• NextOne
    Komiks jsem si kupovat nechtěl, ale měl jsem to štěstí, že jsem ho vyhrál u Drackuly na FB. Určitě bych to nenazýval "Můj první komiks". Čekal bych nějaký úvod do světa Spider-mana, ale v komiksu jsou pouze příběhy pro nenáročné čtenáře (vek 15-), kteří toho nemají moc načteného. Na druhou stranu, ty příběhy nebyly zas až tak špatný. Není to nic, u čeho bych podřimoval, ale myslím si, že komiks z knihovny jentak v budoucnu nevytahnu :)
  • NextOne
    Líbilo se mi to, nebylo to sice nic strhujícího, ale určitě to byl lepší průměr. Postava Prowlera vždycky potěší a příběh se Silver Sable byl dobrej.
  • NextOne
    NextOne12.8.2020 17:39Záhadný Spider-Man #31
    Hon na lišku je ucházející díl. Je to spíš taková oddechovka pokud nemáte zrovna nic jiného po ruce. Usmíření bylo to nejzajímavější v celém komiksu. Celkem ušla hláška Spider-Čáp :D
  • NextOne
    Správně drsný, kresba úžasná a celý příběh mě neskutečně bavil. Žádný uplakaný Spider-man, ale drsňák, který si jde tvrdě za svým. Kingpin dostal krásně naložíno před padouchama a závěr s Eddiem byl taky dost zajímavý. Asi nejrychleji přečtený komiks tohoto komiksového výběru, ale přiznám se, že si ho brzy přečtu znova.
  • NextOne
    Počátky černé kočky byly dobře udělané, kdežto souboj s Kingpinem byl otřes. Dost se mi nelíbilo chování vůči Betty, ačkoliv to bylo napsáno tak, jakože to myslí dobře, tak stylem jakým to bylo podané se mi to fakt nelíbilo. Celá dějová linka s Mysteriem byla skvěle napsaná, bavilo mě to. No a závěr příběhu byl též velmi dobrý. Kvůli Kingpinovi a Betty dávám 4*
  • NextOne
    Za mě byla tahle dvoudílná série opravdu TOP
  • NextOne
    I přesto, že se tu kresby různé kresby prolínají jak na běžícím páse a střídají se tu různé komiksy, tak hlavní dějová linka tu stále zůstává a je vskutku zajímá. Opravdu mě to bavilo číst, člověk chvílemi nedutal, jak byl do toho zabranej. Za mě opravdu povedený a těším se na druhý díl.
  • NextOne
    Tohle jsem psal u 14. dílu --- Série Marvel Knights Spider-man mě vyloženě nadchla. Tenhle typ kresby mi sedí, baví mě, není to nic přeplácaného, ale zároveň to má šmrnc. Celý příběh je dobře pojatý. Spajdy to má vyloženě těžké a zatím mu nic pořádně nevychází. Pohybuje se zde spousta záporáků a hlavně naše kočanda. Těším se na 18. díl této série, který tento příběh zakončí.

    No a máme tu pokračování tohoto úžasného příběhu. Scénáře Marka Millara prostě žeru a kresbu Cho a Dodsona ještě víc. Marvel Knights série za mě patří mezi ty lepší. Klidně si jí za pár měsíců přečtu znova. Má to spád, rvačky, napětí a boobs :D
  • NextOne
    Pustil jsem se do Zrození Venoma a mile mě to překvapilo. Poslední díl s Bunny manem se mi líbil asi nejvíc, ač to byla oddechovka. Škoda jen, že Venoma tam vidíme málo.
  • NextOne
    Nějaké části jsem již četl v Záhadném Spider-Manovi od Semicu a jsem rád, za toto doplnění. Příběh potěšil, ačkoliv se zde příliš velká akce neodehrává.
  • NextOne
    Je to bomba. Baví mě to, tak jak mě bavil první díl. Očekával bych asi o něco víc akce, ale chápu, že k pochopení některých věcí je zapotřebí se zahledět do minulosti. Duncan co by homosexuál? Proč ne :D ale v seriálu si toho herce nedokážu představit, teda pokud to tam zakomponují. Jinak v komiksu má teda odporného partnera :D Je vidět, že komiks není pro mladší 15i let. Už jenom kvůli té Ellie a jejímu vibrátoru :D Škoda, že to nenechali zajít dál. Rufus pitomej :D Nicméně je to celé zatím pecka, jen mě mrzí, že to stojí takovou pálku.
