• Vojtovec
    Za mě nádherné vyobrazení jak Bat girl, Black Canary, ale hlavně samotné Huntress ta byla vynikající. Bohužel jsem postrádal více ikonických padouchů ze světa Gothamu. Taky jsem postrádal další kočandy jako je např Poison Ivy nebo Cat Woman, ale třeba tam ještě budou když má vyjít ještě 2 knihy. Kresbu jsem si opravdu užil a to i samotné panely a hlavně přechody do soubojů a dle mého to mělo fakt suprovou provázanost mezi jednotlivými panely. Příběh mohl být krapet lepší. Takhle to zatím vidím na průměr a 3 hvězdy tomu rád dám. Užil jsem si to. Nelituji ani jedné koruny Jen bych do budoucna ocenil více takových týmovek s holkami kdy to kreslí pouze jedna osoba nebo nějakou sérku s Power Girl či Super Girl. Black Canary jako jediná měla docela vyvinuté vnady a to já rád xd. Takže jo upřímně jsem se bavil a když tak nad tím přemýšlím tak asi jo překlad mohl být krapet lepší. Místy to působilo tak nějak divně, ale za mě rozhodně lepší než to filmové hovno Bird of Prey.
    PS co mi ovšem docela vadí je čekat bezmála půl roku na dalších 7 sešitů, ale naštěstí mi tu prázdnotu tak nějak zaplní Komiksový výběr Spiderman.
  • Vojtovec
    Bohužel tento díl mě upřímně moc nevzal. Jako jo jsou tam sem tam pěkné panely a samotnou M.J jsem si moc užil, ale nevím celý ten komiks působí hrozně přeplácaně a nepřehledně. Jestli jsem si kdy říkal u svazků s Toddem Mcfarlanem, že to působí nepřehledně tak tahle kniha zvedla latku. Nicméně i přes né zrovna dobrý dojem z tohoto čísla jsem rád, že se mi dostal do ruky tenhle komiks a je to zase aspoň něco nového. Všemi různými postavami jak z univerza Marvelu tak i ze světa Spidermana je tu dostatek. A ačkoliv mám rád i ostatní superhrdiny Marvelu tak zde už toho na mě bylo až moc a uvítal bych raději pořádně propracovanou dějovou linku jen mezi Spider-Manem a samotnou Sinister Six. Ovšem co mě velmi mile překvapilo byl cyborg outfit, který jsem poprvé zahlédl ve hře pro PS4. Takže za to velký palec nahoru. Byl jsem rád seznámen s tímto outfitem i v komiksu. No rád bych dal aspoň 50% za sem tam povedené momenty, ale bohužel se nedá dát půl hvězdičky tak dám jen 2 hvězdy. Sorry Spide.
    PS: ale díky předmluvě, která upozorňovala, že zde nemáme čekat nic převratného a máme se usadit a jen si vychutnávat tuto akční ztřeštěnost nejsem zase až tak naštvaný jelikož nás na to redaktor upozornil a jak už jsem říkal na jednu stranu jsem rád, že jsem si přečetl něco nového, ale takové Utrpení z 90' má podle mě větší štávu a líbilo se mi o krapet víc. No sem s tou Svatbou .Už se těším jen podle obálky. Hodlám vlastnit všech 60 knih a jako komiksový výběr ze světa Spidermana to zatím zvládá dobře. Holt někdy hůře někdy lépe.
  • Vojtovec
    Ahoj chtěl bych se zeptat na jednu záležitost u komiksu Pomsta Sinister Six. Po dočtení šesti sešitů téhle série jsem narazil na dvou sešitový příběh čertoviny, ale v popisku dané knihy se nic takového neuvádí. Je tam pouze napsáno obsahuje sešity 18.23 tak budu rád pokud mi někdo odpoví zda-li je to ojedinělý případ kdy v mém svazku jsou ještě 2 sešity dalšího příběhu a zapomněl to někdo dopsat do samotné knihy zezadu a nebo to obsahuje každá kniha. Děkuji za odpověd.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0