Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Dvojčíslo časopisu Čtyřlístek:

Bublet - Veronika Růžková, Jaroslav Němeček. V prvním příběhu dvojčísla sestaví Myšpulín speciální stroj, který se umí potápět jako ponorka a zároveň létat. Malou závadou na řídicím zařízení se však ocitnou na dalekém ostrově, kde na ně čeká jedna nevyřešená záhada.

Hubert & Hugo - Nikkarin. V příštím dobrodružství budou Hubert s Hugem opravovat srub na ostrově uprostřed jezera. Hugo během toho zjistí, že pokud jde o lásku, je někdy potřeba pořádně zabojovat.

Pazourek a Zoubek: - Filip Škoda. Lovci přinesou do tábořiště neznámý druh ovoce. Pazourka se Zoubkem ohromí jeho lahodná chuť a vydají se, i přes náčelníkův zákaz, pro jeho další kousky na zakázané území.

Fair play - Richard Král, Jaroslav Němeček. Ve druhém příběhu se pak zúčastní velkého rodinného triatlonu. Místo vítězství ale získají docela jiné ocenění.

Tryskošnek: Tryskosaurus - Dan Černý. Tryskošneka přepadnou tři broučí školáci, kteří potřebují do školní soutěže nějaké exotické zvířátko. A protože se našemu hrdinovi nepodaří chytit jiné, musí se za něj vydávat sám.

Číslo 11-12/2023, ročník 55.

Scénář
Nikkarin, Dan Černý, Richard Král, Veronika Růžková, Filip Škoda
Art
Nikkarin, Dan Černý, Jaroslav Němeček, Filip Škoda
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
158 g
Stran
68
Cena
80 Kč
  • james89
    Tak jsem dostal po mnoha letech toto číslo od přítelkyně a k tomu časopis ABC, protože jsem to kdysi dávno odebíral. Čtyřlístek jde dějově i kresbou dost z kopce. Když to porovnám se starými čtyřlístky cca v rozmezí čísel 1- 100, kde byla super kresba a děj byl vtipný a svižný, tak toto je už taková slabota. Nemastný, neslaný. Takže zas na dlouhou dobu stačilo. Pro děti možná dobrý.
12