  • NextOne
    Přestože nějaké příběhy vyšly, jedná se o sérii, kterou člověk sbírá za jediným účelem, a to utvořit si celý komplet. Vzhledem k tomu, že si nekupuji komiksy v angličtině a už vůbec ne omnibusy, tak jsem rád, že jsem si mohl přečíst úplně první příběhy Spajdyho. Normálně bych za příběh a možná občas i za kresbu dal tři hvězdy, ale vzhledem k tomu, že to jsou začátky, tak přimhouřím oko a dám hvězdy čtyři.
  • NextOne
    O této komiksové sérii jsem se dozvěděl až díky seriálu, který mě vyloženě bavil. Ihned mě to donutilo se o tomto dozvědět víc. Dozvěděl jsem se, že ti co první četli komiks a pak viděli seriál, byli dosti zklamaní a nedivím se jim. Koupil jsem si první díl a dost věcí se lišilo. Každopádně jsem rád, že jsem první viděl seriál, protože jsem si ho fakt užil. Následně jsem si užil i komiks, který je víc drsnější a neskutečně mě baví.
  • NextOne
    Série Marvel Knights Spider-man mě vyloženě nadchla. Tenhle typ kresby mi sedí, baví mě, není to nic přeplácaného, ale zároveň to má šmrnc. Celý příběh je dobře pojatý. Spajdy to má vyloženě těžké a zatím mu nic pořádně nevychází. Pohybuje se zde spousta záporáků a hlavně naše kočanda. Těším se na 18. díl této série, který tento příběh zakončí.
  • NextOne
    Když jsem dočetl Padlé město, říkal jsem si, už to nemůže být lepší a to jsem se zmýlil, může. Tenhle Noir Spider-man mě vyloženě dostal. Hned jsem si sedl k PC a snažil jsem si zjistit veškeré další informace z onoho světa. Ačkoliv toho není moc, kde se Noir vyskytuje, tak i tak jsem si ho vskutku zamiloval. Musím říct, že patří mezi mé top hrdiny a to je co říct. 5 z 5
  • NextOne
    Úžasný osudový příběh, i když nejsem úplně fanoušek MJ, tak "Pítr" může být rád, že jí má. Bavilo mě to číst.
  • NextOne
    Bylo to takové nemastné neslané. Jednou se mi to četlo dobře, pak jsem zase trpěl. Za jedno přečtení to stojí, za dvě už ne :)
  • NextOne
    Tenhle komiksový výběr nebyl vůbec špatný. První příběh patří kresbou sice k těm horším, ale za to mě docela bavil. Docela mě mrzí, že Carl King nebo-li Thousand byl zašlápnut a zemřela tak celá jeho podstata bytí. Rád bych četl další příběh o jeho návratu :) Druhý příběh byla zajímavá oddechovka, kde člověk čekal na to, kdo bude ten onen tajemný přísedící muž. Vtípky na Vultureho nebyly špatný :D Třetí příběh bylo velice zajímavé doplnění vedlejší postavy. Bohužel čtvrtý příběh mi vyloženě nic nedal. Bude to tím, že netuším k čemu ten příběh směřoval a kresba mě taky nikterak neupoutala. :)
  • NextOne
    Naprostá bomba. Příběh je skvělý a dobře zpracovaný, přičemž kresba celkem ujde. Jedná se o takový bonbónek ze světa Spider-mana, ale bacha není to základní svět Petera Parkera, jedná se o svět číslo 70237. V tomto světě známe Petera pouze jako důchodce, který trpí tím, že kvůli němu zemřela M. J. Tu zabila rakovina, kterou způsobilo radioaktivní sperma našeho "Babouka", celkem vtipné :D v jiných multiverzí však Spajdy radioaktivní sperma nemá, takže může být M. J. v klidu. Pokud Vás zajímá jestli je ještě nějaký příběh z tohodle světa, tak je, avšak jen scéna smrti Parkera, kterého zabije, v komiksu Spider-Verse, jeden z členů Inheritors, Daemos. Víc z tohoto světa nezískáte. Kdybych se měl vrátit k samostatnému komiksu, tak byl tajemný a zároveň smutný. Velice si mi líbilo zpracování Jonaha a celkové pojetí odporu proti šmejdskému systému, který řídí celé město. Komiks hodnotím solidní pětkou. :)
  • NextOne
    NextOne10.1.2020 14:06Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Druhé dílo, povedené dílo. Jsem rád, že v roce 2020 už ta cena není 199,- Kč, ale dá se pořídit ve slevě za 120,- Kč. To už bych řekl, že odpovídá skutečnosti. Jak zde již bylo psáno, tak 199,- Kč bych si představil u UKK či NHM. Každopádně povedené čtivo, bavilo mě to a postupem onoho čtení zjišťuji, že asi bude větší fanda F4 než jsem si myslel. :D
  • NextOne
    NextOne10.1.2020 14:00Ultimate Spider-Man a spol. #01
    Nový moderní Spider-man? Proč ne, své kouzlo to má. Vše je na novo a my se můžeme těšit na nové, avšak podobné příběhy. Pro nové generace rozhodně dobrý komiks. Pro starší zase něco co můžou číst od znova. Za mě kvalitní dílo s kvalitní kresbou. K tomu bonbonek v podobě F4, který potěší.
