh mě přímo nadchnul. Kresba je super a příběh je v zajímavém kontrastu s retrem, když si uvědomíte, jak výrazně se hrdina změnil z "přátelského Novy ze sousedství" na "vesmírného policajta Nova Corps". :D
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 6 (cca 1594 Kč)
Mám: 4 (cca 976 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0