Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Časopis Čtyřlístek:

Tajemná deska - Veronika Růžková, Jaroslav Němeček. Pinďa si koupí desku své oblíbené rockové kapely Mrkvirock. Ve chvíli, kdy si ji pustí, se však místo dunivé hudby ozvou libé tóny skladatele Stloukala. Myšpulínův vynález navíc odhalí, že je na nahrávce skrytá zpráva o Stloukalově pokladu. Nezbývá nic jiného, než nasednout do auta a vyřešit další záhadu.

Sedmikráskov: Záhadná krabička - Richard Svitalský. V Sedmikráskově najde Fuks ve svém krámku záhadnou krabičku, ze které na něj začne mluvit princezna. Žádá ho, aby krabičku otevřel a tím ji vysvobodil. To ale neměl dělat.

Robin a Klimb - Petr Kopl. Kamarádi Robin a Klimb zavítají na komiksový festival.

Zuzka a Špunťa - Tomáš Prokůpek, Jan Pomykač. V novém seriálu se setkáme s holčičkou Zuzkou, která má ze všeho nejraději komiksy. Když se seznámí s komiksovým expertem pejskem Špunťou, velké dobrodružství může začít...

Cesta kolem světa za 80 dní: Část 19. - Petr Kopl. Pan Fogg se šťastně dostal na loď do Japonska. Ale jak si vede Klouzek? Po tom, co byl nešťastnou shodou okolností odloučen od svého pána, ocitá se v Jokohamě úplně sám a bez peněz.

Číslo 2/2024, ročník 56.

Scénář
Petr Kopl, Tomáš Prokůpek, Veronika Růžková, Richard Svitalský
Art
Petr Kopl, Jaroslav Němeček, Jan Pomykač
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
36
Cena
55 Kč