  • NextOne
    NextOne10.1.2020 13:55Záhadný Spider-Man #03
    Dorazil mi třetí díl a jsem za něj rád, je to jeden z těch lepších dílů. Zajímavý souboj se Submarinerem, který by dal Spajdymu na frak, kdyby byl ve svém. Každopádně bylo vidět, že jsou oba chytří a rozumní a vše se vyřešilo. No a pak vtipná dodatková scéna s Benem. Za mě kvalitní počtení. :)
  • NextOne
    Nechápu proč tolik negativních hodnocení. Komiks měl spád a už jsem chtěl být na další stránce. Každý Spajdyho zná, ví jaký je, ale proč na nějakou chvíli mu nezkusit hodit drsnější charakter? Přeci víme, že to není trvalá změna, ale jen dočasná. S hlášky v tomto díle jednoznačně zabodovala pavučinka. To překombinování komiksů bylo někdy trošku moc, ale celkově se mi ten příběh hezky četl. Za mně slabá čtyřka.
  • NextOne
    NextOne6.1.2020 16:59Záhadný Spider-Man #23
    Nedávno zakoupený komiks a jsem nesmírně za něj rád. Příběh jsem přímo žral. Jednoduchá kresba, avšak zcela dostačující. Ten překlad jmen Kingpin - Srdcový Král či Hobgoblin - Zlý duch to trošku kazí k dokonalosti, ale člověk to milerád přehlédne. Jak zde již bylo psáno, jedná se o zásadní díl. MJ zná identitu Petera a tím se vše mění.
  • NextOne
    Celá akce s Juggernautem mi přišla strašně nudná a nezáživná. Do toho mi strašně nesedí kresba Todda McFarlaneho, chápu, že pro někoho je to výborný kreslíř, ale já jeho styl fakt nemám rád a o to víc mě to nebavilo. Zajímavá scénka s Thanosem a průměrná s Wolverinem. Za mě 2 z 5.
  • NextOne
    Zatím nejrychleji přečtený komiksový výběr. Úžasné zpracování "Spajdyho" začátků, které mě vysloveně bavilo číst. S tou Tiffany to měl využít dokud měl příležitost :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Hvězdička za časopis pro děti a druhá za kartičky :D
  • NextOne
    Úžasné dílo. Moc mi vadilo, že jsem to dočetl a neměl jsem u sebe další díl. Tahle dvojka rozhodně nezkazí žádnou zábavu. Minimálně třikrát jsem se zasmál.
  • NextOne
    Tak jako nemůže být špatné spojení SpideyPool, tak nemůže být špatné ani Wolver-man :D Tahle dvojice, ale měla mít napsaný lepší scénář. Sice jsem do poslední chvíle nevěděl jak to dopadne, ale neužil jsem si to tak, jak bych očekával.
  • NextOne
    Tohle rozhodně patří mezi ty lepší retro komiksy skrz klony :)
  • NextOne
    Špičkový příběh. Humor a deprese dohromady. To neumí jen tak někdo.
  • NextOne
    Zajímalo by mě zda uživatel regressiv dal jednu hvězdičku jen z recese. Nemyslím si, že fanoušek Spider-mana by tomuto komiksu dal jednu hvězdičku. Prostě se jen někdo nudí a snižuje hodnocení.
  • NextOne
    Rodí se noví a noví čtenáři a jestliže tu v současnosti vychází komiksový komplet jedné postavy, je pochopitelné, že zrovna tenhle příběh by měl vyjít. Je to k naštvání, ale společnost nemůže hledět na ty, kteří to už četli, hledí také na ty, kteří to ještě vůbec nečetli a kvůli celé sérii, si ti co to nečetli, raději koupí tento výběr než UKK :)
  • NextOne
    Jak jsem psal již u hodnocení, já kresbou McFarlana fakt nadšený nejsem. Fanoušky určitě má, ale kdybych si měl vybrat kdo mi nakreslí komiks, tak McFarlenoho oslovím asi jako posledního. :D
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 56 (cca 10606 Kč)
Mám: 58 (cca 11104 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0